Rossmann - część XIV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 16:48   #3571
Winona
Rozeznanie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy w Waszych Rossach też podrożały szampony z serii Ce Ce? Niedawno kupowałam ten z algami i płaciłam 9.99, a ostatnio cena na półce była 11.99 Czy one w ogóle bywają w promocji
Ja też kupowałam niedawno za 9,99 ale nie zauważyłam zmiany ceny, ale np. zdrożał krem do rąk z pomarańczą, był za 4,99 a teraz jest powyżej 5 zł
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 16:53   #3572
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

Witam dziewczyny strasznie długo mnie nie było całe trzy tygodnie mam do nadrobienia dużo stron ponad 30 jeszcze połowa mi została.
Więc wybaczcie jeżeli się powtarzam byłam dziś na zakupach kupiłam szczoteczki do zębów Oral B co są na przecenach, zapach do kibelka kwiatowy za 2,49 na promocji , z CND kupiłam mleczko alterry pomarańcza i wanilia akurat mam żel pod prysznic o tym samym zapachu.
W CND były jeszcze :
herbatki, coś na męskiej polce z kosmetykami, teflonowy papier do pieczenia przeceniony o polowe z 24,99 na 12,99 ja osobiście wole jednorazowy , torba termiczna. Kubki przezroczyste po 360ml przecenione na 2,49, akurat wczoraj się rozbił więc w sam raz dla mnie

Mam jeszcze do Was pytanie są noże w ofercie, pisze na nich że są ostrza nierdzewne z powloką nie przywierającą, jak myślicie to chyba nie są te słynne noże ceramiczne ostrzone laserowo, przymierzam się do zakupu ceramicznych i tak pytam bo w rosie w całe nie są drogie.
Zrobiła bym więcej zdjęć ale ochroniarz akurat dziwnie chodził za mną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0681.jpg (97,9 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0682.jpg (81,2 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0683.jpg (90,8 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0684.jpg (120,6 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0685.jpg (83,7 KB, 113 załadowań)

bloga mam też ja

Edytowane przez Ingusia_sz
Czas edycji: 2012-08-14 o 16:58
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 17:15   #3573
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Ja też kupowałam niedawno za 9,99 ale nie zauważyłam zmiany ceny, ale np. zdrożał krem do rąk z pomarańczą, był za 4,99 a teraz jest powyżej 5 zł
Nie strasz mnie, bo chcę kupić ten krem do rąk w czwartek Wczoraj był u mnie jeszcze za 4,99. Czyżby podnieśli cenę, tak jak tego migdałowego?
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 17:30   #3574
Winona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Nie strasz mnie, bo chcę kupić ten krem do rąk w czwartek Wczoraj był u mnie jeszcze za 4,99. Czyżby podnieśli cenę, tak jak tego migdałowego?
To był nowo otwarty Ross więc może jeszcze nie we wszystkich ceny są wyższe, nie pamiętam dokładnie ale kosztował chyba 5,29 zł, mogę się mylić.
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 17:38   #3575
MeGustaMini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lineczka8631 Pokaż wiadomość
Czy mogę do was dołączyć?? Jestem Lineczka i jestem rossmannoholiczką
Czeeść Lineczka! Miło nam cię poznać. Dołącz do kręgu uzależnionych.
MeGustaMini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 17:48   #3576
Asiuchal
Zakorzenienie

W ogóle dziś troszkę poszalałam z zakupami, m.in. dorwałam upragnioną maskę ożywiającą kolor włosów farbowanych (Marion). Dziewczyny, ileż ja tygodni jej poszukiwałam. Ekspedientka z osiedlowej drogerii musiała ściągać ją specjalnie dla mnie z hurtowni. Mam nadzieję, że warto było. Kupiłam od razu 4 opakowania maski do włosów brązowych z henną i orzechem włoskim (3,50zł za opak.). Ma świetne opinie na KWC!
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rbowanych.html

Poza tym wstąpiłam do Rossa po:
- mini Garniera w czerwonym opakowani (CND - 3,39zł), był jeszcze w kolorze różowym - bardzo poręczne opakowanie, idealne do torebki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-z-owocow.html
- lotion Syossa wygładzający puszące się włosy (CND - 8,99zł) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...iz-lotion.html

No i oczywiście (standardowo) moja ulubiona ekspedientka zapytała: "Czy dziś ma Pani jakieś kuponiki zniżkowe?" Zaczyna mnie to wkurzać.

Cytat:
Napisane przez Ingusia_sz Pokaż wiadomość
Kubki przezroczyste po 360ml przecenione na 2,49, akurat wczoraj się rozbił więc w sam raz dla mnie
Również kupiłąm dziś dwa takie kubki, są idealne do moich naparów włosowych (dwie torebki skrzyp + pokrzywa) no i genialnie wygląda w nich cappuccino. Polecam serdecznie, szkło jest twarde i solidne.

Cytat:
Witaj serdecznie w naszej rossmannowej rodzinie!

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Najlepiej się sprawdza gdy stosuję go z szamponem wygładzającym np. Fructis Nutri-gładki i odżywką z tej samej serii (albo 'Gładkie i lśniące też Fructisa), jeśli z innym (nie przeznaczonym do tego celu) szamponem i odżywką to efekt wygładzenia jest znacznie gorszy i włosy krócej utrzymują się w "ładzie".
Ogólnie krem szału nie robi, nie obciąża ale też nie "dociąża" włosów, niestety po niedługim czasie robią się puchate, nie utrzymuje ich w takim stanie jak bezpośrednio po prostowaniu. Jak dla mnie lepsze jest mleczko Fructisa Gładkie i lśniące, fakt że obciąża ale dłużej utrzymuje włosy w ryzach.
Ogólnie nie polecam, chyba że masz włosy podatne na prostowanie i nie masz większych problemów z puszeniem. Pachnie bardzo ładnie to taki największy plus. Ale szału nie ma. Choć wiadomo co "włosy" to opinia.
Aaa jeszcze jedno co do kremu Joanna - nie potrafię tego wyjaśnić, ale "zachowuje wilgoć" we włosach nawet gdy wyschną (ale nie jest to nawilżenie), podczas prostowania są jakieś takie gumowe... zamiast chronić przed wysoką temperaturą i "oblepiać" silikonami, on jakoś "nawadnia" od środka:/ i jak prostuję to ta wilgoć wychodzi. dopiero teraz mi się to przypomniało, to zapewne skreśli ten krem w twoich oczach a ja weryfikuję swoją opinię jednak - nie warto
Dzięki kochana za wyczerpującą opinię. Niestety przeczytałam ją za późno, bo rano dorwałam już ten "joannowy" krem (Laboo - 7,49zł). TO nic, i tak chętnie go przetestuję, bo wiadomo, że każdy ma inne włosy. Na dniach listonosz przyniesie mi nowiutką prostownicę Remingtona to potestujemy i sprawdzimy ten krem. Fructisa na pewno nie kupię, bo wywołuje łupież (nie tylko z resztą u mnie). Bardzo się zraziłam do tej firmy kilka lat temu. Kiedyś namiętnie jej stosowałam przez wzgląd na zapach, konsystencje, no i efekt jaki pozostawiał na moich włosach. Niestety często występowały u mnie nawroty łupieżu, nawet do głowy mi nie przyszło, że sprawcą jest Fructis. Uświadomił mnie dopiero dermatolog. Przyznałam mu się, że również farbuję się często Garnierem Fructis, za co dostałam od niego reprymendę. Od tej pory nawet nie patrzę już na te kosmetyki.

Cytat:
Napisane przez kaczucha89 Pokaż wiadomość
Wszystkim niedowiarkom mogę powiedzieć, że ta promocja na sensodyne z rossmanna była jak najbardziej OK. W niedzielę przesłałam im formularz a dziś już mam pieniążki na koncie. Nie jest to może moja ulubiona pasta, ale skoro elmex, meridol i sensodyne są rekomendowane przez dentystów to może nie jest taka zła
Kurcze, za ile kupiłaś Sensodyne? Do kiedy trwa promocja? Może i ja się skuszę. Czy jest jakaś pasta dla nadwrażliwego szkliwa?

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-08-14 o 18:09
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 17:48   #3577
akna1102
Zadomowienie

Lepiej Lineczko uciekaj stąd póki czas:P
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 18:24   #3578
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Witamy współuzależnioną.
Przygotuj się n wydatki, bo dzięki nam Twoja lista CAŁKOWICIE NIEZBĘDNYCH rzeczy wydłuży się o jakieś trzy metry.

Dziewczyny, krem BB eveline to będzie w promocji tylko dla śniadej? Bo jest napisane, że śniada cera, a pod spodem różne rodzaje i nie wiem jak to rozumieć. Kupiłabym chyba sobie.

Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2012-08-14 o 18:26
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 18:28   #3579
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Kurcze, za ile kupiłaś Sensodyne? Do kiedy trwa promocja? Może i ja się skuszę. Czy jest jakaś pasta dla nadwrażliwego szkliwa?
Nie do mnie pytanie, ale odpowiem bo gdzieś tam się natknęłam na termin, akcja trwa do 15.08.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 18:36   #3580
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy w Waszych Rossach też podrożały szampony z serii Ce Ce? Niedawno kupowałam ten z algami i płaciłam 9.99, a ostatnio cena na półce była 11.99 Czy one w ogóle bywają w promocji
Też to właśnie widziałam. W większym Rossmanie spotkałam się z wersją 1,5l za 24.99. Nie wiem jak u Was, ale u mnie są dostępne 2 wersje : z algami i grejpfrutem, ale w tym większym Rossku widziałam też czereśniową/ wiśniową dla włosów farbowanych(chyba), zniszczonych itd.

Mam wersję z grejpfrutem i bardzo sobie chwalę. Na pewno kupię kolejne opakowanie, jak to się skończy.

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 18:36   #3581
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Witamy współuzależnioną.
Przygotuj się n wydatki, bo dzięki nam Twoja lista CAŁKOWICIE NIEZBĘDNYCH rzeczy wydłuży się o jakieś trzy metry.

Dziewczyny, krem BB eveline to będzie w promocji tylko dla śniadej? Bo jest napisane, że śniada cera, a pod spodem różne rodzaje i nie wiem jak to rozumieć. Kupiłabym chyba sobie.
Zgadzam się w 100 %
Wstępujesz tu na własne ryzyko

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 18:43   #3582
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Nie do mnie pytanie, ale odpowiem bo gdzieś tam się natknęłam na termin, akcja trwa do 15.08.
Oj to się już nie załapię, bo jutro Rossmann zamknięty. Szkoda.
Stary 2012-08-14, 18:52   #3583
niecierpliwie
Raczkowanie

Dziewczynki, jaką pomadkę do ust polecacie aby nasze wargi miały ponętny wygląd,były wygładzone i zachęcały do całowania?
niecierpliwie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 18:59   #3584
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niecierpliwie Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jaką pomadkę do ust polecacie aby nasze wargi miały ponętny wygląd,były wygładzone i zachęcały do całowania?
Celia Nude! Polecam kolor 601 lub 602.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50147
Stary 2012-08-14, 19:06   #3585
Disnejova
Wtajemniczenie

Cytat:
hahah zachecały co całowania hm jakie wymagania
no ja może moge ci polecić Maybelline SuperStay 10h Tint Gloss
i Essence- Stay With Me : ) może peeling do ust cukrowy też by pomogł przed nałożeniem szminki , pomadki.
A ja pytanie z innej beczki czy w rosmanku dostane dwufazówkę Bielendy, która rzekomo ma wzmacniać rzęsy.Płyn do demakijażu
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 19:19   #3586
Emilia 25
404 Not Found

Dziewczyny, dostanę w Rossamannie kosmetyki Pierre Rene, a konkretnie ten podkład?
Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący)

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
i Essence- Stay With Me : ) może peeling do ust cukrowy też by pomogł przed nałożeniem szminki , pomadki.
A ja pytanie z innej beczki czy w rosmanku dostane dwufazówkę Bielendy, która rzekomo ma wzmacniać rzęsy.Płyn do demakijażu
Na pewno widziałam ją w Hebe.
Stary 2012-08-14, 19:19   #3587
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:

Randka wieczorem?

Pierre Rene nie ma u mnie w żadnym R.
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 19:28   #3588
michelle92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
To mleczko Alterry, co jest w CND idealnie nadaje się po depilacji depilatorem nogi nie są podraznione i nie mają tendencji do zaczerwienienia
a ja dzisiaj go oglądalam i myslalam czy kupic :P
michelle92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 19:33   #3589
lineczka8631
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MeGustaMini Pokaż wiadomość
Czeeść Lineczka! Miło nam cię poznać. Dołącz do kręgu uzależnionych.
z chęcia miło wiedzieć że są inne uzależnione i nie jest człowiek sam

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Lepiej Lineczko uciekaj stąd póki czas:P
za późno dzień bez rossmanna dniem straconym mam go obok pracy więc jestem codziennie
Cel 62 kg
12.11.2012 zaczynam
73kg->
www.lineczkacloset.blogsp ot.com
lineczka8631 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 19:58   #3590
hey_stella
Wtajemniczenie

Kurczę dziewczyny chyba jestem chora. Tak patrzę na tą gazetkę i patrzę, już trzeci raz i nic nie potrzebuję. Nie mnie nie kusi. Nic. O.o
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 20:03   #3591
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Kurczę dziewczyny chyba jestem chora. Tak patrzę na tą gazetkę i patrzę, już trzeci raz i nic nie potrzebuję. Nie mnie nie kusi. Nic. O.o
mnie już któraś z rzędu gazetka nie zaskakuje chyba mi przeszedł szał na kosmetyki bo w R. bywam rzadko a jak już jestem to mało kupuje i chce jak najszybciej z niego wyjść

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 20:38   #3592
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dostanę w Rossamannie kosmetyki Pierre Rene, a konkretnie ten podkład?
[URL="https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,12405,pierre-rene-skin-balance-podklad-kryjacy-stara-wersja.html&next=1"]Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący)
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że Pierre Rene występuje w Naturze i chyba Asterze.
Stary 2012-08-14, 20:41   #3593
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
mnie już któraś z rzędu gazetka nie zaskakuje chyba mi przeszedł szał na kosmetyki bo w R. bywam rzadko a jak już jestem to mało kupuje i chce jak najszybciej z niego wyjść

Ooo widzę,że mamy podobnie
Bo ja chociaż jeszcze gazetki nowej nie przejrzałam, to przypuszczam,że znów z niej nic nie kupię... A w Rossmannie jestem praktycznie codziennie
Nie wiem od czego to zależy, bo na pewno nie od tego,że wszystko mam
Chociaż powiedziałam sobie,że najpierw wszystkie kosmetyki "wykończę",a potem kupię coś nowego - ale czy któraś z Was tak próbowała? Mnie to jeszcze nigdy nie wyszło, chociaż teraz póki co, jestem "wstrzemięźliwa" od zakupów kosmetycznych

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 20:45   #3594
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
Dwufazówki były w biedronce po 5 99.
W rossmanie chyba za jakieś 9 zł ale nie pamietam dokładnie.

Za to przepyszna herbata truskawkowa z nutą wanilii jest za 3 zł w rossmannie. Ja kupiłam dziś jeszcze balsam brazujący z kolastyny dla mamy. A także przyglądałam się nowej limitowance essence, ale nic nie kupiłam Nie było róży które chciałam a tak to nic mnie nie pociągało. Swoją drogą gratuluję że w największym rossamnnie w Polsce nie było nawet testera od tego różu. (ps. ani też tamponow z promocji ;P )
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 20:53   #3595
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że Pierre Rene występuje w Naturze i chyba Asterze.
Dziękuję, tak mi świtało czy widziałam je w R. czy N. i już teraz wiem. Sprawdziłam też w gazetce N. i to by się zgadzało. A może jest też w Jasmin (na Centralnym np.? Anyone? )
Stary 2012-08-14, 20:58   #3596
niecierpliwie
Raczkowanie

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie "całuśnego" produktu do ust Może któraś z was ma jeszcze jakieś sugestie?
niecierpliwie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:11   #3597
Iwoka
Zakorzenienie

Nie wiem czy któraś wspominała, ale są na rossnecie wyniki konkursu Bourjois. Zbieżność nazwisk powalająca

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:25   #3598
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Aż dziwne nie? Mam to samo Ej a może to jakiś wirus?
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:32   #3599
Madziulllka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy któraś wspominała, ale są na rossnecie wyniki konkursu Bourjois. Zbieżność nazwisk powalająca
Mogę poprosić o link, bo ja nie widzę tych wyników?

Proszę o odpisywanie w moich wątkach
Madziulllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:36   #3600
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję, tak mi świtało czy widziałam je w R. czy N. i już teraz wiem. Sprawdziłam też w gazetce N. i to by się zgadzało. A może jest też w Jasmin (na Centralnym np.? Anyone? )
Widziałam w Jasmin

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości