|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Ja też kupowałam niedawno za 9,99 ale nie zauważyłam zmiany ceny, ale np. zdrożał krem do rąk z pomarańczą, był za 4,99 a teraz jest powyżej 5 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny strasznie długo mnie nie było całe trzy tygodnie mam do nadrobienia dużo stron ponad 30 jeszcze połowa mi została.
Więc wybaczcie jeżeli się powtarzam byłam dziś na zakupach kupiłam szczoteczki do zębów Oral B co są na przecenach, zapach do kibelka kwiatowy za 2,49 na promocji , z CND kupiłam mleczko alterry pomarańcza i wanilia akurat mam żel pod prysznic o tym samym zapachu. W CND były jeszcze : herbatki, coś na męskiej polce z kosmetykami, teflonowy papier do pieczenia przeceniony o polowe z 24,99 na 12,99 ja osobiście wole jednorazowy ![]() ![]() Mam jeszcze do Was pytanie są noże w ofercie, pisze na nich że są ostrza nierdzewne z powloką nie przywierającą, jak myślicie to chyba nie są te słynne noże ceramiczne ostrzone laserowo, przymierzam się do zakupu ceramicznych i tak pytam bo w rosie w całe nie są drogie. Zrobiła bym więcej zdjęć ale ochroniarz akurat dziwnie chodził za mną ![]() Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2012-08-14 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3574 |
Rozeznanie
|
To był nowo otwarty Ross więc może jeszcze nie we wszystkich ceny są wyższe, nie pamiętam dokładnie ale kosztował chyba 5,29 zł, mogę się mylić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||||
Zakorzenienie
|
W ogóle dziś troszkę poszalałam z zakupami, m.in. dorwałam upragnioną maskę ożywiającą kolor włosów farbowanych (Marion). Dziewczyny, ileż ja tygodni jej poszukiwałam.
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rbowanych.html Poza tym wstąpiłam do Rossa po: - mini Garniera w czerwonym opakowani (CND - 3,39zł), był jeszcze w kolorze różowym - bardzo poręczne opakowanie, idealne do torebki ![]() - lotion Syossa wygładzający puszące się włosy (CND - 8,99zł) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...iz-lotion.html No i oczywiście (standardowo) moja ulubiona ekspedientka zapytała: "Czy dziś ma Pani jakieś kuponiki zniżkowe?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-08-14 o 18:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zadomowienie
|
Lepiej Lineczko uciekaj stąd póki czas:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Przygotuj się n wydatki, bo dzięki nam Twoja lista CAŁKOWICIE NIEZBĘDNYCH rzeczy wydłuży się o jakieś trzy metry. ![]() Dziewczyny, krem BB eveline to będzie w promocji tylko dla śniadej? Bo jest napisane, że śniada cera, a pod spodem różne rodzaje i nie wiem jak to rozumieć. Kupiłabym chyba sobie. ![]() Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2012-08-14 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam wersję z grejpfrutem i bardzo sobie chwalę. Na pewno kupię kolejne opakowanie, jak to się skończy.
![]() |
#3581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wstępujesz tu na własne ryzyko ![]()
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, jaką pomadkę do ust polecacie aby nasze wargi miały ponętny wygląd,były wygładzone i zachęcały do całowania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50147 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja może moge ci polecić Maybelline SuperStay 10h Tint Gloss i Essence- Stay With Me : ) może peeling do ust cukrowy też by pomogł przed nałożeniem szminki , pomadki. A ja pytanie z innej beczki czy w rosmanku dostane dwufazówkę Bielendy, która rzekomo ma wzmacniać rzęsy.Płyn do demakijażu
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
404 Not Found
|
Dziewczyny, dostanę w Rossamannie kosmetyki Pierre Rene, a konkretnie ten podkład?
Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący) ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
szef wszystkich szefów
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj go oglądalam i myslalam czy kupic :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- za późno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3590 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę dziewczyny chyba jestem chora. Tak patrzę na tą gazetkę i patrzę, już trzeci raz i nic nie potrzebuję. Nie mnie nie kusi. Nic. O.o
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo widzę,że mamy podobnie ![]() Bo ja chociaż jeszcze gazetki nowej nie przejrzałam, to przypuszczam,że znów z niej nic nie kupię... A w Rossmannie jestem praktycznie codziennie ![]() Nie wiem od czego to zależy, bo na pewno nie od tego,że wszystko mam ![]() ![]() Chociaż powiedziałam sobie,że najpierw wszystkie kosmetyki "wykończę",a potem kupię coś nowego - ale czy któraś z Was tak próbowała? ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W rossmanie chyba za jakieś 9 zł ale nie pamietam dokładnie. Za to przepyszna herbata truskawkowa z nutą wanilii jest za 3 zł w rossmannie. Ja kupiłam dziś jeszcze balsam brazujący z kolastyny dla mamy. A także przyglądałam się nowej limitowance essence, ale nic nie kupiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie "całuśnego" produktu do ust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy któraś wspominała, ale są na rossnecie wyniki konkursu Bourjois. Zbieżność nazwisk powalająca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Mogę poprosić o link, bo ja nie widzę tych wyników?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam w Jasmin
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.