|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Ale mnie jedna baba wkurza dzwoni codziennie i wciska mi jakaś badziewną biżuterię już nawet nie odbieram zastzeżonych
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Maxineczka komentuje blogi, u mnie bywa raz za czas
KatOsu udziela się bardziej na pszczole
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
kurde te moje nowe buty sa tak sztywne, ze masakra. Zaanim ja je rozchodze to wieki mina
|
|
|
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3695 |
|
po prostu Em :)
|
Byłam dziś w Empiku i na okładce jednej z gazet zobaczyłam znajomą twarz. Myślę i myślę kto to jest, a to blogerka!
Styledigger.
|
|
#3696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eh, przeczytałam o aferze.. szczerze ludzie nie mają czym się zajmować, tylko śledzeniem innych...
|
|
#3697 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
dobre [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35879105]Jutro idę do dietetyka, ale trafiło na zły moment. Właśnie mam PMS i podejście "Mam gdzieś to, jak wyglądam, chcę żreć!" [/QUOTE]no, jest ciężko na diecie też przed okresem.ale nic nie zrobisz :/ taki nasz kobiecy urok... Cytat:
heheCytat:
llorandare - masz genialny tytuł bloga idę nadrabiać aferkę ![]() Dzisiaj zwolniłam się z pracy o 14 byłam w domu i spałam do 16.45... |
|||
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, też niskie ciśnienie? Mnie dopiero teraz się unormowało... A miałam 102/69 (standardowo mam to książkowe 120/80). Czułam się tak, jakbym miała zemdleć lada moment...
|
#3699 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, myślę o założeniu blogu makijażowego ale zupełnie nie wiem jak sie do tego zabrać. półki co jestem aktywna na make up bee, ale troche sie boje że jak blog już stworze to umrze z powodu braku zainteresowania.... poza tym jak stworzyć przejrzysty i pasujący do tematyki dizajn?
|
|
|
|
#3700 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
<złote myśli em>
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mam 110/75 to już znaczy, że ktoś mi je podniósł Ale faktycznie też się dzisiaj od rana fatalnie czułam i nie mogłam zwlec z łóżka...tylko nie miałam czasu żeby to ciśnienie sobie zmierzyć
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, Ty jesteś przyzwyczajona do niskiego ciśnienia, a ja reaguję ostro na spadki
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Harribel, jak makijaże będą miłe dla oka, to nie umrze
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie jak mi jeszcze bardziej spada, to też się fatalnie czuję...
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie, źle się wyraziłam - Dla Ciebie ciśnienie 102/69 jest w miarę "normalne" i czujesz się wtedy w miarę "ok", a dla mnie jest już źle. A jak u Ciebie spada jeszcze bardziej, to ja chyba bym umierała z bólu
No, teraz już jest dobrze
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dlugo nie myslalam..zalozylam z dnia na dzien i nie zaluje bo sie niezle bawie przy tym choc troszke traktuje to jako przyjemny obowiazek juz teraz co do wygladu bloga to sama musisz dojsc do tego jak chcesz zeby blog wygladal
|
|
#3706 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A do jednej z buteleczek wlałam micel Maybelline kiedyś żeby nie wozić wielkiej butli na wyjazd ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak sobie podnosisz ciśnienie? masz jakieś sposoby?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35896227] A ja tego płynu używam zgodnie z przeznaczeniem A do jednej z buteleczek wlałam micel Maybelline kiedyś żeby nie wozić wielkiej butli na wyjazd ![]() Ale mam deja vu, rozmawiałyście tu o tym kiedyś? [/QUOTE]Ja nie nosze soczewek ![]() No, już kiedyś była tu mowa o ciśnieniu, ale z tego co kojarzę to nicRu też się włączyła wtedy ok, już nie będę przynudzać ;P
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35896227]
Ale mam deja vu, rozmawiałyście tu o tym kiedyś? [/QUOTE]nicRu pisała ![]() Hm, rano piłam kawę. Jak wróciłam do domu (bo byłam w Krakowie), to nagle zaczęło mi być słabo. Położyłam się, mama dała mi Validol i samo przeszło...
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Latte mogę wypić, a zwłaszcza latte z Coffe Heaven połączone z wiśniowo-czekoladowym ciachem
|
#3711 |
|
Konto usunięte
|
Byłam u dietetyka... Zdołowałam się tak, że jak tylko dotarłam do TŻa to pokazałam mu te materiały, co dostałam i rozwyłam się w poduszkę
![]() Jest źle, moje panie, znacznie gorzej niż myślałam, muszę się za siebie wziąć... |
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kawy, to ja się zawsze po kawie cała trzęsę nie wiem z czego to wynika, ale jestem po kawie cała osłabiona i dosłownie mnie telepie ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35896590]Byłam u dietetyka... Zdołowałam się tak, że jak tylko dotarłam do TŻa to pokazałam mu te materiały, co dostałam i rozwyłam się w poduszkę ![]() Jest źle, moje panie, znacznie gorzej niż myślałam, muszę się za siebie wziąć...[/QUOTE] Oo co on Ci nagadał?
|
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam na dvd! Oba sezony! Juz kilka maratonow zaliczylam.Witalam sie juz? Pamietam, ze sie zegnalam Dzien dobry wiec! ZERO planu mam na dzis. Wczoraj przez moment tak lalo, ze kompletnie nic nie bylo widac. Dzisiaj jest pieknie ![]() Musze slubnego skopac z lozka za moment. Gral cala noc w nowa gre. Dodam, ze gra wyszla wczoraj o polnocy i o tej polnocy stal juz w sklepie, zeby dostac...
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio coraz wiecej kawy pije, z tym, ze wszyscy sie smieja, ze ja pije mleko z kawa
![]() Szkoda jednak, ze mnie nie pobudza. Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-08-14 o 21:05 |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Ciśnienie? Raz miałam 80/55 - w szpitalu u dziadka byłam, źle się czułam, poszłam do pielęgniarek i pytam, czy mogą mi zmierzyć, bo coś mi słabo.. Odpowiadają "a komu dzisiaj dobrze i blablabla", ale zmierzyła.. tak patrzy na mnie "Ale Pani to trochę przesadza"
Ogólnie mam niskie ciśnienie, ale wiecie, aż takie?
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zawsze wydawalo mi sie, ze mnie nie pobudza, ze pije dla smaku. Ale kiedys napilam sie takiej kawy wieczorem i lezalam z oczami jak 5 pln do 3 w nocy Nie bylam jakas pobudzona, nie mialam ochoty skakac, po prostu nie moglam zasnac.
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Rany jaki mam dupny dzień.
![]() Nie zrobiłam dzisiaj nic poza wyrzuceniem śmieci, odkurzeniem i zrobieniem drobnych poprawek do pracy. A mam tyyyyyyle roboty, że mi słabo. Na dodatek mam tysiąc pomysłów, które chcę zrealizować i nie mam kiedy...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

KatOsu udziela się bardziej na pszczole

"Podejście do transakcji i komunikacja najwyższego formatu! Cała transakcja odbyła się zgodnie z normami Unii Europejskiej, NATO, Układu Warszawskiego, Grupy G8 , Grupy G20 UNESCO, ONZ, OHP i Koła Gospodyń Wiejskich Dziękuje i pozdrawiam" 
Lush & China Glaze lover! 

nie wiem z czego to wynika, ale jestem po kawie cała osłabiona i dosłownie mnie telepie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
おはよう!