Scent Bar XLIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 15:18   #2131
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar XLIII

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
To ja zarzucę temat butów, choć nie jest on śmieszny raczej

Takie botki na jesień

i jak Wam się widzą takie lub takie balerinki?
botki nie bałdzo , a takie błyszczące balerinki gumiane są masowo u mnie na bazarku u chińczyków , i to kolorowei i pikne co cud

Uwaga , zebrało mi się na śpiewanie Dumka na dwa serca w ałtorskiej wersji (znaczy sam tekst )
Jaaaak mam szukać iiiinych kobiet ,
sąąąąąąą zazdrosne oooooo mój posag

Spadam na miasto
Fogle czuję się , jakby było piątek

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:24   #2132
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

znad jakiegoś piwa

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A bo ja pamiętam A o co cho? Tylko nie mów, że się stęskniliście albo że Wam mnie brakowało
I to bardzo

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35909063]Ty się już naumiałeś do tej matury, że takie gupoty się pod kopuło rodzą? [/QUOTE]

Do matury to się nie uczę tylko na komisa któren odbędzie się niebawem A pod kopuło to mi się tylko głupoty rodzom

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Cześć!
więc- galeriokawiarnia się nie odezwała, i wiecie, co, szlag mnie trafił, jak sobie poczytałam, jakim pretensjonalnym językiem (ale udającym swobodę i wysmakowany luz) się posługują i jeszcze piszą, że specjalizują się- taki dar- w wynajdywaniu nowych zjawisk estetycznych.
no to zadzwoniłam do nich i opieprzyłam.
Że wiem, że maile się zlewa i właśnie zjawisko ZLEWKI zaszło, ale informuję ich, że wysłane przeze mnie prace to nie BADZIEW i byle co, tylko NAPRAWDĘ DOBRE obrazy
Panienka, którą przestraszyłam, powiedziała, że się odezwą- oczywiście cisza, nie raczyli się odpowiedzieć.

Ale ja się czuję znacznie lepiej.Wysmażyłam im recenzję na blogu (bez nazwy miejsca)- mogę jeszcze raz zadzwonić, żeby sobie przeczytali- tylko najpierw muszą znaleźć tego maila, co go wywalili

Cytat:
Masz do wyboru - w zębie, karoli albo szpary

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To była "alegoria" taka, a nie żaden przytyk personalny

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

mieliście kiedyś takie wrażenie, że to co się dzieje to nie świat realny? że coś/ktoś was wyrwał z dotychczasowego życia wstawił w jakąś alternatywną i absurdalną rzeczywistość?

Cytat:

Się wzięłam za kończenie licencjatu, bo już mam nóż na gardle prawie...

W ogóle, to mam coś dziwnego - nigdy przenigdy nic mi się nie śniło (no dobra, baaaardzo rzadko, a przynajmniej prawie nigdy nie pamiętałam, żeby cokolwiek mi się śniło), a od tamtego tygodnia (jakoś odkąd V. przyjechał) dosłownie CO NOC mam dziwaczne sny, ponoć nawet budziłam się z krzykiem. V. wyjechał parę dni temu, a ja dalej co noc mam długie dziwaczne sny. Pierwszy raz w życiu mi się coś takiego dzieje o co kaman?

i jeszcze się pożalę, że wszystkie upatrzone torebki mi wyprzedają, a ja wciąż bez kasy
Sny to ja mam z nocą coraz bardziej dziwne za licencjat

Cytat:
Znów jak gupek musiałam się pytać pana listonosza "który dzisiaj jest???"
Nie głupkuj Ja tak mam codziennie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Macham znad sałatki gyrosowej
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:47   #2133
Spoora
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35928374]
Spadam , nie zgadnieta dzie [/QUOTE]

Do dentysty tak jak ja?

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35931759]

I to bardzo [/QUOTE]

Pogoda u mnie dosyć letnia

Idę do zębologa, ałaaaa Życie jest do doopy ałaaa
Żegnajcie, ałaaa
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:31   #2134
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Do matury to się nie uczę tylko na komisa któren odbędzie się niebawem A pod kopuło to mi się tylko głupoty rodzom [/QUOTE]

Tylko zrób chociaż parę zadań codziennie, powinno się udać

Cytat:
Żegnajcie, ałaaa

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:59   #2135
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nic mi nie mow, znalezc buty to jakies kufa wyzwanie. Wszystko na szpilce albo z zamszu (sztucznego), chyba tylko aby z samochodu do windy wsiadac albo do kosciola popylac. Albo rozwijany bieznik ze soba nosic i po nim stompac.
A jak cos z sensem to cholewa taaaaakaaaa.
Zimowych wkladek do butow tez jeszcze nie ma.
Ad sinupret Twoich: jakos nie bardzo te pierwsze, czubek zbyt delikatny. A balerinek ogolnie nie trawie ale jak lubisz to bierz.

Bylam dzis w Zlotych Szalasach poszukiwac parki na zime. Oczywiscie nie ma, tzn. sa ale jesienne, z futrem tylko przy guzikach bo przeciez nasze zimy to 20 stopni na plusie wiec po co sprzedawac ocieplane kurtki. Za to szortow bylo duzo, no jak znalazl na jesien.
Swetry tez jakies takie letnie, azurowe, akrylowe, przewiewne.
W ogole zgluplach w tych Szalasach, tyle sklepow, tyle ciuchow, czlowiek na glodzie to wszystko mi sie wydawalo boskie a w portfelu bida. W koncu se kupilam bordowa bokserko-sukienke za 19 zeta zeby zaspokoic potrzebe posiadania takowego koloru w szafie.

Jeszcze sie wkurzylam bo odebralam ocieplacze z Allegro i zaiste nie wiem skad taka nazwa bo nijak w nich nic cieplego nie widze, ciensze od moich skarpet. Tak wiec musze kupic kolejne ocieplacze
Redziks słusznie robisz kupując w sieciuni - choć i tutaj bida z nędzom ostatnio

jestem w tym roku "szczęśliwcem" który nic nie może kupować i będę naszać to z poprzednich ale szczęście takie że ileż problemów z guowy

bywa że na targowiskach znajdzie się nie chłam - tylko musi być polski lub zagramaniczny ale nie wschodni

albo Vero Mode obczaj kurtkowo

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:

Żegnajcie, ałaaa
żegnaj

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Spadam na miasto
ja teeeż
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:00   #2136
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Co tutaj taką pustką wieje? Byłam u fryzjera, jednak nie ścinałam włosów, tylko lekko skróciłam. poka poka nie ma, bo nie mogę przesłać zdj z komórki za lapka

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:21   #2137
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś, a Ty wciąż pracujesz w domu? Bo mi się wydawało, że Ty już miałaś w firmie pracować? I już się pogubiłam ile Ty pracujesz i gdzie
ja się sama gubię czasami

A tak serio to w firmie jednej po ludzku i na etat będę pracować od października Teraz nadal pracuje w tej firmie do której musze jeździć tylko raz w tygodniu a reszta w domu oraz tak zupełnie nienormowanie (tzn jak jest dużo roboty to po nocach siedzę jak ostatnio, a jak mało to raz w tyg idę do biura ogarnąć bieżące sprawy) pracuję też w tej firmie, która mnie zatrudni na etat od października. A to dlatego, ze w tej firmie do której jeżdżę raz w tyg, a reszta w domu mam projekt, który trwa do września i teraz się nie opłaca zmieniać tych wszystkich umów, zusów itp

Tak wiem że to skomplikowane nikt chyba tego nie ogarnia poza mną (ja ogarniam bo muszę )
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

fsysły mię imprezy - dzis akcja regeneracja a od piątku znowu maraton jak ja to przeżyje dziś w sumie odmówiłam jednej biby - ja odmówiłam imprezy

nie no życie towarzyskie mi sprzyja ale chyba towarzystwo ma więcej sił ode mnie

ale po raz pierwszy marzyłam o tym żeby wrócić do spokojnego nudnego życia
fajnie
Cytat:
no i znów obudziłam się totalnie wymęczona snami o godz. 12 aż mnie głowa boli

Cytat:

Takie botki na jesień

i jak Wam się widzą takie lub takie balerinki?
botki fajne balerinki mogą być te bez dziury na palcu
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nic mi nie mow, znalezc buty to jakies kufa wyzwanie. Wszystko na szpilce albo z zamszu (sztucznego), chyba tylko aby z samochodu do windy wsiadac albo do kosciola popylac. Albo rozwijany bieznik ze soba nosic i po nim stompac.
A jak cos z sensem to cholewa taaaaakaaaa.
Zimowych wkladek do butow tez jeszcze nie ma.

ale do zimy naprawdę jeszcze parę miesięcy jest ja bym się zdziwiła jakby były już zimowe wkładki dostępne

Cytat:

Żegnajcie, ałaaa
będzie ok

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 17:21   #2138
gryx82
BAN stały

Cytat:
nie no nie odmawiam właśnie nie odmawiam - wręcz przeciwnie, nikomu nie odmawiam przyjemności - peace love sex and rock'n'roll - moja prarafraza - miesie ta idea bez drugs spełnia

Cytat:
Znów jak gupek musiałam się pytać pana listonosza "który dzisiaj jest???"
Ja znam aktualną datę, ale tylko do momentu konieczności wpisania jej na druczku
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Macham znad sałatki gyrosowej
Pyszności
Cytat:
Uwaga , zebrało mi się na śpiewanie Dumka na dwa serca w ałtorskiej wersji (znaczy sam tekst )
Jaaaak mam szukać iiiinych kobiet ,
sąąąąąąą zazdrosne oooooo mój posag

Cytat:
No było, było, i to niejeden raz
Cytat:
Żegnajcie, ałaaa

---

Ad. sinupret dentystów, znajoma znajomej mojej siostry leczyła se zęba w jakiejś le klinik exklusif, wszystko łącznie wyniosło ją 2 tys., a ząb i tak bolał. I bolał. I booolaaał. Na jej pytanie, czy obowiązuje jakaś gwarancja, w ramach której wyleczą go w końcu tak, jak należy, pan dentysta odpowiedzieć raczył, że gwarancję to sobie na pralkę wziąć można
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:48   #2139
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Ja znam aktualną datę, ale tylko do momentu konieczności wpisania jej na druczku
To chyba nowe prawo Murphy'ego

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:48   #2140
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do sklepów to zgadzam sie z redzią, nic grubego nie am, same cienkutkie bkuzeczki , za to rzycili nowy obuw do ccc- duzo botków róznych....i z tego wnerwa ze niby tyyyle jest a nic konkretnego kupilam se szaliczek w czaszeczki aby podobnie jak redzia zaspokoic swą ches posiadania czegos w czaszeczki
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:00   #2141
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Cytat:

żegnaj

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja się sama gubię czasami

A tak serio to w firmie jednej po ludzku i na etat będę pracować od października Teraz nadal pracuje w tej firmie do której musze jeździć tylko raz w tygodniu a reszta w domu oraz tak zupełnie nienormowanie (tzn jak jest dużo roboty to po nocach siedzę jak ostatnio, a jak mało to raz w tyg idę do biura ogarnąć bieżące sprawy) pracuję też w tej firmie, która mnie zatrudni na etat od października. A to dlatego, ze w tej firmie do której jeżdżę raz w tyg, a reszta w domu mam projekt, który trwa do września i teraz się nie opłaca zmieniać tych wszystkich umów, zusów itp

Tak wiem że to skomplikowane nikt chyba tego nie ogarnia poza mną (ja ogarniam bo muszę )
Ale w tej drugiej nadal będziesz pracować, jak w tej pierwszej będziesz na etat od paz. pracować?

Cytat:
będzie ok

Cytat:

Cytat:
Ad. sinupret dentystów, znajoma znajomej mojej siostry leczyła se zęba w jakiejś le klinik exklusif, wszystko łącznie wyniosło ją 2 tys., a ząb i tak bolał. I bolał. I booolaaał. Na jej pytanie, czy obowiązuje jakaś gwarancja, w ramach której wyleczą go w końcu tak, jak należy, pan dentysta odpowiedzieć raczył, że gwarancję to sobie na pralkę wziąć można

ale, ale u nas jest taka "klinika", gdzie dają gwarancję I ząb 2 tysiaki nie kosztuje A może Ona sztucznego wstawiała?

Żyję, jeszcze... bo w poniedziałek idę again I znów będzie bolało Mam ból rozłożony na raty, dobra ta moja Dentystka c'nie? I tak naprawdę okazało się, że mi się kawałek zęba złamał + wypadnięcie kawałka plomby I ząb obok też będzie w najbliższym czasie do zrobienia (jak będę mieć kasę na jeszcze jednego a jak nie to będę bez zęba ).

Dla porównania - mój Tż ma bodajże dwie plomby w zębach, reszta zdrowe i piękne Ale On chlał bardzo dużo mleka w przeszłości, może to ma znaczenie
I jak to w końcu jest - pij mleko będziesz kalekę czy nie pij mleka będziesz bez zębów?
A tak naprawdę to chyba nic nie ma znaczenia

A i widziałam dziś laskę w koszulce, która by się dla nas nadawała (koszulka) Czarna (koszulka) z białym napisem - " I am not normal"

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

A i myję sobie dziś okno balkonowe, a tu nagle coś leci z któregoś balkonu powyżej i nagle trzask o ziemię... jakieś szkło/szklanka/szklany kufel/coś innego ze szkła Pogratulować tylko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 19:01   #2142
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dla porównania - mój Tż ma bodajże dwie plomby w zębach, reszta zdrowe i piękne Ale On chlał bardzo dużo mleka w przeszłości, może to ma znaczenie

też duzo piłam od dziecka, ale nic mi na zeby nie pomogło
prędzej geny bym obstawiała
Stary 2012-08-16, 19:32   #2143
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
To chyba nowe prawo Murphy'ego
Kto wie
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kupilam se szaliczek w czaszeczki aby podobnie jak redzia zaspokoic swą ches posiadania czegos w czaszeczki

Cytat:
ale, ale u nas jest taka "klinika", gdzie dają gwarancję
Nie wiem, od czego to zależy. Dentystka, do której ja chodzę, nie robi problemów z "gwarancją" (nie wiem w sumie, co ona obejmuje i jak długo, ale na pewno jest to jasno określone).
Cytat:
I ząb 2 tysiaki nie kosztuje A może Ona sztucznego wstawiała?
Ale ja nie piszę, że to jednorazowa wizyta była. Ona kilka razy tam chodziła, z tym samym zębem ofkors Teraz żaden inny dentysta nie chce podjąć się leczenia, odsyłają ją do tego, który robotę spaprał
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:33   #2144
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Cytat:

Flo, myślałem przed chwilą o Tobie
miło

Cytat:
przeważnie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35920736]Prawie codzinnie, szczególnie jak uda mi się obejrzeć wieczorne wydanie serwisu informacyjnego [/QUOTE]

o to też

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
niestety owszem

Cytat:

Cytat:
Doczytałam

Cytat:
no i znów obudziłam się totalnie wymęczona snami o godz. 12 aż mnie głowa boli
imwięcej stresu spowodowanego myśleniem na różne tematy tym więcej snów, przynajmniej ja tak mam

[/QUOTE]

Cytat:
Żyję, jeszcze... bo
bidna
łączę się zembowo, mnie w środę będą kroić i podsypywać

dziękuję za przytulasy, jak kogoś pominęłam to przepraszam

dobry wieczór baru całemu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:41   #2145
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

co do butów jeszcze

komentarze mojej mamy:

te - jak kalosze
te - jak kapcie (ja: "to jak mają balerinki wyglądać???")
botki - takie do kostki?? (ja: "to dokąd mają sięgać botki???")

Te mi się bardzo podobają (założyłabym na obronę i pewnie pierwszy i ostatni raz, bo za wysokie dla mnie, normalnie tylko w balerinach i tenisówkach śmigam), ale i tak już nie mają mojego rozmiaru
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:51   #2146
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
bidna

dobry wieczór baru całemu
za szysko

fajnie ze wpadłaś - bo podejrzewałam ze możesz nie mieć nanic chęci
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:55   #2147
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Żegnajcie, ałaaa

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do sklepów to zgadzam sie z redzią, nic grubego nie am, same cienkutkie bkuzeczki , za to rzycili nowy obuw do ccc- duzo botków róznych....i z tego wnerwa ze niby tyyyle jest a nic konkretnego kupilam se szaliczek w czaszeczki aby podobnie jak redzia zaspokoic swą ches posiadania czegos w czaszeczki
Co do rzycenia obuwia to się zgadzam - przeważnie do rzyci
Ostatnio przychodzą do mnie dzieci w wieku lat około 2 w majtkach , koszulkach lub bucikach w czaszeczki - to już chyba letka przesada

Cytat:
I jak to w końcu jest - pij mleko będziesz kalekę czy nie pij mleka będziesz bez zębów?
A tak naprawdę to chyba nic nie ma znaczenia

A i widziałam dziś laskę w koszulce, która by się dla nas nadawała (koszulka) Czarna (koszulka) z białym napisem - " I am not normal"

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

A i myję sobie dziś okno balkonowe, a tu nagle coś leci z któregoś balkonu powyżej i nagle trzask o ziemię... jakieś szkło/szklanka/szklany kufel/coś innego ze szkła Pogratulować tylko
1.mleko mlekiem, ale chyba najbardziej geny
2. kcę
3.w moim bloku ktoś regularnie pomidory wyrzuca z jednego balkonu , ale nie wiem z którego , zresztą to i tak bez znaczenia

Idę jeść , wróciłam z wycieczki do Q. i jestem głodna

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:58   #2148
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
mleko na bank nie działa
Kameno, wysłane

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:01   #2149
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Ale ja nie piszę, że to jednorazowa wizyta była. Ona kilka razy tam chodziła, z tym samym zębem ofkors Teraz żaden inny dentysta nie chce podjąć się leczenia, odsyłają ją do tego, który robotę spaprał
No właśnie, powinna zmienić partacza po pierwszym czy drugim razie

Cytat:

bidna

Cytat:

komentarze mojej mamy:

te - jak kalosze
te - jak kapcie (ja: "to jak mają balerinki wyglądać???")
botki - takie do kostki?? (ja: "to dokąd mają sięgać botki???")

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:

Ano

Cytat:

3.w moim bloku ktoś regularnie pomidory wyrzuca z jednego balkonu , ale nie wiem z którego , zresztą to i tak bez znaczenia
Pomidor jak pomidor (tutaj też często rzucamy -> ), ale szkłem nie chciałabym dostać w łeb Tzn pomidorem też nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 20:02   #2150
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
za szysko

fajnie ze wpadłaś - bo podejrzewałam ze możesz nie mieć nanic chęci
ano nie mam, ale też próbuję się odstresować i nie myśleć cały czas o tym, niech inni myślą, ja już nic nie zrobię

fogle przez to całe "zamieszanie" to zapomniałam o ziemniaczkach w garczku, z niedzielnego obiadu i wyhodowałam chyba nową formę życia

28.05.2010
Stary 2012-08-16, 20:04   #2151
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
fogle przez to całe "zamieszanie" to zapomniałam o ziemniaczkach w garczku, z niedzielnego obiadu i wyhodowałam chyba nową formę życia
Moja mała Hodowczyni

Stary 2012-08-16, 20:24   #2152
Konto usunięte

[QUOTE=Spoora;35932176Idę do zębologa, ałaaaa Życie jest do doopy ałaaa
Żegnajcie, ałaaa [/QUOTE]

---

Aaaaaa!!! Ratunku! Pomocy! Bojem siem! Nietoperze sztuk 5 lub 6 jest u mnie na klatce! Ledwo się do chaty dostałem! Kto wie jak tych drani wypłoszyć? Flo zdaje się tak niedawno podniecały to ma okazję się wykazać Mieszkam na 3 piętrze a one między 3 a 4 są Prędzej z chałupy nie wyjdę póki one nie raczą se po dobroci wylecieć
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:28   #2153
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cześć,
macham znad winogron
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:44   #2154
Spoora
Zakorzenienie

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35938330] [/QUOTE]

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35938330]Aaaaaa!!! Ratunku! Pomocy! Bojem siem! Nietoperze sztuk 5 lub 6 jest u mnie na klatce! Ledwo się do chaty dostałem! Kto wie jak tych drani wypłoszyć? Flo zdaje się tak niedawno podniecały to ma okazję się wykazać Mieszkam na 3 piętrze a one między 3 a 4 są Prędzej z chałupy nie wyjdę póki one nie raczą se po dobroci wylecieć [/QUOTE]

Łooo. W ogóle najpierw myślałam, że piszesz o innych nietopszach

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Cześć,
macham znad winogron

Stary 2012-08-16, 20:47   #2155
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Cześć,
macham znad winogron

Cytat:
Łooo. W ogóle najpierw myślałam, że piszesz o innych nietopszach

Tych to nie wiem skąd bym wziął

Coś duzo tego całowania dziś
Stary 2012-08-16, 20:53   #2156
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidor jak pomidor (tutaj też często rzucamy -> ), ale szkłem nie chciałabym dostać w łeb Tzn pomidorem też nie
u kumpeli w bloku mieszkał ciorny muzin i przez okno wyrzucał "organiczne" odpadki z okna na trawnik, np. makaron z sosem, nadpsute owocki, wylewał mleko, kawę itp

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35938330]
Aaaaaa!!! Ratunku! Pomocy! Bojem siem! Nietoperze sztuk 5 lub 6 jest u mnie na klatce! Ledwo się do chaty dostałem! Kto wie jak tych drani wypłoszyć? Flo zdaje się tak niedawno podniecały to ma okazję się wykazać Mieszkam na 3 piętrze a one między 3 a 4 są Prędzej z chałupy nie wyjdę póki one nie raczą se po dobroci wylecieć [/QUOTE]

pierwszeprimo. nietoperze (nie mylić z nietopszami) złego nic człowieku nie zrobią, nie bój się, one się Ciebie boją bardziej niż Ty ich

drugieprimo. nie płoszyć tylko na noc zostawić otwarte okno to se wylecą, oczywiście jak wylecą okna pozamykać, wszelkie dziury pozapychać

i z głowy

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2012-08-16 o 20:55
Stary 2012-08-16, 20:58   #2157
Konto usunięte

Cytat:
pierwszeprimo. nietoperze (nie mylić z nietopszami) złego nic człowieku nie zrobią, nie bój się, one się Ciebie boją bardziej niż Ty ich

drugieprimo. nie płoszyć tylko na noc zostawić otwarte okno to se wylecą, oczywiście jak wylecą okna pozamykać, wszelkie dziury pozapychać

i z głowy
1. W tym przypadku to jest chyba po równo
2. Tylko jak na klatce okno otworzyć Inaczej. Jak one w ogóle wleciały? :conf used:
Stary 2012-08-16, 21:01   #2158
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
u kumpeli w bloku mieszkał ciorny muzin i przez okno wyrzucał "organiczne" odpadki z okna na trawnik, np. makaron z sosem, nadpsute owocki, wylewał mleko, kawę itp
U mojej Mamy w bloku sąsiadka przez balkon wylewała wodę z miski ( z czwartego piętra) No i pod niektórymi blokami też można zobaczyć różne rzeczy

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35939415]
2. Tylko jak na klatce okno otworzyć Inaczej. Jak one w ogóle wleciały? :conf used:[/QUOTE]

1. Klamką

2. Oknem/drzwiami/dziurą (nie mylić z karolą czy inną szparą).

Stary 2012-08-16, 21:01   #2159
Florens
Zakorzenienie

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35939415]1. W tym przypadku to jest chyba po równo
2. Tylko jak na klatce okno otworzyć Inaczej. Jak one w ogóle wleciały? :conf used:[/QUOTE]

jak nie miały jak wlecieć i nie mają jak wylecieć to trzeba zadzwonić, myślę, że do straży pożarnej na początek

i pamiętaj nietoperze są pod ochroną, ktoś im pomoże

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2012-08-16 o 21:02
Stary 2012-08-16, 21:02   #2160
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
jak nie miały jak wlecieć i nie mają jak wylecieć to trzeba zadzwonić, myślę, że do straży pożarnej na początek
Jakoś wlecieć musiały Straż to dobry pomysł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości