Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 21:09   #3901
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Blonde ja wiem, ze to do kosza, się tak śmiałam tylko

Stokrotko ja zawsze jadam ze skórką, ale tu może sie nie zmiksować.

Mój mąż w czwartek składa wypowiedzenie. Ma miesięczny okres wypowiedzenia więc będzie wolny od 1 października. Ale ma tak dużo urlopu ( z nadgodzin głównie) , ze od piatku może iśc na wolne już. O ile mu szefowa da. Jak nie to potem za niewykorzystany urlop będzie musiała mu dac ekwiwalent sesese
to jedno i drugie rozwiązanie jest dla was korzystne, bo kaska się przyda a jak będzie z wami w domu to jeszcze lepiej

mojego męża coś ucho rozbolało i się biedaczek męczy, a ja już popijam drugie piwo lecha shandy i humorek mi dopisuje

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:17   #3902
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

stokrotko może go przewiało?? tak szczerze to wolimy urlop. Ale jak nie da to trudno.

Ja dzis cały dzień spędziłam poza domkiem. Jak wyszłam po 11 tak wróciłam przed 20 na kapiel małej Mąż po pracy zrobił zakupy. Niby jeden dzień wolnego a ludu jakby z miesiąc miały byc sklepy zamknięte A jutro musimy wysprzatać mieszkanki i robimy obiadek bo rodzice wpadają

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:29   #3903
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
stokrotko może go przewiało?? tak szczerze to wolimy urlop. Ale jak nie da to trudno.

Ja dzis cały dzień spędziłam poza domkiem. Jak wyszłam po 11 tak wróciłam przed 20 na kapiel małej Mąż po pracy zrobił zakupy. Niby jeden dzień wolnego a ludu jakby z miesiąc miały byc sklepy zamknięte A jutro musimy wysprzatać mieszkanki i robimy obiadek bo rodzice wpadają
on ma problemy z tym uchem już od jakiegoś czasu, lekarze twierdzą, że nic mu nie jest a jego co jakiś czas boli. Ja też zawsze wolę urlop niż ekwiwalent pieniężny, nacieszycie się sobą i mąż z małą więcej będzie przebywał, oby szefowa na to poszła bo raczej nie będzie po jej myśli wypłacanie pieniędzy

Łukaszek
Stary 2012-08-14, 21:31   #3904
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:

To co Ty cały dzień robiłaś z Małą?? Fajnie tak
no i mam nadzieję, że jednak Twój mąż będzie miał urlop

Stokrotko ja czekam na męża aż wróci i też się może napijemy jakiegoś drineczka czy cóś w końcu mamy co świętować- drożność jajowodów
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:31   #3905
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kochana a może do jakiego lekarza jszcze z tym sie zgłoście - ucho to poważna sprawa.

Tym bardziej, ze mój mąż ma 3 egz. na wrzesień więc wiesz.. pouczyłby się.

Stary 2012-08-14, 21:32   #3906
Malensstfo
Zakorzenienie

Baobabku cieszę się, że leżenie pomogło i nie jest gorzej

Jak zwykle się okropnie czułam od popołudnia...teraz wyszłam z wanny i chwilowo mi lepiej

A w ogóle to nie wiem czy uczulenia jakiegoś nie dostałam, bo mnie szczypały przedramiona i teraz widzę trochę czerwonych krostek...i wewnętrzne strony ud też trochę szczypią ale nic nie widzę...ciekawe od czego I mam nadzieję, że to nie pokrzywka...bo raz miałam...i to była masakra
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:34   #3907
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Metka a jak u Ciebie? Będziesz testować?
bede ale dopiero po terminie spodziewanej @ zakladam ze test zrobie 22.08 chociaz tez nie wiem jak to bedzie bo ogolnie cykle mam ok 32-35 dniowe ale teraz jak biore ten duphaston to chyba powinien byc regularny? no zobaczymy co bedzie do srody ale jakos sie nie nastawiam bo wydaje mi sie ze owulacja bardzo kiepska byla (zakladajac ze wogole byla)

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a jak u ciebie, jakieś objawy?
zadnych tzn boli mnie bardzo jeden jajnik ale to chyba od progesteronu?

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A mój mężuś właśnie wraca z sokowirówką to szczegół, że mieliśmy ją kupić na początku ciązy ważne, że w ogóle w końcu kupiliśmy od dziś zaczynam picie pysznych soczków a w sumie dla Emilki też się przyda, jak już będzie jadała owoce
Agnusek, powodzenia na sesji
my tez kupilismy sokowirowke jak bylam w ciazy i systematycznie pilam swieże soczki, szkoda ze teraz nie chce ich sie tak czesto robic

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
jestem, jestem, musiałam nadrobić
juz piszę i u was Ty już wiesz
Szyjka zamknięta, nie skróciła sie bardziej, jest tak jak było rozwarcia nie mam ale nadal mam leżeć plackiem i brać te leki co biorę do wizyty czyli do 3 września. To będzie ostatnia wizyta później już tylko na ktg się bedziemy umawiać w szpitalutakże moje leżenie pomogło - ale naprawę leżałam plackiem - nie mam sobie nic do zarzucenia
Swoją drogą Bika - może z Tobą się nr wymianię, co??
ooo to super ze wszystko dobrze,

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Kupilismy prezent z okazji slubu mojej przyjaciolce(bo bedziemy przejezdzac w drodze do PL)
bardzo ladna ramka

Madzialenka12344321 oby tz szybko znalaz jakas inna prace (no chyba ze juz cos ma)

a moj mezus jak wyszedl dzis o 6,30 do pracy tak jeszcze nie wrocil, przekichane, dobrze ze jutro wolne
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:36   #3908
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam nad rzeką ale zaczęło padać więc poszłam do rodziców do pracy, potem oni wrócili do domku a ja do nich pojechałam na obiadek.

aaa i jeszcze zaszłam do sklepu: kupiłam sobie płaszczyk - jutro wam pokażę razem z wczorajszymi zakupami.

I jeszcze wybrałam krzesełko do karmienia dla małej - mój brat chce jej na chrzciny kupić - http://www.babydesign.eu/produkt/id/42

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Metka ma już inną pracę Od 1 października własnie. Inaczej by sie nie zwolnił.

Stary 2012-08-14, 21:39   #3909
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

Stokrotko ja czekam na męża aż wróci i też się może napijemy jakiegoś drineczka czy cóś w końcu mamy co świętować- drożność jajowodów
no okazja jest do świętowania i to jaka

Cytat:
Kochana a może do jakiego lekarza jszcze z tym sie zgłoście - ucho to poważna sprawa.

Tym bardziej, ze mój mąż ma 3 egz. na wrzesień więc wiesz.. pouczyłby się.
muszę sprawdzić czy taka starsza lekarka jeszcze przyjmuje co mnie leczyła kilka lat temu jak miałam obustronne zapalenie ucha (ból nieziemski), ona jest najlepsza ale wtedy miała już ok 70 lat więc nie wiem czy jeszcze leczy. Te egzaminy to poprawki tak? trudne te studia ma twój mąż
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Baobabku cieszę się, że leżenie pomogło i nie jest gorzej

Jak zwykle się okropnie czułam od popołudnia...teraz wyszłam z wanny i chwilowo mi lepiej

A w ogóle to nie wiem czy uczulenia jakiegoś nie dostałam, bo mnie szczypały przedramiona i teraz widzę trochę czerwonych krostek...i wewnętrzne strony ud też trochę szczypią ale nic nie widzę...ciekawe od czego I mam nadzieję, że to nie pokrzywka...bo raz miałam...i to była masakra
współczuję złego samopoczucia a z drugiej strony tez bym tak chciała. oby uczulenie szybko przeszło

meetka duphaston ci lekarka na progesteron przepisała czy na nieregularne cykle? Mówił ci lekarz, że jajniki od braku progesteronu bolą? Bp mnie przed @ też bolały i dzisiaj też pikają

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-08-14 o 21:44
Stary 2012-08-14, 21:40   #3910
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko tak, tak ma 3 poprawki na wrzesień. mega trudne egzaminy bo dużo jest z nich warunków.

Stary 2012-08-14, 21:42   #3911
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
bede ale dopiero po terminie spodziewanej @ zakladam ze test zrobie 22.08 chociaz tez nie wiem jak to bedzie bo ogolnie cykle mam ok 32-35 dniowe ale teraz jak biore ten duphaston to chyba powinien byc regularny? no zobaczymy co bedzie do srody ale jakos sie nie nastawiam bo wydaje mi sie ze owulacja bardzo kiepska byla (zakladajac ze wogole byla)
No raczej po odstawieniu w ciągu kilku dni powinnaś mieć okres. Mi lekarz przepisuje luteinę i okres mam zazwyczaj 2 dni po odstawieniu.

Madziu fajne te krzesełko. Jaki kolor wybraliście? Mi sie podoba ten fiolet
Stary 2012-08-14, 21:43   #3912
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomalinko no własnie ten fiolet dziś na żywo widziałam i jest super. Chyba go weźmiemy. Mamy łozeczko turystyczne z tej serii też fioletowe To by pasowało.

Stary 2012-08-14, 21:44   #3913
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
współczuję złego samopoczucia a z drugiej strony tez bym tak chciała.
no śmieszne to jest ale ja też bym chciała
Stary 2012-08-14, 21:53   #3914
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mąz mnie zaprosił na oglądanie filmu Zapowiada sie miły wieczorek

na tapecie będzie "żelazna dama" - zobaczymy czy fajny

Stary 2012-08-14, 21:59   #3915
metkaa
Zakorzenienie

Madzialenka fajne krzeslo, mam chyba takie samo

Cytat:
meetka duphaston ci lekarka na progesteron przepisała czy na nieregularne cykle? Mówił ci lekarz, że jajniki od braku progesteronu bolą? Bp mnie przed @ też bolały i dzisiaj też pikają
przepisala na nieregularne cykle i na ewentualne podtrzymanie ciazy (chociaz z pierwsza problemow nie bylo), nic nie mowila o tym ze jajniki po tym leku moga mnie bolec tak sobie sama pomyslalam bo z reguly mnie nie bola

Cytat:
No raczej po odstawieniu w ciągu kilku dni powinnaś mieć okres. Mi lekarz przepisuje luteinę i okres mam zazwyczaj 2 dni po odstawieniu.
ja wczesniej, duzo wczesniej tez bralam luteine ale mialam straszne bole glowy po niej
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 22:04   #3916
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde,
Cytat:
Ale jak bedzie sie meczyl to daj mu czopka
jak się ciśnie? czy jak już znów będzie płakał?

Cytat:
I ze znalazlas dla Nas czas, nie bylabys soba gdybys nie nadrobila
bo ja tęsknię

fajny ten prezent dla przyjaciółki, też by mi się takie coś podobało

Natala,
Cytat:
Strong, a próbowałaś podawać ciepłą przegotowaną wodę na te Kamilkowe kupki?
nie, bo daję mu herbatkę koperkową a myślisz że to lepsze niż herbatka?

Stokrotko,
Cytat:
no rano i do wieczora będzie, pójdziemy do kina tylko wieczór będzie samotny ale dzisiaj odbijemy sobie a co do twojego sprzątania to tobie też się należy chwila relaksu przy wizazu
oczywiście ale zdążyłam poprasować i pomyć naczynia

no to odbijajcie odbijajcie udanego seksu

Madziu,
Cytat:
Strong a co z waszym ślubem?? Data juz wybrana?? My też się jeszcze na chrzciny nie zapisaliśmy, ksiadz mówił, ze 2 tyg przed trzeba przyjśc.
tak po cichu chyba 21 września, aczkolwiek to nic pewnego, wpierw musimy załatwić formalności, typu bierzmowanie bo jednak zdecydowaliśmy się na cywilny i kościelny wraz. Jak załatwimy bierzmowanie to będziemy myśleć o sali, dacie itp. Miło że pytasz

widzę że albo kaska albo mąż w domu to super się macie

Stokrotka, ja piję karmi więc "chlup w ten głupi dziób"

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Madzia super te krzesełko chyba wiem jakie kamilek będzie miał

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

jeszcze się chciałam Madziu zapytać, o to jak na długich spacerach radzisz sobie z karmieniem? Bo ja z Kamilem mogę iść co najwyżej na godzinę to jest tak bezpiecznie ale na dłużej nie bo on się domaga zaraz jedzenia, np. dziś zrobiliśmy może kilometr a mały w krzyk bo mu się przypomniało że chce cyca.
Stary 2012-08-14, 22:14   #3917
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Mój mąż właśnie myje urządzonko i zaraz będziemy przez nie przepuszczać marchewkę i jabłka

A tu dowody dzisiejszej owocowej uczty
Mniam! Pychota, napiłabym się.
Cytat:
Mój mąż w czwartek składa wypowiedzenie. Ma miesięczny okres wypowiedzenia więc będzie wolny od 1 października. Ale ma tak dużo urlopu ( z nadgodzin głównie) , ze od piatku może iśc na wolne już. O ile mu szefowa da. Jak nie to potem za niewykorzystany urlop będzie musiała mu dac ekwiwalent sesese
Fajnie jakby dostał urlop. Mielibyście trochę czasu dla Waszej trójeczki. No i gratuluję nowej pracy! W końcu uniezależni się od ojca też bo pracowali razem z tego co mówiłaś i często były jakieś nieporozumienia.
Cytat:
Mąz mnie zaprosił na oglądanie filmu Zapowiada sie miły wieczorek

na tapecie będzie "żelazna dama" - zobaczymy czy fajny
Oglądałam w ramach nauki do egzaminu. Całkiem fajny film.

Ja robię sernik na zimno. Czekam na wylanie galaretki i do łóżka.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 22:30   #3918
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde ja wiem, ze to do kosza, się tak śmiałam tylko

Stokrotko ja zawsze jadam ze skórką, ale tu może sie nie zmiksować.

Fajnie jakby dostał urlop, ale ostatnio mial troche za wiele wolnego i moze mu odmowic

Cytat:

mojego męża coś ucho rozbolało i się biedaczek męczy, a ja już popijam drugie piwo lecha shandy i humorek mi dopisuje
ja mam dosc czesto zapalenie ucha

Cytat:
on ma problemy z tym uchem już od jakiegoś czasu, lekarze twierdzą, że nic mu nie jest a jego co jakiś czas boli. Ja też zawsze wolę urlop niż ekwiwalent pieniężny, nacieszycie się sobą i mąż z małą więcej będzie przebywał, oby szefowa na to poszła bo raczej nie będzie po jej myśli wypłacanie pieniędzy
mnie tez dosc czesto boli, a to ból starszny, mi pomagaja kropelki

Cytat:
bardzo ladna ramka

Cytat:
aaa i jeszcze zaszłam do sklepu: kupiłam sobie płaszczyk - jutro wam pokażę razem z wczorajszymi zakupami.

I jeszcze wybrałam krzesełko do karmienia dla małej - mój brat chce jej na chrzciny kupić - http://www.babydesign.eu/produkt/id/42[COLOR="Silver"]
.
za plaaszczyk
ladne krzesełko

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Blonde, jak się ciśnie? czy jak już znów będzie płakał?

bo ja tęsknię

fajny ten prezent dla przyjaciółki, też by mi się takie coś podobało

.
Jak widzisz ze sie meczy, nie moze zrobic, cisnieMasuj mu czesto brzuszek, przykurczaj nozki itp

My tez tesknimy

DziekujeDługo myslelismy co by kupic, najprosciej to kupic cos do domu, do kuchni (jakis zestaw, sprzet czy cos), nie mialao to byc nic drogiego a symbolicznego,a ze nie bylo Nas na weselu to chcialabym by cos jej o Nas przypominałoDo tego piekna kartka i kilka ciuszkow dla małego (bo jest w ciazy)
Stary 2012-08-15, 01:20   #3919
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabciu, super że babyshower udany no i cały weekend

Cytat:
Zabciu w USA zawsze te chrzciny macie takie huczne? Czy Wam akurat tak wyszło?

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni po?
Na tych co My bylismy to byly huczne Z muzyka itp ... u nas bedzie bez.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

WOW, toz to bedzie wesele!

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Żabcia, szykuje Ci się duża imprezka Fajnie!

Byliśmy wczoraj zaraz po pracy na urodzinkach i chrześniaczki i było miło Wieczorkiem mąż mnie wyciągnął na bieganie, ale czułam się średnio fajnie. Jakieś takie dziwne uczucie Skojarzyło mi się z tym co pisała gucia6. Także z mojej strony to była przebieżka jedynie i chyba odpuszczę sobie do momentu jak się nie wyjaśni albo w jedną stronę albo w drugą.
powiem Ci ze juz sie doczekac nie moge

super ze urodzinki udane

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Jejuny....na naszym weselu było mniej ludzi

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Przepraszam Was z całego serducha"byle jak" o tym napisać

Z dzidzią wszystko dobrze, lekarz na usg wszystko oglądał, nam pokazywał, momentami to zamiast na usg, patrzyłam na tż bo aż buzię otwierał z zachwytu chwilami Tak wyraźnie było wszystko widać, kręgosłup, żołądek, serduszko Chciał zrobić zdjęcie twarzy, ale bąbel odwrócił się jakby tyłem, pochylił i było widać tylko plecki

A teraz uwaga uwaga: będziemy mieć córeczkę
Super ze wszystko wporzadku ! I gratluje corci

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziękuję wam wszystkim

A najlepsze, że przed tym usg wszyscy mi mówili, że pewnie będzie chłopiec i ja się tak nastawiłam, że mówię "na pewno chłopiec"...a tu niespodzianka
U mnie tak wszyscy mowili ze chlopak , chlopak i mieli racje

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35881155]
Żabciu, ile gości No, ale doczytałam, ilu było na weselu. To my jacyś mało rodzinni jesteśmy, bo mieliśmy niespełna 30

[/QUOTE]

My mamy spora rodzine

Cytat:

Generalnie to jem juz prawie wszystko z wyjątkiem smażonego na patelni i słodyczy. Choc zauważyłam, że Maję wysypuje po brokule i śmietanie.
?
Ja juz smazone jem.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

A mnie się dzisiaj chyba śniło, że musiałam zmienić pieluszkę dziecku...ale chyba nie było moje...to był chłopiec i nawet nie wiem czy nie był podobny do Dominisia Żabci W każdym razie miałam jakiś problem już z samym założeniem pieluchy...ale czemu to nie wiem i nie pamiętam
To mowisz ze moj Domino Cie odwiedzil w snie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 03:40   #3920
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Butter pomidorów jeszcze nie jem, bo podobno uczulają.

o 10:15 --------??
serio?? to ja nie wiedzialam i jem od samego poczatku jak karmie.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Uwielbiam te Twoje opisy cudnych chwil!

!

Cytat:
kupiłam właśnie kołyskę http://allegro.pl/drewniana-kolyska-...557786540.html
wywalam kanapę i meble z pokoju od małej, zostaje tylko szafa tż zamontuje w niej półki i kupię ten regał z pudłami i łóżeczko tam wstawię - mała bedzie w dzień tam spać a na noc z nami w pokoju w tej kołysce obok łóżka

Cytat:

zaaaaabcia niezla impreza sie szykuje

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
Witam . Mam nadzieję, że dobrze trafiłam . Przebrnęłam od kilku dni przez tysiące wątków, artykułów i dalej nie wiem jak wcześnie zacząć się przygotowywać do planowania . Czasem nawet mam wrażenie że chyba oszalałam że chcę tak wcześnie (wstępnie planujemy zacząć starać się pod koniec grudnia ). Jak to wyglądało/wygląda u Was?
witaj

ja zaczelam brac kwas 3 miesiace przed staraniami.

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj wstalam z lozka i tak mi sie w glowie kreci, ze az mi niedobrze ostatnio tak mialam jak bylismy w Vegas i az moja siostra musiala zostac w domu... Teraz mam nadzieje, ze dam rade... staram sie nie zmieniac za czesto pozycji
biedna

Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Żabcia tż powiedział, ze teraz jak przyjedziesz, to pewnie będzie Ci musiał jeszcze soczek zrobić po czym dodał - a co tam, pewnie że zrobię, i rosołek i soczek i będę czekał na lotnisku
hahaha fajny tez Twoj maz

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-08-15, 03:50   #3921
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Szyjka zamknięta, nie skróciła sie bardziej, jest tak jak było rozwarcia nie mam ale nadal mam leżeć plackiem i brać te leki co biorę do wizyty czyli do 3 września. To będzie ostatnia wizyta później już tylko na ktg się bedziemy umawiać w szpitalutakże moje leżenie pomogło - ale naprawę leżałam plackiem - nie mam sobie nic do zarzucenia
super ze jest o wiele lepiej klask i:

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Nadrabian ale nie mam sil na odpisywanie.

Nie spie juz od jakis 3 dni brak slow, zmeczenie mnie lapie na kazdym kroku.
przytulam

Cytat:
Kupilismy prezent z okazji slubu mojej przyjaciolce(bo bedziemy przejezdzac w drodze do PL)
swietny!!

Witajcie
Tak jak Wam pisalam Domino mial dzisiaj szczepienie .. Moj biedny robaczek tak sie rozplakal a ja z nim . No kurde nie potrafilam kontrolowac swoich lez Ale jak go wzielam na rece i przytulilam do siebie to sie uspokoil moje sloneczko. Caly dzien prawie przespal taki slabiutki byl teraz smacznie spi ... Nawet go nie kapalismy bo co zjadl to od razu zasypial. Mam nadzieje ze jutro bedzie sie lepiej czul. Po wizycie wszystko wporzadku . Domino rozwija sie w prawidlownym tepie wazy juz 11lbs i ma 59 cm i dziwic sie ze ciuszki newborn sa juz na niego za male ...

Aaaa ... dostalismy dzisiaj plytke ze zdjeciami z sesji sa ... CUDOWNE Jak tylko znajde chwilke to wrzuce do K

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-08-15, 09:27   #3922
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
serio?? to ja nie wiedzialam i jem od samego poczatku jak karmie.

Witajcie
Tak jak Wam pisalam Domino mial dzisiaj szczepienie .. Moj biedny robaczek tak sie rozplakal a ja z nim . No kurde nie potrafilam kontrolowac swoich lez Ale jak go wzielam na rece i przytulilam do siebie to sie uspokoil moje sloneczko. Caly dzien prawie przespal taki slabiutki byl teraz smacznie spi ... Nawet go nie kapalismy bo co zjadl to od razu zasypial. Mam nadzieje ze jutro bedzie sie lepiej czul. Po wizycie wszystko wporzadku . Domino rozwija sie w prawidlownym tepie wazy juz 11lbs i ma 59 cm i dziwic sie ze ciuszki newborn sa juz na niego za male ...

Aaaa ... dostalismy dzisiaj plytke ze zdjeciami z sesji sa ... CUDOWNE Jak tylko znajde chwilke to wrzuce do K
To jednym slowem masz szczesciebo na pomidory trzeba uwazac tak jak na cytrusy, orzechy i inne takie alegizujace

dla Dominika i

To czekamy na zdjecia

Dzien dobry

Znowu cos mi laptop broisiedze na komp. Tz, ale na dzis mam troche pracy, prasowanie czeka i pakowanieA Seba w zlobku to nikt nie bedzie przeszkadzał
Stary 2012-08-15, 09:42   #3923
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry

Dziękuję za miłe przyjęcie . Powiedzcie mi jakie badania trzeba sobie zrobić przed? Wolę być już przygotowana trochę w tym temacie , bo jestem kompletnie zielona
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 10:43   #3924
201606201204
Konto usunięte

Dzień dobry.

Sobie dziś odespałam za wsze czasy. Miło ze świadomością, ze do końca tygodnia wolne.

Nie mam pomysłu na obiad, ale chyba zagonię Tż do robienia pizzy, a sama odetchnę.

Madzia fajny ten fotelik do karmienia.
Wiecznie_pod_wiatr ja to Cię chyba kojarzę z wątku PM2013.
Stary 2012-08-15, 10:45   #3925
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Wiecznie_pod_wiatr ja to Cię chyba kojarzę z wątku PM2013.
dobrze kojarzysz
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 10:51   #3926
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Znowu cos mi laptop broisiedze na komp. Tz, ale na dzis mam troche pracy, prasowanie czeka i pakowanieA Seba w zlobku to nikt nie bedzie przeszkadzał
Ja też się zbieram do prasowania i nie wiem czy dziś dam radę.
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

A co to za sesyjka?
Biedny Domink, nie dziwię mu się, że tak śpi. Ja po pobieraniu krwi jestem śnięta, a zastrzyki to brrr.
Stary 2012-08-15, 10:52   #3927
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

metka i jak się krzesełko sprawuje??

Strong mój mąż tez tuż przed ślubem robił bierzmowanie bo nie miał Ale dla dorosłych to prosta sprawa, bo już nie mają spotkań itp. Więc luz. Co do długich spacerków to jak Maja była mała, to nosiłam ze sobą wodę z koperkiem I dawałam jej pić jak płakała. I cześciej musiałam gdzieś zachodzić np. do babci czy mamy i ją nakarmić. Teraz spokojnie 3 godzinki wytrzymuje więc już picia nie noszę ze sobą. Tylko gdzieś po ok 3 godzinkach muszę zajść i ją nakarmić

Iza mrrr sernik Oj tak, w końcu uniezależni się od ojca

Blonde jak odmówi to trudno, będzie kasa

Zabcia nie kazdego musi to samo uczulać. Moja miała np,. skazę, potem brokuł i śmietana ją uczuliły. Wolę uważać. Co do szczepienia to nie szczepią wam dzieci na rękach?? ja Maję trzymałam i przez to tak nie płakała bo cały czas była we mnie wtulona. Może na drugi raz też tak zrób. Miała zastrzyk i w rękę i w udo??

Stary 2012-08-15, 10:56   #3928
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde jak odmówi to trudno, będzie kasa

Zabcia nie kazdego musi to samo uczulać. Moja miała np,. skazę, potem brokuł i śmietana ją uczuliły. Wolę uważać. Co do szczepienia to nie szczepią wam dzieci na rękach?? ja Maję trzymałam i przez to tak nie płakała bo cały czas była we mnie wtulona. Może na drugi raz też tak zrób. Miała zastrzyk i w rękę i w udo??
kasa tez fajna

Ja zawsze SEbe na kolanach mam

Jestem złaaaaaaaaSeba popsuł dzis fotelik samochodowy, po południu bedziemy kleic, na szczescie tylko styropian pekł na połco za szatan
Stary 2012-08-15, 10:59   #3929
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ni ma problemu zaraz Ci prześlę pw tylko na wszelki wypadek jakby się zdarzyło tak, że obie będziemy rodziły w tym samym czasie może wymień się jeszcze z inną osobą która nie ma tp w pobliżu Twojego
Super, że dobre wieści po wizycie

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Bika a do Ciebie mam interes
hihihihhi a jaki "interes" pisz mi tu zaraz, bo zabrzmiało poważnie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 11:01   #3930
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde o kurde... oby sie dało naprawić. U nas kolejne szczepienie za 2 tyg, ale teraz już się go nie boję. Bo wiem, ze po tym Maja super sie czuła.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości