|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
Cytat:
![]() mam masę koleżanek, które co weekend, a nawet częściej idą do klubu by sie wybawić i odstresować..niektóre są singielkami inne chodzą z chłopakami..są normalni..tacy jak ja czy Ty..ja też nie lubię przebywać w klubach, ale głównie ze względu na to, że łupanka i hałas mnie męczą i średnio lubię tańczyć w grupie z obcymi ludźmi..nie mniej jednak wiem, że są ludzie, którzy lubię zawierać nowe znajomości( i niekoniecznie w toalecie) i lubią się bawić..kiedyś chodziło się na szkolne dyskoteki, później ludzie chodzą do klubu.. wpychanie wszystkich do jednego worka jest mocno nie w porządku.. ciekawe jak Ty byś się czuła jakby ktoś Cię tak łatwo oceniał..zastanów się.. btw. jak nie lubię klubów tak jest taki jeden we wrocławiu, w którym często są koncerty szantowe i uwielbiam tam być
|
|
|
|
|
#3932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powerade! ![]() Cytat:
Nigdy nikomu nie "obciągałam w toalecie" i zakładam że większość z obecnych tu osób też nie, więc opamiętaj się dziewczyno i przestań obrażać ludzi!!!
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musimy ciułać każdy grosz teraz (zwolnienia grupowe są)Ilsa, jak Ty nie potrafisz odróżniać pewnych rzeczy - to, że o nich coś pomyślałam, czego się WSTYDZIŁAM! o czym wam pisałam, nie znaczy, że uważam ich za takich czy siakich. Zresztą nawet jakby robili to, co pomyślałam, to nijak to nie wpływa na nasze relacje. I nie cierpię jak mnie pouczasz, a często to robisz. Twierdzisz, że zyję w różowym świecie itp. Być może - ale nie "nie lubię" ludzi dlatego, że na pewno są nudziarzami, bo zbierają znaczki. Hobby nas określa, jasne, ale nie szufladkuje. Ja oceniam ludzi za to, kim są, jak mówią, co mówią, a także za to w jaki sposób oceniają innych A czy ten ktoś ma jakieś swoje małe "odchyły", których ja nie rozumiem czy nie lubię, nie ma dla mnie znaczenia, bo póki nie przytłaczają one jego osobowości, charakteru, sposobu myślenia i bycia, to dla mnie taki sam człowiek jak każdy inny.
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma się co burzyć na to, że ludzie mają jakieś swoje utarte przekonania, którymi się kierują i np. skejt od razu stwierdzi że nie lubi metala, skoro ja nie lubię klubów to nie będę poznawała bliżej osób które tam chodzą bo szukam osób z którymi mogłabym się dobrze bawić. Gdyby ludzie się wzajemnie nie oceniali to byście wychodziły za pierwszego faceta, na którego traficie. |
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, ja zawsze Cię bronię, cenię za szczerość itp., zawsze Cię lubiłam, ale teraz wyskakujesz z jakimś main kampfem niemalże... Nie dam już rady chyba, bo zgadzam się z tekstem pewnego sloganu: "nie toleruję nietolerancji".
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=0bgmc...ature=youtu.be naprawdę zaraz zacznę się o Ciebie martwić. Nie boli Cię nos?
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak można czuć się urażonym jeżeli się samemu nie uważa za nudną dyskolaskę, lubię większość z was i nie uważam za pustaki i nie uważam że chodzicie do klubów przesadnie często
to trudno bo ja nie jestem kwa i sobie nie pójdę, o
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz..to tak jak z tym powiedzeniem "rude to fałszywe".. ile razy ja to słyszałam..i nawet nie wiesz ile razy przez takie sformułowania płakałam.. a co byś zrobiła jakby twoja najlepsza przyjaciółka zaczęła często chodzic na imprezy klubowe? zerwałabyś znajomość? co do pogrubionego to akurat nie uważam by to miało coś wspólnego z pochopną oceną, wrzucaniem kogoś do worka..jak się ludzie łączą w pary to nie dlatego, że się oceniają tylko dlatego, ze po lepszym poznaniu się chcą być razem i czują, że żyją dla siebie..jak poznałam cz. to nie wiedziałam czy z nim będę dopóki go lepiej nie poznałam..nie oceniałam go..no bo jak: miałam mu przypisać skalę i gdzieś na nie umieścić poszczególne parametry, wyciągnać średnią i stwierdzić; tak to facet dla mnie? przecież sama wiesz, że to tak nie działa
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa stop!!
pamietam jak kiedys bylam z kolezanka na miescie, a tz byl ze zajomymi. i kieruje go gdzie jestem, mial przyjsc, ale okazalo sie ze jestem w klubie i ON TAM NIE WEJDZIE bo tam są same żelki i debile. pamietam ze wtedy mnie w☠☠☠☠il niesamowicie i musialam zostawic kolezanke sama(zacmilo mi mozg:/), ale teraz mnie to bawi
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, chyba Ci się myli czasem szczera wypowiedź z wypowiedzią bezczelną, wręcz obraźliwą...
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po pierwszym spotkaniu z moim jeszcze wtedy nie-TŻ stwierdziłam, że to cholernie zadufany w sobie bufon. Ale jakoś poznałam go lepiej i voila - prawie 6 lat już jesteśmy ze sobą. Ale miałam nawalone w garze, że nie zerwałam znajomości po pierwszym wrażeniu, naprawdę.
W życiu nie da się iść za stereotypami. |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to nie mam przyjaciół oprócz TŻta, same znajomości i nawet przestałam próbować to zmieniać |
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, jakbym Cię nie znała, myślałabym, że jesteś trollem, bo nie chce mi się wierzyć, że można z tak maniakalnym uporem czytać bez zrozumienia
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak chodzi w długich, czarnych spódnicach i galanach to na pewno ,,szatanistka" i między posiłkami podjada koty pod cmentarnym murem Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2012-08-16 o 19:56 |
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie oceniam nikogo po pierwszym wrazeniu..zawsze staram się dać komuś czas by się pokazał z każdej strony..owszem zdarza się, że jakieś pierwsze wrażenie sprawi, że bardziej sceptycznie do kogoś podchodzę, ale nigdy na starcie nikogo nie skreślam.. co do braku przyjaciół to ja bym się zastanowiła dlaczego tak jest..bo każdemu potrzebny jest przyjaciel..nie tż, bo to inna bajka..potrzebna jest osoba, która popatrzyłaby na pewne sprawy z dystansem..ale to taka moja refleksja.. |
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa jesteś ograniczona.
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz, że to niezdrowo podjadać między posiłkami?
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- |
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, hej, pochwaliłam Cię i Twoje wakacje, doceń!!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

01.08.2013
15.08.2014

musimy ciułać każdy grosz teraz (zwolnienia grupowe są)
nie ma się co burzyć na to, że ludzie mają jakieś swoje utarte przekonania, którymi się kierują i np. skejt od razu stwierdzi że nie lubi metala, skoro ja nie lubię klubów to nie będę poznawała bliżej osób które tam chodzą bo szukam osób z którymi mogłabym się dobrze bawić.
13.03.2008

czego nie zauważyłaś? Właśnie dostałaś falę odpowiedzi, że dziewczyny do klubów chodzą i uraziło je to, w jaki sposób je oceniasz. Nie wierzę, po prostu nie wierzę w to, co dzisiaj tutaj czytam.
to trudno bo ja nie jestem kwa i sobie nie pójdę, o