|
|
#2701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
ja byłam na Krecie w zeszłym roku na początku września i było gorąco temperatura tak po 30 stopni ale ja taką lubię polecam Kretę- piękna wyspa---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
super, że panieński udany i że Ci się podobało- koleżanki się spisały Gratuluję załatwienia kolejnych spraw.Pogoda faktycznie do bani no ale ma być podobno lepiej ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
oj zimno to paskudztwo, które wyskoczy zawsze wtedy kiedy nie trzeba
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale malutko Wam zostało Opowiesz nam jak było na panieńskim? No i na sesji też jak dla mnie początkowej przeciwniczce super sprawa
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
Ehh tak to jest ,że czasem mamy takie dni ,że nic nie pasuje mam nadzieje ,ze na nast przymiarce będzie lepiej i sukienka będzie ci się podobała a co do pogody to od juta podobno ma być poprawa a w weekend wraca lato Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej imprezce (byli znajomi , dawno się tak nie uśmiałam jak wczoraj ) tż pojechał do swoich rodziców a ja jeszcze wyleguje się w łóżku i buszuje po wizażu oraz allegro poszukuje właśnie na all jakiejś dekoracji na samochód
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Zovirax, a i możesz pójść do lekarza, żeby Ci przepisał lek hascovir się chyba nazywa, przeciwwirusowy. Moja młodsza siostra miewa okropną opryszczkę, taką bardzo dużą i z nawrotami, wtedy bierze ten lek.
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
aisak42 - najlepszy lek na opryszczkę to Heviran - jest na receptę:/ Mi dwie tabletki wystarczyły a opryszczka zagoiła się w dwa dni. Trzeba wybrać całe opakowanie i będziesz miała spokój na długi czas. Ja poszłam do lekarza poprosiłam o najmocniejszą dawkę 800 mg i po problemie. Mi opryszczka zawsze powraca zimą, a po tym leku mam spokój wybiorę kurację miesięczną i na rok z głowy.
|
|
|
|
#2707 | |
|
Rozeznanie
|
Hej ho
Wita się z Wami smutna Żonka, której Mąż znów wyjechał na dwa tygodnie do Austrii i to w połowie mojego urlopu Małgoś wielkie kciuki, żeby zdjęcia w magiczny sposób zostały odzyskane! Wierzę, że się uda! JJJustynAAA - brawa dla TŻta, że ogarnął się z garniturem Życzę Wam udanych zakupów, spokojnych podróży z zaproszeniami i owocnego załatwienia formalności. No i przyjemnego leniuchowania od piątku Cytat:
Nie sądziłam, że komuś mogą się spodobać moje pomysły Tym bardziej będę czekać na Twoje zdjęcia! Co do okrycia ramion, to mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze i nie będziecie potrzebowały się okrywać! przyznam, że gdybym sama potrzebowała okrycia, to miałabym wielki problem, bo niebardzo podobają mi się jakiekolwiek bolerka... jeśli już to takie tiulowe, szyfonowe lub koronkowe "koszulki" http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...rka_slub15.jpg http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...sa_clara19.jpg ale one raczej nie pełnią funkcji ogrzewającej w tym wypadku wybrałabym etolę, ale i tu byłoby ciężko... ta wygląda dość delikatnie i nawet mi się podoba http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...rka_slub10.jpg ja jednak postawiłabym pewnie na delikatny sweterek z angory - coś jak księżna Kaśka http://www.kozaczek.pl/img/aa/112_2.jpg katie99kasia - ja stawiam na luźny koczek niki19 - heh, nie słyszałam o takim zwyczaju i pewnie też byłabym skrępowana, gdy zapraszani goście dawali nam kasę a co mówili - na co te pieniądze? drobniaki na szczęście czy jakieś grubsze kwoty już w ramach prezentu? justiii87 - przykro mi, że plener nie wypalił mam nadzieję, że to nic straconego i uda Wam się go zrobić tak, jak sobie wymarzyliście! niestety nie pomogę w kwestii podróży, ale życzę Ci upalnego urlopu qmpela86 - super, że imprezki się udały i tak dobrze się bawiliście gratuluję załatwionych spraw i zazdroszczę wypadu nad morze świetny pomysł z urlopem przed ślubem! mam nadzieję, że wypoczywacie i wyluzowujecie się Pradip - mam nadzieję, że humorek już lepszy aisak42 - odpukać nie przytrafiają mi się opryszczki i zimna, ale mój tatko na te paskudztwa używa hascoviru i mu pomaga. trzymam kciuki, żeby do soboty Ci przeszło! niki19 - i jak tam poszukiwania dekoracji - znalazłaś coś ciekawego? czym będziecie jechać?
|
|
#2708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też słyszałam że od jutra już ma wrócić do nas słonko Super że impreza się udała a jakiej dekoracji szukasz na samochód? Cytat:
Cytat:
![]() Humor dziękuję dobry ale sukienka... nadal mi coś nie gra
|
|||
|
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko miałam nadzieję, że gdzieś sobie jeszcze pojedziemy i pobędziemy ze sobą zanim zacznie się kolejny rok szkolny i nawał pracy u mnie... No ale cóż - nie ma co marudzić! A co z sukienką? Co w niej nie gra? Chyba dość często się zdarza, że w którymś momencie przychodzi mały sukienkowy "kryzys", ale jestem pewna, że przejdzie, bo Twoja suknia zapowiada się naprawdę cudnie Uszy do góry!
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie sama nie wiem... Czułam się i miałam wrażenie że wyglądam w niej jak kij od miotły zero jakiegoś kształtu. Mama mówi ze przesadzam i jak oglądałam zdjęcia to wygląda to trochę inaczej ale jak patrzyłam z góry to wszędzie widziałam jakieś niedociągnięcia których nie da rady poprawić bo jestem za niska
do tego jeszcze przez to że nie chciałam trenu widać wiązanie które trzeba czymś zasłonić i krawcowa wymyśliła że mi taki ogon przyczepi. Mama z krawcową się zachwycały ale ja powiedziałam ze w ogóle mowy nie ma.Cytat:
![]() Dziękuję za ciepłe słowa Faktycznie często się zdarzają wątpliwości do sukienki ale ona mi się nadal bardzo podoba tylko ja w niej już nie...
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie miałyśmy okazję obejrzeć zdjęcia z Waszej sesji narzeczeńskiej: Twoje śliczne oczy, piękne długie włosy i zgrabną figurę - jestem pewna, że wszystkie opinie były w stu procentach szczere, a zauważ, że były to same "ochy" i "achy" skoro są zdjęcia, to może nam je pokażesz, żebyśmy mogły Ci znów powiedzieć, że jest BOSKO?
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że zbyt surowo siebie oceniasz i wpędzasz się niepotrzebnie w zły nastrój
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). ale przeciez mamy swoich TZtow,ktorzy nas kochaja i uwielbiaja w nas czesto to,co my uwazamy za niefajne... Uwierz mi,ze w Dniu Slubu bedziesz wygladala pieknie i poczujesz sie najpiekniejsza na swiecie - zobaczysz ten zachwyt w oczach ukochanego,uslyszysz mnostwo przemilych slow i przekonasz sie,ze jestes SLICZNA! jestem tego pewna! to mowilam ja - Brzydula i Rudzielec
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda ma kompleksy i widzi piękno wszędzie tylko nie odnośnie siebie samej Trudno w to uwierzyć, szczególnie jak patrzę na zdjęcia i co jedna PMka to piękniejsza Naprawdę są tu same ładne kobiety, tylko nie chcą same w to uwierzyć. Bo najtrudniej w samej sobie zobaczyć to co się nam podoba, ja nie znajduję chyba ani jednej małej rzeczy ![]() Kasioonya znów ma rację, nasi TŻ kochają nas i widzą w nas piękno, gdyby tak nie było to nie chcieliby mieć takich żon ![]() Jestem pewna, że twój TŻ oniemieje na widok swojej pięknej przyszłej żony
|
|
#2717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie nie znajdujesz w sobie ani jednej małej rzeczy, bo jest w Tobie mnóstwo takich dużych "rzeczy" do podobania ![]() A tak przy okazji - czy Ty pokazywałaś nam już swoją wybraną suknię? I pozostałe inspiracje - fryzurę, makijaż, buty, bukiet itp.? Bo tak myślę, próbuję sobie przypomnieć i nic...
|
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() Podoba mi się marynarka w kolorze białym specjalnie do sukienki ale około 500 zł takie coś, więc zostane chyba przy bolerku.
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
a co jest nie tak? co Ci się nie podoba? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
ojoj nie smutaj
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknię pokazywałam dawno temu, butki ostatnio a cała reszta jest wciąż jedną wielką niewiadomą ale sukienkę wklejam (moja nie będzie biała a taka złamana biel, bardziej ecru)Myślę, że co do fryzury to coś takiego jak lekkie upięcie z boku i wypuszczenie części włosów z jednej strony, a cała reszta jeszcze nie wybrana ![]()
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może tylko tak Ci się wydaje że jest nie dobrze skoro na zdjęciach jest OK to na pewno nie ma żadnych niedociągnięć. Msz jeszcze przymiaki? Krawcowe wiedzą co jeszcze mają zrobić?---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
zgadzam się w 100%
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najpierw rano wizyta u doktora ide po skierowanie na rtg kręgosłupa bo z dnia na dzień boli mnie coraz bardziej. Dziś w nocy budziłam się za każdym razem jak chciałam się przekręcić nie wiem czym ten ból jest spowodowany??? Kasionya - bardzo mi się podoba ten sweterek co ma Kate. Ciekawego gdzie mogłabym taki dostać? Może któraś z was się spotkała gdzieś z takim?
|
|
#2723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulzyło mi bo myślałam że tylko ja jestem taka nawiedzona ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
no jak Cię cały czas boli to niedobrze
|
|
|
#2724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z resztą trafiłaś w 10 zawsze ta druga, kumpela ale nie dziewczyna...Cytat:
Cytat:
Ja na razie zdecydowałam sie na szal związany z tyłu ale nadal wierzę ze będzie ciepło kilka postów wcześniej żaliłam się dziewczynom że źle się w niej czuję, nie bardzo podoba mi się góra sukni i z tyłem są problemy. Wrzuciłam teraz zdjęcia do klubu może Wy coś doradzicie Cytat:
|
||||
|
|
|
#2725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie jest aż tak dobry jak mikroskop ej ja mam duży biust ale mam przy okazji duży wystający brzuch nie ma co się licytować, każda prędzej w sobie wymieni co jej się nie podoba niż to co uważa za ładne ![]() Cytat:
![]() Dzięki, mi też się podoba
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
to ja chyba musze iść do okulisty bo ami mikrobiusty an megapupy nie widzę ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- bardzo ładna ta aplikacja mi też się bardzo podoba
|
|
#2727 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a ja polecę stronke bialebuty.com - butki wybierasz jakie chcesz, kształt obcasa, czy z paskiem czy bez itd, ja byłam baaardzo zadowlona
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pradip - wyglądasz super.... to jak ty o swojej pupie myślisz, że jest wielka to co myślisz o mojej kiedy jest większa 10 razy??? |
|||||
|
|
|
#2728 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
suknia śliczna i mnie też podoba się aplikacja! a jakieś zdjęcia z przymiarek albo cuś...? ![]() przybij piątkę Cytat:
Zaglądałam na ebay za sweterkami z angory i znalazłam co nieco: http://www.ebay.com/itm/SEXY-Victori...item2ec0d1e337 http://www.ebay.com/itm/Vintage-50s-...item3cc03e07cd http://www.ebay.com/itm/H-M-Off-Whit...item20c973b11d http://www.ebay.com/itm/White-Angora...item3cbb3ae17c http://www.ebay.com/itm/FOREVER-21-A...item1c278a0151 http://www.ebay.com/itm/AMERICAN-EAG...item27ca13ec82 http://www.ebay.com/itm/Vintage-Wome...item2320e0118f http://www.ebay.com/itm/MODA-White-S...item257401ef87 Niektóre są takie bardziej vintage i nie wiem czym Wam się spodobają... Cytat:
i powstrzymałam, żebyście nie myślały, że coś ze mną nie teges ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
ale Pradip (nawiązując do Małgosi) - skoro Ty masz mikrobiust, to ja nie mam go w ogóle
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - ja tam się niezbyt proporcjonalna czuję
ale da się żyć
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
no weź mnie nie rozluźniaj
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

polecam Kretę- piękna wyspa
Weszłam tylko do klubu pooglądać wasze fotki 
. Ale też sie fajnie bawili więc to najważniejsze. Wrzucę wam do klubu fotkę z panieńskiego 
Gratuluję załatwienia kolejnych spraw.
16.06.2012 
mam nadzieje ,ze na nast przymiarce będzie lepiej i sukienka będzie ci się podobała

Uszy do góry!

Wszystkie miałyśmy okazję obejrzeć zdjęcia z Waszej sesji narzeczeńskiej: Twoje śliczne oczy, piękne długie włosy i zgrabną figurę - jestem pewna, że wszystkie opinie były w stu procentach szczere, a zauważ, że były to same "ochy" i "achy"