|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Cytat:
więc może jakbym przed posiłkiem wypiła samą wodę to zadziałało by podobnie... tak czy inaczej pomogło, a to najważniejsze... dzięki nie wierzyłam, że to możliwe, zwłaszcza że ja tak schudłam totalnie bez ćwiczeń, bez żadnego sportu... a teraz jak widzę jak do firmy czasem przywożą ziemniaki w 15kg workach i widzę ile tego jest i jakie to ciężkie to aż uwierzyć nie mogę że ja już jestem lżejsza grubo ponad taki worek... ![]() także dziewczyny, wszystko można i jeśli sytuacja nas zmusi to wszystko jest możliwe... Dodam jeszcze do tego że jestem na tabletkach anty i jeszcze choruję na niedoczynność tarczycy (leczę)więc tak naprawdę dwa "usprawiedliwiające" tycie czy niemożność chudnięcia mam odhaczone... aaa i jakby Was kiedyś bralo przeziębienie - polecam na wypocenie się nie żaden fervex ani nic z tych rzeczy tylko herbatę malinową/aroniową... wczoraj dopiero po takiej herbatce mnie oczyściło...choć jeszcze mam zniżke formy... |
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dopiero wstałam ![]() O a można gdzieś jeszcze zamówić ten płyn do soczewek ? Cytat:
Ja to jeszcze nic z Altery nie miałam no i nie wiem kupować coś póki jeszcze u mnie są, ale znowu zapasy mnie zasypią![]() Cytat:
Lusterko mi się zepsuło muszę jakieś porządne kupić
|
||
|
|
|
#3784 |
|
Konto usunięte
|
U mnie wreszcie wystartował konkurs urodzinowy
Zrobiłam dwie kategorie, każdy ma szanse ![]() Makijażowe czarodziejki, liczę na Was! |
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
wstyd się przyznać ale nigdy nie byłam na Mazurach - my to bardziej górołazy jesteśmy
|
|
|
|
#3786 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
dopiero wstałam... czas na kawke Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja strzeliłam dwie extra to mi przeszło dzisiaj święto i czuję się, jakby była niedziela...ale wolałabym piątek
|
|
#3788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.promocja.bauschlomb.pl/rejestracja Nie kupuj na siłę, takie jest moje zdanie Dzień dobry A jeszcze mam straszne PMS i ryczałam wczoraj niemalże bez powodu Zrobiłam sobie na noc loczki tym sposobem: http://www.youtube.com/watch?v=yWnaEHoZS68 |
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35904657]U mnie wreszcie wystartował konkurs urodzinowy Zrobiłam dwie kategorie, każdy ma szanse ![]() Makijażowe czarodziejki, liczę na Was![/QUOTE] fajny, aż mam ochotę wziąć udział, ostatnio nie miałam odwagi
|
|
#3790 |
|
Rozeznanie
|
Coś tu dzisiaj cicho
![]() U mnie makijaż
|
|
|
|
#3791 |
|
Zadomowienie
|
Też mam fazę na denkowanie, bo znowu zobaczyłam jak dużo za dużo mam tych wszystkich rzeczy. W sumie używam wszystkiego systematycznie, ale na przemian i ciężko jakoś szybciej zużywać. Spróbuję skończyć to, co mam zanim otworzę nową rzecz (bo pewnie kupować nie przestanę
), więc chociaż tyle mogę zrobić w ramach denka. :P
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() wczoraj chodzilam za koszykami do pokoju- wiecie, calkowity remont ![]() kupilam, ale niestety nie mieszcza mi sie na jedna polke kupilam tez papier wiec bede oklejala kartony po butach zeby bibeloty wlozyc do nich i na dno szafy dac ![]() oprocz tego wczoraj upolowalam roz z limitki essence i cien no i z thebalm betty lou-manizer
|
|
#3793 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam dzisiaj okropne zakwasy
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja dopiero co wstałam, bo przez pół nocy musiałam słuchać marudzenia TŻ.
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3796 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35904657]U mnie wreszcie wystartował konkurs urodzinowy
Zrobiłam dwie kategorie, każdy ma szanse ![]() Makijażowe czarodziejki, liczę na Was![/QUOTE] Może coś zmaluję ![]() Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35905146]Niestety już nie można: http://www.promocja.bauschlomb.pl/rejestracja Nie kupuj na siłę, takie jest moje zdanie Dzień dobry A jeszcze mam straszne PMS i ryczałam wczoraj niemalże bez powodu Zrobiłam sobie na noc loczki tym sposobem: http://www.youtube.com/watch?v=yWnaEHoZS68[/QUOTE] Ja to mam zapłon ![]() Postaram się nie kupić będę omijać Rossmanna ![]() Współczuję PMS tez obecnie mam i wszystko mnie wkurza Cytat:
![]() Zamierzam dziś makijaż zmalować przynajmniej po domu będę ładnie wyglądać
|
||
|
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie wiadomo, cały czas słyszy pisk i nawet ze snu go to wybudziło. Jutro pewnie go do laryngologa umówię.
Kupiłam złoty błyszczyk i złoty lakier do paznokci i złotą kredkę do oczu. Mam potrzebę jakiegoś świecącego makijażu sesyjnego, tylko żeby jeszcze fajnego fotografa dorwać
|
|
|
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
u mnie nowa notka: Lush - New ( szampon w kostce )
|
|
|
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3801 |
|
Konto usunięte
|
Ależ tu dziś marudząco
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica ja na pewno wezmę udział!
Co do komentarza na blogu too ja tez tęsknie milo cię było poznac i moja "mieszkaniowa rodzinka" pozdrawia!
|
|
|
|
#3803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Paznokcie czy makijaż? ![]() Też pozdrów rodzinkę! ![]() Mam kilka pierwszych odpowiedzi, co się podoba, a co się nie podoba na blogu... Rozwala mnie pewna osoba, która twierdzi, że nie lubi postów z kosmetykami ze współprac, bo to przecież reklama na blogu, nawet jeśli recenzja jest szczera. Najwyraźniej jednak nie ma nic przeciwko sponsorowanym konkursom
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy co wyjdzie
nie wczytywałam sie jeszcze w regulamin, mozna wiecej prac czy jedna? ja tam mam w nosie czy ktoś lubi recenzje "sponsorowane" ja sobie nic do zarzucenia nie mam więc o co chodzi? no wiadomo konkurs to co innego |
|
|
|
#3806 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Koniecznie umów go do lekarza!
|
||
|
|
|
#3807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Możesz wysłać jeden mani i jeden makijaż
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35906882]Cieszę się bardzo!
Paznokcie czy makijaż? ![]() Też pozdrów rodzinkę! ![]() Mam kilka pierwszych odpowiedzi, co się podoba, a co się nie podoba na blogu... Rozwala mnie pewna osoba, która twierdzi, że nie lubi postów z kosmetykami ze współprac, bo to przecież reklama na blogu, nawet jeśli recenzja jest szczera. Najwyraźniej jednak nie ma nic przeciwko sponsorowanym konkursom [/QUOTE]jak nie wygra, na pewno znajdzie jakieś 'przeciw'
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3810 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() Ja, Monika... witam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Lush & China Glaze lover! 

nie mogę leżeć jak mnie głowa boli bo tylko gorzej już mnie wkurza

), więc chociaż tyle mogę zrobić w ramach denka. :P
i moja "mieszkaniowa rodzinka" pozdrawia!