|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE !!
Cytat:
i też chwilowo muszę przystopować z kasą bo pójdziemy z torbami...---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Ty szczęściaro tyle zumby, a układy chociaż podobne mają te instruktorki, ogarniasz jedne i drugie zajęcia? ![]() Uciekam już bo jutro ciężki dzień mnie czeka w pracy ![]() Ja już chcę zumbaaaaaaaaaa weekend
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie mam pytanie, w jakich godzinach macie zumbę?
|
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aaaa, a ja myslalam, ze ty matka niepracujaca jestes - noł ajdija łaj??? nie daj sie zatem pracy ja nie wiem czy to jest pytanie ogolne czy do kogos szczegolnego, ale ja najwczesniejsza zaczynam o 10, a najostatniejsza koncze o 22. a dlaczemu pytasz?
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry,
u mnie zajęcia są o 20:30 i o 20:15 - wtorek (Marta), czwartek (Regla) i piątek(Marta). Bardzo chciałabym iść dzisiaj, ale mój mąż znowu pojechał na budowe do Łodzi i nie wiadomo o której wróci, a nie mam serca ciągle prosić dziadków by zostawali z synkiem. Ogólnie jestem zadowolona z takich godzin, bo w miarę mogę sobie wszystko poukładać. |
|
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam podobna zagwozdke jesli chodzi o zumbe. Od pazdziernika zaczynam studia, i u mnie podobno sa zajecia nawet do 21 ! Mam nadzieje, ze nie będa mi kolidowac.
|
|
|
|
#3487 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zumbowych ciuchów i tak nie oddam bez walki, resztę możesz brać :pCytat:
By the way, bez pracy nie ma kołaczy czyt. zumby No i nie dałam się pracy, ale dobrze że już po, teraz włączam zumbowe płytki i idę się relaksować ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Laski na pewno jakieś zajęcia późnym wieczorem znajdziecie
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam zajęcia o 20. Teraz mam problem: kupić karnet za 50zł (zajęcia raz w tygodniu) czy za 80zł (zajęcia dwa razy w tygodniu).
|
|
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie ze za 80 zl
|
|
|
|
#3490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tysiac to sam kurs a gdzie reszta ciuchow, licencja. ? powiem Wam ze caly czas kasa na zumbe leci.. wiem z wlasnego doswiadczenia ale zwraca sie : ) w postaci prowadzenia zajec! i zadowolenia klientek )))Ktoras z Was ma zrobiona licencje moze? |
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zadomowienie
|
no pewnie, że ten
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
A Ty jesteś już instruktorem?
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() i ja zaraziłam sie zumbą byłam dopiero dwa razy i powiem że wychodziłam stamtąd tak naładowana pozytywną energią ze szok! zajecia sa dwa rzy w tyg ale ja bede chodziła tylko raz. postanowiłam zacząć udzielać sie na tym wątku żeby miec dodatkowa mobilizacje.jestem szczupła osobą jedynie moja oponka na brzuchu nie daje mi sokoju. i zastanawiam sie czy zumba jest dla mnie...mam mysli że moze to bez sensu ale musze zrobic to dla swojego dobrego samopoczucia i nie zrezygnowac jak juz zaczęłam. jaki macie strój do tańca? nie moge sobie dobrac czegos wygodnego.
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
Ania09121983 witaj
Wydaje mi się, że sama sobie odpowiedziałaś, skoro wychodzisz z zajęć naładowana pozytywną energią to czego chcieć więcej, zumba jest dla Ciebie. No chyba, że masz jakieś przeciwwskazania...to sama musisz wiedzieć ![]() Ostatnio pisałyśmy o efektach chodzenia na zumbę, przejrzyj sobie kilka wcześniejszych stron Ja w zasadzie też nie mam czego zrzucać, trochę za dużo w tali i w biodrach było a dzięki zumbie 2 razy w tygodniu od grudnia (czasami też w domu) mam 5 kg mniej a w talii ok 12 cm mniej Ograniczyłam jedynie słodycze a tak to wszystko pozostało bez zmian, bez żadnej dietki, tylko zumba! Co do brzuszka, to ja sobie też zdaję sprawę że przydałby się tu jakiś trening siłowy + aeroby ale ja osobiście jestem leń i musiałby chyba ktoś nade mną z batem stać żeby był jakiś efekt ![]() A strój... ja mam ciuchy z zumbawear i świetnie mi się w nich zumbuje, no może tylko te długie spodnie są mało wygodne bo można się w nich utopić ale reszta ok ![]() Aha zdradzisz nam jaki region reprezentujesz?
I love dance Edytowane przez Asienka83 Czas edycji: 2012-08-15 o 17:01 |
|
|
|
#3494 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() Ania09121983 - nie rezygnuj!! Ja zaczęłam w maju i nie wyobrażam sobie tygodnia bez zajęć (czasami jak się uda jestem nawet 3 razy w tygodniu).Ja póki co spadłam rozmiar w dół, bez diety (ze słodyczy jakoś tak "bezboleśnie" i zupełnie "naturalnie" zrezygnowałam, wieczorami też nie podjadam - choć czasami przyznam zdarzy mi się zgrzeszyć )Co do stroju - ja też ciągle szukam czegoś wygodnego i jednocześnie kolorowego, energytycznego. Przyznam, że ubrania Zumbawear bardzo mi się podobają, mogłabym sobie na nie pozwolić, ale uważam, że ceny są naprawdę kosmiczne ![]() A kto dziś zumbuje? Ja mam zajęcia z Reglą o 20:15
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie michał, oktawian, asia i cała reszta fajnych instruktorów w jastrzębiej
|
|
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
Ja na zumbe musze poczekać do poniedziałku... :P Kupilam sobie dzisiaj torbe treningową i dwie koszulki mega wygodne takie do cardio, wiec na zumbe będa akurat...
kolorowe fajne. ![]() Ja sie ciagle zastanawiam, czy zainwestowac w te ciuchy zumbowe czy nie... ale chyba sobie poczekam jeszcze pare miesiecy, bo sie odchudzam. :P |
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
witam.
ja ide na zumbe jutro. co do stroju to chyba kuoie sobie jakieś dresiwo i białą koszulkę bokserkę - nie lubie sie pocic na plecach;/
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę na zumbę.
![]() Jakie polecacie spodnie wygodne na zumbowanie? |
|
|
|
#3499 |
|
Przyczajenie
|
Byłam.
Wróciłąm. Zwyciężyłam ! ![]() Jutro też pójdę tym razem na rewelacyjne zajęcia z Martą ![]() Ja mam spodnie za kolano - takie luźne, ale z podwójnym pasem, co mnie trochę denerwuje, bo nie dość, że trochę "ciepło" to jeszcze patrząc w lustro mam wrażenie jakby mnie bylo raz tyle ![]() A ja mam pytanie z innej beczki - kiedy jecie ostatni posiłek przed treningiem? |
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
co to za śmiech, co?
niektore ciuchy z lidla są naprawdę fajne, a moja mama to już w ogóle się śmieje, że ubiera się w "domu mody Lidl" Btw, jak widać, żyję Wczoraj zaczęłam nową pracę, a wcześniej miałam 15 dni bezrobocia hihih, fajnie było, luz, spanie do późna i w ogóle Wybaczcie, że nie zaglądałam tutaj, ale jak wrócę dziś z pracy wieczorkiem to cośjeszcze napiszę
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio kupilam sobie tez jedne z lidla dresy, moja mama tez...
Fajne spodnie wedlug mnie sa takie typowe do cwiczen cardio. Przejdz sie do sklepu sprotowego. Ja widzialam ostatnio takie fajne w decathlonie (czy jak to tam sie pisze) za 60 zl.. ale juz nie mialam kasy. Bo kupilam dwie bluzki do cardio i torbe treningowa. Denerwowalo mnie smiganie z jakimis smiesznymi torebkami. Mnie bardziej ciekawi jakie buty macie do zumby? Ja sie zastanawiam, czy nie zainwestowac jakies z amortyzatorem, bo ostatnio z miesiac temu pobolewal mnie staw skokowy. |
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam kilka par spodni i w zasadzie żadne nie są idealne dla mnie tym bardziej, że w tej chwili już wszystkie się robią za duże
Mam jedną parę z zumbawear, ale w zasadzie nie ćwiczę w nich teraz, bo za gorąco. A poza tym mam jedną parę z H&M i dwie z jakiegoś outletu sportowego. Dla mnie generalnie ważniejsze są koszulki i buty. Limonatka gratuluję nowej pracy i powodzenia |
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam skarpetki, dresy, koszulkę i majtki![]() ktoś tam się pytał o buty. juz kiedys była dłuuuuuuga dyskusja. ja i jeszcze chyba ze dwie dziewczyny mamy nike musique. bardzo fajne
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tak ... lżej.Już piątek!!
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam swoje czarne nike (nie znam sie na modelach) juz od 2 lat, ale ostatnio zaczely mnie gnieść? Nogi bola mnie po 20 minutach chodzenia w nich, a co dopiero po zumbie
Ciekawe co moze byc przyczyna, bo wczesniej bylo wszystko ok. A nie chodzi mi o odciski tylko stopy mnie bola...w tych butach.
|
|
|
|
#3508 |
|
Przyczajenie
|
Sarah ja też się nie znam, ale może ci się odkształciły ( nie wiem czy piszesz o wkładkach czy o reszcie buta
- nie wiem jak tą część nazwać) ze względu na zużycie materiału...
|
|
|
|
#3509 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Muzyczne nike - uwielbiam je ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- A już jutro wytęskniony weekend z zumbą
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów..zmubuję w tenisówkach z Auchana za 10zł. Ale przymierzam się do zakupu jakiś porządniejszych butów.Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

a to chyba 1,5 tysiaka, a ja po wakacjach za portfel sie trzymam

A Ty jesteś już instruktorem?

Ciekawe co moze byc przyczyna, bo wczesniej bylo wszystko ok. A nie chodzi mi o odciski tylko stopy mnie bola...w tych butach.