Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 12:46   #4141
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Ale mam stresa, na 15 idę na wizytę. Mama do mnie zadzwoniła i aż pytała co mam taki dziwny głos, to po rozmowie z nią się rozkleiłam. Cały czas mam przed oczyma jak wtedy poszłam, a na tym usg nic nie było widać. Czy teraz już do końca będę się tak denerwowała
Teraz będzie inaczej zobaczysz, co najgorsze już Cię spotkało, teraz będzie tylko lepiej
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:47   #4142
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Ale mam stresa, na 15 idę na wizytę. Mama do mnie zadzwoniła i aż pytała co mam taki dziwny głos, to po rozmowie z nią się rozkleiłam. Cały czas mam przed oczyma jak wtedy poszłam, a na tym usg nic nie było widać. Czy teraz już do końca będę się tak denerwowała
BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE!!!

Lucy sto lat dla Emilki
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:53   #4143
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz będzie wszystko dobrze Każda AM ma swoją granicę, po przekroczeniu tej granicy jest łatwiej i mniej czarnych myśli

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:56   #4144
Maga83
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, staram się myśleć, ze będzie dobrze ale i tak mam łzy w oczach co chwilę. Dobrze, że TŻ będzie ze mną

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:57   #4145
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ok. znow sie pospieszylam z tym chwaleniem sie ze ustaly lekkkkie jest. mam nadzieje ze po badaniu

sciskam Cie do utraty tchu!!!!!!!!!!!!
pewnie po badaniu! nie martw się!

Maga ty też nie stresuj się. Załóż sobie że nie będziesz się stresować dopóki lekarz ci nie powie że coś jest nie tak. Lekarz z kolei nic takiego nie powie i tym oto sposobem będziesz spokojna cały czas

dziewczyny nie bić mojego chudego tyłka!!!

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:00   #4146
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
przecież inseminacja to nie grzech, owszem jest ingerencja, ale nic się nie zabija w przeciwieństwie do in vitro - tam niepotrzebne zarodki niszczy się i kościół bębni tylko i wyłącznie o in vitro
No nie do końca...bo przy IUI selekcjonuje się "chłopaków" i wstrzykuje się te najbardziej sprawne!!
A TY się prosisz o baty!! to że siebie obwiniasz w niczym Ci nie pomoże a zaraz popadniesz w taki dołek że nikt ani nic nie będzie w stanie Ci pomóc!! Musisz zmienić tok myślenia....gdyby zarodek był tak bardzo silny to nic by mu sie nie stało jak nawet wypiłaś kilka kubków ziół!! Widocznie nastąpił zły podział albo był słabiutki i dlatego tak sie stało!!
Przestań gadać głupoty bo znów stąd zniknę!!

Cytat:
ahh na pewnoe lekko nie będzie już do końca ciąży ale WŁĄCZAMY POZYTYWNE MYŚLENIE!!

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
alonka Dwa baty: nie pisz takich bzdur, tak miało być Kochana . "Dziewczyny" skaczą z łóżek, biorą tabletki poronne a i tak ciąża się utrzymuje.
znam osobiście taki przypadek....dziecko urodzone normalnie i całe i zdrowe!! Sprawiedliwość

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ok. znow sie pospieszylam z tym chwaleniem sie ze ustaly lekkkkie jest. mam nadzieje ze po badaniu
wynocha do łóżka leżeć i to już!!

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Teraz będzie inaczej zobaczysz, co najgorsze już Cię spotkało, teraz będzie tylko lepiej
nie wytrzymam pociesza koleżankę a sama ma czarne myśli hihi u jednej jak i u drugiej będzie wszystko dobrze!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:04   #4147
Maga83
Zakorzenienie

Agatko bo to tak jest. Pociesza się inne dziewczyny, a u siebie się widzi co najgorsze

Stary 2012-08-14, 13:11   #4148
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

no, Agatka robi porządek. dobrze

Tarta wyszła średniawa. Dla mnie za dużo jajek. Ogólnie w smaku ok, ale ten sos to była istna masakra dla naszych żołądków.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
powiedzcie mi jedną rzecz, jakimi balsamami smarowałyście się na początku ciąży? z ciekawości patrzyłam na balsamy dla ciężarówek w rossmanie i wszystkie były od 4 miesiąca (swoją drogą czemu dopiero od 4 miesiąca? wcześniej są szkodliwe?). ktoś mi zasugerował, że jeśli balsamy są od 4 miesiąca to może do tego czasu nie można stosować też żadnych innych bo mogą być szkodliwe, ale przecież niemożliwe jest nie smarowanie się niczym przez 2 miesiące! więc czym? póki co używam tego samego balsamu co przed ciążą, więc zwykłego. co Wy na to?
ja używałam tego o którym Natalia pisała, z babydream, i balsamu i oliwki. potem dostałam w prezencie tołpy, ale rozstępy i tak mam, ale brzuch miałam ogromniasty, bo Julek duży był.
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
wczoraj bylismy na wizycie, wszystko jest ok. Maly ladnie rosnie daje popalic kreceniem sie w brzuszku
MI niestety tylko kregoslup odmawia wspolpracy i coraz ciezej jest. nic nie robie, glownie leze, siedze na pol-lezaco. czasami to troche doluje,ale wiem,ze musze dac rade i warto dla mojego synka
no to leżeć, odpoczywać dobrze, że jest dobrze

Cytat:
Napisane przez Tesiek83 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Muszę się Wam pochwalić,że 22 sierpnia wybieramy się z Tż do ginekologa -specjalisty od leczenia niepłodności
napisz coś jeszcze do tego czasu kciuki już zaciskamy

Cytat:
Witam Ja dziś nie mam humoru, bo czuję, że wisi nademną widmo pobytu w szpitalu, ale w sumie nie to jest najgorsze. Na wydruku od usg wynika, że mały ma większy brzuszek od główki i boję się, że coś może być nie tak.. Lekarz niby nic nie mówił, ale ja już mam w głowie czarny scenariusz
Julek tez miał brzuszek duży, zresztą mi lekarz tłumaczył, że tak często wychodzi, może być tak, że po 5 minutach byłby mniejszy, bo mały się opił wód akurat i nie zdążył ich wydalić -> mi tak tłumaczył lekarz. Są jakieś normy i pewnie wszystko jest ok. Ale stres rozumiem następnym razem pytaj o wszystko, każdą pierdołę, lekarz jest też od wyjaśniania wątpliwości

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Emilka stawia ciacho - kończy dzisiaj pół roczku

Inutil, Natalia...mój termin byłby jutro... ale zapomniałam o tym
zdrówko

może to i lepiej

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY potrzebuję pomysł na tort!!! Muszę zrobić na jutro, znacie jakiś smaczny i sprawdzony przepis?
http://www.mojewypieki.com/kategoria/torty
polecam tort makowy z kremem z białej czekolady. Ale masa trudna do zrobienia, za to smakuje wyśmienicie.

Cytat:
zdecydowanie oliwka, tyko na mokro, ale ja ciążę straciłam, może przez oliwkę
nie skomentuję
Cytat:
piłam kilka kubków i mocny piołun, dopiero później plamień dostałam i nie pojechałam z nimi do szpitala bo z TŻ stwierdziliśmy że plamienia zdarzają się, ja wiem że wszystko przeze mnie stało się
to samo a nawet podwójnie

Cytat:
15 już niedługo, daj znać koniecznie, że jesteś już spokojna i wszystko w jak najlepszym porządku jest
Stary 2012-08-14, 13:12   #4149
eseska
Zakorzenienie

MAGA!!!!!!!!!! zaciskuje kciuki i swoje i tak wiem!!!!!!!!!!!! Tzn ze będzie dobrze, ale stres rozumiem!
Cytat:
dziewczyny nie bić mojego chudego tyłka!!!
ALONKA! dostajesz jak Ci się nalezy!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:19   #4150
ewel28
Rozeznanie

hej
Ale @ mi spłatała figla, tak mi poleciało, że aż nogę miałam mokrą TŻ przywoził mi spodnie na zmianę, na szczęście miałam czarne i niby nie było widać ale źle się czułam. Teraz mam podwójną ochronę
Maga trzymam kciuki za wizytę
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:27   #4151
aganieszkab
Raczkowanie

Kurcze aż strach cokolwiek napisać żeby po gołym tyłku nie dostać
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:33   #4152
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
hej
Ale @ mi spłatała figla, tak mi poleciało, że aż nogę miałam mokrą TŻ przywoził mi spodnie na zmianę, na szczęście miałam czarne i niby nie było widać ale źle się czułam. Teraz mam podwójną ochronę
Rozumiem co to znaczy @ obfita, bo ja też takie mam Zawsze idzie mi 2-3 paczki podpasek maxi, bo inne co chwilę musiałabym wymienić
Kobiety pod tym względem mają gorzej niż mężczyźni, bo wiadomo podpaski czy tampony kosztują, kiedyś paczka Naturelli kosztowała około 2.4 a teraz pewnie coś około 4 zł
Stary 2012-08-14, 13:35   #4153
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
hej
EWEL! o kurcze to se@ pochulała. Ale teraz sie wszystko pieknie oczyści i bedzie nowe mieszkanko sie przygotowywac!

Cytat:
Napisane przez aganieszkab Pokaż wiadomość
Kurcze aż strach cokolwiek napisać żeby po gołym tyłku nie dostać
AGNIESZKA! sie nie bój! to chyba ze będziesz takie farmazony jak Alonka pisac to sie bój

ZOSIA
Stary 2012-08-14, 13:45   #4154
aganieszkab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
AGNIESZKA! sie nie bój! to chyba ze będziesz takie farmazony jak Alonka pisac to sie bój
No chyba że potraktujemy te baty jako masaż na cellulit albo ujędrniający pośladki hehe
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:50   #4155
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aganieszkab Pokaż wiadomość
No chyba że potraktujemy te baty jako masaż na cellulit albo ujędrniający pośladki hehe
to wtedy wszystkie by chciały

ZOSIA
Stary 2012-08-14, 14:08   #4156
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
hej
o matko, a ty w pracy jesteś?? jak miałam takie obfite @ i do szkoły chodziłam to tampon+podpaska i nie ma szans żeby coś przeciekło ale wiem co to znaczy także współczuję

nie trzeba mi nic ujędrniać batami bo kupiłam wczoraj żel antycellulitowy - dziewczyny niby nie jestem gruba i nigdy nie miałam drastycznych wahań wagi a zrobił mi się brzydki cellulit na udach z tyłu i na pośladkach, aż TŻ ostatnio mi o nim powiedział, na szczęście nie jest jakiś wielki to mam nadzieję że kremy czy żele pomogą

ps. serio myślę że to wina piołunu ale teraz to po ptokach i nic z tym nie zrobię, jak mam doły to tylko wyrzucam to sobie okropnie

1.07.2013
Stary 2012-08-14, 14:20   #4157
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
ps. serio myślę że to wina piołunu ale teraz to po ptokach i nic z tym nie zrobię, jak mam doły to tylko wyrzucam to sobie okropnie
nie! Koniec! Do widzenia!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 15:07   #4158
Tesiek83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Tarta wyszła średniawa. Dla mnie za dużo jajek. Ogólnie w smaku ok, ale ten sos to była istna masakra dla naszych żołądków.
Hmm...a już chciałam się skusić na ta tartę,ale chyba sobie daruję

+ 02.06.2011

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości...

Edytowane przez Tesiek83
Czas edycji: 2012-08-14 o 15:09
Tesiek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 15:11   #4159
Lucy1111
Zakorzenienie

hihi, widzę że dzisiaj dzień lania po tyłkach jeśli faktycznie działa jak masaż antycelulitowy to ja też poproszę

Agatku, nie odchodź

Maga, kciuki ściskam najmocniej jak potrafię Będzie dobrze
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 15:12   #4160
Tesiek83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
napisz coś jeszcze do tego czasu kciuki już zaciskamy

inutil wiem do czego pijesz,kajam się za tak niedopuszczalne zachowanie-nie udzielanie się na wątku-i obiecuję poprawę.Co jak co,ale musisz przyznać,że dzisiaj i tak nieźle mi poszło z aktywnością na wątku i należą mi się

Coś znowu pobaraniłam z tym cytowanie to juz jest dowód na to,że muszę tu częściej pisać bo potem siedzę przed kompem jak kołek z głupim wyrazem twarzy i zasatnawiam się jak to się robiło...?

+ 02.06.2011

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości...
Tesiek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 15:41   #4161
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
kiedyś tak zrobiłam...i poszłam do komunii po "swojej" spowiedzi....źle się z tym czułam długi czas

A TY głupot nie opowiadaj bo wszytsko tym razem będzie dobrze!!
No ja tak się spowiadam ale do komunii nie chodze. Za to moja mama i siostra chodzą tak do komuni a spowiadają się w domu. Wg biblii na której ma opierać się nasza religia to jest w porządku, ale ja też gdzieś mam zakorzenione zasady w stylu "grzech śmiertleny" itp. jak dla mnie "pierdoły" i poprostu do komunii nie chodzę... tak źle i tak niedobrze
Pozatym jeśli Ci zależy to ewentualnie drogą eliminacji. Próbuj po różnych księżach aż w końcu któryś Cię rozgrzeszy i będziesz wiedziała do którego chodzić i to jest właśnie bez sensu że z grzechów rozgrzesza nas człowiek i to w zależności od swoich poglądów i humoru...

Alonka Nawet gdyby to była prawda, to piłaś go nieświadomie!!! Przecież nie piłaś wiedząc że może się coś stać A nieświadomie się nie liczy, bo poprostu nie mogłaś czegoś wiedzieć niewiedząc. Też często sobie wyrzucam że te żyły mnie tak bolały i puchły a ja nie powiedziałam o tym lekarzowi... ale trudno gdybym wiedziała to co teraz wiem napewno bym nie zwlekała.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 16:14   #4162
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
nie! Koniec! Do widzenia!!
ej no i tak mało piszesz!!!!!! wracaj ale to już!

1.07.2013
Stary 2012-08-14, 16:18   #4163
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny u mnie szaro, buro i poruno, leje deszcz moj Tz na urlopie od poniedzialku, wlasnie poszedl na spotkanie z chlopakami z pracy, wiec sama siedze w domu, musze wkoncu ksiazke dokonczyc.
Dzis bylismy na madagaskarze 3 sie uhahalismy, powiem Wam ze fajna jest promocja w Multikinie nie wiem jak u Was w miejscowosciach ale u nas jest tak (odkrylam to przez przypadek w niedziele) ze jak zapiszesz sie na facebooka Multikina to we wtorki bilety sa za 13zl normalnie kosztuja 28zl, wiec mielismy 2 bilety w cenie 1 plus 2zl gratis - 1 bilet za 13zl .
Musze sie pochwalic moja kuzynka wczoraj urodzila core w 6h ale malutka dzidzia 50cm 2700gr, kruszynka - miala termin na dzis wiec prawie w 100% sie wstrzelila
Magusia trzymam bardzo mocno za wizyte - bedzie dobrze i super ze maluch juz dal o sobie znac ja czekam nadal z niecierpliwoscia
Dasti dla mnie nie jest spokojniejszy II trymestr bede sie denerwowac az do momentu porodu i zobaczenia zdrowego malucha...
Paniczka leze lez lez, oszczedzaj sie
Perse tsh za wysokie powinno byc max do 2, ale warto powtorzyc za miesiac, progesteron piekny, choc Ci powiem ze ja tez mialam wysoki niemalze max ale w pierszych tyg ciazy spadl mi do 10 wtedy wprowadzonmo mi luteine, wiec trzeba uwazac na niego, badac przed ciaza i odrazu jak sie zobaczy II kreski zeby szybko wprowadzic progesteron, Ft3 i F4 bardzo dobre wlasnie taka proporcja powinna byc 1:3, prolaktyna zmienia sie kazdego dnia, wiekszy wysilek, zdenerwowanie odrazy rosnie prolaktyna i nie spada po dniu czy po tygodniu ale przez jakiegos nerwa moze to potrwac nawet miesiac, ja mialam ponad norme prolaktyne i udalo sie zaciazyc w pierszym cyklu staran
Staraczki kochane trzymam za Was
Bacha super ze juz w swoim mieszkanku to jak duze ono jest?? bedziecie chcieli jakies pieniadze od ciotki za remont ktory zrobilisci w jej mieszkaniu??
Fio wszystko bedzie dobrze, tak jak dziewczyny napisaly gdyby bylo cos nie tak lekarz by powiedzial.
Ewel oby szybka sie na malpa skonczyla...
...i co ja jeszcze mialam,...

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

dziewczyny czy w ciazy mozna borowac zeby ze znieczuleniem?? czy to szkodzi dziecko, wydaje mi sie ze mam dziurke w jednym zebie a w drugim chyba cos sie dzieje pod plomba nie wiem co mam robic....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 16:30   #4164
fiolusiek
Zakorzenienie

Kunegunda biegnij jak najszybciej do dentysty można borować ze znieczuleniem, dentysta mi mówił, że teraz są inne znieczulenia i znacznie łagodniejsze niż kiedyś. gdzieś przeczytałam, że podczas borowania do krwii wydziela się hormon stresu co jest bardziej szkodliwe dla dziecka niż małe znieczulenie
Stary 2012-08-14, 16:32   #4165
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Kunegunda biegnij jak najszybciej do dentysty można borować ze znieczuleniem, dentysta mi mówił, że teraz są inne znieczulenia i znacznie łagodniejsze niż kiedyś. gdzieś przeczytałam, że podczas borowania do krwii wydziela się hormon stresu co jest bardziej szkodliwe dla dziecka niż małe znieczulenie
Fio tylko ze ja sie boje przy tym co moze cos dziac sie pod plomba mialam go robionego w tym roku, i male znieczulenie nie dzialalo stomatolog musial mi dac takie ktore daja przy wyrywaniu zebow, nie wiem czy to nie bedzie za mocne...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-14, 16:37   #4166
fiolusiek
Zakorzenienie

Kunegunda ale coś zrobić musisz, bez wizyty u dentysty się nie obędzie, bo może ci się zrobić jakiś stan zapalny. dentystka pewnie założy jakieś lekarstwo tymczasowo, a jak urodzisz to wyleczysz tego zęba
Stary 2012-08-14, 16:41   #4167
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Kunegunda ale coś zrobić musisz, bez wizyty u dentysty się nie obędzie, bo może ci się zrobić jakiś stan zapalny. dentystka pewnie założy jakieś lekarstwo tymczasowo, a jak urodzisz to wyleczysz tego zęba
wlasnie dodzwonilam sie zapisalam sie na 27 sierpnia najblizczy termin, ten zab nie boli mnie caly czas ale ja np zjem cos bardzo zimnego albo goracego i w przypadku kleistych rzeczy wiec nie wiem co sie dzieje, ja mam jeszcze takie "glupie" zeby ze dziur nie widac na gole oko ale raz do roku robie rtg wszystkich zebow i na tej podstawie lekarz wie gdzie wiercic - a w ciazy nie mozna rtg wiec nie wiem czy zaryzykuje stomatolog

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-14, 16:58   #4168
Maga83
Zakorzenienie

Jestem już po wizycie. TŻ był ze mną i gin mu po kolei wszystko u małego pokazywał i tłumaczył, więc badanie było znowu dokładne. Wszystko jest dobrze, ilość wód w porządku. Lekarz sam mówił, że najgorzej mi będzie do etapu poprzedniej straty... Oby miał rację.

Stary 2012-08-14, 17:04   #4169
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem już po wizycie. TŻ był ze mną i gin mu po kolei wszystko u małego pokazywał i tłumaczył, więc badanie było znowu dokładne. Wszystko jest dobrze, ilość wód w porządku. Lekarz sam mówił, że najgorzej mi będzie do etapu poprzedniej straty... Oby miał rację.
super Madzia widzisz wszystko idzie w dobrym kierunku, ile mierzy, warzy Maly?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-14, 17:12   #4170
Maga83
Zakorzenienie

Kundzia gin go nie mierzył. Powiedział, że na połówkowym zrobi wszystkie dokładne pomiary. Ale bezwstydnik pokazywał pięknie co ma między nogami, dokładnie było widać
Teraz TŻ ma za zadanie wymyślić imię, chociaż się spodziewam co wybierze

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Kundzia a u Ciebie to który tc? Bo chyba suwaczek inaczej pokazuje niż kiedyś pisałaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości