Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-17, 18:48   #391
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przyjęcie Dziewczyny, wiecie może gdzie można dostać kosmetyki Biovaxu? Słyszałam, że serum a+e świetnie działa na włosy, ale niestety nie mogłam go znaleźć ani w Rossmanie ani w żadnej z 3 Natur
ja widziałam na doz , kusil mnie ale już tyle pieniędzy wydałam na kosmetyki w tym m-cu,że chyba poczeka na następny
chyba pora zacząć projekt denko
mam pytanie ile tą odżywkę z isany z babassu trzymacie na włosach, żeby dawała efekty? Bo ja chyba za krótko trzymam, albo na mnie nie działa

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 19:10   #392
caate
Zakorzenienie

GG do caate

podczytuje was z tel, bo jestem troche w zlym nastroju, ale na szczescie alterra nie jest moja ulubiona firma wiec ta wiadomosc mnie nie dobila

zdecydowalam sie na zegarek z MK ten 1, poniewaz producent udziela 10letniej gwarancji rowniez na przetarcia, gdzyz uwaza ze to niemozliwe jest. zobaczymy zamowilam w sklepie we wro, bo z all wszystkie jakims cudem sie wysprzedaly mimo, ze place wiecej o 300zl mam nadzieje, ze bede baaardzo zadowolona

dziekuje Wam za wasze opinie, ciesze sie ze moge na Was liczyc ;*

witam cieplo nowe dziewczyny

ja przerwalam trening z Ewa. S.daje mi taki wycisk na rowerze codziennie, ze nie mam sil na nic wiecej ;D ale przynajmniej potrafie juz wskakiwac i zeskakiwac z kraweznika, zjezdzac po schodach, wjezdzac bez zadyszki pod stroma gorke i zjecha z niej nie przefilkowujac, jestem taka zadowolona w week mam zamoar cwiczyc skakanie bo chce jak najszybciej nauczyc sie jezdzic na jednym kole i skakac na nim
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 19:47   #393
loluska
Zakorzenienie

Lilith
ja zawsze trzymam ją max 2-3 min, czy daje efekt? w sumie nie wiem po kallosie np potrzymanym ok 3 min mam znacznie fajniejsze włosy

caate
ale z ciebie wariatka ja bym się chyba zabiła zjeżdżając ze schodów na rowerze skąd taki zapał do takich wyczynów?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 19:55   #394
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Lilith
ja zawsze trzymam ją max 2-3 min, czy daje efekt? w sumie nie wiem po kallosie np potrzymanym ok 3 min mam znacznie fajniejsze włosy

caate
ale z ciebie wariatka ja bym się chyba zabiła zjeżdżając ze schodów na rowerze skąd taki zapał do takich wyczynów?

zawsze lubilam rower. S. trenuje od lat trial i jest swietny w tym, jak ja patrze na niego to az samej mi sie zachcialo, byla okazja to skorzystalam, mimo ze nikt nie zna aby dziewczyny robily takie rzeczy ale jak widac mozna
ja od dziecka bardziej wolalam meskie sporty jak i zainteresowania, takze mnie to nie dziwi, wrecz sie nakrecam na jeszcze, jeszcze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 19:59   #395
weronika7
Wtajemniczenie

agacia_cz, samaraNW, IwonciA_1992, Czekoladowa, asiulka, karolcia, Lilith dzięki za odpowiedzi muszę koniecznie dorwać to serum!

karolcia Zawsze mam problem z pisaniem o sobie, więc będzie krótko, zwięźle i na temat: zakupoholiczka, fanka Seksu w wielkim mieście i początkująca włosomaniaczka Obecnie singielka

Cytat:
Witam nowe dziewczyny i te które tu kiedyś bywały

Jak na razie godzinka hh Zaraz będzie gorący prysznic
Ja własnie jestem po killerze Ewki, ćwiczeniach Tiffany Rothe na talię/boczki i 10 minut Victoria's Secret Model Workout

caate, zazdroszczę, zegarki MK są cudowne
Stary 2012-08-17, 20:16   #396
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja przerwalam trening z Ewa. S.daje mi taki wycisk na rowerze codziennie, ze nie mam sil na nic wiecej ;D ale przynajmniej potrafie juz wskakiwac i zeskakiwac z kraweznika, zjezdzac po schodach, wjezdzac bez zadyszki pod stroma gorke i zjecha z niej nie przefilkowujac, jestem taka zadowolona w week mam zamoar cwiczyc skakanie bo chce jak najszybciej nauczyc sie jezdzic na jednym kole i skakac na nim
zazdroszczę to musi byc mega frajda
Stary 2012-08-17, 20:18   #397
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ojej wy takie wysportowane a ja właśnie siedzę i obżeram się solonymi orzeszkami czas to zmienić

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 20:22   #398
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
cześć,
czy można się do Was dołączyć?? jakiś czas temu pisałam tutaj,niestety dodatkowa praca i brak czasu niezbyt pozwalały mi na zaglądanie tutaj. Teraz mam go trochę więcej, no i od paru dni postanowiłam, że muszę wziąć się za siebie. no a wiadomo, że w towarzystwie łatwiej.
witam ponownie na forum
jakie plany pielęgnacyjne?

doszlo moje zamowienie z Mazidel zrobie sobie serum

Cytat:
Dziewczyny, a ja mogę dołączyć? Podczytuję Was już od jakiegoś czasu
witam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 20:51   #399
samaraNW
Zakorzenienie

Soph, świetny av

nie byłam dzisiaj w Rossie przez zakwasy na łydkach, ale jutro na pewno się wybiorę i do Pepco od razu wstąpię
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 20:59   #400
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Soph, świetny av

caate
pochwal sie zegarkiem jak juz go bedziesz miec
zazdroszcze szalenstw rowerowych i mozliwosci nauki takich rzeczy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 21:24   #401
la_chica
Raczkowanie

kobieto, podobno znasz się na składach, mam prośbę, rzuciłabyś okiem? kupiłam trzy maseczki będąc w Niemczech i chciałabym Ci podrzucić skład jednej do obejrzenia

Aqua, Silt, Kaolin, Citric Acid, Aloe Barbadensis, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Chamomilla Recutita Extract, Spirulina Platensis Powder, Butylparaben, Coco-Glucoside, Ethylparaben,Isobutylpara ben, Methylparaben,enoxyethano l, Propylparaben, Xanthan Gum. (Silt = hier: Totes Meer Schlamm)

wydaje się super, ale chciałam się upewnić zaczynam żałować, że wzięłam taką tylko jedną
Wzięłam jeszcze aloesową tej samej firmy i aloesową innej firmy, w obu aloes na 1 czy 2 miejscu w składzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg totes meer maske.jpg (19,7 KB, 12 załadowań)
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-08-17 o 21:27
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 21:26   #402
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć!
Witam nowe dziewczyny na wątku i te, które wróciły również

Caate ja też czekam na zdjęcia zegarka na żywo podziwiam, że masz tyle energii, żeby tak kombinować na rowerze

Tallu aaa no widzisz, a mi ta maseczka bardzo służy olejki natomiast działały tak sobie...

W sumie z alterry pasuje mi tylko ta maska- po szamponie z morelą wypadały mi włosy nigdy więcej nie kupię

Wypadły mi ostatnio trzy rzęski, chlip chlip hehe żartuje sama nie wiem czy przedłużone rzesy to odpowiednia metoda dla mnie raczej już tak nie zagęszczę rzęs ale jak to kobieta- chciałam zobaczyć jak to wygląda

Wczoraj nałożyłam sobie na buźkę maseczkę z dermedica z kwasem hialuronowym- ale miałam rano rewelacyjną skórę

Zastanawiam się, czy nie kupić sobie na jesień flavo-c- kremu i serum. Sama nie wiem.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 21:34   #403
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

buahhot o przedłużałaś rzęsy, coś mnie ominęło a wstawiałaś gdzieś zdj?

Stary 2012-08-17, 21:40   #404
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
mogłabyś wrzucić go w pełnym wymiarze? nie mogę się napatrzeć na te kolory
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 21:49   #405
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
buahhot o przedłużałaś rzęsy, coś mnie ominęło a wstawiałaś gdzieś zdj?
nie, nie wstawiałam, ale myślałam, że pisałam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-17, 22:03   #406
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Dziękuję za miłe przyjęcie Dziewczyny, wiecie może gdzie można dostać kosmetyki Biovaxu? Słyszałam, że serum a+e świetnie działa na włosy, ale niestety nie mogłam go znaleźć ani w Rossmanie ani w żadnej z 3 Natur
super pharm

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
patrzyłaś na all? tam wszystko mają
kurcze w byłam w rossmanie po alterę, ale przypomniało mi się że brakuje już jedzonka dla małej, po zakupie obiadków, deserków, mlesia i chusteczek starczyło tylko na koralowy lakier za 5zł

kochane chciałabym cielisty kolor szminki, jaką polecacie oczywiście za rozsądną cenę?
czyli do ilu zł?
Bo dla jednych rozsądna to 10 zł, dla innych 30 zł.

Ja fajną dorwałam w top shopie, tylko niestety ciężko z dostępnością.

Fajny jest też błyszczyk essence- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...yk-do-ust.html

A ogólnie wolę żywsze kolory, niewiele tych szminek/błyszczyków nude mi się podoba.

A jak z trwałością celii dziewczyny? ile się trzyma na ustach (bez spożywania posiłków i takich tam)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 22:03   #407
Allly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
dziękuję za kciuki, mam nadzieje, ze podolam płytkę Ewy [skalpel] mam na chomiku. Niestety jesli chodzi o to, trzeba uwazac, bo wiele plikow wlasnie z tymi cwiczeniami w ogole nie chodzi;/
Dziękuję, poszukam

Cytat:
a wiecie3 keidy wychodzi ten nowy shape? cos czuje ze znowu bede na niego polowac jak głupia
tak, tak, podłączam się do pytania!

Dziewczyny, mam jeszcze jeden problem. Mianowicie- bardzo suche usta. Próbowałam już wielu rzeczy, min peelingów, carmexu, milionów różnych szminek, jednak nic nie przynosiło spektakularnych rezultatów. Wiecie, co może mi pomóc?

weronika7 Powiesz proszę coś więcej o tym VS Workout?

Edytowane przez Allly
Czas edycji: 2012-08-17 o 22:05
Allly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 22:05   #408
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Kupiłam w bierdone lusterko Troche się biłam z myslami czy kupić czy nie bo drogie trochę ale kupiłam i jestem oczarowana nim
to?
http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012....ko,kosmetyczne

Ja mam takie z ikei, ale i tak nigdy nie korzystam ze strony powiększającej, nie umiem się przy tym malować

<3 <3 <3
Stary 2012-08-17, 22:07   #409
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Dziewczyny, a ja mogę dołączyć? Podczytuję Was już od jakiegoś czasu
hej
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mnie flomar mało kusi, bo nie lubię takich wysepek, gdzie mi się ktoś po rękach patrzy.
Wiem, wiem w rossmanach też się patrzą, ale tam jest dużo ludzi i mniej to odczuwam.

Ja się zawsze zastanawiam, czemu nowe osoby tak tylko podczytują a nie odzywają się, nikt tu nie gryzie
u mnie często na zmianie na flormarowej wysepce jest facet i to zawsze jakiś taki pobudzony jak się podejdzie, więc raczej unikam chociaż często mają jakieś zniżki za okazaniem legitymacji studenckiej, mimot o raczej nie podchodzę a z flormaru mam tylko lakier i to duo[roz+bronzer] . czesciej kupowałam tam coś nna prezent vco do rossmana- ostatnio koleś łaził za mną nawet kiedy wybierałam podpaski, co było troche krepujące keidy tak patrzył mi się na rece xD ale oni maja ponoc to narzucone odgornie, ze kiedy widza jakas zbłakana duszyczkę, ktora za duzo tam chodzi to maja sie temu zjawisku rpzyjrzec dokładniej - no ale chyba biora to zbyt dosadnie xD iem bo moj kolega pracuje własnie jako ochroniarz w rossie i ostatnio mówił, ze przyszła laska, ktora chciała ukraśc jakas gumkę do włosów, lol xD

co do tych podglądajacych i nieudzielajacych się - tez sie wczoraj nad tym zastanawialam i miałam to nawet napisac xD
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dziś znów zaszalałam na zakupach
fajne zakupy :0 tez kupilam sobie te odzywke isany i jest super
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
nie, nigdy nie miałam długich włosów teraz są chyba najdłuższe jakie miałam zawsze przy tej długości ścianam tak do ramion bo wtedy najlepiej się układają, ładnie falują i wyglądają na dużo bardziej gęste

kuszą mnie też kosmetyki Yves Rocher, miałyście coś może? pewnie płukankę z malin
a to juz fajna długośc, tez bym taka chciała xD a moje włosy tyczasem maja skromne 20 cm xD co do yves rocher, moja rpzyjaciolka jest istna maniaczka tej firmy xD ostatnio anwet kupiła sobie Groupona na te kosemtyki xD ja do tej pory miałam stamtad błyszczyk - jak dla mnie niewypł, bardzo lepki, żel pod prysznic - nawet ok, ładnie pachnial i zapach utrzymywał sie na skorze, aktualnie krozystam z balsamu do ust Karite - ładnie pachnie, spoko nawilza, jednak troche jak dla mnie niewydajny. Smruje sie czesto a on szybciutko ubywa, juz mam mniej niz polowe po 3 ttygodniach jak nie krocej. Kupiłam mamie tez peeling do stop, ale bede mgola cos o nim powiedziec jak jej go dopiero dam xD wtedy podbiore i mam tez perfumy i tusz, ale tusz dam koelzance, a perfumy Evidence takie na co dzien moga byc. Fajne jest u nich to, ze mozna zamowic wsyztsko rpzez neta itp, ale zeby nie palcic za przesyłke i kwote za 'pakowanie paczki' trzeba troche tego zamowic i czetso na siłe xD jednak mam tam upatrzone kilka kosmetykow i w niedalekiej rpzyszlosci cos sobie ejszcze srpawie
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
kochane chciałabym cielisty kolor szminki, jaką polecacie oczywiście za rozsądną cenę?
manhattan 29n bodajze, golden rose 125, catrice 010, maybelline material girl 809a - te od razu rpzychodza mi nna mysl
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a może podpowiecie które pomadki z golden rose warto kupić??? Używałyście któryś z nich?
125, 126. w poprzedniej czesci watku wklejalam jak wygladaja na ustach ------> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4783
Cytat:
Party
czytałam kwiat pustyni, książka jest mega film również dobry Teraz czytam Białą Masajkę, równiez polecam
Dla lubujacych się Afryką czy tematyka islamu:wsyztskie czesci białek masajki, żar[tu jednak jest wiecej o systemach politycznych itp]spalona zywcem, marzylam o afryce, blondynka na zanzoibarze, ktoras tam czesc cejrowskiego jest tylko o afryce, no i klasyka - cesarz Kapuscinskiego batrdzo lubie motyw afryki
Cytat:
zdecydowalam sie na zegarek z MK ten 1

pochwal sie koneicznie zegarkiem jak rpzyjdzie co do roweru - tez kocham jezdzic jezdzilam na uczelnie, keidy była spoko pogoda, plus meiszkam przy gorkach itp wiec na lajcie podjade, plus jakies wlasnie skoki, wjezdzanie na rozne dziwne, wystajace elementy itp jazda na rowerze jest super, oczywiscie pomijam takie aspekty jak np ejchanie ulica w otoczeniu tirów, bo wtedy nawet i ja wymiekam

-----
niedawno wrocilam ze spota z przyjaciolka byłysmy w I am - jest wyprz bizuterii iw syztsko jest po piataku xD kupilam sobie koclzyki w kształcie ptaków, zwykły ansyzjnik w postaciu białych koralikow - uniwersalny i briooczke w kształceie kawalka tortu plus mamie na prezent ksiazke w empiku : Marek Grechuta we wspomnieniach żony Danuty. Uwielbiamy z mama Pana Marka, wiec to jest tez poniekad frajda dla mnie juz zmyłam maikijaz, zaraz podstawy i tyle . dzisiaj miałam tylko neicala godzine z hh, ale spoko, tyle dzisiaj wyłaziłam sie ze mi styknie xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-17, 22:20   #410
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Allly Pokaż wiadomość

Dziewczyny, mam jeszcze jeden problem. Mianowicie- bardzo suche usta. Próbowałam już wielu rzeczy, min peelingów, carmexu, milionów różnych szminek, jednak nic nie przynosiło spektakularnych rezultatów. Wiecie, co może mi pomóc?
Dla mnie te carmexy i inne to pomoc na krótką metę. Większość pomadek jest na parafinie, która na początku daje efekt gładkich ust, a potem wysusza je jeszcze bardziej.

Moje usta najbardziej lubią pomadkę nawilżająca z lidla z miodem albo naturalne masła np babassu, ale kakaowe i inne też mogą być.

Jeśli chodzi o yr to ja się obkupiłam jak krażył po wizażu kod -50%, ogólnie z większością rzeczy czekam tam na promocje, po co mam płacić za krem prawie stówkę jak często jest po 50 zł.
Teraz dostałam ofertę- trzeba zamówić za 39 zł i dowolna rzecz z tego katalogu np perfumy jest gratis.
Na razie się nie kuszę, bo mam wszystko co potrzebne, ale za jakiś czas jak pokończą mi się kremy do stóp czemu nie- wezmę 2 kremy, perfumy i za wszystko będzie 40-50 zł.
Lawendowe kremy do stóp to jedna z moich naj rzeczy w yr.

Kolorówka mało mnie przekonuje- mam róż (wstępne wrażenia ok, ale aktualnie bardziej broznerów używam i tak) i szminkę (ale to był gratis)

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
kobieto, podobno znasz się na składach, mam prośbę, rzuciłabyś okiem? kupiłam trzy maseczki będąc w Niemczech i chciałabym Ci podrzucić skład jednej do obejrzenia

A
jasne, ale to już jutro ok?
Bo teraz słabo myślę.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-17 o 22:18
Stary 2012-08-17, 22:22   #411
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
to?
http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012....ko,kosmetyczne

Ja mam takie z ikei, ale i tak nigdy nie korzystam ze strony powiększającej, nie umiem się przy tym malować
dokładnie to
ja mam takie zwykle ze sklepu z serii "Wszystko po.." ale jedna strona jest stłuczona I w końcu się zmotywowałam do kupienia nowej I stare bede miala w domu bo tutaj nie mam swojego a w łazience żle się malować

Dziewczyny nie wycofują Alterry z rosa Pan z public relations napisał na wydarzeniu na fejsie, że wycofują tylko niektóre produkty i w poniedziałek ma napisać co konkretnie
Stary 2012-08-17, 22:36   #412
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

podziwiam
I super, że masz pasję, bo lepiej się dzięki temu żyje.

Ja się większość życia bałam najechać na mini krawężnik
Dopiero w tym roku odniosłam sukces - nie, że tyle lat się przełamywałam, ale miałam chyba 10 letnią przerwę w jeżdzeniu na rowerze.

A o skakaniu to nie wspomnę.

Ja jeżdżę po w miarę płaskich terenach, leśnych o ile się da, na szczęście jeszcze nie wyrżnęłam na tych kamieniach i piachu.

Tak szczerze to mi sporty nie sprawiają za wielkiej przyjemności Głównie robię cokolwiek, żeby spalić kcal i mieć ciało, które nie jest obwiśnięte po całości.
Owszem, jak się wymęczę to lepiej się czuję, ale nie mam jakiegoś napływu endorfin jak inni.

Podejrzewam, że sekret nie tkwi w moim podejściu, tylko w czymś innym niestety.

<3 <3 <3
Stary 2012-08-17, 22:37   #413
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:

125, 126. w poprzedniej czesci watku wklejalam jak wygladaja na ustach ------> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4783
Dzięki

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 22:37   #414
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Dziewczyny nie wycofują Alterry z rosa Pan z public relations napisał na wydarzeniu na fejsie, że wycofują tylko niektóre produkty i w poniedziałek ma napisać co konkretnie
Początkowo miały to być olejki i odżywka morelowa, zobaczymy co ostatecznie.

<3 <3 <3
Stary 2012-08-17, 22:48   #415
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję ciekawego hobby, a przy tym dużej dawki ruchu
Cytat:
Lilith
a kallosa którego uzywasz?
Cytat:
ojej wy takie wysportowane a ja właśnie siedzę i obżeram się solonymi orzeszkami czas to zmienić
ja paluszkami się obżerałam, wstyd

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 23:07   #416
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Początkowo miały to być olejki i odżywka morelowa, zobaczymy co ostatecznie.
mam nadzieję, że okazę się, że tylko niektóre warianty zapachowe olejów wycofają i dadzą jakieś meega nowości
Stary 2012-08-17, 23:27   #417
Talullah
Wtajemniczenie

Hej
Wrocilam, zalatwilam co mialam zalatwic i w nagrode pooo skoczylam na zakupy Do natury nie dotarlam ale bylam w rossie i mam 3 olejki - 2 x migdal i papaja i 1 x limetka i oliwa, wyprobuje, ale na cialo, na pewno nie na wlosy
Wzielam tez szampon z kofeina i biotyna i ten zachwalany krem do mycia twarzy, ciekawe czy mi bardziej podpasuje bo na razie moim nr 1 takich kremow jest yes to carrots
Kupilam tez bielizne w H&M i NY, kopertowke, wisiorek, bluzke i spodniczke w mohito (to pod katem mojej pozegnalnej imprezy ) oraz pierscionek, bransoletke i portfel w parfois - wpadly mi tez tam w oko 3 pary balerinek, pewnie sie na ktores zdecyduje

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
kuszą mnie też kosmetyki Yves Rocher, miałyście coś może? pewnie płukankę z malin
Ja mam sporo bo zlozylam zamowienie jak bylo to 50% znizki ale wstyd sie przyznac jeszcze nic nie porbowalam
Na razie denkuje to co otwarte, jak je pouzywam to chetnie potem dam znac co i jak sie sprawuje

Cytat:
zawsze lubilam rower. S. trenuje od lat trial i jest swietny w tym, jak ja patrze na niego to az samej mi sie zachcialo, byla okazja to skorzystalam, mimo ze nikt nie zna aby dziewczyny robily takie rzeczy ale jak widac mozna
ja od dziecka bardziej wolalam meskie sporty jak i zainteresowania, takze mnie to nie dziwi, wrecz sie nakrecam na jeszcze, jeszcze
Moj TZ skacze na tych dziwnych gorkach i pagorkach, rampach itd - nie mam pojecia jak to sie nazywa Nie chce tez wiedziec ile laduje w ten rower i sprzet - mi sie tez nie wtraca w ciuchy i kosmetyki

Powiem tylko jedno - raz widzialam chlopakow w akcji i nigdy wiecej, moja jedyna mysl to byla "hmmm dzwonic juz na ortopedie czy jeszcze troche zaczekac"

Wiec Cie podziwiam, ja sie boje o Niego i o siebie tez bym sie bala - a dokladniej o swoje dlonie, mam fobie na tym punkcie bo musze miec sprawne rece

Cytat:
Ja siedze i popijam bezkofeinowa latte z cukrem i syropem waniliowym

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Tallu aaa no widzisz, a mi ta maseczka bardzo służy olejki natomiast działały tak sobie...

W sumie z alterry pasuje mi tylko ta maska- po szamponie z morelą wypadały mi włosy nigdy więcej nie kupię

Wypadły mi ostatnio trzy rzęski, chlip chlip hehe żartuje sama nie wiem czy przedłużone rzesy to odpowiednia metoda dla mnie raczej już tak nie zagęszczę rzęs ale jak to kobieta- chciałam zobaczyć jak to wygląda

Wczoraj nałożyłam sobie na buźkę maseczkę z dermedica z kwasem hialuronowym- ale miałam rano rewelacyjną skórę

Zastanawiam się, czy nie kupić sobie na jesień flavo-c- kremu i serum. Sama nie wiem.
Ale na wlosy tak sobie czy na cialo? Bo ja kupilam je z mysla tylko i wylacznie o ciele

Flavo kup, co sobie bedziesz odmawiac
Widze ze masz maslo borowkowe z TBS, ja uwielbiam jego zapach, czasem tylko odkrecam zeby powachac

I pokaz rzesy, koniecznie Nic nie pisalas
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 23:43   #418
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
jasne, ale to już jutro ok?
Bo teraz słabo myślę.
pewnie, no problem
Cytat:
oby tylko nie poszły olejki albo niech dadzą w zamian jakieś wypasione
bo mleczko sernikowe niestety przepadło
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 00:13   #419
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
nie, nie wstawiałam, ale myślałam, że pisałam
być może pisałaś, a dawno mnie tu nie było i nie nadrobilam zaległości

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja paluszkami się obżerałam, wstyd

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
(...)
Ja siedze i popijam bezkofeinowa latte z cukrem i syropem waniliowym
(...)
mmm
i świetne zakupy

Stary 2012-08-18, 02:29   #420
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Wiec Cie podziwiam, ja sie boje o Niego i o siebie tez bym sie bala - a dokladniej o swoje dlonie, mam fobie na tym punkcie bo musze miec sprawne rece

Pamiętam scenę z chirurgów, jak Alex się z kimś bił. Najpierw im szef kazał uważać na twarze, a potem ktoś jednak na ręce właśnie, bo to najcenniejsze.

Mógłby być nowy sezon tak poza tym, bo mi się dłuuuży.

Spać nie mogę, jeszcze chwila i się nie opłaci nie kłaść

I też się dzisiaj obkupiłam w bieliznę- znowu, w sumie to powinnam mieć 1500100900 par majtek, ja nie wiem gdzie wyparowują, jakiś czas temu wywaliłam nieco, bo wiadomo że się spiera itd, ale gdzie reszta to ja nie wiem.
Ogólnie nowa kolekcja h&m- porażka jak dla mnie(nie lubię takich rzeczy, które gubią totalnie wszelkie wklęsłości i wypukłości sylwetki), udało mi się złowić spodnie w bliżej nieokreślonym kolorze- ciemna brzoskwinia? morela? spódniczkę błękitną i cieniutki sweterek 'kimonowy' - ale to chyba kolekcja sprzed 2 lat.

W douglasie wzięłam dwie szminki- isa dobra jelly kiss i jedną z pupy, a do tego serum good skin smooth-365, tallu kiedyś o nim pisała (pamięć do tego co nie trzeba to mam)
Tak w sumie to weszłam po prezent, ale nie umiem widocznie nie kupić niczego dla siebie, musi być sprawiedliwość
A douglasa też często omijam z mojego tradycyjnego powodu - ludzi śledzących każdy ruch.
Do tego jak porównam ceny u nas i za granicą to aż boli.

no i to tyle na szczęście- w więcej miejsc nie zdążyłam

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-18 o 02:43
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości