|
|
#3691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
To ja też pochwalę się swoimi włosami
Zapuszczam je od 6 lat, co sądzicie? Czy już są fe za długie i lekko przyciąć?
Edytowane przez Maalini Czas edycji: 2012-08-15 o 22:37 |
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
karola dzięki
![]() Ja już po prysznicu i chyba zaraz walnę w kimono
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3694 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3696 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie idę w przyszłym tygodniu podciąć z 5cm
![]() Za 3,5 miesiąca zamieszkam z tż Właśnie nam zrobili tam chodniki nowe, plac zabaw i będą malować blok w tym miesiącu
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Malini, to super
wprowadzicie się na gotowe
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę mieć kaca a dziś kocham wszystkie zazdrośnice
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
My też Cię kochamy
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jaki dzisiaj fajny dzień miałam! Chwilka nauki, resztę dnia z TŻ Carmii, jakie piękne zdjęcia i jakaś ty piękna Groszku, ale gładkie włosiska ![]() Gocia, a ja cię lowciam tak bardzo bardzo Co do silikonów, to mi szampony bez nich okropnie plączą włosy, sprawiają, że są szorstkie itd. A ostatnio używam szamponu z Timotei z olejkiem z kokosa do włosów suchych, a potem nakładam banana z TBS mimo, iż mam przetłuszczające się przy głowie. Ale myję codziennie i powiem Wam, że powoli, powoli robią się efekty
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-08-15 o 23:02 |
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spac laseczki. Dobranoc
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
mam dziwne wrażenie że dzisiaj poniedziałek a to kurde czwartek jeszcze tylko jutro i wolne Uwaga będę rzygać brokatem Wczoraj z tz spędziliśmy bardzo leniwy dzień na nic nie robieniu jedyne co zrobiliśmy, to razem ugotowaliśmy leczo, ale jakoś tak co chwile tż szukał okazji aby mnie przytulic zawsze był obok mówił ze bardzo mnie kocha itd wieczorem kładliśmy się spać i tz oświadczył, ze od dzisiaj śpimy nago co do niego niepodobne nie było seksu ani nic tylko tak sobie spaliśmy przytuleni roznegliżowani i to było takie mega namiętne i urocze i jak rano wstałam i on sobie tak słodko leżał pól odkryty to stwierdziłam, że to najpiękniejszy widok na świecie i chciałabym każdego ranka budzić się i oglądać tego faceta obok mnie, i to takie niby nic, a ja czuje taki napływ miłości i pożądania jak 6 lat temu kiedy się poznawaliśmy ahhh... cudowne uczucie---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- a tak ogólnie to mam dylemat i potrzebuje porady otóż organizuję ten Panieński w sobotę (już pomijam fakt, ze musiałam 200zł wyłożyć ze swojej kieszeni bo polowa dziewczyn zadeklarowanych nagle nie wpłaciła kasy i zrezygnowała ) zorganizowałam wszystko w domu quizy zabawy prezenty muzykę karaoke no i PM upiera sie aby iśc do klubu, ja mogłabym jej to załatwić ale ona słucha trance a ja zupełnie takiej muzyki nie toleruję ona ma zamiar cała imprezę tańczyć do białego rana- mnie takie klimaty nie kręcą raczej jak gdzieś imprezuję to znajomi, domówki, grill i wiem ze ok 24 ja już będę padnięta, będę w tym klubie siedzieć i się męczyć popijać kolejnego drinka i tracić niepotrzebnie kasę. no nie wiem no mało trendy jestem ale nie umiem sie bawic w klubie a jak zaproponowałam PUB to stanowczo nie bo ona musi miec duzy parkiet... i zastanawiam się czy bardzo chamskie byłby gdybym po imprezce w domu dała resztę instrukcji, zadań itd któreś z dziewczyn i odprawiła je do miasta a sama została w domu... no bo wiem ze to jej wieczór itd ale sama nie chce się zmuszać bo ja już teraz na sama myśl ze będę musiała gdzieś wyjść bez tż na miasto no nawalonych obcych ludzi przyprawia mnie o dreszcze i powrót samej busem nocnym na nasze zadupie gdzie można dostać w pysk za złe spojrzenie, spac po nocach nie mogę i zastanawiam się jak jej to powiedzieć-ona wie ze mnie nie bawi wychodzenie do klubu ale nie dopuszcza do siebie mysli ze nie pojde :/ a ja nawet tańczyć nie lubie(nie umiem ) do umpa umpa umpa umpa---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- i mam dylemat bo wiem, ze ona się obrazi chcąc jej zrobić przyjemność pewnie pójdę ale wcale nie mam ochoty i wolałabym zostać i jest masakra bo nie wiem co robic :/miałam nadzieję, że impreza się skończy w mieszkaniu i wszystkie będziemy zbyt pijane by isc dalej ale raczej nie bo ona sobie wkręciła misję klub. cięzko w ogole jest jej cos zorganizowac i już mnie to wkurza-ona jak i ten panieński bo wszystko chce wiedzieć-sama ciagle się wtrąca i podpowiada co i jak-obdzwania dziewczyny i podpytuje co juz zorganizowałam wie ile kasy sie skladamy wie ze beda zadania itd ciągle drąży temat od tygodnia tylko o tym gada ciagle mnie pyta czy już zrobiłam na wszystko przelewy i czy podochodziły rzeczy z all masakra i ma już po dziurki w nosie tego wieczoru i w ogole wkreciła sobie ze bedzie striptizer (a mi juz nie wystarczyło kasy- i tak ze swojej kieszenie duzo dokładałam i myslę, ze ona cały wieczor bedzie na to czekać i się rozczaruje...:/ )---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- ale walnęłam monolog dwa dni mnie nie było i musiałam sie nagadac
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
dzisiaj mi się pierwszy raz od dawna taaaaaak dobrze spało, że jak się obudziłam, to miałam ochotę się rozpłakać w ogóle od pewnego czasu każda pobudka jest dla mnie jak policzek, wolałabym się nie budzić, być nieświadomą tego, co dookoła - przynajmniej przez jakiś czas.Moja mama zgubiła aparat fotograficzny w samolocie i dzwoniła wieczorem do mnie. Tak intensywnie myślałam o tym, że ona się teraz będzie martwić, że aż mi się śniła ta aparatowa sytuacja ![]() Karola, ja bym poszła mimo wszystko. Rozumiem, że nie lubisz takich imprez i ogólne warunki są niesprzyjające, ale uważam, że wieczór panieński powinien się kręcić tylko wokół panny młodej. Jakby mi osoba urządzająca go powiedziała, że np. nie idziemy do klubu, który mi się marzy, bo ona nie lubi takich klimatów, to bym się zastanawiała, czy dobrze wybrałam. A już wysłanie po domówce dziewczyn do klubu beze mnie, gdzie ja jestem organizatorem i mam dbać o jak najlepszy przebieg imprezy, jest dla mnie nieporozumieniem ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- A z miłych rzeczy - nie pada jak się nie wyżyję, to komuś przywalę.
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Tyle o tym slubie mysle, ze az mi sie snil dzis Slub bralam w pracy, udzielal mi go Dyrektor do Spraw Marketingu (przelozony mojej menadzer) tyle, ze ja siedzialam przy biurku i Adama tam nie bylo a Steven byl przebrany za pingwina w kapeluszu ![]() Karola niestety, ale glupio to bedzie wygladalo jesli nie pojdziesz z dziewczynami do klubu, szczegolnie jako organizatorka. ) ze tak wszystko chce wiedziec
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() stwierdzam, że już zawsze środa powinna być dniem wolnym świadomość, że jeszcze 2 dni i weekend jest niezwykle pocieszająca![]() my wczoraj z małżonkiem poleniuchowaliśmy (deszczowa pogoda temu sprzyjała) ![]() karola uważam tak jak Justi - to wieczór panieński jednej konkretnej osoby więc to głównie jej trzeba sprawić przyjemność.
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem dziewczyny, ze macie racje ale z drugiej strony ja miałam zaplanowane wszystko inaczej a on wszystko i tak robi po swojemu,mogła sama sobie organizowac panienski bo mnie juz do szału doprowadza, widzimy sie codziennie ciagle gada tylko o tym mimo tego dzwoni do mnie po 5-6 razy dziennie jak jestem w pracy i dopytuje o szczegóły obdzwania dziewczyny no masakra
lubię ja ale zaczyna przesadzać dobrze, ze to już w sobotę bo oszalałabym, a ja teraz kombinuję skąd jeszcze dodatkowa kasa na kluby dla niej napisze dziewczynom, zeby miały jakies drobiazgi przy sobie bo mi juz nie wystarczy funduszy,kuuuurde dobrze, ze nie ejstem jej świadkową bo jakbym jeszcze miała znoscic jej slubne humory to bym oszalała na maxa
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
no to faktycznie mogła sama sobie wyprawić panieński
na ogół to ma być niespodzianka dla PM a nie wszystko kontrolowane przez nią.Moja siostra będzie tylko wiedziała gdzie się wstawić i tyle (i jak się ubrać )
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
no ona tez tyle miała wiedzieć ogólnie nie wie jaki mam pomysł ale o wszystko wypytuje wyobraża sobie tez trochę za dużo ja się staram ale mam przez nią presję i boje się żeby nie miała pretensji po imprezie ze coś nie poszło po jej myśli;/ mowie wam nigdy wiecej takich PMek :
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, bo to trzeba dyplomatycznie - dziewczyny poinformować, że w razie pytań PMki nic nie wiedzą, że nie było słowa o wieczorze panieńskim itd. I PMce powiedzieć, żeby Tobie zaufała, bo nie będzie miała żadnej przyjemności z panieńskiego, który sama od A do Z sobie zorganizuje. Byle do soboty
![]() Ble, mam jakiś katastroficzny nastrój dzisiaj. Byle do jazdy, a potem to byle zasnąć jak najszybciej i nie budzić się w nocy.
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
karola no to Ci się trafiła upierdliwa PM - współczuje. Teraz już tylko pozostało doczekać soboty i będzie z głowy.
Justi mam nadzieję, że pogoda dopisze, pojeździsz sobie na moto i humor Ci się poprawi
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słońce wyszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym chciała w końcu przespać cała noc bez żadnego przebudzenia:/ niestety od dłuższego czasu zawsze coś mnie przebudzi a dzisiaj miałam jakieś dziwne sny, ze byłam gdzieś uwieziona z różnymi ludźmi i nikt prócz mnie nie chciał uciekać :/ obudziłam się z zaciśniętymi pięściami i paznokciami wbitymi w dłoń tak bolało aż sine ślady miałam
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
sory że mało się odzywam ale szukam pracy spotykam się z TŻtem i dalej mam remont idę nadrobić ![]() Na wątku szał laminowania ![]() Groszek super masz włosy i cerę ![]() Gocia jak kac?
Cieszę się życiem książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-08-16 o 09:09 |
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Zapuszczam je od 6 lat, co sądzicie? Czy już są fe za długie i lekko przyciąć?

Właśnie nam zrobili tam chodniki nowe, plac zabaw i będą malować blok w tym miesiącu 

13.03.2008
) zorganizowałam wszystko w domu quizy zabawy prezenty muzykę karaoke no i PM upiera sie aby iśc do klubu, ja mogłabym jej to załatwić ale ona słucha trance a ja zupełnie takiej muzyki nie toleruję ona ma zamiar cała imprezę tańczyć do białego rana- mnie takie klimaty nie kręcą raczej jak gdzieś imprezuję to znajomi, domówki, grill i wiem ze ok 24 ja już będę padnięta, będę w tym klubie siedzieć i się męczyć popijać kolejnego drinka i tracić niepotrzebnie kasę. no nie wiem no mało trendy jestem ale nie umiem sie bawic w klubie a jak zaproponowałam PUB to stanowczo nie bo ona musi miec duzy parkiet... i zastanawiam się czy bardzo chamskie byłby gdybym po imprezce w domu dała resztę instrukcji, zadań itd któreś z dziewczyn i odprawiła je do miasta a sama została w domu... no bo wiem ze to jej wieczór itd ale sama nie chce się zmuszać bo ja już teraz na sama myśl ze będę musiała gdzieś wyjść bez tż na miasto no nawalonych obcych ludzi przyprawia mnie o dreszcze i powrót samej busem nocnym na nasze zadupie gdzie można dostać w pysk za złe spojrzenie, spac po nocach nie mogę i zastanawiam się jak jej to powiedzieć-ona wie ze mnie nie bawi wychodzenie do klubu ale nie dopuszcza do siebie mysli ze nie pojde :/ a ja nawet tańczyć nie lubie(nie umiem
) do umpa umpa umpa umpa
Slub bralam w pracy, udzielal mi go Dyrektor do Spraw Marketingu (przelozony mojej menadzer) tyle, ze ja siedzialam przy biurku i Adama tam nie bylo a Steven byl przebrany za pingwina w kapeluszu