|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja daję i 10-15zł w ciuchu, ale za firmówki, za któe nowe dałabym kilka razy więcej, a jakość super. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jutro gin o 11:20, ciekawa jestem, czy potwierdzi kobietkę no i już mu się dam skusić na fotelowe badanie :d
|
|||||||
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żabka jest urocza
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
świetne, mam takiego samego misia z hm, tylko ja mam new borna więc długo się nie nacieszę, więc muszę kupić jeszcze jakiś większy.
|
|
|
|
#2524 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no niby mogę, bo już było kilka takich weekendowych okazji, kiedy mieszkanie było wolne, ale jakoś tak przeleciało; za tydzień zaczynam urlop, więc może tym razem się uda, jak jego koledzy pojadą do Polski Cytat:
![]() Cytat:
tyle się czeka na wizytę, liczy na poznanie płci, a tu "bo nie"Cytat:
Cytat:
|
|
#2525 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, cudne zakupy
![]() Mitabe, kuruj się, oby opryszczysko precz poszło! |
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaba z 5-10-15? bo widziałam coś podobnego ostatnio; i na skarpety też się czaję, ale tylko duże keidyś były
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
w h&m
były też new born ale ja zakładam,że mój drugi syn może ważyć tyle co pierwsze i new born przyda się jedynie na misia a nie na dzieckotym oto sposobem swego czasu pół wora ubrań nie przydały się ![]() acha, poza żabkami były jeszcze łosie Delicjanko ale jazda, super! mała- gratuluję zaślubin, fajnie,że jesteś ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- nie, z h&m |
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki :-* bylam u internisty u powiem wam, ze myslalam, ze zsikam sie ze smiechu, jakimi tekstami mi walil, szok, jeszcze tak zakreconego lekarza nie widzialam, jak mezowi opowiadalam to smial sie jak glupi i nie mogl przestac hhehehe. Na szczescie anginy nie mam i jestem prawie ze zdrowa, tylko cukierki eukaliptusowe mam sobie ssac:-P
Maluchna serdeczne gratulacje zaslubin! Mitabe trzymam kciuki za szybciutkie pozbycie si e tej paskudy. Marsi ale cudasne rzeczy!!! <3 Ja jeszcze 2 tygodnie i sama sie wybiore na polowanie sasasasassa
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaze Wam moj brzuch
![]() Dzis zaczelam dopiero 14 tc, a wydaje mi sie, ze brzuch mam duzy (ostatni posilek jadlam ok 19:30, wiec opchanie chyba odpada ).Przed ciaza nosilam rozmiar S, ale lekki brzuszek zawsze mialam
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-08-16 o 22:39 |
|
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
No spory, i taki wystający fajnie
Ładny.
|
|
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
i mnie
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie - nie zapina któraś z Was pasów w samochodzie teraz? bo dzisiaj koleżanka z pracy, z którą jeździmy służbowym samochodem codziennie, prawie na mnie nakrzyczała, że po co ja zapinam te pasy, jak mogę sobie zaświadczenie od lekarza wziąć i nie będę musiała zapinać, a tak to tylko brzuch ściskam
dla mnie to jakieś niepoważne, bo chyba lepiej mieć dobrze zapięty pas (pod brzuchem), niż wyrąbać o szybę w razie czego
|
#2533 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Udało mi się was nadrobić, po całodziennej nieobecności. Dziś dzień był szybki i szalony. Z rana na badaniach byłam. Morfologia wyszła mi trochę kiepsko dostałam Ascofer 3x2 tabletki, w moczu wyszły mi drożdze - zakaz jedenia słodyczy i słodkich owoców. A pozatym rozmawiałam z lekarzem o moim twardniejącym brzuszku. Czynniki powodujące twardnienie, czyli siedzenie przy biurku, prace fizyczne (sprzątanie w domu) ograniczyć do minimum. Gdy się coś dzieje to magnez, nospa i do łózka leżeć. Mam tego nie bagatelizować, bo może się to zakończyć przedwczesnym porodem. Szyjka trzyma się narazie dobrze, serduszko bije ładnie. A teraz zmykam, bo już się mąż burzył, że tyle siedzę przy komputerze. Dobranoc |
||||||
|
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja o zaświadczeniu od lekarza nie słyszałam..żeby było potrzebne w razie kontroli..jak dla mnie wystarczy tylko karta ciąży, którą mam non stop w torebce. |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi ja zapinam ale zostawiam sobie zawsze miejsce zeby nie naciskac brzucha. Jednak wole byc zapieta. Wiem, ze sa takie ochraniacze czy cos na pozniejsze miesiace - jak bedziemy w pazdzierniku jechac na urlop to cos takiego sobie kupie
|
#2536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak byłam w Anglii to właśnie w h&m widziałam te żabki ale były trochę drogie a też mi się podobały bardzo, a ten miś też z h&m? Uciekam spać bo też już mam brzuch twardy, nie wiem co się ostatnio z nim dzieje ;/ Dobranoc kobietki |
|
|
|
|
#2537 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki
Delicjanko ślicznie rusza się twoje dzidzia Blacksanctum szkoda że ten doktorek nie zrobił usg ale będziemy razem z wami cierpliwie czekać na poznanie płci sylwietta1988 gratuluje synusia ![]() nafiyqa śliczny brzusio taka fajna wystająca kuleczka
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35940734]No spory, i taki wystający fajnie
Ładny.[/QUOTE]Dzieki ![]() A taki wystajacy wg zabobonow to na jaka plec wskazuje? ![]() Lece spac, bo rano musze wstac i jechac robic wyniki do endo. |
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
wannabe - widzę, że przeglądasz wątek...co tam u Ciebie?
and.... e.dickinson - who r u? |
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
To ja się już żegnam i życzę miłych kolorowych snów
Dobranoc dziewczyny.
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
buziaki dziewczynki, slodkich snow ;*
wiecie dzis z 10 min w brzuch sie wpatrywalam z nadzieja ze sie cos ruszy i nic .. ale to dopiero 16,5 tyg. ... chociaz nic narazie nie czuje ;/
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-17 o 01:34 |
|
|
|
#2542 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś bez pasów czułabym się na maksa niezabezpieczona ![]() Za to mam inny problem związany z motoryzacją, my mamy miękkie zawieszenie, ale we wrześniu mam jechać z kolegą jego autem i mówi, że się boi, bo mnie wytrzepie - ma obniżone zawieszenie i inne cuda bajery na których się nie znam a powodują, że trzepie w aucie no i nie wiem co teraz ![]() Cytat:
Ja kocham wszystkie postacie Kubusia Puchatka! i wszystko co jest z tym związane, oczywiście nie omieszkałam już ubranek kupić z Kubusiem Puchatkiem i jego przyjaciółmi i uwielbiam grubego Puchatka i ciotusie Prosiaczka i też zawsze mi szkoda Kłapouchego biedaczka z doczepionym ogonkiem Jednym słowem moje dziecko będzie miało przekichane - czy polubi czy nie Kubuś Puchatek zawładnie jego życiem ubrankami, pokojem i wszystkim co się da ![]() marsi11 - piękne ubranka Illusion - - śliczne ubranka, ja nie mam szczęścia coś i jak wybiorę się to nie ma takich ślicznych rzeczy
Wymiankowy Edytowane przez nazeczona Czas edycji: 2012-08-17 o 09:44 |
||
|
|
|
#2543 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny
Nie będzie mnie do końca weekendu włącznie na wątku, także zjawię się dopiero w poniedziałek. No cóż, znowu będę nadrabiać. Jadę odwiedzić rodzinkę, no ale tam komp mają w naprawię, więc i do netu nie ma jak się dostać. Miłego dnia wszystkim
|
#2544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to gratuluję pisiorunia Cytat:
Dzień dobry kobietki |
|||
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Kobietki z rana, ale pogoda marna;/ nie pada ale się zanosi, a chciałam jechać załatwić parę spraw, tak mi się nie chce...
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też szaro-buro
![]() a miałam nastawic dwie pralki bo słonce obiecywali, a tak mi nie wyschnie jaki mielismy wczoraj stosunkowo udany wieczór to ho ho ho i całą noc spał z reką na moim brzuchu fajosko mam akurat chwile więc wklepię obiacana listę wyprawkową
|
|
|
|
#2547 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() marsi śliczne ciuszki nafiyqa fajowy brzuś
|
#2548 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nazeczona- mnie tak telepie zawsze mój TŻ szaja dzisiaj wizyta, tak? Powodzenia, może pisiol się jednak z Twojej Kasi zrobi ![]() Ja dziś muszę iść kupić prezent dla babci TŻta... ehhhhhh nie wiem co kupić
|
||
|
|
|
#2549 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek kobitki...
a ja się znowu obudziłam z potwornym bólem głowy... no niestety..apap w ruch ![]() i jest ostatnio tak prawie codziennie..
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie TŻ wkurza ostatnio
codziennie by pukał, a najlepiej rano i wieczorem to się wkurza że się oziębła zrobiłam matoł jeden
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

haha zobaczcie jak sie moja dzidzia rusza
Także płci nie znam, TŻ zawiedziony, ja też, no ale następne USG 06.09. 

tyle się czeka na wizytę, liczy na poznanie płci, a tu "bo nie"

ale będziemy razem z wami cierpliwie czekać na poznanie płci 

to się wkurza że się oziębła zrobiłam matoł jeden