|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Apropo suplementów, zadziałał na Was kiedyś chrom? Że niby zmniejsza ochotę na słodycze
![]()
#3752 |
Zadomowienie
|
O kurcze, u mnie od dłuższego czasu nie ma żadnej odżywki i maski z Granatu i Aloesu, a nawet brak żeli pod prysznic dostrzegłam, ale myślałam, że pracownikom po prostu nie chce się uzupełnić półek ; o
![]() |
#3753 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() brałam to jakiś czas i ochotę miałam taką jak zawsze, albo nawet i większą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie słyszałam...jak mi coś pasuje to wycofują. Wrrrr
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Przecież sneakers to dość ogólne określenie na wszelkiego rodzaju buty sportowe.
![]() Chyba, że coś mi umyka? Chodzi Ci o trampki na koturnie, czy coś w ten deseń?
#3757 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Zadomowienie
|
O, ale kicha z tymi odżywkami Alterry. Też nie mogę od dłuższego czasu kupić tej morelowej...najpierw myślałam, że wymiotło ją przez promocje, ale rzeczywiście od dłuższego czasu nie ma i nie ma. Chyba się załamię, bo to jedna z moich ulubionych i nigdy nie miałam żadnej o podobnym działaniu...Niedobrze.
#3759 |
Moderator
|
na mnie zadziałał. I pomógł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Raczkowanie
|
To super, że Ci pomógł
![]() Na mnie jak na razie nic nie działa, a słodycze to mój największy problem... |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Moderator
|
Cytat:
nie chcę tego pisać broń boże jako przytyk w czyjąkolwiek stronę, nie zrozumcie mnie dziewczyny źle. Chciałabym tylko napisać, że takie nasze gadanie "muszę przejśc na dietę" a za chwilę wrzucam świeżutkie muffiny na wątek/bloga/fb to takie typowe kobiece... jeśli tak robicie to znaczy, że nie musicie lub nie czujecie potrzeby lub nie macie z czego się odchudzić tak naprawdę. Ja też tak gadałam, więc wiem co mówię ![]() Generalnie ja wiem, że my babki mamy to we krwi - wiecznie nie być zadowoloną ze swojego wyglądu. tu za dużo, tam za mało.. najważniejsze to podobać się sobie. I dopóki w miarę się sobie podobałam nie czułam potrzeby diety i ciągle tylko gadałam jak to powinnam na nią przejść a potem makaronik na obiad, najlepiej z sosem z 3 serów ![]() I wierzcie mi lub nie, ale każdą słabość można pokonać. Jasne, po jakims czasie apetyty wracają, nie mówię. mam fazę na lody obecnie a jak mam @ to na czekoladę. Ale pozwalam sobie na loda w ramach posiłku. Najwyżej zmniejszę kolejny posiłek, nie chcę się dać zwariować. Nie chcę wyjść na mądralę ja naprawdę kochałam "dobrze" zjeść, nie wyobrażałam sobie życia bez masła na pieczywie.. jakoś poszło. Mam wielka nadzieję, że zrzucę jeszcze te 5 kg które mi zostały. Ale już i tak jestem zadowolona. Mieszczę się w spodnie w sieciówkach i to nie w rozmiar 46/44 a w 38/40. Pokochałam zakupy ciuchowe. Polubiłam sukienki. ehh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
BAN stały
|
Nawet mnie nie straszcie, że asortyment Alterry będzie wycofywany. To moje ulubione kosmetyki. Jak znikną, to nie wiem, co będę kupowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Konto usunięte
|
Czuję się jak heretyczka, ale ja z Alterry lubię tylko pomadkę i olejek granat&awokado (jak dotąd testowałam tylko ten, nie wiem jak sprawdza się reszta olejków)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Oj Kasiu nawet nie wiesz jak bardzo się z Tobą zgadzam
![]() Też jakoś nigdy nie było mi po drodze do diet, do odchudzania się... a nikt mi w rodzinie nie wytykał, że jestem gruba i to pewnie też dlatego... Wolałabym, żeby mi ktoś z bliskich zafundował terapię szokową i pewnie bym się dużo szybciej wzięła za siebie. Oprócz tego zawsze było tłumaczenie: bo ja tak mam już w genach, bo mam tendencję do tycia, bo lubię dobrze zjeść itd. itp. A po pewnym czasie jak zaczęłam chudnąć, ubrania robiły się coraz luźniejsze, mogłam coś kupić w mniejszym rozmiarze - czułam się ekstra! Była motywacja. I okazało się, że będąc na diecie też można smacznie jeść. Nieprawdopodobne? A jednak ![]() ![]() Teraz nosze rozmiar około 40 (różnie to bywa w rozmiarówkach poszczególnych firm) i czuję się ze sobą dobrze. Minęły już te czasy, kiedy musiałam ubierać się w paskudne worki w rozmiarach 46... Mimo iż do ideału mi daleko, to teraz czuję się kobieco, dobrze w swoim ciele. Może niedługo dojrzeję do tego żeby zrzucić pozostałe 10kg balastu. Ale tu też mi trzeba jakiegoś kopa w tyłek. A teraz go nie dostaję, bo wszyscy się zachwycają moją obecną figurą. Mógłby mi ktoś powiedzieć - Ej, weź się za siebie, bo Twój tłusty tyłek zasłania mi widok na świat! Tylko teraz wszyscy patrzą przez pryzmat tego, że pamiętają mnie otyłą. Dla nich obecny wygląd jest super, bo pamiętają co było wcześniej. Jak w domu wspomnę, że przydałoby się stracić jeszcze trochę tuszy, to już wywołuję alarm, że co ja jeszcze chcę tracić. Ok, noc a ja elaboraty piszę ![]() Orlica co do diet, to ja szczerze polecam wizażowe podforum dietetyczne. To naprawdę skarbnica wiedzy! Ja tam nauczyłam się wszystkiego na temat zdrowego odżywiania od samych podstaw. Na początku to wszystko może się wydawać pokręcone i niezrozumiałe, ale z czasem się człowiek wyrabia i niepotrzebne już jest wyszukiwanie informacji w necie. Zresztą w razie czego również chętnie mogę posłużyć pomocą ![]() ![]()
#3767 |
Raczkowanie
|
Na mnie kiedys chrom dzialal, z tego co pamietam. Usilowalam pare kilo zrzucic po pobycie w Wielkiej Brytanii i chrom dawal rade. Chociaz ja malo slodyczowa jestem. Mialam wrazenie, ze troche przyspiesza przemiane materii
![]() Teraz ja bede powoli szykowac sie do spania :P Tzn. dziecko wyszykuje, drinka wypije i spadam ![]()
#3768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35899614]Dzięki, dzięki
![]() Chyba nawet zrobię za parę dni "dietetykową notkę", mam nadzieję, że to nie będzie odebrane jako "na pokaz", ale dla mnie to po prostu duuuża motywacja ![]() ja tam też chętnie przeczytałabym taką notkę bo mi starsznie brak motywacji a przydałoby mi się z 10 kg zrzucić ![]() **************** i w końcu napisałam pierwszą notkę na swoim blogu zapraszam chętnych do poczytania oczywiście chętnie przyjmę i poczytam Wasze opinie na temat bloga i tej recenzji ![]() http://aneniakosmetyki.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() W bólach napisałam notkę. Zapraszam ![]() A co do wagi to też się "zapuściłam". Jednak wczoraj powiedziałam dość i już od jutra zaczynam dietę i ćwiczenia.
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35901416]Czuję się jak heretyczka, ale ja z Alterry lubię tylko pomadkę i olejek granat&awokado (jak dotąd testowałam tylko ten, nie wiem jak sprawdza się reszta olejków)[/QUOTE] Kremy ![]() Od rana walczę z kolanem i kostką ![]() A w ogóle to znów post zakupowy. Ja, Katarzyna, jestem zakupoholikiem.
![]() |
#3772 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() I gratuluję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
Świetne te płytki
![]() jadę na Mazury, nie wiem jak ogarne wizaz, blogi i yt jak wróce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zadomowienie
|
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
cześć Waam!
położyłam się z lekkim bólem głowy, wstaje i łeb mi pęka... ![]() ![]()
#3778 |
Zadomowienie
|
mamusiu, mąż obudził się z jakimś piskiem w uchu o 6 rano (położyliśmy się po 1) i oczywiście mnie też obudził i musiałam wstać.
Czuję, że w ciągu dnia padnę na twarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.