|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zespół QATRO z Puław
Może ktoś słyszał jak grają? Jakieś opinie o tym zespole?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół QATRO z Puław
witam
![]() "co-nie-co" mogę pomóc w temacie, bo szłyszałam jak grają. moim skromnym zdaniem w Puławach są 3 fajne zespoły. to nie znaczy, że inne są złe, czy cuś, ale z tych których słyszałam, te pamiętam i te mogę polecić. Chodzi mi o Conkretów, Eltransów i Qatro właśnie. Ja z TŻ stawiamy raczej na Eltransów, bo on zna klawiszowca tego zespołu. Co do Qatro to słyszałam ich w Piwoszu, na Sylwku też na festynie w takiej miejscowości Gołąb. Zdarzyło mi się też poprzez znajomości być na próbie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Podrzucam i czekam na więcej opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Świetny zespół. Grali na naszym weselu, mimo że trochę się baliśmy, bo nigdy wcześniej nie widzieliśmy ich na żywo. Minął już ponad rok od naszego wesela, a znajomi wciąż wspominają, że lepszej orkiestry nigdy nie widzieli. Dwa tygodnie później byliśmy na weselu sąsiadki i tam grał Eltrans i szczerze mówiąc to nie zrobił na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Chociaż mineło sporo czasu od założenia tego postu, ponad 3 lata to muszę przyznac ze po tym czasie ten zespól "QATRO" zmienił się diametralnie. Zacząc trzeba chyba od składu bo zmieniła się aż połowa ekipy. Mi bardzo podobał się taki wysoki perkusista no ale niestety już z nimi nie gra
![]() Moim zdaniem dołaczyliście do czołówki kapel weselnych grających w okolicy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.