Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 15:38   #3871
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
walczcie o tą statuetkę
Rain, wyzywam Cię na pojedynek!
Stary 2012-08-16, 15:40   #3872
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
sanrioo ja juz ci wczoraj pisałam ze panienką nie jestes :PP nie zauwazyłas albo udawałas ze nie widzisz
pewnie poszłam oglądać film z mężem i nie zauważyłam, a potem nie doczytałam

zrobiłam 15 minut ćwiczeń z chodakowską i to jest straszne jak ja nie mam kondycji i jakim jestem klopsem musze iść pobiegać, może uda mi się systematycznie zrobić cały zestaw ćwiczeń
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:27   #3873
peach_passion
Zakorzenienie

ja jestem najwiekszym patolem! w końcu to mnie ściga firma windykacyjna i też lubię kluby tylko na zadupiu nie ma klubów:///

sanrio, też pierwszy raz z ewką był ciężki, ale póxniej luzik niestety teraz się zapuściloam jak świnia i nie zrobiłabym nawet 5 minut
byou i co, przeczucia, że dzień będzie dobry, się sprawdziły?
justi, jak brat widział, to cóż... w niedługim czasie dostaniesz podwyżkę i tyle

jeszcze 1 dzień i weekend - tą myślą żyję przyszły tydzień mam luzik, więc byle wytrwać do jutra
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:30   #3874
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Rain, wyzywam Cię na pojedynek!
Wybierz broń
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja jestem najwiekszym patolem! w końcu to mnie ściga firma windykacyjna i też lubię kluby tylko na zadupiu nie ma klubów:///
Dobra, poddaję się

Drzemki na kanapie to nie jest dobry pomysł - jak się obudziłam to nie mogłam ruszać prawą ręką i lewą nogą
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:34   #3875
BYou
MBZ♥

Peach o tak

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:37   #3876
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Patol roku

Justi, ale ładnie gościa załatwiłaś

Ale się wkurzyłam Przyszedł listonosz z awizo, na którym mam napisane, że moja przesyłka polecona ma "duże uszkodzenie". A to akurat był mój dzienniczek praktyk + opinia kierownika labu, więc ważna rzecz, więc zaraz poleciałam na pocztę. Okazało się, że jest nieźle sfatygowana, przemoczona, porozdzierana w niektórych miejscach... A co najlepsze muszę najpierw odebrać przesyłkę, żeby sprawdzić uszkodzenia zawartości - a wtedy nie mogę nic chcieć od poczty, mogę jedynie przesyłki nie odebrać Na szczęście poza plamami i pognieceniem wszystko jest całe.
Więc niech mi ktoś powie: dlaczego Poczta Polska nie fundnie listonoszom jakiegoś tico czy seicento, żeby w deszczowe dni mogli normalnie dowieźć przesyłkę, a nie narażać przesyłki na takie uszkodzenia? Bo w protokole mam, że uszkodzenia nastąpiły podczas próby doręczenia, gdy były złe warunki atmosferyczne.
Tylko kierownik labu nie wbił mi pieczątki w jednym miejscu (dość ważnym) i zabrał sobie moje sprawko, przez co muszę pisać jeszcze raz

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2012-08-16 o 17:38
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:00   #3877
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
ja jestem większym patolem moja droga
Sory, ten zaszczytny tytuł powinnam dostać JA! Za całokształt osiągnięć wątkowych Może być PATOL HONOROWY
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:02   #3878
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wybierz broń
maczuga!!!
Stary 2012-08-16, 18:04   #3879
peach_passion
Zakorzenienie

ja myslalam, że to bedzie walka w kisielu
Stary 2012-08-16, 18:07   #3880
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
maczuga!!!
Ja proponuję pojedynek z użyciem procy

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:08   #3881
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale siara, brat wszedł do biura do mnie, bo mu się drukowały dokumenty, stanął obok mnie i czeka na papiery, a ja wiszę na telefonie. On stoi, stoi, bo dużo tego się drukuje, no i widzi mój monitor, jasna sprawa. Patrzę, a tu mam otwartą kartę infopraca.pl ...
a niech wie a co!

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

A co do wieczoru organizowanego przez Frezi to też muszę się zgodzić, że jest mistrzem. Kurczę, sprawić, że każda uczestniczka (nie tylko PMki ) dobrze się bawi i czuje się organizacyjnie dopieszczona, to jest sztuka

dziękuję

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Jutro przyjedzie do nas świadek z żoną i myślę właśnie nad kolacją i sobotnim śniadaniem.
zostają na noc? będzie impreza

Cytat:
dobra macie inne zdanie, ale tez uważam, że staram się jak mogę kombinuję co chwile zmieniam cos pod jej zachcianki ona cały czas się wtrąca ale tak na prawdę sama nie wie czego chce wymysliła, ze chce byc przebrana za kroliczki playboya gdzie ja juz amówiłam szarfy i diademy ze striptizer na pewno będzie ze pod klub najlepiej jechac limuzyną i popijac w niej szampana... no mam prawo narzekać chociaz tochę:P zgodziłam się jej organizowac bo wszyscy ją olali, znam ją niedługo kilka miesięcy, nie wiedziałam ze opcja bez klubu będzie zła no ja juz się przymuszę pojde do klubu bede sie bawic z nią do jej transu:P przeciez nie daje jej poznać ze coś mi nie pasuje na kazdy kolejny jej pomysł zmieniam plan wieczoru aby bylo jej miło ale ona i tak ma juz wyobrazenie na ten temat, jej kolezanki nie sa skore dawac wiecej kasy bo jak był kawalerski i one wypytały męzów i się doliczyły, że swiadek zebrał wiecej kasy na kawalerki a wydał mniej to mu kazały caly kosztorys zrobić i oddawac kasę i teraz beda tez mnie sprawdzac na kazdym kroku mówie wam jakies chore to wszystko, wiem, ze sie sama władowąłam i zorganizuje to najlepiej jak potrafię ale nigdy więcej.
szkoda, że PMka Ci nie ufa i się wtrąca.... ja swojej powiedziałam tylko, że wtedy o tej i o tej ubrana tak, żeby się dobrze czuła i nic więcej nie wie

Cytat:
u nas jest klub dla gejów ale trzeba znać hasło i podać je przed wejściem a ja nie znam a to nie są kluby dla gejów i lesbijek? wtedy mogłyby być narażone na podryw ze strony jakies pani...;]
ja ostatnio byłam na imprezie w klubie dla homoseksualistów

Cytat:
Ej dziewczyny, czy słyszałyście coś może na temat kradzieży metodą na PayPala? Bo zaczynam się zastanawiać. W jednym dniu pisze do nas o dość nietypowy sprzęt dwóch ludzi. W podobnym tonie. I pytają o ten samochód, o cenę, o warunki. Odpisuję, piszę, że sprzęt jest firmowy, więc musimy wystawić fakturę, piszę jak wygląda sprawa w przypadku krajowego, a jak w przypadku europejskiego NIPu, piszę, że preferujemy płatność przelewem lub przy odbiorze. W odstępie 20 minut od siebie dostaję dwa piękne maile, że płatność to oni by woleli przez PayPala, oczywiście wszystko dopięte na ostatni guzik. WTF?
Jeden jest taki: "I will be adding the 3.9% PayPal surcharge to the total amount i will be paying you. So i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a PayPal account. If you have one already, just send me the address to send it to, which is the email address you use for it or you can send me a PayPal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the merchandise to be Picked Up by the Shipping Company. I want you to know that i have made an arrangement with the courier company coming to pick up the merchandise and i signed a note of authorization with them so their courier representative can sign for the necessary documentation on my behalf. So concerning the issue of the documentations of the merchandise and the signing, I want you to know that an arrangement has been made with a courier company to pick up the merchandise and the representative coming will bring along the copy of my identification for you to have full data to make the change of ownership and the representative will be the signatory to the documents as I have signed a note of authorization with his company I await your mail." Drugi taki: "I am insisting on paypal because i don't have access to my bank
account online as i don't have internet banking and i can't go to the
bank due to the nature of my job, but i can pay from my paypal account
with my credit card, i will need you to give me your paypal email
address so i can make the payments asap for the item and if you don't
have paypal account yet, it is very easy to set up, go to
www.paypal.com and get it set up , after you have set it up i will
only need the e-mail address you use for registration with paypal so
as to put the money through..."
sie rozpisali... nie daj się im oszukać

Cytat:
Pamiętacie jak się żaliłam że się sfrajerzyłam na allegro? Przesyłka wróciła do nadawcy. Otóż, wróciła i 2 raz Miałam to w dupie i chciałam zwrot pieniędzy, ale doszła w końcu dziś i dostałam gratis fajny puder i błyszczy Sally Hansen więc chyba im wybaczam
tesz bym chyba wybaczyla

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Patol roku

Justi, ale ładnie gościa załatwiłaś

Ale się wkurzyłam Przyszedł listonosz z awizo, na którym mam napisane, że moja przesyłka polecona ma "duże uszkodzenie". A to akurat był mój dzienniczek praktyk + opinia kierownika labu, więc ważna rzecz, więc zaraz poleciałam na pocztę. Okazało się, że jest nieźle sfatygowana, przemoczona, porozdzierana w niektórych miejscach... A co najlepsze muszę najpierw odebrać przesyłkę, żeby sprawdzić uszkodzenia zawartości - a wtedy nie mogę nic chcieć od poczty, mogę jedynie przesyłki nie odebrać Na szczęście poza plamami i pognieceniem wszystko jest całe.
Więc niech mi ktoś powie: dlaczego Poczta Polska nie fundnie listonoszom jakiegoś tico czy seicento, żeby w deszczowe dni mogli normalnie dowieźć przesyłkę, a nie narażać przesyłki na takie uszkodzenia? Bo w protokole mam, że uszkodzenia nastąpiły podczas próby doręczenia, gdy były złe warunki atmosferyczne.
Tylko kierownik labu nie wbił mi pieczątki w jednym miejscu (dość ważnym) i zabrał sobie moje sprawko, przez co muszę pisać jeszcze raz
poczta.. ja czekam na przesyłkę już od 8.08 a to rzecz na panieński więc musi dojść...

a z nowości w końcu wczoraj dostałam @ wreszcie!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:16   #3882
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
zostają na noc? będzie impreza
Zostają Będzie impreza Lecę więc dalej odgruzowywać dom coby na złą żonę nie wyjść

Stary 2012-08-16, 18:27   #3883
Gleniusia
Zakorzenienie

Chcę urodzić!!!!:cry : Już w desperacji nawet okna pomyłam i nic chyba do świąt będę się tak bujać z brzuchem... siedzę i czekam na skurcze, już mi się zdaje, że coś się dzieje, a tu jedna wielka dupa! to chyba najgorszy etap ciąży, takie czekanie... już bym chciała mieć to za sobą

Karola masakra z tym panieńskim... kurde niespodzianki są najlepsze, szkoda że PM-ka chce się na własne życzenie pozbawić elementu zaskoczenia...

Jusia nie daj się oszustom!

Rain super, że wesele się udało i że tak się Młodym podobała Twoja praca

Med aż dziwne, że w takim stanie ta przesyłka, w sumie w torbie nie powinna tak zmoknąć, nie wiem co ten listonosz z nią robił... może trzymał nad głową zamiast parasola?

Aleks znowu będziesz nas kochać?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:28   #3884
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-08-16, 18:29   #3885
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kilka zdjęć z Cro
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
I jeszcze kilka:
jesteś przepiękna po prostu i Chorwacja też - pasujecie do siebie a obrączka

powoli nadrabiam i niezbyt dokładnie wybaczcie
póki co chciałam się pochwalić laminowaniem umyłam łeb, osuszyłam ręcznikiem i przystąpiłam do dzieła nie rozpuściłam dobrze żelatyny i mi została w jednym miejscu skorupka jak Ilsie ale tylko jedna. Przy spłukiwaniu włosy były gładkie, ale dość sztywne, więc byłam pełna obaw. Rozczesały się bez większych problemów (w jednym miejscu miałam kołtunik). I poczekałam,aż wyschną. I cóż - włosy mam błyszczące, gładziutkie po końcówki, sypkie ale zaraz po wyschnięciu się lekko puszyły. nie tak, jak normalnie ale jednak musiałam je ujarzmić olejkiem na rozstępy może jak uda mi się całkiem rozpuścić żelatynę, będzie lepiej efekt jest po prostu bajeczny bez porównania jeśli chodzi o olejowanie. będę stosować co tydzień
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:35   #3886
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
maczuga!!!
Hmmm...
Cytat:
Z gumki od majtek chyba

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Jak wszystkie to wszystkie - ja chyba też jutro się pobawię żelatyną. Nawet chyba ją mam w kuchni
Stary 2012-08-16, 18:36   #3887
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Znajoma mnie pojechała na fejsie za to, że skomentowałam jej zdjęcie, na którym twarz ma białą od podkładu a ciało brązowe... Już nie mocna nic powiedzieć bezpośrednio, chyba trzeba wszystkim obrabiać pupki.
może jej zazdrościsz podkładu

e tam dziewczyny, widzę że wywołałam dyskusję. Jasne że można chodzić do klubu ale żeby spędzić jeden z ważniejszych dni w życiu na dreptaniu w kółko ? Dla mnie osobiście nie ma nic pociągającego w klubach i nie lubię towarzystwa osób, które je lubią i tyle

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:38   #3888
peach_passion
Zakorzenienie

naj, raz w tygodniu to chyba za dużo - slyszałam, że ten efekt się trzyma 1,5 tygodnia, a też nie można przeproteinować (??) włosów jak Ilsa mówiła
Stary 2012-08-16, 18:43   #3889
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
może jej zazdrościsz podkładu

e tam dziewczyny, widzę że wywołałam dyskusję. Jasne że można chodzić do klubu ale żeby spędzić jeden z ważniejszych dni w życiu na dreptaniu w kółko ? Dla mnie osobiście nie ma nic pociągającego w klubach i nie lubię towarzystwa osób, które je lubią i tyle
Stary 2012-08-16, 18:47   #3890
raingirl
Zakorzenienie

Haha, spędziłam znaczną część "jednego z ważniejszych dni w swoim życiu" na dreptaniu w kółko i jeszcze śmiem twierdzić, że wieczór panieński miałam zarąbisty

I kto tu jest patolem roku?!
Stary 2012-08-16, 18:49   #3891
Maalini
Rozeznanie

Ilsa a jaki masz plan na swój wieczór panieński?
Stary 2012-08-16, 18:50   #3892
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Eeej, nie mdlej
Stary 2012-08-16, 18:51   #3893
Choji
Zakorzenienie

Ilsa, to ja się tak bezczelnie zapytam co Ty tutaj z nami robisz, bo z twojej gadki wynika że nie lubisz ok 90 % z nas

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:51   #3894
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Aleks znowu będziesz nas kochać?
JA was loffciam cały czas
A Ty nie myj okien, Ty się lepiej wyśpij puki możesz

Stary 2012-08-16, 18:51   #3895
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
Ilsa a jaki masz plan na swój wieczór panieński?
piwnica, worek pokutny i ploty z Tż

wredna dziś jestem

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:52   #3896
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam obowiązku lubić wszystkich więc nie musisz omdlewać

Stary 2012-08-16, 18:53   #3897
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, spędziłam znaczną część "jednego z ważniejszych dni w swoim życiu" na dreptaniu w kółko i jeszcze śmiem twierdzić, że wieczór panieński miałam zarąbisty

Ja jestem patolem bo nie miałam panieńskiego. A skoro to taki ważny dzień w życiu to jak można przegapić taką okazję?

Stary 2012-08-16, 18:53   #3898
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:

ja podobnie dreptałam w kółko i do tego piłam piwko jak prawdziwy menel

wycinamy z mężem dziurę pod zlew tzn mąż wycina a ja siedzę przed komputerem
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:54   #3899
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, ja też muszę się definitywnie wziąć za moje włosy, bo masakra przede wszystkim DOSTAŁAM ŁUPIEŻU i mnie cholera bierze :/ mam strasznie suchą skórę głowy. Mam siano na końcówkach. Śmiesznie to wygląda, bo są podcięte na równo, co widać, a są spuszone, więc poracha. Dzisiaj spróbuję z tym laminowaniem włosów.
polecam Catzy healing czerwony, który poleciła mi Maya - użyłam dwa razy i od tamtej pory mam spokój a luby męczył się z łupieżem z pół roku, cuda-wianki i też mu ten catzy pomógł
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
naj, raz w tygodniu to chyba za dużo - slyszałam, że ten efekt się trzyma 1,5 tygodnia, a też nie można przeproteinować (??) włosów jak Ilsa mówiła
no to będę robić raz na miesiąc

1. Mnie nikt nie próbuje naciągnąć z PayPala - uff!
2. Lubię chodzić na imprezy do klubów raz na jakiś czas, bardzo rzadko, bo wolę jednak dom, ewentualnie knajpki
3. wieczór panieński Kawki i Carmi był w części w klubie, tuptałyśmy radośnie i było super! i Ilsa - zdajesz sobie sprawę z tego, że nielubienie kogoś za coś takiego jest niepoprawne politycznie bo właśnie uznałaś, że nie lubisz Kawki, Carmi, Rain i innych zazdrośnic pewnie też. Tylko dlatego, że spędziły panieński w taki sposób.
4. uważam, że miasta dzielą się na bezpieczne i niebezpieczne - u mnie przestępczość jest niska, ale np. do Bytomia to za nic bym nie pojechała po zmroku. Koleżanki z tego miasta też raczej unikają samotnych spacerów po 22. A u mnie w mieście jasne, że coś może się zdarzyć, jednak czuję się bezpiecznie.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:54   #3900
Ilsa Lund
Zakorzenienie

a dlaczego ten dzień jest nieważny ? Jest ważny w jakiś sposób i nie ma sensu się śmiać, ja bym na przykład nie chciała go mieć w klubie i tyle. Chyba nie identyfikujecie się do tego stopnia z klubową atmosferą że czujecie się urażone ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości