Urodzone w 1989 :) - Strona 254 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-02, 10:30   #7591
marta6704
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Blaque:Nie mam pojęcia co to za duchy były Już nawet przestałam się tym tak przejmować.

Laylaaobrze,że ci się wreszcie ulożyło z TŻ-tem.
Rurki świetne i super na tobie leżą(zazdroszcze figury)!!

Martusia:Fajne zakupy,a bluzka w groszki świetna!!

Co do meczu hmm nie za bardzo byłam zainteresowana za to mój tata z bratem szaleli przed telewizorami
Ja wole piłke nożną

Walentynki to dla mnie również komercyjne śwęto,no i nigdy jakoś nie spędzałam go w specjalny sposób.I tak samo jak Martusia kocham mówie mojemu TŻ-towi codziennie.
Mimo wszystko mój TŻ uparł się na jakiś prezent i teraz mam kłopot bo ja nie lubie kupywać prezentów,kiedy nie mam pojęcia co kupić( i czy spodoba się to osobie obdarowanej).No cóż chyba wytne z papieru wieelkie serducho i napisze na nim za co kocham mojego TŻ-ta
Taki dziwny pomysł mam
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 10:38   #7592
Martusia B.
Wtajemniczenie

Marta pomysł na walentynki fajny, oryginalny. Ja jakoś nie mam twórczych pomysłów, przynajmniej jak na razie. W sumie przeszło mi przez myśl, żeby zrobić coś własnoręcznie, ale jak zwykle nie mam pojęcia co

Zauważyłam, że jak ostatnio coś mówię albo piszę tutaj to czegoś "nie wiem" albo "nie mam pomysłu" itp. Chyba mi mózg przed feriami wyjęli
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 12:20   #7593
marta6704
Zakorzenienie

Martusiu:No cóż nie mam zbyt wiele dobrych pomysłów i też mi się wydaje,że mi kosmici w nocy mózg wyjeli do badań i teraz naprawde kiepsko mi sie myśli
A z tym prezentem to się zastanowie jeszcze bo jakoś dziwnie bede sie czuła dająs mu taką kartke papieru z moimi bazgrołami.

Ale cóż tak to jest tydzień nic nie robienia i nagle się wziąść do nauki to lekki wstrząs dla mojej głowy,nawet nie mam pojęcia za co się zabrać ehh...
A tu od poniedziałku koniec ferii i zaczyna się ostra jazda z sprawdzianami na które nic a nic nie umiem
Leeeeń ze mnie i już!!!!
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 13:48   #7594
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Martusiu-ładne zakupy! Bluzeczka cudna
U mnie z kasą kruchą, więc raczej nie poszaleje

Em, Fuksjaa- co to ma znaczyć?!?Nie odzywacie się tyle czasu (zwłaszcza Fuksjaa) a potem co? Martwimy się!!!
Chyba się na nas nie obraziłyście, Fuksjoo? Hę? Bo to tak wygląda...
Ciekawa świata- pisz, co u Ciebie
Skaranie boskie z Wami dziewczyny! Jedna powróci (Martusia), to trzy przestana się odywać...Ale i tak Was lubię

Uhahana
- gratuluję piateczki!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 13:50   #7595
i_n_e_s
Zadomowienie

Właśnie szukam odpowiedniego avatara, ale nie mogę nic odpowiednego znaleźć.
Ale znalazłam dla Krówki jak będzie mieć gorszy humor

Edytowane przez i_n_e_s
Czas edycji: 2007-05-03 o 15:38
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 14:08   #7596
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Właśnie szukam odpowiedniego avatara, ale nie mogę nic odpowiednego znaleźć.
Ale znalazłam dla Krówki jak będzie mieć gorszy humor

Mam nadzieję, ze nie bede musiała go zmieniac, Ty moja poszukiwaczko awatarów
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 14:56   #7597
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Martusiu-ładne zakupy! Bluzeczka cudna
U mnie z kasą kruchą, więc raczej nie poszaleje

Em, Fuksjaa- co to ma znaczyć?!?Nie odzywacie się tyle czasu (zwłaszcza Fuksjaa) a potem co? Martwimy się!!!
Chyba się na nas nie obraziłyście, Fuksjoo? Hę? Bo to tak wygląda...
Ciekawa świata- pisz, co u Ciebie
Skaranie boskie z Wami dziewczyny! Jedna powróci (Martusia), to trzy przestana się odywać...Ale i tak Was lubię

Uhahana- gratuluję piateczki!
Dziękuję

Podpisuję się pod tym, że się martwimy.
Tak sobie pomyślałam, że może Fuksja i Em mnie lubią, że przestały pisać jak się pojawiłam, może znowu powinnam zniknąć?

Też gratuluję Uhahanej

Ja też szukam jakiegoś ładnego avatarka, ale chyba jestem bardzo wybredna, bo żadne mi się nie podobają
Stary 2007-02-02, 15:51   #7598
laylaaa
Zakorzenienie

ja lubię adrianę limę (podoba mi się ) więc mam ją w avatarku. zwialam sobie z ostatniego wuefu i jadę do babci zrobić jej zakupy i coś tam pomóc

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 16:06   #7599
Djapira
Zadomowienie

Hey Nawet nie wiedziałam, ze na wizazu jest tyleee watkow Jeju w tym roku juz 18-stka nam stuknie

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 16:25   #7600
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość

Ja też szukam jakiegoś ładnego avatarka, ale chyba jestem bardzo wybredna, bo żadne mi się nie podobają
Hehehe ja mam problem z głowy - w moim avatarku po prostu zawsze jest moje zdjęcie

Ehh...byłam dziś szukać butów i nadal nigdzie nie ma takich jak ja chcę...

Miałam dzis poważną rozmowę na gg z jednym takim chłopakiem z którym kręciłam a potem ni z tąd ni zowąd zostawiłam (tzn. nie chciałam się wiazać i zerwałam kontakt mówić że lepiej zostańmy kolega i koleżanką)...okazało się, że on do dzis to pamieta i że do dziś mu przykro i nie rozumie dlaczego to zrobilam (a to było w sierpniu)...i musiałam mu wszystko wyjaśnić, jaka to ja jestem zła i że w sumie na każdej imprezie z kims kręce a potem są takie sytuacje...poprosił żebym napisała ilu tak mniej więcej w podobny sposób skrzywdziłam - to mu napisałam :/ Powiedział, że nie ma już do mnie takiego duzego żalu jak kiedyś, że już poznał inną równie fajną i jest z nią szcześliwy...i wkońcu w rozmowie wyszło, że mi podziękował za to co zrobiłam...że oddałam mu tym przysługę, że czegoś nauczyłam...hmmm ta romowa mnie w taki dziwny nastrój wprawiła....Nie, nie jest mi przykro z jego powodu, wogóle nie żałuję że tak się zabawiłam jego kosztem, ale nie myślałam, że jeszcze kiedys przyjdzie mi z nim rozmawiać.

Edytowane przez 201707171556
Czas edycji: 2007-02-02 o 18:53
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 16:25   #7601
201707171556
Konto usunięte

Djapira witaj
Stary 2007-02-02, 17:41   #7602
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Djapira witaj
Ja też witam
Stary 2007-02-02, 18:22   #7603
emememsik
po prostu Em :)

Martusia, bardzo się cieszę, że wróciłaś. Naprawdę.

Szkoda, że tyle w życiu się zmienia. Już sama nie wiem co tu pisać.

U mnie jest tak, że sama nie wiem jak jest, więc nie ma o czym pisać.

Dostałam dziś 5 z odpowiedzi z matmy i to chyba jedyna efektowna rzecz.

Kiedyś wrócę tak naprawdę.
Stary 2007-02-02, 19:42   #7604
Martusia B.
Wtajemniczenie

Em ja też bardzo się cieszę, że Cię widzę
Dobrze, że kiedyś wrócisz naprawdę. Ja żeby wrócić potrzebowałam 5 miesięcy, żeby poukładać sobie wszystko w życiu. Ty też kiedyś sobie wszystko ułożysz i twedy do nas wrócisz
Stary 2007-02-02, 19:42   #7605
Alatienka
Zadomowienie

Djapira Witam

Właśnie szykuję się na połowinki kumpeli Mam zamiar wytańczyć i zapić problemy

Kurcze, co zrobić z tymi urodzinami Ł.?

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 19:53   #7606
Martusia B.
Wtajemniczenie

Wytańczenie i zapicie jest niezłym sposobem W moim wypadku byłoby to przedewszystkim wytańczenie.

A co do urodzin to życzenia zawsze możesz mu złożyć
Stary 2007-02-02, 19:58   #7607
Alatienka
Zadomowienie

W moim też przede wszystkim wytańczenie W tanzbudzie trzeba zachować jednak trzeźwość umysłu A domówki to już coś innego

Właśnie mam zamiar mu złożyć życzenia, ale jeśli będziemy nadal skłóceni to będzie mi dziwnie... Myślałam, żeby już wcześniej mieć to pogodzenie za sobą, ale nijak nie mogę się zebrać... Ehh... Ale wam marudzę

Stary 2007-02-02, 20:06   #7608
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Hej

jak ja bym chciała już mieć ferie jeszcze tydzień, wytrzymać ten tydzień...

ale i tak wisi nade mną widmo pisania pracy na konkurs z polskiego a wybitnie mi się nie chce
przeczytałabym jakąś fajną książkę, ale nie mam koncepcji jaka to mogłaby być, miałam dziś iść do biblioteki, a zapomniałam

w poniedziałek mam pierwsze kółko z WOSu, cieszę się bardzo

muszę się pochwalić, 2 dostałam z maty (no, serio się chwalę, bo spr. masakryczny, i nie będę musiała poprawiać więc się cieszę ) najwyższą oceną było 3
miałam 9/24 pkt

3majcie się

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 20:17   #7609
emememsik
po prostu Em :)

ciekawa świata, wiem, jaka jest satysfakcja z takich dopów często cieszę się z nich dużo bardziej, niż z wysokich, spodziewanych ocen. bo to jest takie "wiem, że nie umiem, ale przynajmniej nie będę musiała drugi raz twego udowadniać"
także gratuluję

właśnie dostałam zaproszenie na 18-stkę dwóch kumpel z gimnazjum. ale będzie jazda znowu mam zamiar wreszcie się upić, bo w sylwestra mi nie wyszło!

chwilowo mam fajny humor, więc korzystam i piszę
Stary 2007-02-02, 20:43   #7610
laylaaa
Zakorzenienie

ja ostatnio pale z matmy poprawilam na 2, na polrocze mam 3 a nawet na ta troje nie umiem. pamietam ze pod koniec 1 klasy kobieta chciala mnie pytac na 5 (chyba mnie lubi) , ale w koncu dostalam 4, a naprawde jestem straaasznie cienka ze scislych, przewaznie nic nie rozumiem, na sprawdzianach z matmy sciagam a do odpowiedzi mozna sie zglaszac, wiec zawsze ide do czegos latwego cala 3 gimnazjum mialam korki i nawet to za wiele mi nie dalo. tylko czekam az w 2 klasie skonczy mi sie chemia i fizyka, to bedzie piekne

em ciesze sie, ze humor Ci dopisuje
mi sie odechcialo chodzic na 18, bo przewaznie sa daleko od domu i trzeba sie tluc pekaesem, "spac" (a raczej meczyc sie) te pare godzin nad ranem u kogos w domu i w ogole ale marudze

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 21:38   #7611
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez em
ciekawa świata, wiem, jaka jest satysfakcja z takich dopów często cieszę się z nich dużo bardziej, niż z wysokich, spodziewanych ocen. bo to jest takie "wiem, że nie umiem, ale przynajmniej nie będę musiała drugi raz twego udowadniać"
także gratuluję

no u mnie podobnie, z maty jak odda sprawdziany, to taka radość zwykle mam 3, ale tym razem dop mnie jak najbardziej satysfakcjonuje ale jeśli chodzi o matę to mam więcej szczęścia niż rozumu bo jestem naprawdę tak beznadziejna z maty, fizy i chemi, że szok

Cytat:
Napisane przez laylaaa
ja ostatnio pale z matmy poprawilam na 2, na polrocze mam 3 a nawet na ta troje nie umiem. pamietam ze pod koniec 1 klasy kobieta chciala mnie pytac na 5 (chyba mnie lubi) , ale w koncu dostalam 4, a naprawde jestem straaasznie cienka ze scislych, przewaznie nic nie rozumiem, na sprawdzianach z matmy sciagam a do odpowiedzi mozna sie zglaszac, wiec zawsze ide do czegos latwego cala 3 gimnazjum mialam korki i nawet to za wiele mi nie dalo. tylko czekam az w 2 klasie skonczy mi sie chemia i fizyka, to bedzie piekne
Ja też miałam 3 na półrocze i doskonale wiem, że na nie nie umiem
Ja w ogóle na macie śpię, zadań domowych nie odrabiam, jak mi się chce to spiszę przed lekcją, ale babka i tak nie sprawdza, w ogóle często nawet nie wiem jak nazywa się dział który przerabiamy
ja z fizyką się pomęczę przez 3 klasę, z matą też, ale z fizy nauczę się teorii i 3 może będzie (zadania - fe ) z maty też powinno jakoś być... ale 3 klasa wolna od chemi i biologii to największe szczęście
serio, wolę kuć fizę - teorię niż chemię... czy biologię...
jestem na mat-fizie więc skoro mam te 3 to powinnam maturkę rozsz. napisać tak na... eee... 50-60 %

Stary 2007-02-02, 21:51   #7612
uhahana
Zakorzenienie

No to ja będę inna: teraz uważam matematykę za najważniejszy przedmiot. I mimo wszystkich fukncji trygonometrycznych, ciągów, limesów, sinusoid i cosinusoid staram się nie zniechęcać.
Niby w pierwszej klasie miałam 5, ale teraz nie wiem, jak to będzie... Mam nadzieję, że tak samo
Za to nienawidzę historii i celuję w 3, chociaż mam cichą nadzieję, że będzie 4 [ostatnio dostałam dwie piątki, którymi się tu wszem i wobec chwaliłam heh]. A i za biologią nie przepadam. I za polskim, ale to tylko trochę.

Jezu, jak mi się nudzi... Siedzę sama w domu i myślę, co by tu zrobić i ŻADNEJ koncepcji nie mam. Znaczy mogłabym zrobić parę rzeczy, ale tych co mi przychodzą do głowy, to mi się po prostu nie chce robić.

Poszłabym na jakąś imprezę kurde... 'Wytańczyć i zapić' dobry sposób. Szkoda, że w ten łikend nic się nie zapowiada.
Jej, chyba umrę z nicnierobienia.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 22:10   #7613
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uhahana
Za to nienawidzę historii i celuję w 3, chociaż mam cichą nadzieję, że będzie 4 [ostatnio dostałam dwie piątki, którymi się tu wszem i wobec chwaliłam heh]. A i za biologią nie przepadam. I za polskim, ale to tylko trochę.

Ja właśnie dopiero w liceum pokochałam histę... wstyd mi trochę "udawać" pasjonatkę, bo tak niewiele z tej histy wiem... ale czuję, że to jest ta dziedzina, którą chcę zgłębiać, jedyny przedmiot, którego się "bezboleśnie" uczę, bo najzwyczajniej w świecie mnie to interesuje no i skoro już tak długo (parę miesięcy) jestem systematyczna, przygotowuję się do sprawdzianu 2-3 tygodnie, tzn. piszę te same spr. co całą klasa, ale inni bardziej liczą na szczęście i uczą się tych podstawowych dat, postaci (jak to matfiz...) , tak ja sobie sama przerabiam moją rozsz. książeczkę i jak na razie dobrze jest babka wie, że zdaję histę i też mi pomaga dużo

jeszcze teraz zainteresowałam się WOSem i chyba też zdam sobie maturkę z WOSu, pasuje do histy i też krąg moich zainteresowań pol, ang, hista, WOS, w sam raz na maturkę

tylko tak często nachodzą mnie wątpliwości, czy dam radę szczególnie o histę mi chodzi, o analizę źródeł na rozsz. maturze gdzie często trzeba być Duchem świętym żeby wiedzieć o co chodzi

w gimnazjum i jeszcze 1 klasie LO kompletnie histę olewałam, teraz mi się odmieniło... tak żałuję tej pierwszej klasy zmarnowanej zwłaszcza, że babka ciekawie opowiada (dla mnie ciekawie, bo klasa śpi, jak ja na macie zresztą...)
ale tu elaborat napisałam... wybaczcie...

BTW: dziękuję za takie przyjęcie przepraszam, że się tak długo nie odzywałam

Stary 2007-02-02, 22:31   #7614
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata
inni bardziej liczą na szczęście i uczą się tych podstawowych dat, postaci (jak to matfiz...)

zwłaszcza, że babka ciekawie opowiada (dla mnie ciekawie, bo klasa śpi
Haha dokładnie
Skąd ja to znam...
Z tą różnicą, że ja właśnie jestem tak, jak reszta Twojej klasy.

W każdym razie nudno by było, gdyby wszystkich interesowało to samo

Dalej się strasznie nudzę...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 22:57   #7615
i_n_e_s
Zadomowienie

Krówka wiedziałam że Ci się spodoba , jak coś jeszcze zobaczę to wkleję, ja lubiłam ten Twój z kubkiem, fajny był .

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Dziękuję

Podpisuję się pod tym, że się martwimy.
Tak sobie pomyślałam, że może Fuksja i Em mnie lubią, że przestały pisać jak się pojawiłam, może znowu powinnam zniknąć?

Też gratuluję Uhahanej

Jak na razie zostaję bez, chyba że coś znajdę, ale wolę być bez niczego niż zdenerwującym mnie (patrz: ostatni ).

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Martusia, bardzo się cieszę, że wróciłaś. Naprawdę.

Szkoda, że tyle w życiu się zmienia. Już sama nie wiem co tu pisać.

U mnie jest tak, że sama nie wiem jak jest, więc nie ma o czym pisać.

Dostałam dziś 5 z odpowiedzi z matmy i to chyba jedyna efektowna rzecz.

Kiedyś wrócę tak naprawdę.
Gratulacje, mam nadzieję, że wszystko się ułoży

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Haha dokładnie
Skąd ja to znam...
Z tą różnicą, że ja właśnie jestem tak, jak reszta Twojej klasy.

W każdym razie nudno by było, gdyby wszystkich interesowało to samo

Dalej się strasznie nudzę...
Uhahana polecam kurnik.pl na zabicie nudy .
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 01:38   #7616
Martusia B.
Wtajemniczenie

Prawie druga, ale dobra... piszemy
Właśnie wróciłam do domu od TŻa, obraziłam się na mamę, bo jak przyszłam to zaczęłam jej coś tam opowiadać, a ona konkretna olewka na drugi bok i dalej spać No nic to...

Co do szkoły na szczęście mam jeszcze tydzień wolnego, ale wiem, że będę musiała się uczyć.
Jestem w klasie humanistycznej no i faktycznie bardzo lubię polski, historię, WOS i jeszcze WOK
Z matmy, fizyki i chemii jestem tak cienka, że szok... Na semestr miałam 2 z fizyki porażka z mojej strony, ale tak naprawdę jakoś wcale mnie nie martwi. Za to z polskiego na semestr miałam 6 (ale się paskudnie chwalę), bo pisałam pracę na jakąś olimpiadę czy cuś takiego
A maturkę chciałabym zdawać z polskiego, angielskiego, historii i WOSu

Idę chyba spać czy coś... sama nie wiem
Stary 2007-02-03, 02:33   #7617
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Djapira witaj

Ja wróciłam z rocko, kocham pana Eliasza_ tatę mojego kolegi- powiózł mnie pod sam domek, a zaczęło strasznie padać
Ogólnie było super wytańczyłam się wybawiłam i świetnie się czułam w towarzystwie mojego Bartusia ... Jejciu on jest taki kochany, ech szkoda że tylko w weekend sie widzimy ale jesio jutro się zobaczymy już nie mogę się doczekać Ech wzięło mnie hihihi
Dobranoc
Btw przepraszam że nie odpisuję na wsze posty ale mam dość szkoły

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 03:56   #7618
Alatienka
Zadomowienie

To ja też się zamelduję, że wróciłam Było całkiem przyzwoicie, ale ciągle myślałam o tym jakby mogło być pięknie z NIM...
Dobra, idę spać -_-'

Stary 2007-02-03, 09:39   #7619
201707171556
Konto usunięte

Alatienka myślę, ze spokojnie możesz złozyć mu zyczenia urodzinowe nawet jak teraz jesteście skłuceni (to moze byc okazja do pogodzenia) to kiedyś jednak coś Was łączylo.

Wy tu o ścisłych przedmiotach a ja ze wszystkich mam 2 i z matmy i z chemi i z fizy...wstyd

Och mi tez chce się na impreze...bardzo...a tu nic, wszyscy powyjeżdżali...moze w piatek gdzieś wyskoczymy z dziewczynami.
Stary 2007-02-03, 10:51   #7620
Martusia B.
Wtajemniczenie

Dziewczyny, zazdroszę Wam świetnej zabawy Też chętnie bym gdzieś potańczyła

Dzisiaj już mam o wiele lepszy humor niż w nocy jak wróciłam, zaraz idę się myć, później posprzątam i mam pojechać do reala po zakupy
Jestem jakaś dziwna dzisiaj, bo jak nigdy chce mi się pochodzić na obcasach

Wogóle wczoraj TŻ powiedział mi coś takiego, że się poryczłam... z radości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości