|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
oj Laski, ale macie sny
![]() łał ![]() ja tez uwielbiam byc na górze, i jescze mi teraz przypasowała pozycja siedzenia naprzeciwko i oplatania się nogami , mmmmm ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- misiu, witamy serdecznie w naszym gronie wspracie będziesz miała i na tematy rózne możesz porozmawiac z nami, zobaczysz że szybko się uzależnisz
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ale dziś ciężki dzień mam. Z samego rana obudził mnie telefon, sąsiad teściowej dzwonił. Teściowa wczoraj zasłabła i nogę skręciła. Udało jej się dojść do sąsiada, żeby zadzwonił. A najlepsze jest to, że niezapłacone rachunku za telefon i nie mogła zadzwonić, od siebie. Musiałam szyb ko męża ściągnąć z łóżka i pojechał z nią do chirurga. Biedak się nie wysypał, boli go glowa i ogólnie jest nie do życia.
A my jutro wyjeżdżamy na wakacje, jeszcze nie jesteśmy spakowani, nic nie czuję tego tego wyjazdu. A jak pomyśle, że w muszę sama nas spakować to coś mk i się robi. Mąż musi policzyć sprawy w firmie, więc ma trochę pracy i jeżdżenia po mieście. Miłego dzionka dziewczyny. |
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
ja po tych dzisiejszych pogaduchach napewno wykonam rzut na tz wieczorem
![]() ![]()
|
|
#2614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
on nawet nie chce zebym mu loda zrobila, bo 'skarbie, tylko sie napalisz, a to naprawde dla Ciebie nie jest dobre, sama przeciez wiesz'.... Cytat:
![]() Cytat:
A ja na misjonarza Cytat:
Misia spedzam na forum niemal cale dnie ale ja jestem od poczatku na zwolmieniu i dopiero w poniedzialek dostalam pozwolenie na robienie czegokolwiek
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze Wam się pochwale jaki wylukałam kombinezonik dla mojego siusiaka
http://tablica.pl/oferta/niebieski-k...2-ID1pKsJ.html i uciekam juz obiadek szykowac bo mężuś by głodny do pracy pojechał...... |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn które miały bakterie w moczu ! co wam lekarz przepisywał na to?? ja dostałam no-spe i taki suplement żurawinowy do tego żurawine suszoną sobie kupiłam. Tylko ja nie wiem czemu boję się tak dużo zażywac tej nospy......
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko a chcesz kupic juz swojemu malenstwu ubior na swieta? :-D
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Bokeh kochana ja biore nospe forte wlasciwie od poczatku.... nie czytam tego, co jest w internecie, wierze lekarzowi no i skoro mi pomaga to wierze, ze dzidziochowi tez..... A tak poza tym, witam sie w 19tygodniu
|
#2618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale 19 tydzien to masz jak masz 19 tydz i 1 dzien czy 18 tydz i 1 dzien???
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam te same skaretusie dla mojej Majeczki A żabka też mi się podobała, ale stwierdziłam, że będzie dzidziusiowi w styczniu za zimno ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Witam się z Wami w 21 tygodniu Połowa za nami
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
No Lady ja niby tez ufam ale jak witaminy to witaminy to nospa to jednak jakiś tam lek... no ale dobra nie marusze już ładnie połknęłam moje lekarstwa
kupiłam sobie wczoraj (bo skonczyl mi sie prenatal)pregna 250 DHA ona ma te oleje rybne pomocne w rozwoju mózgu i lekarka mi poleciła, a w tych prenatal nie było tylko z koleji tu nie ma tych innych witamin.... będe musiała coś dokupić i tak taniej mnie wyjdzie niż ten cały feminatal 2 czy coś.pokaże wam moje ciuszki na brzydkim tle bo zielonym i niektore barwy są przekłamane...
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby coś się zaczeło dziać, albo wolę coś zażywać dla pewnosci to polecił mi Femisept Uro - bez recepty. Gdyby rozmiar się zgadzał, to czemu nie Ale z tego co kojarze, to raczej mały był to rozmiar ![]() Opowiedziałam TŻowi o tym reniferku (wczesniej widziałam podobne, ale z mikołajem) i powiedział, żebym dla naszego szukała na Wielkanoc - przebierzemy go za jajko albo kurczaczka/zajączka ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
To analogicznie jak liczycie ile macie lat. W dniu urodzin kończycie ileś tam, a następnego dnia leci już kolejny rok.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-17 o 12:15 |
||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie o to mi chodziło - dzieki
![]() o matko to ja jutro zaczynam 17 tydzień ![]() kurcze i ciagle mam wrazenie ze mam za duzy brzuch, a Wy jak myslicie wstawialam wczoraj zdjecie ??
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hope: jak w brzuchu mam dziewczynkę, to będę miała do oddania body z napisem: kawaler do wzięcia
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-17 o 12:18 |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
18.1 to poczatek 19tygodnia
tak licze juz od samego poczatkuBokeh ale cudenka <3 Jeszcze tylko 2 tygodnie, sialalalaaa.... maz mi obiecal, ze po polowkowym moge cos juz kupic :-D Evel gratulacje polowy! Ale leci co?
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dowiedziałam się, że jedna koleżanka z pracy też w ciąży Tak zagadałam jej byłą szefową, czy G. dalej chora, bo dawno jej nie było, a ona na to, że w ciąży
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-17 o 12:20 |
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ja tez mam nadzieje ze za 2 tygodnie bede mogla cos kupic
![]() ja czekam na płeć bo ciuszki na dziewuszke jakies mam oczywiscie i tak bym dokupila nowe a na chlopaka to szykowaly by sie wieksze zakupki ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- to pokaz brzucha
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zmykam do krawcowej ))
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-08-17 o 12:28 |
|||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze odnosnie seksu - sa jakies pozycje niezalecane w ciazy? Wiecie, ulozenie ciala i takie tam
![]() Ja najbardziej lubie od tylu :P Przed ciaza wolalam "ostra jazde", a teraz jakies czulosci mi sie wlaczaja
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś to Cię przekupię za coś innego bo ja w grudniu będę już ze swoim maleństwem, nie gadaliśmy jeszcze o terminie cc ale tak by wypadało że w okres śwąteczno sylwestrowy |
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() czuly seks i wolny zawsze powodowal we mnie sennosc ![]() ![]() ![]() moj Tz mowil zawsze ze w lozku jestem jak rasowa dziwa ;p
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-17 o 12:45 |
|
|
|
|
#2633 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi bedziecie mieli piekny prezent na swieta
![]() Cholera, a ja dochodze tylko na misjonarza, chociaz podejrzewam, z jak w koncu bedziemy mogli sie seksic to na sama mysl dojde ;-) Ale dzidzia mi szaleje po sniadanku...... <3
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
bylam niedawno w lumpku, za5 zl kupilam body ... takze dupa z szalenstw zakupowych
|
|
#2636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przestane Was czytać w pracy, bo wybucham atakami i ludzie się na mnie dziwnie patrzą
|
|
#2638 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja się witam dopiero teraz, byłam dzisiaj na badaniach, morfologia, mocz, HBS, jakieś jeszcze przeciwciała i glukoza. Powiem Wam, że jak zaczęłam pić to glukozę to mi nawet smakowało, ale z kolejnym łykiem brało mnie na wymioty. Całe szczęście cukier po obciążeniu wyszedł mi 71 Piszecie o tych snach. Mi się ostatnio jakieś kury śniły w wielgachnym kurniku i, że musiałam w takiej klatce po kurczakach spać . U mnie libido jako takie, ale coraz częściej mi się erotyczne sny śnią. Dzisiaj np. śniło mi się, ze zdradziłam męża z moim kolegą ze studiów, gdieś pod domem moich rodziców. Ale co najlepsze budzę się odpalam laptopa, wchodzę na facebooka, patrze a tam wiadomość od niego co u mnie słychać myślałam, ze padnę ![]() Dobra idę ogarnąć ten syf w zlewozmywaku
|
|
#2639 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udanego wyjazdu ![]() Gratuluje, ja też od wczoraj w 19 tygodniu ![]() Cytat:
18 tydzień i 1 dzień to początek 19 tygodnia ![]() Cytat:
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
kochanie tak Ci zazdroszcze ,,, ja sie pocieszam, ze w pon zaczynam 17 tydz i moze w koncu groszek da jakis znak
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

codziennie by pukał, a najlepiej rano i wieczorem
to się wkurza że się oziębła zrobiłam matoł jeden 
on nawet nie chce zebym mu loda zrobila, bo 'skarbie, tylko sie napalisz, a to naprawde dla Ciebie nie jest dobre, sama przeciez wiesz'.... 

myślałam, ze padnę