Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-17, 19:28   #4351
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć Kochane
BOSZE JAK MI TĘSKNO ZA WAMI, ale mała nadal ma wzdęcia i jak śpi to ja tez odsypiam i nie mam czasu na nic, bo Lenka bardzo mało śpi

tak na szybko to mam grzybice piersi i biorę leki, ale nadal karmię
Lenka mała pleśniawki i tak poszło

teraz śpi od 14,30 i mam czas aby tutaj zajrzeć
miło że zadlądasz
zdrówka i całuski dla Lenki

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

ale super kanapa (pasowała by mi do salonu) - tylko ta cena
http://brw.com.pl/pl/produkt/14758-s...zienny/v/17420
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:37   #4352
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Oj dziewczyny dzisiaj mi źle od samego rana

Kupiłam sobie coca-colę i narazie jest trochę lepiej...ale tylko trochę

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Gocha fajna kanapa...i fajnie wykorzystany jej bok
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:49   #4353
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
my tez tesknimy

o mnie zapomnialas

masz na mysli mleko?

a wlasnie jaki wozek wybraliscie?
Aa...... już więcej nie wymieniam nie będę się tłumaczyć, ale zauważyłam, że Ty akurat to zawsze poźniejszym popołudniem do nas zaglądasz i w nocy - dlatego Cię nie wywoływałam....

A ja wiem co takie maleństwa jedzą chodzi o to, że np możesz termometr przybliżyć do butelki, miseczki czy co tam masz i zmierzyć temp

A wózek ten http://www.ceneo.pl/13860459 i chyba nawet w tym kolorze
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:51   #4354
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35952069]Byłam u ginekologa. Przy okazji miałam usg, wyhodowałam pęcherzyk 25 mm - chyba za duży, żeby pękł Mam przyjść za kilka dni sprawdzić, bo jeśli nie pęknie, to trzeba będzie brać jakieś leki. Zdarza się, że pęcherzyki przerastają zamiast pękać. A starać się już możemy...[/QUOTE]
oby pęcherzyk pękł, super, że możecie się starać

Cytat:
cześć Kochane
BOSZE JAK MI TĘSKNO ZA WAMI, ale mała nadal ma wzdęcia i jak śpi to ja tez odsypiam i nie mam czasu na nic, bo Lenka bardzo mało śpi

witaj, oby malutkiej wzdęcia przeszły no i oby twoje dolegliwości na piersiach znikły

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Łeeee..... jak ja mam dzień leniowatego lenia to Was nie ma FOCH (serio, jak po przebudzeniu zasiadłam na sofie tak siedzę ) rozumiem, że dziewczynki które się pakują na wakacje są nieobecne, ale reszta??? Maleństwo, Mrowinka, Today, Stokrotka, Tomalinka a gdzie Wy jesteście???
ja bym była ale byłam w pracy i miałam dzisiaj kiepski dostęp do kompa ale o tym napisze wam w k.

ja już po wizycie. Wyniki męża super, moje tak jak na wypisie pcos. Ginka mówiła, że teraz mam owulkę ale za miesiąc mogę jej nie mieć nawet przez pół roku chociaż jej się wydaje, że bardziej mam zaburzenia pękania jajeczka ale nie jest pewna Pęcherzyk jest i owulka powinna być tak za 6-7 dni (czyli zgodnie z moimi wyliczeniami). Po owulce mam duphaston brać i jak się nie uda to do niej zadzwonić i zrobimy drożność jajowodów. Wg niej to nie jest za szybko, ona woli najpierw wszystko sprawdzić. Chciała mi dać clo ale stwierdziła że dopiero po drożności (i dobrze, bo mojego małża cały miesiąc nie będzie to po co na darmo brać leki). Trochę mi nie na rękę te badanie jajowodów bo muszę dzień wolnego wziąść w pracy i muszę się wytłumaczyć dlaczego biorę (koleżanka będzie na urlopie i w takich przypadkach szef nie chce dawać drugiej osobie wolnego chociaz zostaje nas jeszcze 3).

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:07   #4355
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo, Bika ja też od 10 tyg zaczęłam cykać zdjęcia brzuszka

Dzwonił mój mąż Powiem tylko, ze było ostro. Mąż powiedział, ze nie zapłaci jej ani zł, a jak coś niech mu da na piśmie dokładnie podstawę prawną dlaczego ma jej płacić i wtedy idzie z tym do Pipu i że dla niego to go może nawet po sądach ciągać tylko niech się zastanowi czy chce aby ją Pip kontrolował Podobno ostro ją to przytkało. Powiedziała tylko, ze musi sobie kilka rzeczy posprawdzać i nic nie powiedziała. aaaa i dała mężowi urlop. jeszcze tylko jutro idzie do pracy a od poniedziału ma wolne do konca czyli 1,5 miesiąca : jupi:
pięknie!!!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

A myślałam, że tylko ja mam tak niewymiarową piętę i mnie buty obcierają. Bo mnie każde obcierają! Teraz też mam plasterki

Dokładnie - "póki zapał nie opadł"!

Bao, super mieszkanko! I ponownie powzdychałam sobie nad meblami w kuchni
A meble wenge w salonie proszę przemilczeć, bo my chcemy w przyszłym roku takowe kupić - wiem wiem, będę je przeklinać od pierwszego dnia
Moje stopy też są niewymiarowe do tego 37 za małe, a 38 za duże

a co do mebli też bym chciała wenge... ale często sprzątać niekoniecznie...

Cytat:
cześć Kochane

lecz cycuchy

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Ana w tzm stanie co maleństwo to znaczy że też chcesz bliźniaki?
zażyłaś mnie
haha
w stanie błogosławionym też bym chciała być

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wpadlam się tylko pożegnać. Zostało mi dopakowanie się i pomalowanie pazurow

Niestety mój przybity palec przeswituje nawet przez czerwony lakier a nie pomyślałam żeby kupić coś fioletach

Abby chciałam Ci tylko napisać że ją też mam meble wenge i na żadne inne bym ich nie zamieniła! I u mnie się tak nie kurzy! Spokojnie tydzień a czasem i dłużej wutrzymuja! Wszystko zależy chyba od tego czy masz okna od ulicy, ją akurat nie mam więc i z kurzem mam sppkoj

Zabcia powodzenia jutro!

Mowinko trzymam za Was kciuki! Oby pękł ten pecherzyk!

Blonde praca szybko zleci!

Trzymajcie się i do zaś
Ahoj przygodo!
ładujcie się
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:07   #4356
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Moja koleżanka dla bliźniaczek też miała Tako...i bardzo sobie chwaliła i mi polecała..i jak patrzyłam na Allegro, to faktycznie jakoś wyglądał normalnie i solidnie w porównaniu do innych...ale zobaczymy

O taki: http://allegro.pl/show_item.php?item...fb8b71e1e483bb

Stokrotko cieszę się, że wyniki ok...to teraz tylko się starać!

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-08-17 o 20:08
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:17   #4357
mona_ja
Wtajemniczenie

Gucia miłego urlopowania!

Maleństfo mam nadzieję że mdłości szybko się skończą i bedziesz mogła się w pełni cieszyć fasolkami.

Aaby my mamy meble dwukolorowe, korpusy wenge a fronty w takim waniliowo-szarym kolorze(odcień zależy od tego jak pada światło). I kurz wycieram raz w tyg. tylko ze stolika częściej bo go ciągle używamy i okruszki itp. zostają.

Stokrotka to starajcie się teraz intensywnie, trzymam kciuki!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:27   #4358
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ktoś chce Flipsy?
Pamiętacie takie chrupki?
czekoladowe są najlepsze teraz są nawet w biedrze
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35952069] A starać się już możemy...[/QUOTE]
no to :ckiuki:
Cytat:
To teraz wiesz..... alkoholizacja, od tyłu, i sukces gwarantowany

Cytat:
o mnie zapomnialas
o mnie też ale ja nie miałam prądu bo mąż wierci i netka nie było bo router na prąd
Cytat:
Siotra ,mama i tato meza kupili dzisiaj bilety przylatuja do nas 17go wrzesnia
w naszą rocznicę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 21:00   #4359
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika a ile ona teraz ważyła i który to był tydzień?? Zobaczymy ile Maja wtedy miała Ja kupiłam dla małej termometr taki do mierzenia w 3 sek w uchu i na czole. + temp pomieszczenia , data, godzina i mówi Fajna sprawa.

Kasiu , Amani. Strong, Mona, Ana

aaby ja mam meble wenge i jestem z nich zadowolona. Kurz ścieram raz w tygodniu.

Maleństwo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 21:22   #4360
ksiezna_kluska
Raczkowanie

biorę kwas foliowy, oczywiście
całe zachodzenie w ciąże opracowałam strategicznie, oby mnie to nie zawiodło. mianowicie, żeby zapobiec 'zafiksowaniu' robimy tak, że odstawiamy od listopada ale mamy nadzieję zajść w styczniu - lutym
więc na początku nie będziemy rozczarowani.

rzucam też papierosy, strasznie ciężko mi idzie...
byłam na biorezonansie, nie chciało mi się już palić i się cieszyłam, że już nigdy nie zapalę. wieczorem pokłóciliśmy się z tż i szlag trafił niepalenie- trochę na złość jemu (naprawdę mi się nie chciało!), ale poszlam i kupiłam.
muszę iść jeszcze raz, poprawka biorezonansu taniej

zazdroszczę Wam urlopu - mój właśnie się kończy i od poniedziałku do pracy :/ to pierwszy urlop, kiedy zostaliśmy w domu. szkoda nam było pieniędzy, bo w przyszłym roku odbieramy mieszkanie i zbieramy $ na wyposażenie, do tego w tym miesiącu padł nam lapek i trzeba było kupić nowego... w tym roku w maju byliśmy już w egipcie, więc tym łatwiej było nam zostać w domu. pozałatwialiśmy to wszystko, na co nie ma czasu jak pracujemy. dziś nawet stwierdziliśmy, że był to fantastyczny tydzień ale wszystko co dobre szybko się kończy..
ksiezna_kluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 21:24   #4361
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bika a ile ona teraz ważyła i który to był tydzień?? Zobaczymy ile Maja wtedy miała Ja kupiłam dla małej termometr taki do mierzenia w 3 sek w uchu i na czole. + temp pomieszczenia , data, godzina i mówi Fajna sprawa.

Kasiu , Amani. Strong, Mona, Ana

aaby ja mam meble wenge i jestem z nich zadowolona. Kurz ścieram raz w tygodniu.

Maleństwo
Emilka??? Czekaj pomiędzy 1700 - 1900g a tydzień ciąży 30+2 chyba.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-17, 21:27   #4362
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Emilka??? Czekaj pomiędzy 1700 - 1900g a tydzień ciąży 30+2 chyba.....
To lecę sprawdzić Maję ...

.... 30 tydzień : 1356 g

Stary 2012-08-17, 21:42   #4363
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziewczyny dzisiaj mi źle od samego rana

Cytat:
Aa...... już więcej nie wymieniam nie będę się tłumaczyć, ale zauważyłam, że Ty akurat to zawsze poźniejszym popołudniem do nas zaglądasz i w nocy - dlatego Cię nie wywoływałam....

A ja wiem co takie maleństwa jedzą chodzi o to, że np możesz termometr przybliżyć do butelki, miseczki czy co tam masz i zmierzyć temp

zartowalam z tym wywolywaniem

wozek super

bo wiesz mlekoz butli mozesz kapnac na nadgarstek i zobaczyc czy temp ok , ja tak robie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
w naszą rocznicę

Domino mi zasnal na klacie i tak spi od godziny.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 21:49   #4364
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanko odnośnie termometrów dla dzieci (i nie tylko) wczoraj na kursie ratownik mówi i jakiś na podczerwień - wiadomo Wam coś o nich..... i tak musimy jakiś kupić, więc rozpoczynam poszukiwania i zbieram opinie.
moja przyjaciolka ma taki http://allegro.pl/elektroniczny-term...524483309.html i bardzo sobie chwali my mamy taki do czola i ucha ale za dlugo mierzy i Maja sie denerwuje i zastanawiam sie wlasnie nad tym z linka

Cytat:
Moja koleżanka dla bliźniaczek też miała Tako...i bardzo sobie chwaliła i mi polecała..i jak patrzyłam na Allegro, to faktycznie jakoś wyglądał normalnie i solidnie w porównaniu do innych...ale zobaczymy

my mielismy Tako Jumper GT i bylismy baaardzo zadowoleni

Hej dopiero usiadlam a jeszcze musze zrobic paznokcie i sie wykapac bo jutro pobudka o 5tej bo jedziemy do Tzta na wies
i prosze nie pisac za duzo przez weekend

i dziekuje bardzo wszystkim za zyczonka kocham Was normalnie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 22:00   #4365
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

zartowalam z tym wywolywaniem

wozek super

bo wiesz mlekoz butli mozesz kapnac na nadgarstek i zobaczyc czy temp ok , ja tak robie

Domino mi zasnal na klacie i tak spi od godziny.
Znam tę metodę, pewnie też się jej nauczę, ale skoro i tak musze kupić termometr to dlaczego nie z takim bajerem

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
moja przyjaciolka ma taki http://allegro.pl/elektroniczny-term...524483309.html i bardzo sobie chwali my mamy taki do czola i ucha ale za dlugo mierzy i Maja sie denerwuje i zastanawiam sie wlasnie nad tym z linka

my mielismy Tako Jumper GT i bylismy baaardzo zadowoleni

Hej dopiero usiadlam a jeszcze musze zrobic paznokcie i sie wykapac bo jutro pobudka o 5tej bo jedziemy do Tzta na wies
i prosze nie pisac za duzo przez weekend

i dziekuje bardzo wszystkim za zyczonka kocham Was normalnie
My się chyba zdecydujemy na ten, bo możemy go mieć za punkty, a normalnie jest bardzo drogi https://www.payback.pl/pb/id/41254/index.html

A co do tako to ja też polecam, przede wszystkim polska firma i produkcja też w PL (w Częstochowie) u nas w mieście na każdym rogu ktoś z tako spaceruje jumpera też znam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-17, 22:06   #4366
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika jaki kolor bierzecie??

Stary 2012-08-17, 22:08   #4367
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Taki jak podałam w linku szaro-czarny, ale dziś kupiłam do niego różowy kocyk więc będzie wiadomo, że dziewczynka w środku
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-17, 22:13   #4368
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

Stokrotko cieszę się, że wyniki ok...to teraz tylko się starać!
dzięki, chociaż wyniki moje nie do końca dobre bo jednak pcos jest ale mam dużą nadzieję

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Gucia miłego urlopowania!

Maleństfo mam nadzieję że mdłości szybko się skończą i bedziesz mogła się w pełni cieszyć fasolkami.

Aaby my mamy meble dwukolorowe, korpusy wenge a fronty w takim waniliowo-szarym kolorze(odcień zależy od tego jak pada światło). I kurz wycieram raz w tyg. tylko ze stolika częściej bo go ciągle używamy i okruszki itp. zostają.

Stokrotka to starajcie się teraz intensywnie, trzymam kciuki!
dzięki, w przyszłym tygodniu mamy taki zamiar

Tomalinko musiałaś się jakoś przygotować do tej drożności? To normalnie ginekolog przeprowadzał? Dużo było osób z personelu przy badaniu? Faktycznie po badaniu też się źle czułaś, że nie mogłaś iść do pracy? Samochodu też nie można prowadzić? ja już się boję tego badania i powiedziałam tz żeby brał się do roboty żebym nie musiała iść na to badanie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 22:32   #4369
201606201204
Konto usunięte

Witajcie!

Cytat:
Napisane przez ksiezna_kluska Pokaż wiadomość
wieczorem pokłóciliśmy się z tż i szlag trafił niepalenie- trochę na złość jemu (naprawdę mi się nie chciało!), ale poszlam i kupiłam.
Na złość jemu? Chyba sobie.

Madzia super, że będziecie mieli tyle czasu razem. W 1,5 miesiąca to można tyle rzeczy zrobić. Szefowa beznadziejna kobieta. Dobrze jej tak.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 08:36   #4370
Ana***
Zakorzenienie

Hej

Stokrotko no to męża za chabety i do roboty!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 08:55   #4371
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Bao, kuchnia mi się bardzo podoba. Powiedz mi jaki był koszt i jaki metraż?
za same meble wyszło nas 4300zł a kuchnia ma 190 cm na 6m - długa a wąska
Fajne te wóżki co pokazujecie, ale ja jakoś tako nie chciałam...pełn tego u nas jeździ same jumpery mnie się ten warrior tylko podobał z tej firmy
Wczoraj złożył tż kołyskę - śliczna jest stan idealny - jak ze sklepu

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 09:22   #4372
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Witam kochane sobotnio, ja dzis mam zaplanowane zakupy i sprzatnako, tylko nie wiem jak to u mnie bedzie bo juz ukrop, dzis ma byc 35 stopni juz nie pamietam kiedy az tak cieplo bylo

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 09:27   #4373
tomalinka
Wtajemniczenie

Cześć

Mrowinko dziwnie z tym pęcherzykiem ale najważniejsze, że możecie się już starać Powodzenia

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
oby pęcherzyk pękł, super, że możecie się starać

witaj, oby malutkiej wzdęcia przeszły no i oby twoje dolegliwości na piersiach znikły

ja bym była ale byłam w pracy i miałam dzisiaj kiepski dostęp do kompa ale o tym napisze wam w k.

ja już po wizycie. Wyniki męża super, moje tak jak na wypisie pcos. Ginka mówiła, że teraz mam owulkę ale za miesiąc mogę jej nie mieć nawet przez pół roku chociaż jej się wydaje, że bardziej mam zaburzenia pękania jajeczka ale nie jest pewna Pęcherzyk jest i owulka powinna być tak za 6-7 dni (czyli zgodnie z moimi wyliczeniami). Po owulce mam duphaston brać i jak się nie uda to do niej zadzwonić i zrobimy drożność jajowodów. Wg niej to nie jest za szybko, ona woli najpierw wszystko sprawdzić. Chciała mi dać clo ale stwierdziła że dopiero po drożności (i dobrze, bo mojego małża cały miesiąc nie będzie to po co na darmo brać leki). Trochę mi nie na rękę te badanie jajowodów bo muszę dzień wolnego wziąść w pracy i muszę się wytłumaczyć dlaczego biorę (koleżanka będzie na urlopie i w takich przypadkach szef nie chce dawać drugiej osobie wolnego chociaz zostaje nas jeszcze 3).
Super, że zbliża się owulka! To nic tylko się teraz starać
Mi lekarka powiedziała, że rzeczywiście może nie pęknąć pęcherzyk ale na to są ewentualnie zastrzyki

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Tomalinko musiałaś się jakoś przygotować do tej drożności? To normalnie ginekolog przeprowadzał? Dużo było osób z personelu przy badaniu? Faktycznie po badaniu też się źle czułaś, że nie mogłaś iść do pracy? Samochodu też nie można prowadzić? ja już się boję tego badania i powiedziałam tz żeby brał się do roboty żebym nie musiała iść na to badanie
Jedyne co to trzeba być na czczo. Ogólnie ja pojechałam potem do pracy. Było mi bardzo słabo ale to chyba przez ten tramal który dostałam. Ja tak reaguje na silne leki. I z powodu tramalu nie można prowadzić samochodu . Mąż był ze mną i zawiózł mnie do domu, a właściwie od razu potem pojechałam autem do pracy. Także w sumie ok tylko ta potworna słabość.

No ale na razie nie myśl o tym, bo może się okazać że badanie nie będzie już potrzebne
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 09:29   #4374
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Iza

Bao super, że kołyska w tak dobrym stanie. Patusia będzie tam miała milutko

Today u nas tez upał.

Moja córeczka kończy dziś 3 miesiące Kiedy to zleciało??

Ja za to jem śniadanko, ogarniam się i lecę z nią na spacer. Potem do rodziców na obiad. Mąz kończy pracę o 15 i przyjedzie do nas.

Mąz się ze mnie śmieje, że tyle chodzę, ze za rok spokojnie w maratonie mogę startować wariat

Stary 2012-08-18, 09:32   #4375
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Madzia brawo dla Majki juz sie bedzie duza dziewczynka robic, po 3 m-cu to taki skok rozwoojowy

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 09:36   #4376
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Iza

Bao super, że kołyska w tak dobrym stanie. Patusia będzie tam miała milutko

Today u nas tez upał.

Moja córeczka kończy dziś 3 miesiące Kiedy to zleciało??

Ja za to jem śniadanko, ogarniam się i lecę z nią na spacer. Potem do rodziców na obiad. Mąz kończy pracę o 15 i przyjedzie do nas.

Mąz się ze mnie śmieje, że tyle chodzę, ze za rok spokojnie w maratonie mogę startować wariat

ja też z małym cale dnie na polu spędzałam teraz będzie gorzej bo z 2 na raz chodzić to już nie tak łatwo

Stary 2012-08-18, 09:38   #4377
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy to od 3 miesiąca dziecko z noworodka staje się niemowlakiem??

Stary 2012-08-18, 09:41   #4378
tomalinka
Wtajemniczenie

Madziu trzy buziaczki dla Majki jak to leci szybko

Stokrotko bo zapomniałam Ci napisać, że ja przed drożnością musiałam zrobić kilka badań - wymaz z szyjki macicy, HIV, kiła i coś tam jeszcze. Na wymazie wyszły mi jakieś nieliczna bakterie i dostałam biseptol żeby potem po badaniu się te bakterie nie rozprzestrzeniły..
Ale to lekarka kazala mi z robić także nie wiem czy u Ciebie też tak będzie.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 09:42   #4379
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a czy to od 3 miesiąca dziecko z noworodka staje się niemowlakiem??
ja kojażę, że po 28 dniu życia jest niemowlakiem

Stary 2012-08-18, 09:43   #4380
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomlinko <---- od Mai

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja kojażę, że po 28 dniu życia jest niemowlakiem
No właśnie są 2 wersje i nie wiem która poprawna.

Butter ty jesteś teraz na czasie z rozwojowej, może wiesz??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości