|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Ja właśnie rozkminiałam te moje nowe płytki i już się zmartwiłam,że się nie odbijają,ale ponoć jak BM chyba są płyciej wyżłobione niż konad bo trzeba się bawić z tą zdrapką, żeby za dużo lakieru nie zedrzeć.
orlico a Ty ile masz płytek?
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Hoh, napisałam recenzję o Green Pharmacy, wzbudziła zdziwienie, bo jest pozytywna. A produkty u mnie się sprawdzają to nie mam za co ich zjeżdżać (jedynie balsam, że nie zapobiega wypadaniu tak jak powinien). Ale nawet się wypowiedział ktoś w imieniu Elfy w komentarzach, że nie będzie już SLS i SLES, ani parabenów w szamponach i odżywkach ;o
A dzisiaj jest święto!
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
dziś nastąpiła wiekopomna chwila! Mam malutkiego hejterka może określenie przesadzone ale jednak Cytuję: "hmm chyba będę jedyną osobą która to z krytykuje ale moim zdaniem to sie nadaje juz na leczenie nie ma się czym chwalic tym bardziej że z tego co widzę to wiele kolorów ci się powtarza dwa widze nawet takie same troszkę niebezpieczny nałóg... a mi mama mówi ze moje jakies 30 lakierów to juz uzależnienie "Czy to znaczy że jestem popularnaaa? |
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Ewalucja, od dawna wiadomo, żeś jest popularna
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Trust jak ja nienawidzę takiego generalizowania
bo chemia i sls! przed czasem wizazu większość namiętnie używala pantene i włosy nikomu nie wypadły. To,że wzrasta świadomość konsumentów jest super,ale nie każdy musi mieć potrzebę analizowania składow. A olejku z papryka od nich nie nałożyla bym na noc 30min to 30min,raz przetrzymałam to czułam podrażnienie.ewalucja oł jes! a sama pewnie kupuje prasę co tydzień ale nieee, Twoje lakiery są be,nie masz na co kasy wydawać cholero jedna!?
|
#3936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dwa pierwsze zestawy BM, kilka Konadów, kilka podróbek
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Btw to Sabbatha powinna dawno w kaftanie siedzieć skoro ma 900buteleczek
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona też bardzo mądra 'z krytykuje'
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam trzymam się tego, co jest napisane na ulotce. Ktoś z mózgiem w końcu ją opracowywał i lepiej się na tym zna
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-08-15 o 22:26 |
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Trust ale teraz wślizgnęłam się na wyższy level
![]() Orchid no cholera nie mam... jestem taka boooogata że normalnie śpię na forsie
|
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że większość blogerek to zapalone olejomaniaczki
Obaliłyście moje przekonanie.Ewalucja u mnie typowy hejter się chyba jeszcze nie pojawił. Chyba jeszcze czekam na rozwój popularności Wiesz jak to mówią, jak jesteś znana to i hejterzy się pojawią ![]() kasiaj lubię te Twoje dietowe wypowiedzi
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa wiemm.. jestem chora i nie boje się o tym mówić... tak myślałam że to ja przesadzam
Orchid Sabb to podobno od dawna w psychiatryku inneggo wyjśia nie widze. A Orlica to chyba już wyleczona? Jakiś Anonim cię nawrócił?
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam problem ze sobą właśnie to sobie uświadomiłam
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
To ja bym się musiała spowiadać z ilości moich kosmetyków kolorowych
Ale na szczęście sukcesywnie ograniczam ich ilość do zaufanych marek i jedynie uzupełniam kolorystycznie
|
#3947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem jeszcze level niżej:P
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Konto usunięte
|
Nie podglądaj!
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb ja Cie kocham to ostrzegam,bo to już choroba
a może Ty z jakiego domu wariatów piszesz bloga w ramach terapii,coo?:p
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
No cześć Kasieńko
![]() Cytat:
Ciekawa jestem co taka dziewczyna powiedziałaby np. o Scrangie, która z pewnością ma więcej lakierów niż Ty ![]() PS. Piękna kolekcja lakierowa, gratulacje
|
|
|
#3951 | |
|
Life is a drink ...
|
Nadrobiłam te strony co mnie nie było i ..
Cytat:
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, że odkąd wiem czym z grubsza charakteryzują się jakie składniki zwracam na to jakąś uwagę, bo mogę łatwiej przewidzieć efekty stosowania konkretnych kosmetyków, ale... well, szampony kupuję z SLSami, chętnie używam odżywek dołączanych do farb do włosów (a to przecież same silikony)... Wg. niektórych powinnam już nie mieć włosów. ![]() O, słynnych parabenów też nie unikam, ba, mam do nich nawet jako takie zaufanie, bo są świetnie przebadane - a to też wg. niektórych zło najgorsze... w sumie nie wiadomo czemu, ale wiadomo, że zło. Po prostu żadna skrajność nie jest dobra.
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Enn zobacz sobie ostatni wpis anwen o eco-manii. Tam to dopiero kontrowersja była,mimo że autorka chciała podkreślić,że warto nie popadać w skrajności. Żadna extrema nie jest dobra ja już dostawałam meile "odstawiłam sls silikony ect,a włosy nadal wyglądają tragicznie'
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-15 o 22:40 |
|
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wkurza Was ta moda na niektóre tematy? Np. teraz odżywka Eveline i laminowanie... ja rozumiem...ale na co drugim blogu? Zwłaszcza jeśli chodzi o odżywkę, nagle każdemu nie służy a dopiero wszyscy (łącznie ze mną) ją chwalili. Sama jakiś czas temu słyszałam że jest szkodliwa i miałam o tym napisać ale mi się nie chciało jakoś a teraz na to szał...
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pierwszym i obowiązkowym krokiem było odstawienie SLS w szamponach i porządne nawilżenie skóry głowy - od razu odczułam ulgę, a łupież wywołany przesuszeniem zniknął. Dopiero potem ekseprymentowałam z odżywkami bez silikonów, chociaż zdarzało mi się użyć w międzyczasie i moich ulubionych ówcześnie Bed Head TiGi, bo akurat były pod ręką ![]() Cytat:
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2012-08-15 o 22:47 |
||
|
|
|
#3956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ważne, żeby zachować we wszystkim umiar Mnie rozkochała w sobie naturalna pielęgnacja polegająca na kupowaniu półproduktów z ZSK i BU bo wtedy naprawdę widać różnicę, ale nie rezygnuję z SLS, silikonów i parabenów w drogeryjnych kosmetykach Za to staram się unikać największych zapychaczy w kremach do twarzy bo muszę na to uważać no i unikam alkoholu w składzie w produktach do twarzy
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego ja wcale nie używam odżywek i moje paznokcie jakoś same się regenerują, nie narzekam na nie, mimo to, że bez lakieru wyglądają jak paznokcie nieboszczyka
|
|
|
#3958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Takajaka na laminowanie przymknę oko,bom sama nie lepsza.A z eveline to najbardziej dziwi mnie to,że dziewczyny z pełną świadomością,co zawiera w sobie ta odżywka,stosują ją namiętnie po 5-6 buteleczek a potem płacz...wiadomo,bardzo mi przykro że dziewczyny się choroby nabawiły no ale...
sama używam ale od pół roku jako base coat,nie zużyłam nawet jednej jeszcze.Choć wcześniej nail teka używałam i nie przekarmilam paznokci.
|
#3960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35918944]trochę wkurza [/QUOTE]
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

dziś nastąpiła wiekopomna chwila! Mam malutkiego hejterka
30min to 30min,raz przetrzymałam to czułam podrażnienie.