|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
ja też próbuję
ale mój musk jak się o tym dowiaduje, natychmiast domaga się zwiększonej dawki pożywienia ![]() Cytat:
ja dziś od nowa zaczynam pielęgnacje włosów CG, ostatnio się nieźle zapuściłam. Zaprosili mnie na rozmowę o pracę jako niania do dziecka 5 miesięcy w rodzinie Polsko-Niemieckiej, która mówi po angielsku byłoby super gdzies się załapać
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo to trzymam
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
dobra macie inne zdanie, ale tez uważam, że staram się jak mogę kombinuję co chwile zmieniam cos pod jej zachcianki ona cały czas się wtrąca ale tak na prawdę sama nie wie czego chce wymysliła, ze chce byc przebrana za kroliczki playboya gdzie ja juz amówiłam szarfy i diademy ze striptizer na pewno będzie ze pod klub najlepiej jechac limuzyną i popijac w niej szampana... no mam prawo narzekać chociaz tochę:P zgodziłam się jej organizowac bo wszyscy ją olali, znam ją niedługo kilka miesięcy, nie wiedziałam ze opcja bez klubu będzie zła no ja juz się przymuszę pojde do klubu bede sie bawic z nią do jej transu:P przeciez nie daje jej poznać ze coś mi nie pasuje na kazdy kolejny jej pomysł zmieniam plan wieczoru aby bylo jej miło ale ona i tak ma juz wyobrazenie na ten temat, jej kolezanki nie sa skore dawac wiecej kasy bo jak był kawalerski i one wypytały męzów i się doliczyły, że swiadek zebrał wiecej kasy na kawalerki a wydał mniej to mu kazały caly kosztorys zrobić i oddawac kasę
i teraz beda tez mnie sprawdzac na kazdym kroku mówie wam jakies chore to wszystko, wiem, ze sie sama władowąłam i zorganizuje to najlepiej jak potrafię ale nigdy więcej.
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ja też muszę się definitywnie wziąć za moje włosy, bo masakra
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ja nie raz i nie dwa wracałam w nocy do domu i jeszcze nic mi się nie stało. A jak to się mówi- gdyby człowiek wiedział, że się przewróci, to by usiadł. Wszystkiego w życiu nie przewidzisz, ale w tym wypadku nastawienie "nie idę do klubu i chuj, bo pewnie mnie ktoś napadnie jak będę wracać" jest dziecinne. I tyle
Bo napaść Cię ktoś może w biały dzień i zadźgać nożem albo upitolić Ci rękę maczetą, więc to akurat jest najgłupszy moim zdaniem powód nie pójścia do klubu.
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, ja rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale po prostu trzeba wiedzieć, w co się pakuje. Jak koleżanki mają wąty, to bierz paragony, tak najłatwiej. Robimy to, to, to i to, a na dowód macie rachunek. Jak Bozia nakazała - składamy się po równo i spadajcie na drzewo.
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam syf w kuchni i nie chcę mi się jej ogarniać, a muszę heh
moja znajoma ostatnio wracała z drugiej zmiany do domu. Z pracy do domu ma ponad 30 km. I siedziała na przystanku czekając na autobus. Z nią był jakiś koleś. I w pewnym momencie stanął przed nią z penisem na wierzchu. Uciekła na drugi koniec przystanku i czekała dalej. Było to o 23. no,ale musi chodzić do pracy i wracać późnym wieczorem.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-08-16 o 12:20 |
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, a ja dzisiaj idę z moją J. na basen
w końcu, trochę się stęskniłam za pływaniem jak przyjdzie mi wyjść z domu, to mi się odechce ale dobrze, ruszę się
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ale my nie twierdzimy, że nie możesz narzekać. Masz prawo skoro dziewczyna co rusz wpieprza się w organizację. A z tego co mówisz, jest to laska, która ma nastawienie typu "zostanę księżniczką tylko niech ktoś mi to zasponsoruje bo ja nie mam pieniędzy". Moim zdaniem definitywnie chce wykorzystać cudzy portfel na swoim wieczorze.
Wszystko kosztuje, tak jak mówisz- wyłożyłyście całkiem sporo kasy na to, żeby zorganizować coś w domu, a dziewczyna oczekuje jeszcze sponsoringu wejścia do klubu, z pewnością drinków, limuzyny ( ). Chyba się trochę dziewuszka zapędziła.....
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moglabym organizowac bliskiej przyjaciolce, ktora znam dlugo i wiem co lubi.
|
|
|
#3793 |
|
MBZ♥
|
Karo ja mam wrażenie, że Ty nie obgadałaś sprawy z PM na temat Jej wyobrażeń co do tego wieczoru--znasz Ją krótko i słabo i stąd teraz te nieporozumienia. Następnym razem się nie zgadzaj i będziesz mieć spokój
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Zalaminowałam sobie włosy i zobaczę czy i na moich wyjdą takie cudeńka jak na Waszych teraz siedzę z turbanem na głowie.Ale muszę szczerze powiedzieć, że (jak nigdy się w to nie zagłębiałam zbytnio) żelatyna okropnie śmierdzi... feeeeeee. Mam nadzieję, że włosy nie złapią tego zapaszku.
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
bo ona nie robi wesela tylko ceremonia i do domu nawet obiadu nie robią bo ich rodziny sa skłócone, może dlatego ona ma takie wyobrażenie panienskiego, ja bym poszła na kompromis i wzięła ja do klubu gdzie grają takie taneczne hity bedzie miała namiastke wesela i tez potańczy a wejscie do klubu bedzie za darmo i bedzie tańszy przedewszystkim na kieszeń każdej z obecnych dziewczyn
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- własnie by ja robiłam wywiad dokładny z nią i jej tż wszytsko było obgadane, ona zachwycona, gadałam tez z dziewczynami tylko ona sama codziennie ma inny pomysł
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna mi na łupież pomagały napary z pokrzywy (wcieranie tego w skórę głowy), a jak nie miałam pokrzywy to odżywka Jantar ta taka do wcierania w skórę.
Wcześniej jak się tylko pojawił łupież, pomagał Nizoral, ale po jakimś czasie przestał działać i jakoś poszło bardziej naturalnymi sposobami
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
ale mimo wszystko mam nadzieję, że ona będzie sie super bawić i jednak wróci zadowolona i będzie to długo wspominała. i doceni moje starania i fakt ze pójdę do klubu
![]() w ogole co do tematu panieński kawalerski to mam zdjęcia z kawalerskiego jej tż i będą jej fotki i chciałabym im później podarować na ślub album z tymi zdjęciami ładnie zrobione w formie wspomnień z zycia przed ślubem. Myślicie ze to dobry prezent? oprócz tego zabierzemy ich do dark restaurant jako że tego dnia nie mają wesela
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-08-16 o 12:30 |
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to jejuuuuuuuuuu jaki miałam dzisiaj romantyczny sen
Śniło mi się, że TŻ mi się oświadczył podczas pływania w morzu...złapał mnie, podniósł tak, że go oplotłam nogami i powiedział "weźmy ślub", ja się śmiałam, powiedziałam że tak bez pierścionka (materialistka ) się nie liczy... on że pierścionek nie jest najważniejszy, a on mówi całkiem serio, że chce założyć ze mną rodzinę. Ja się zgodziłam. Następnego dnia, obudziłam się w takim ogromnym łóżku, przytulona do TŻa a na palcu miałam śliczny, drobniutki pierścionek.... Chciałabym tak....
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie poszła do klubu dlatego że STRASZNIE mi żal osób, które same o sobie muszą myśleć że są tak głupie że nie stać je na kulturalny wieczór tylko muszą iść w miejsce gdzie nie da się rozmawiać widocznie same o sobie mają złe zdanie że są nieciekawe i jedyne co umieją robić to tuptać raz w lewo a raz w prawo do trance
|
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, jeny, jakie Ty masz skrajne poglądy, to czasem cycki opadają, serio.
Olka, jaki super sen
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa znasz te osoby,że tak o nich piszesz? W każdym mieście są miejsca niebezpieczne,ale ludzie normalnie funkcjonują.
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
ale wywołałam żywą dyskusję na temat panieńskiego w klubie
no każda ma inne zdanie i już ja chciałam zaczerpnąć waszych opinii i juz wiem co powinnam a co nie.a tak w ogole to jeszcze tylko 1h15min pracy i jade na zakypyyy po buty bo ostatnio szłam i zahaczyłam koturną o cos i mi sie całe rozwaliły i jak taki menel musiałam wracac w popsutym bucie wygladałam jak pokraka i jakbym nie umiała chodzic w wysokich butach hahaha az sie sama z siebie smiałam potem jak wyrzucałam te papcie
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chodzę do klubów bo kasy nie mam
ale mogę z wami?
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
mnie właśnie dziś przyjaciółka chce wyciągnąć do pomarańczy
ale nie mam nastroju..klub czemu nie! owszem są takie gdzie jest same menelstwo ale są pożądne z niezła muzyką, są takie w stylu lat 80,90, co kto lubi. ja lubię się wybrać poszaleć
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
ide do pracy
nie chce mi sie
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dwie znajome chodzą do klubów dla gejów bo tam tańczą ile chcą i bez zaczepek
![]() Arrakis dasz radę
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

próbuję schudnąć
ale mój musk
jak się o tym dowiaduje, natychmiast domaga się zwiększonej dawki pożywienia
Poza tym wydaje mi się, że skoro wygląda źle, to po prostu dieta nie jest dla niej...
byłoby super gdzies się załapać

i teraz beda tez mnie sprawdzac na kazdym kroku mówie wam jakies chore to wszystko, wiem, ze sie sama władowąłam i zorganizuje to najlepiej jak potrafię ale nigdy więcej.

) się nie liczy... on że pierścionek nie jest najważniejszy, a on mówi całkiem serio, że chce założyć ze mną rodzinę. Ja się zgodziłam. Następnego dnia, obudziłam się w takim ogromnym łóżku, przytulona do TŻa a na palcu miałam śliczny, drobniutki pierścionek....
13.03.2008