Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-15, 13:25   #91
Annie1441
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

tak bym chciała żeby wrócił...
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:26   #92
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
witamy w nowym wątku znalazłaś nas heh zabijesz czas chociaż
oj na pewno! ale narazie to bym chciała ten czas zatrzymać

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
co u Ciebie?!
hm, są zwroty akcji, jak będę w domu to zdam relację z ostatnich dni
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:34   #93
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko on chce się spotykać nie być w związku a same wiecie że to różnica, nie wiem boję się że się zaangażuję bo przecież to normalne a on nie wiem będzie się tak wahał ... albo będzie mu na tyle wygodnie że nie podejmie żadnej decyzji nie wiem co zrobić nie wiem po prostu...

Z jednej strony chcę ale nie wiem czy mogę być dziewczyną z którą się umawia i tak naprawdę nie mam prawa go rozliczać z niczego nie mam prawa właściwie żadnego nie wiem czy dam radę. Nie wiem czy potrafię bo gdyby to był powrót do związku byłoby inaczej .. a to tylko niezobowiązujące spotykanie się .. wiecie nie należy się w tym dopatrywać niczego innego to tylko spotykanie nic więcej mimo iż mu zależy.
a on pewnie boi się, że Wam jednak coś nie wyjdzie, dlatego nie chce formalnie związku... z resztą sama chyba rozumiesz jego postępowanie? nie wiem, może skoro jesteś w stanie NIE PRÓBOWAĆ, za bardzo się boisz, że on po czasie powie nie, to nie angażuj się i nie spotykaj? jak będzie mu zależało, to łatwo nie zrezygnuje, z drugiej strony, może nigdy nie podejmie decyzji, że jednak chce z Tobą BYĆ po prostu, bez sprawdzania, spotykania niezobowiązującego tylko po prostu być...

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
oj na pewno! ale narazie to bym chciała ten czas zatrzymać

hm, są zwroty akcji, jak będę w domu to zdam relację z ostatnich dni
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:37   #94
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko on chce się spotykać nie być w związku a same wiecie że to różnica, nie wiem boję się że się zaangażuję bo przecież to normalne a on nie wiem będzie się tak wahał ... albo będzie mu na tyle wygodnie że nie podejmie żadnej decyzji nie wiem co zrobić nie wiem po prostu...

Z jednej strony chcę ale nie wiem czy mogę być dziewczyną z którą się umawia i tak naprawdę nie mam prawa go rozliczać z niczego nie mam prawa właściwie żadnego nie wiem czy dam radę. Nie wiem czy potrafię bo gdyby to był powrót do związku byłoby inaczej .. a to tylko niezobowiązujące spotykanie się .. wiecie nie należy się w tym dopatrywać niczego innego to tylko spotykanie nic więcej mimo iż mu zależy.
A spotkania np. raz na dwa tygodnie, takie niezobowiązujące?? Może od tego najpierw zacznijcie. Dla mnie takie spotkania nie oznaczały by jakiś nadziei - nie wiem jak u Ciebie.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:40   #95
tatia05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KittyMam Pokaż wiadomość
Tatia05 - wiersz tak serio serio WIERSZ ?

taki rymowany
tatia05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:41   #96
mogg
Zakorzenienie

blue_apple
a żebym to ja znała odpowiedź na te pytania kto nie ryzykuje to nie ma, sama nie wiem może będę się do końca miesiąca zastanawiać nad tym czy warto niech nie myśli że otrzyma wszystko na tacy i pstryknie palcem a ja jestem.
potem się zgodzę może przez miesiąc popatrzę co on robi jak mnie traktuje i czy mi to odpowiada - jak się będę z ty czuła.. i podejmę decyzję czy brnąć w to dalej czy nie.
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:43   #97
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jancia3 Pokaż wiadomość
No z tym eks eks to głupio zrobiłaś, z drugą osobą jest się na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie. Powinnaś się pozbyć takiego głupiego myślenia, bo ono do niczego dobrego nie prowadzi, jak sama widzisz.

Co do spędzania czasu, mnie bardzo pomaga pies - moja najukochańsza wynędzniała znajda, którą przygarnęłam dokładnie 2 tygodnie temu i on już jest moim najlepszym przyjacielem
Wiem, strasznie tego żałuję, nawet wczoraj napisałam do niego,ale nie odpisał, miałam ochotę zadzwonić, ale to by było narzucanie się, a skoro nie odpisał to znaczy, że już nie chce mieć ze mną kontaktu.
Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
wklejam jeszcze raz tutaj
Witajcie,
można dołączyć ?

u mnie takie proste to nie jest. W skrócie - jestem w 6 miesiącu ciąży. Byliśmy ze sobą 3 lata, aż pewnego dnia "tż" pojechał na delegacje, wrócił zamiast normalnie to pijany, a w telefonie....smsy od laski którą tam poznał. O ich seksie i w ogole.... Chyba więcej nie musze nic mówic?
Po godzinie miałam spakowane rzeczy , półtorej godziny później byłam już u mamy. Zdjęcia pousuwane. Telefon zabrany - bo był mój . Kasa zabrana.
Teraz spotykamy się owszem. Dalej ☠☠☠☠☠☠☠i o tym jak to on mnie nie kocha i jak to nie popełnił błędu. Dziś byłam u niego i co ? I dalej piszę z tą laską , a tak się wypierał

no mnie tez zatkało jak przeczytałam to wszystko. A najlepsze jest to,ze to on mnie namawial na dziecko "bo jestem kobieta jego zycia" . Bo ja jeszcze nie chciałam,no ale wyszlo jak wyszlo. A ze okazal sie chujem ,to juz trudno. Przykro mi jest i boli mnie to bardzo,ale co poradze. Nic na sile
Jakie te życie jest pokręcone.. Trzymaj się, bo sytuacja na pewno nie jest łatwa dla Ciebie. Czemu jedna kobieta może popsuć cały związek. Dlatego ja nigdy nie potrafię tak do końca zaufać, bo boję się ,że ktoś mnie zrani..
Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
Napisałam do niego bezsenna noc, dzisiejszy dzień pewnie spędzony na zamulaniu samotnie bo wszyscy gdzieś się poumawiali
nic do mnie nie dociera...znowu masakra
Też do swojego ex ex napisałam, szkoda ,że nie odpisał..
magne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-15, 13:43   #98
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
A spotkania np. raz na dwa tygodnie, takie niezobowiązujące?? Może od tego najpierw zacznijcie. Dla mnie takie spotkania nie oznaczały by jakiś nadziei - nie wiem jak u Ciebie.
no właśnie dlatego nie wiem jak mam patrzeć na te spotkania bo on chce sie widywac co kilka dni, nie raz na tydzien/dwa bo pytałam o to. codziennie dzwoni, pisze, pyta interesuje sie .
Stary 2012-08-15, 13:45   #99
Annie1441
Wtajemniczenie

jezu ja też chcę
Stary 2012-08-15, 14:03   #100
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie dlatego nie wiem jak mam patrzeć na te spotkania bo on chce sie widywac co kilka dni, nie raz na tydzien/dwa bo pytałam o to. codziennie dzwoni, pisze, pyta interesuje sie .
Powiedz Mu, że Ty też masz swoje życie, że na początek spotkania co drugi dzień lub codziennie są lekko przesadą, gdyż Ty już masz jakieś plany, hobby, itp. Nie możesz żyć tylko nim.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
blue_apple
a żebym to ja znała odpowiedź na te pytania kto nie ryzykuje to nie ma, sama nie wiem może będę się do końca miesiąca zastanawiać nad tym czy warto niech nie myśli że otrzyma wszystko na tacy i pstryknie palcem a ja jestem.
potem się zgodzę może przez miesiąc popatrzę co on robi jak mnie traktuje i czy mi to odpowiada - jak się będę z ty czuła.. i podejmę decyzję czy brnąć w to dalej czy nie.
Bardzo dobra myśl i pomysł - wierzę w Ciebie
Stary 2012-08-15, 14:13   #101
mogg
Zakorzenienie

zobaczymy co z tego wyjdzie .. :-| ... a teraz zamiast słuchać dołującej muzy słucham ulubionych kawałków i sobie podśpiewuje... dam mu szanse bo widzę ze stara sie i jes szczery nie oszukuje mnie.. ale i tak decyzje podejme ja dam mu czas dam nam obojgu czas ... bo nie wiem czy umiem z nim byc po tym wszystkim. mam miekie serce ale twarda dupe ;p.

dziewczyny a wy jak z ta wawa chcecie isc na tany jakies ja bym pojechala

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2012-08-15 o 14:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-15, 14:17   #102
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
zobaczymy co z tego wyjdzie .. :-| ... a teraz zamiast słuchać dołującej muzy słucham ulubionych kawałków i sobie podśpiewuje... dam mu szanse bo widzę ze stara sie i jes szczery nie oszukuje mnie.. ale i tak decyzje podejme ja dam mu czas dam nam obojgu czas ... bo nie wiem czy umiem z nim byc po tym wszystkim. mam miekie serce ale twarda dupe ;p.

dziewczyny a wy jak z ta wawa chcecie isc na tany jakies ja bym pojechala
klask i:

Wiesz co w Wwie iśc do dobrego klubu to trzeba wiedzieć do jakiego, a uwierz mi wejściówki do takich lokali kosztują trochę 40-60 zł. Ja to myślałam, żeby iść na jakieś piwko, drinka, jedzenie (może być i pizza) Wyjść na miasto (np. Stare Miasto, Starówka) i tam kogoś poderwać

ooo Poza tym Neffik mi stawia drinka i jedzenie :ślina:

Zapomniałam, że to jesień już będzie i zimno z plenerowego podrywu
Stary 2012-08-15, 14:20   #103
mogg
Zakorzenienie

ee to u mnie pełno klubów :P z noclegiem nie byłoby problemu :P a wejściówka z 10 zł:P albo dla dziewczyn to za free szkoda że wam się nie chce do mnie przyjechać u mnie w akademiku za grosze mozna zostac :P
Stary 2012-08-15, 14:22   #104
Annie1441
Wtajemniczenie

ja bym mogła kiedyś wpaść, tylko kasaaa
Stary 2012-08-15, 14:26   #105
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
ja bym mogła kiedyś wpaść, tylko kasaaa
no tylko na pociag by było potrzebne w domu moge nocowac kilka osob :P jedzeie zawsze sie znajdzie

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2012-08-15 o 14:28
Stary 2012-08-15, 14:30   #106
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

A wiecie gdzie najwięcej przystojniaków? A ja wiem
Stary 2012-08-15, 14:37   #107
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie gdzie najwięcej przystojniaków? A ja wiem
gdzie ????????
Stary 2012-08-15, 14:39   #108
magne
Zadomowienie

Cytat:
on ma rację bo ja nie byłam aniołem również i podobnie jak on mam wiele wątpliwości co do tego co będzie .

ON ma rację jest inaczej jest lepiej , on nie boi się rozmawiać ze mną ja nie wybucham, on mówi mi jak jest ja się w końcu przed nim otworzyłam, przestałam dusić w sobie. Powiedziałam że nie wiem ze muszę się zastanowić, bo przz te ostatnię 2 tygodnie co on się starał co dzwonił przyjeżdżał pisał itp. to właśnie zaproponował mi spotykanie się i widziałam że się stara że mu zależy i było ok ale ja nie wiem czy wytrzymam coś takiego.
Musisz wszystko przemyśleć, czy chcesz się z nim spotykać ,czy nie. Zawsze można spróbować jeszcze raz. U mnie wątpliwości zawsze są i nie zastanawiam się ile to przetrwa tylko myślę sobie co będzie to będzie.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:40   #109
mogg
Zakorzenienie

posłuchajcie
Magda- nigdy więcej - dobra nutka

teraz to ja już jestem porąbana bo tańcze sobie w pokoju do michaela jacksona tam tam mam wybitnie dobry nastrój dzisiaj

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2012-08-15 o 14:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-15, 14:42   #110
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzie ????????
POZNAN

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
posłuchajcie
Magda- nigdy więcej - dobra nutka
Stara jak swiat
Stary 2012-08-15, 14:44   #111
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
POZNAN

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Stara jak swiat
a ja myślałam że w barze dla gejów
Stary 2012-08-15, 14:49   #112
bulbulka
BAN stały

Cytat:
ło, kiedyś właśnie w poznaniu rozbijałam się po klubach dla pedałów, było mega D
bulbulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:53   #113
mogg
Zakorzenienie

bulbulka hahah ale mamy przygody wszystkie

A mi skóra z pleców schodzi opalenizno zostań!!

w ogóle musze obciąć włosy :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-15, 15:02   #114
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest miasto pedałków
Stary 2012-08-15, 15:06   #115
mogg
Zakorzenienie

a ja siedze w piżamie i pod kołdrą i piję latte
Stary 2012-08-15, 15:08   #116
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja siedze w piżamie i pod kołdrą i piję latte
Ja ledwo żyję po obiedzie, przejadłam się. Niedługo idę ogarnąć swoją skromną osóbkę i pomyśli się co dalej, jednym słowem to jest N U D A !
Stary 2012-08-15, 15:10   #117
mogg
Zakorzenienie

no moje ambitne plany na dziś są takie jak wspominałam : zamulam totalnie :/ ... aż z tego nic nie chcenia to mi się nawet ubrać nie chce :/ a że nie mam tv to mi tylko lapek został
Stary 2012-08-15, 15:11   #118
tatia05
Raczkowanie

sama już nie wiem, miałam iść z byłym TŻtem jak jeszcze razem byliśmy na wesele do jego kuzyna teraz w piątek Tydzień temu z nim zerwałam, on nie idzie a Panna Młoda mnie prosiła bym bya i się zgodziłam. Chyba to był głupi pomysł bo jednak nie chce patrzeć na jego kolegów, którzy wszystko wiedzą i w ogóle... poszłybyście czy nie?
tatia05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 15:13   #119
KittyMam
Raczkowanie

A jakiś tak dziwnie się czuje...niby sie uspokoiłam - nawet nie chce mi się płakac...postanowiłam ze jak kiedyś sie odezwie i chciałby wrócic to zaproponuję żeby zacząć wszystko od poczatku...randki dopiero potem decyzja czy chcemy być razem...wchodzę tu i co widze MOGG ma tak samo

niestety już przez mysł mi przeszło żeby z tym do niego napisac..ale pogoniłam gadzinę (myśl)
Więc mogg moze to dobre rozwiązanie?
ja to bym nawet powiedziala ze najlpsze

i niby jest ok ale jakos tak w środku psychicznie i fizycznie czuję niepokój...hmmm moze to z głodu jakoś mi tak w środku wszystko

Póki co staram się cierpliwie czekac
KittyMam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 15:14   #120
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tatia05 Pokaż wiadomość
sama już nie wiem, miałam iść z byłym TŻtem jak jeszcze razem byliśmy na wesele do jego kuzyna teraz w piątek Tydzień temu z nim zerwałam, on nie idzie a Panna Młoda mnie prosiła bym bya i się zgodziłam. Chyba to był głupi pomysł bo jednak nie chce patrzeć na jego kolegów, którzy wszystko wiedzą i w ogóle... poszłybyście czy nie?
Poszłabym tylko na ślub, wesele już nie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości