|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
mojego męża coś ucho rozbolało i się biedaczek męczy, a ja już popijam drugie piwo lecha shandy i humorek mi dopisuje
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
stokrotko może go przewiało?? tak szczerze to wolimy urlop. Ale jak nie da to trudno.
Ja dzis cały dzień spędziłam poza domkiem. Jak wyszłam po 11 tak wróciłam przed 20 na kapiel małej Mąż po pracy zrobił zakupy. Niby jeden dzień wolnego a ludu jakby z miesiąc miały byc sklepy zamknięte
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i mam nadzieję, że jednak Twój mąż będzie miał urlop ![]() Stokrotko ja czekam na męża aż wróci i też się może napijemy jakiegoś drineczka czy cóś w końcu mamy co świętować- drożność jajowodów |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a może do jakiego lekarza jszcze z tym sie zgłoście - ucho to poważna sprawa.
Tym bardziej, ze mój mąż ma 3 egz. na wrzesień więc wiesz.. pouczyłby się. |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Baobabku cieszę się, że leżenie pomogło i nie jest gorzej
![]() Jak zwykle się okropnie czułam od popołudnia...teraz wyszłam z wanny i chwilowo mi lepiej ![]() A w ogóle to nie wiem czy uczulenia jakiegoś nie dostałam, bo mnie szczypały przedramiona i teraz widzę trochę czerwonych krostek...i wewnętrzne strony ud też trochę szczypią ale nic nie widzę...ciekawe od czego
|
|
|
|
#3907 | |||
|
Zakorzenienie
|
bede ale dopiero po terminie spodziewanej @ zakladam ze test zrobie 22.08 chociaz tez nie wiem jak to bedzie bo ogolnie cykle mam ok 32-35 dniowe ale teraz jak biore ten duphaston to chyba powinien byc regularny? no zobaczymy co bedzie do srody ale jakos sie nie nastawiam bo wydaje mi sie ze owulacja bardzo kiepska byla (zakladajac ze wogole byla)
zadnych tzn boli mnie bardzo jeden jajnik ale to chyba od progesteronu? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Madzialenka12344321 oby tz szybko znalaz jakas inna prace (no chyba ze juz cos ma) a moj mezus jak wyszedl dzis o 6,30 do pracy tak jeszcze nie wrocil, przekichane, dobrze ze jutro wolne
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa i jeszcze zaszłam do sklepu: kupiłam sobie płaszczyk - jutro wam pokażę razem z wczorajszymi zakupami. I jeszcze wybrałam krzesełko do karmienia dla małej - mój brat chce jej na chrzciny kupić - http://www.babydesign.eu/produkt/id/42 ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Metka ma już inną pracę Od 1 października własnie. Inaczej by sie nie zwolnił.
|
|
|
|
|
#3909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
meetka duphaston ci lekarka na progesteron przepisała czy na nieregularne cykle? Mówił ci lekarz, że jajniki od braku progesteronu bolą? Bp mnie przed @ też bolały i dzisiaj też pikają
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-08-14 o 21:44 |
|||
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko tak, tak ma 3 poprawki na wrzesień. mega trudne egzaminy bo dużo jest z nich warunków.
|
|
|
|
#3911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madziu fajne te krzesełko. Jaki kolor wybraliście? Mi sie podoba ten fiolet |
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko no własnie ten fiolet dziś na żywo widziałam i jest super. Chyba go weźmiemy. Mamy łozeczko turystyczne z tej serii też fioletowe
To by pasowało.
|
|
|
|
#3913 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Mąz mnie zaprosił na oglądanie filmu
Zapowiada sie miły wieczorek ![]() na tapecie będzie "żelazna dama" - zobaczymy czy fajny
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka fajne krzeslo, mam chyba takie samo
![]() Cytat:
bo z reguly mnie nie bola![]() ja wczesniej, duzo wczesniej tez bralam luteine ale mialam straszne bole glowy po niej
|
|
#3916 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Blonde,
Cytat:
Cytat:
![]() fajny ten prezent dla przyjaciółki, też by mi się takie coś podobało ![]() Natala, Cytat:
Stokrotko, Cytat:
ale zdążyłam poprasować i pomyć naczynia no to odbijajcie odbijajcie udanego seksu ![]() Madziu, Cytat:
![]() widzę że albo kaska albo mąż w domu to super się macie ![]() Stokrotka, ja piję karmi więc "chlup w ten głupi dziób" ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Madzia super te krzesełko chyba wiem jakie kamilek będzie miał ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- jeszcze się chciałam Madziu zapytać, o to jak na długich spacerach radzisz sobie z karmieniem? Bo ja z Kamilem mogę iść co najwyżej na godzinę to jest tak bezpiecznie ale na dłużej nie bo on się domaga zaraz jedzenia, np. dziś zrobiliśmy może kilometr a mały w krzyk bo mu się przypomniało że chce cyca.
|
|
#3917 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i gratuluję nowej pracy! W końcu uniezależni się od ojca też bo pracowali razem z tego co mówiłaś i często były jakieś nieporozumienia.Cytat:
![]() Ja robię sernik na zimno. Czekam na wylanie galaretki i do łóżka.
|
|||
|
|
|
#3918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie jakby dostał urlop, ale ostatnio mial troche za wiele wolnego i moze mu odmowic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za plaaszczyk![]() ladne krzesełko ![]() Cytat:
My tez tesknimy Dziekuje Do tego piekna kartka i kilka ciuszkow dla małego (bo jest w ciazy )
|
|
#3919 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super ze urodzinki udane ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35881155] Żabciu, ile gości No, ale doczytałam, ilu było na weselu. To my jacyś mało rodzinni jesteśmy, bo mieliśmy niespełna 30 [/QUOTE] My mamy spora rodzine Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3920 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja zaczelam brac kwas 3 miesiace przed staraniami. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie Tak jak Wam pisalam Domino mial dzisiaj szczepienie .. Moj biedny robaczek tak sie rozplakal a ja z nim . No kurde nie potrafilam kontrolowac swoich lez Ale jak go wzielam na rece i przytulilam do siebie to sie uspokoil moje sloneczko. Caly dzien prawie przespal taki slabiutki byl teraz smacznie spi ... Nawet go nie kapalismy bo co zjadl to od razu zasypial. Mam nadzieje ze jutro bedzie sie lepiej czul. Po wizycie wszystko wporzadku . Domino rozwija sie w prawidlownym tepie wazy juz 11lbs i ma 59 cm Aaaa ... dostalismy dzisiaj plytke ze zdjeciami z sesji sa ... CUDOWNE
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To czekamy na zdjecia ![]() Dzien dobry ![]() Znowu cos mi laptop broi A Seba w zlobku to nikt nie bedzie przeszkadzał
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Dziękuję za miłe przyjęcie . Powiedzcie mi jakie badania trzeba sobie zrobić przed? Wolę być już przygotowana trochę w tym temacie , bo jestem kompletnie zielona
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
![]() Sobie dziś odespałam za wsze czasy. Miło ze świadomością, ze do końca tygodnia wolne. ![]() Nie mam pomysłu na obiad, ale chyba zagonię Tż do robienia pizzy, a sama odetchnę. ![]() Madzia fajny ten fotelik do karmienia. Wiecznie_pod_wiatr ja to Cię chyba kojarzę z wątku PM2013.
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze kojarzysz
|
#3926 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedny Domink, nie dziwię mu się, że tak śpi. Ja po pobieraniu krwi jestem śnięta, a zastrzyki to brrr.
|
||
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() metka i jak się krzesełko sprawuje?? Strong mój mąż tez tuż przed ślubem robił bierzmowanie bo nie miał Ale dla dorosłych to prosta sprawa, bo już nie mają spotkań itp. Więc luz. Co do długich spacerków to jak Maja była mała, to nosiłam ze sobą wodę z koperkiem I dawałam jej pić jak płakała. I cześciej musiałam gdzieś zachodzić np. do babci czy mamy i ją nakarmić. Teraz spokojnie 3 godzinki wytrzymuje więc już picia nie noszę ze sobą. Tylko gdzieś po ok 3 godzinkach muszę zajść i ją nakarmić Iza mrrr sernik Oj tak, w końcu uniezależni się od ojca ![]() Blonde jak odmówi to trudno, będzie kasa ![]() Zabcia nie kazdego musi to samo uczulać. Moja miała np,. skazę, potem brokuł i śmietana ją uczuliły. Wolę uważać. Co do szczepienia to nie szczepią wam dzieci na rękach?? ja Maję trzymałam i przez to tak nie płakała bo cały czas była we mnie wtulona. Może na drugi raz też tak zrób. Miała zastrzyk i w rękę i w udo?? |
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze SEbe na kolanach mam Jestem złaaaaaaaa Seba popsuł dzis fotelik samochodowy, po południu bedziemy kleic, na szczescie tylko styropian pekł na poł co za szatan![]()
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz Ci prześlę pw tylko na wszelki wypadek jakby się zdarzyło tak, że obie będziemy rodziły w tym samym czasie może wymień się jeszcze z inną osobą która nie ma tp w pobliżu Twojego ![]() Super, że dobre wieści po wizycie ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- hihihihhi a jaki "interes" pisz mi tu zaraz, bo zabrzmiało poważnie
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde o kurde... oby sie dało naprawić. U nas kolejne szczepienie za 2 tyg, ale teraz już się go nie boję. Bo wiem, ze po tym Maja super sie czuła.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

sesese 

to szczegół, że mieliśmy ją kupić na początku ciązy 

ale dzisiaj odbijemy sobie
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

). Jak to wyglądało/wygląda u Was?
ostatnio tak mialam jak bylismy w Vegas i az moja siostra musiala zostac w domu... Teraz mam nadzieje, ze dam rade... staram sie nie zmieniac za czesto pozycji
klask i:
co za szatan
pisz mi tu zaraz, bo zabrzmiało poważnie