|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
Co za wieczór, co za emocje!
![]() Piczko, Karola, z tą podwyżką to pobożne życzenia jeśli już to pewnie dopiero w listopadzie, jak mi stukną 2 lata pracy, no i jak się upomnę albo koleżanka coś nadmieni szefowi.dydulcowa, cześ! ![]() arrakis, klientka od Chanel mnie położyła ale to jakaś elegantka czy zwykła kobieta? Bo jak to drugie, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale jak pierwsze, to łoesu BTW, nie wiesz, czy moja mamunia zakupiła u Was perfumy? ![]() med o maj gad, zmywacz z Chanel!? I to tylko 3-krotnie droższy od Sally Hansen!? Kupuję! ![]() Co do ubioru nieadekwatnego do grupy społecznej/muzycznej /kulturowej, to mój bardzo dobry kolega ze studiów i redakcji jest bardzo dobrym przykładem. Generalnie, jako redaktor muzyczny i wielki meloman słucha niemal wszystkiego, ale podstawowo jest fanem hip hopu. I Madonny ja osobiście może raz widziałam go ubranego w stylu hip chłopka. A tak to przeważnie koszula, na to sweter, płaszcz, skórzane rękawiczki, kaszkiet... ![]() Przez ten tydzień zaoszczędziłam ponad 300 zł nie wiem, czy jest się z czego cieszyć, bo to przez to głównie, że prawie nic nie jem i kusi mnie na wycieczkę do Douglasa ![]() Wczoraj pierwszy raz byłam z W. w jednym towarzystwie... Z mojej strony spoko, mam ogromną nadzieję, że to dobry krok w stronę normalnych kontaktów, ale podejrzewam, że to ogromna oznaka hiperoptymizmu z mojej strony no nic, tak czy siak, nie jest źle.---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
kurde musze kupić korony księzniczek i nie wiem gdzie
chyba dzisiaj obskocze wszystkie sklepy z zabawkami ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- spicie?? :P ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- kurde zaziewam się na śmierć, ryj mi się drze jak nie wiem
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która koszulka ładniejsza? na prezent na panieński:P
a może macie jeszcze inna propozycje? Dzisiaj jadę po prezent i szukam inspiracji, szukam czegoś zmysłowego ale nie tandetnego i erotycznego, ale bardziej w formie piżamki do spania bo pan młody narzeka ze PMka śpi w wielkich galotach
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa mnie boli chyba wypiję kawę. I co poza tym... poza tym czytam bloga stewardessy o jej podróżach, ma tam masę fotek, zwiedziła masę miejsc, ale stwierdzam, że tak bym nie chciała. Chciałabym raczej wracać codziennie do bazy w Polsce albo mieć dwie, góra trzy stałe bazy w Europie, wtedy np. przerwa dobowa między lotami, dla mnie idealne rozwiązanie ![]() Się napaliłam
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tęsknię za Tobą ![]() Cytat:
![]() a tych prezentów taaaaaaaaaaak Ci zazdroszczę ![]() Kkasia, czy ta pościel zielona w kołeczka to może ta? ![]() Witam wszystkie patolki i degeneratki!
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Gód morning sanszajns!
Zalaminowałam włosy, właśnie zmyłam żelatynę i ide suszyć. Ale nie powiem, żeby były jakieś super w dotyku (na mokro) chociaż dodałam nawilżającą odżywkę John Frieda. |
|
|
|
#4087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale u ans nie ma ![]() Cytat:
![]() 15 minut jej szukalam pomadki w kolorze identycznym jak ten lakier co chciala kuppic i znalazlam praktycznie idealny odcien ![]() a nie wiem czy twoja mama kupila, bo ja sie z nia minelam - chyba jak przyszla na sklep to ja sie juz poszlam liczyc - bo w dzien kase cala zabieramy jak konczymy zmiane i idziemy to liczyc do serwerowni A co bedziesz kupowac w Douglasie? Ja sie w niedziele wybieram do Sephory z kolezanka, ktora tam pracowala i ma 40 % znizki ![]() Cytat:
![]() zatem za znalezienie pracy stewardessy
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-08-17 o 09:20 |
|||
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio to nie wiem, co kilka rzeczy za mną chodzi, ale nic takiego bardzo ważnego. Myślałam nad perfumami na wieczór, myślałam nad jakimś fajnym zestawem, myślałam nad Lancome Hypnose, bo mi się skończył, ale teraz mam przedłużane rzęsy, więc w sumie nie pilne. I dużo innych. Ale możliwe, że po prostu odłożę te pieniążki, bo mam mgliste plany co do kilku rzeczy ![]() Trzymaj kciuki, trzymaj, bardzo się przydadzą
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak Justi dzień kupy mam - aaa i jeszcze rano złapało mnie takie kichanie, że miałam wszystkiego dość...
dzisiaj w miarę pustki w pracy to może jakoś przeżyje ten dzień... chociaż wciąż próbują podnosić mi ciśnienie.
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, podoba mi się ta pierwsza
|
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na pewno musze kupic ten korektor http://www.markasephora.pl/produkt/5...or_light_touch kupilam go kiedys przypadkiem w promocji za 9 zl i jest genialny - jedyny jak na razie ktory sobie z moimi cieniami radzi ten zolty kolor oczywiscie
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
własnie ja tez jestem za ta pierwszą, ale czekam na odpowiedz z all czy moge odebrac osobiscie jak nie to poszukam czegos podobnego na deptaku w bielizniarskich
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martwiłam się o tatę, bo cisza taka ostatnio... ale dzwoniłam właśnie do koleżanki w naszym oddziale i mówi, że tata jest dzisiaj tam u nich na parkingu, więc kamień z serca. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() arrakis, kurczę, musisz mnie chyba podszkolić chciałabym sobie kupić jakiś fajny podkład, ale teraz niczego nie używam i powiem szczerze, że straciłam nieco orientację. A dzisiaj jechałam do pracy i popatrzyłam w lusterko - stres i niezdrowy tryb życia spowodowały, że cera mi się popsuła i mam na czole czerwone kropy, nie wspominając o policzkach wróciłam do Bandi, bo mam skórę suchą na wiór, więc może to stąd ten wysyp. Miałam kiedyś super podkład z Diorskin, ale już nie pamiętam. I kiedyś próbką mnie urzekł jeden - nie pamiętam, Lancome chyba, mam schowane opakowanie - ale jak zobaczyłam cenę to padłam.
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jeju jaka dyskusja była czemu mnie zawsze omija![]() Ja w klubie byłam 3 razy nie pasuje do was ![]() Zgadzam się z dziewczynami w 1000000% ale pewnie osoby nigdy się nie zmienią. dziś jedziemy na działkę będzie impreza rodzina
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
justi ja nie wiem czy z twoimi problemami z cera nie powinnas tylkko aptecznych kosmetykow uzywac....
ja mam z tym dobrze, bo dla mnie wszystko jest dobre, praktycznie nic mnie nie uczucla aaa bb z garniera sie sprawdza u mnie dobrze - nie wysusza, n ie zapycha, jest lekkim kremem koloryzujacym, wyrownuje koloryt i wygladam po nim swiezo ale naturalnie - czyli jest taki jak oczekiwalam. Ale sprawdza sie tylko u osob z cera nie wymagajaca krycia - jak moja bo oczywiscie jako krem koloryzujacy a nnie podkllad - wyrownuje koloryt ale wlasciwie nie kryje..
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkładów za to się nie boję, ogólnie nie jest chyba tak źle jak zapamiętałam, Rimmel Stay Matte jest całkiem znośny, ale się po nim świecę, mam za jasny, no i i tak się kończy. A właśnie dobrze wspominam Diora, Chanel (tylko nie pamiętam, który
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
i zakochalam sie ostatnio w tym blyszczyku
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż martwię się że "irlandzkie linie lotnicze" to wiadomo jakie...
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to na bank Ryanair, oni "niby" gwarantują loty za 7 euro, obczaiłam już na stronie agencji rekrutacyjnej i porównałam z informacjami w necie.arra, o, słyszałam super opinie o tym błyszczyku chociaż u nas w Douglasie to panie średnio kompetentne są, więc na poradę to nie mam co liczyć.
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, ale ty znasz za mało języków, żeby Cię wysyłali na drugi koniec świata
dlatego bezpiecznie możesz próbować (no dobra, wyłączając australię i amerykę) ![]() Osz, to miałaś przeboje dzisiaj ![]() Dzisiaj korzystamy z "wolnej chaty" TŻ
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-08-17 o 10:21 |
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Med będziecie grać w karty?
![]() mi został tydzień mieszkania z TŻ tylko.
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie pada i zimno na 16 jadę na rozmowę o pracę a wcześniej do mamy idę zobaczyć co tam słychać u mojej siostry
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
no co ty, ja przeciez jestem szatynka o dosc ciemnej karnacji mi wlasnie pasuja mocne zdecydowane kolory - ten jest dla mnie idealny tak nawet na codzien
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, no nie bardzo, bo on nie umie grać nawet w makao
![]() Arrakis, ja miałam ten korektor i nie byłam zadowolona
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Med zawsze jest jeszcze wojna
jest mało skomplikowana
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze gralam w rozbierane makao z moim bylym
(znaczy z M. z opola, bo z I. w nic nie gralismy nigdy)---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- nie? a jaki kolor mialas? ja wiem ze na pewno go chce kupic bo juz go mialam i jak na razie byl to moj najlepszy korektor ale wlasnie ten zolty kolor. ja mam bardzo widoczne cienie pod oczami i ten korektor sprawia, ze znikaja calkowicie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-08-17 o 10:32 |
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm... Muszę to przemyśleć Jak często się rozbieraliście ![]() No właśnie kolor to miałam chyba za ciemny dobrany. Ten środkowy taki numerek Bo pani w Sephorze twierdziła uparcie, że najjaśniejszy będzie za jasny, a ten idealny. Ale jak nałożyłam w domu, to nie podobał mi się efekt. Bo jednak mam brązowe cienie i do tego ciemny korektor... Zawsze wydawało mi się, że powinien być jakoś jaśniejszy niż cała reszta twarzy, a nie na odwrót I jakoś mi się zbierał w zmarchach pod oczami. Już wolałam Maybelline Mineral Cover, bo choć się ścierał, efekt był rewelacyjny.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

jeśli już to pewnie dopiero w listopadzie, jak mi stukną 2 lata pracy, no i jak się upomnę albo koleżanka coś nadmieni szefowi.
o maj gad, zmywacz z Chanel!? I to tylko 3-krotnie droższy od Sally Hansen!? Kupuję!
ja osobiście może raz widziałam go ubranego w stylu hip chłopka. A tak to przeważnie koszula, na to sweter, płaszcz, skórzane rękawiczki, kaszkiet... 

chyba wypiję kawę. I co poza tym... poza tym czytam bloga stewardessy o jej podróżach, ma tam masę fotek, zwiedziła masę miejsc, ale stwierdzam, że tak bym nie chciała. Chciałabym raczej wracać codziennie do bazy w Polsce albo mieć dwie, góra trzy stałe bazy w Europie, wtedy np. przerwa dobowa między lotami, dla mnie idealne rozwiązanie 

zatem za znalezienie pracy stewardessy 

kilka rzeczy za mną chodzi, ale nic takiego bardzo ważnego. Myślałam nad perfumami na wieczór, myślałam nad jakimś fajnym zestawem, myślałam nad Lancome Hypnose, bo mi się skończył, ale teraz mam przedłużane rzęsy, więc w sumie nie pilne. I dużo innych. Ale możliwe, że po prostu odłożę te pieniążki, bo mam mgliste plany co do kilku rzeczy
13.03.2008

na 16 jadę na rozmowę o pracę a wcześniej do mamy idę zobaczyć co tam słychać u mojej siostry