|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() chyba pora zacząć projekt denko ![]() mam pytanie ile tą odżywkę z isany z babassu trzymacie na włosach, żeby dawała efekty? Bo ja chyba za krótko trzymam, albo na mnie nie działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
podczytuje was z tel, bo jestem troche w zlym nastroju, ale na szczescie alterra nie jest moja ulubiona firma wiec ta wiadomosc mnie nie dobila
![]() zdecydowalam sie na zegarek z MK ten 1, poniewaz producent udziela 10letniej gwarancji rowniez na przetarcia, gdzyz uwaza ze to niemozliwe jest. zobaczymy ![]() ![]() ![]() dziekuje Wam za wasze opinie, ciesze sie ze moge na Was liczyc ;* witam cieplo nowe dziewczyny ![]() ja przerwalam trening z Ewa. S.daje mi taki wycisk na rowerze codziennie, ze nie mam sil na nic wiecej ;D ale przynajmniej potrafie juz wskakiwac i zeskakiwac z kraweznika, zjezdzac po schodach, wjezdzac bez zadyszki pod stroma gorke i zjecha z niej nie przefilkowujac, jestem taka zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Lilith
ja zawsze trzymam ją max 2-3 min, czy daje efekt? w sumie nie wiem ![]() ![]() caate ale z ciebie wariatka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze lubilam rower. S. trenuje od lat trial i jest swietny w tym, jak ja patrze na niego to az samej mi sie zachcialo, byla okazja to skorzystalam, mimo ze nikt nie zna aby dziewczyny robily takie rzeczy ale jak widac mozna ![]() ja od dziecka bardziej wolalam meskie sporty jak i zainteresowania, takze mnie to nie dziwi, wrecz sie nakrecam na jeszcze, jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#395 | |
Wtajemniczenie
|
agacia_cz, samaraNW, IwonciA_1992, Czekoladowa, asiulka, karolcia, Lilith dzięki za odpowiedzi
![]() ![]() karolcia Zawsze mam problem z pisaniem o sobie, więc będzie krótko, zwięźle i na temat: zakupoholiczka, fanka Seksu w wielkim mieście i początkująca włosomaniaczka ![]() ![]() Cytat:
![]() caate, zazdroszczę, zegarki MK są cudowne ![]()
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
ojej wy takie wysportowane a ja właśnie siedzę i obżeram się solonymi orzeszkami
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie plany pielęgnacyjne? doszlo moje zamowienie z Mazidel ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Soph, świetny av
![]() nie byłam dzisiaj w Rossie przez zakwasy na łydkach, ale jutro na pewno się wybiorę i do Pepco od razu wstąpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
kobieto, podobno znasz się na składach, mam prośbę, rzuciłabyś okiem? kupiłam trzy maseczki będąc w Niemczech i chciałabym Ci podrzucić skład jednej do obejrzenia
Aqua, Silt, Kaolin, Citric Acid, Aloe Barbadensis, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Chamomilla Recutita Extract, Spirulina Platensis Powder, Butylparaben, Coco-Glucoside, Ethylparaben,Isobutylpara ben, Methylparaben,enoxyethano l, Propylparaben, Xanthan Gum. (Silt = hier: Totes Meer Schlamm) wydaje się super, ale chciałam się upewnić ![]() Wzięłam jeszcze aloesową tej samej firmy i aloesową innej firmy, w obu aloes na 1 czy 2 miejscu w składzie ![]()
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami ![]() Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-08-17 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć!
Witam nowe dziewczyny na wątku ![]() ![]() Caate ja też czekam na zdjęcia zegarka na żywo ![]() ![]() Tallu aaa ![]() ![]() W sumie z alterry pasuje mi tylko ta maska- po szamponie z morelą wypadały mi włosy ![]() ![]() Wypadły mi ostatnio trzy rzęski, chlip chlip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj nałożyłam sobie na buźkę maseczkę z dermedica z kwasem hialuronowym- ale miałam rano rewelacyjną skórę ![]() Zastanawiam się, czy nie kupić sobie na jesień flavo-c- kremu i serum. Sama nie wiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
buahhot o przedłużałaś rzęsy, coś mnie ominęło
![]() ![]()
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Bo dla jednych rozsądna to 10 zł, dla innych 30 zł. Ja fajną dorwałam w top shopie, tylko niestety ciężko z dostępnością. Fajny jest też błyszczyk essence- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...yk-do-ust.html A ogólnie wolę żywsze kolory, niewiele tych szminek/błyszczyków nude mi się podoba. A jak z trwałością celii dziewczyny? ile się trzyma na ustach (bez spożywania posiłków i takich tam)
![]() |
![]() |
#407 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, mam jeszcze jeden problem. Mianowicie- bardzo suche usta. Próbowałam już wielu rzeczy, min peelingów, carmexu, milionów różnych szminek, jednak nic nie przynosiło spektakularnych rezultatów. ![]() weronika7 Powiesz proszę coś więcej o tym VS Workout? Edytowane przez Allly Czas edycji: 2012-08-17 o 22:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012....ko,kosmetyczne Ja mam takie z ikei, ale i tak nigdy nie korzystam ze strony powiększającej, nie umiem się przy tym malować ![]()
![]() |
![]() |
#409 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do tych podglądajacych i nieudzielajacych się - tez sie wczoraj nad tym zastanawialam i miałam to nawet napisac xD fajne zakupy :0 tez kupilam sobie te odzywke isany i jest super Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ----- niedawno wrocilam ze spota z przyjaciolka byłysmy w I am - jest wyprz bizuterii iw syztsko jest po piataku xD kupilam sobie koclzyki w kształcie ptaków, zwykły ansyzjnik w postaciu białych koralikow - uniwersalny i briooczke w kształceie kawalka tortu ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Moje usta najbardziej lubią pomadkę nawilżająca z lidla z miodem albo naturalne masła np babassu, ale kakaowe i inne też mogą być. Jeśli chodzi o yr to ja się obkupiłam jak krażył po wizażu kod -50%, ogólnie z większością rzeczy czekam tam na promocje, po co mam płacić za krem prawie stówkę jak często jest po 50 zł. Teraz dostałam ofertę- trzeba zamówić za 39 zł i dowolna rzecz z tego katalogu np perfumy jest gratis. Na razie się nie kuszę, bo mam wszystko co potrzebne, ale za jakiś czas jak pokończą mi się kremy do stóp czemu nie- wezmę 2 kremy, perfumy i za wszystko będzie 40-50 zł. Lawendowe kremy do stóp to jedna z moich naj rzeczy w yr. Kolorówka mało mnie przekonuje- mam róż (wstępne wrażenia ok, ale aktualnie bardziej broznerów używam i tak) i szminkę (ale to był gratis) ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Bo teraz słabo myślę.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-17 o 22:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam takie zwykle ze sklepu z serii "Wszystko po.." ale jedna strona jest stłuczona ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie wycofują Alterry z rosa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#412 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() I super, że masz pasję, bo lepiej się dzięki temu żyje. Ja się większość życia bałam najechać na mini krawężnik ![]() Dopiero w tym roku odniosłam sukces ![]() A o skakaniu to nie wspomnę. Ja jeżdżę po w miarę płaskich terenach, leśnych o ile się da, na szczęście jeszcze nie wyrżnęłam na tych kamieniach i piachu. Tak szczerze to mi sporty nie sprawiają za wielkiej przyjemności ![]() Owszem, jak się wymęczę to lepiej się czuję, ale nie mam jakiegoś napływu endorfin jak inni. Podejrzewam, że sekret nie tkwi w moim podejściu, tylko w czymś innym niestety.
![]() |
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#414 |
zawsze mam racje
|
Początkowo miały to być olejki i odżywka morelowa, zobaczymy co ostatecznie.
![]() |
#415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#417 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wrocilam, zalatwilam co mialam zalatwic i w nagrode pooo skoczylam na zakupy ![]() ![]() Wzielam tez szampon z kofeina i biotyna i ten zachwalany krem do mycia twarzy, ciekawe czy mi bardziej podpasuje bo na razie moim nr 1 takich kremow jest yes to carrots ![]() Kupilam tez bielizne w H&M i NY, kopertowke, wisiorek, bluzke i spodniczke w mohito (to pod katem mojej pozegnalnej imprezy ![]() ![]() Cytat:
![]() Na razie denkuje to co otwarte, jak je pouzywam to chetnie potem dam znac co i jak sie sprawuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem tylko jedno - raz widzialam chlopakow w akcji i nigdy wiecej, moja jedyna mysl to byla "hmmm dzwonic juz na ortopedie czy jeszcze troche zaczekac" ![]() Wiec Cie podziwiam, ja sie boje o Niego i o siebie tez bym sie bala - a dokladniej o swoje dlonie, mam fobie na tym punkcie bo musze miec sprawne rece ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Flavo kup, co sobie bedziesz odmawiac ![]() Widze ze masz maslo borowkowe z TBS, ja uwielbiam jego zapach, czasem tylko odkrecam zeby powachac ![]() I pokaz rzesy, koniecznie ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Raczkowanie
|
pewnie, no problem
![]() Cytat:
![]() ![]() bo mleczko sernikowe niestety przepadło ![]()
![]() |
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
być może pisałaś, a dawno mnie tu nie było i nie nadrobilam zaległości
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i świetne zakupy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#420 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mógłby być nowy sezon tak poza tym, bo mi się dłuuuży. Spać nie mogę, jeszcze chwila i się nie opłaci nie kłaść ![]() I też się dzisiaj obkupiłam w bieliznę- znowu, w sumie to powinnam mieć 1500100900 par majtek, ja nie wiem gdzie wyparowują, jakiś czas temu wywaliłam nieco, bo wiadomo że się spiera itd, ale gdzie reszta to ja nie wiem. Ogólnie nowa kolekcja h&m- porażka jak dla mnie(nie lubię takich rzeczy, które gubią totalnie wszelkie wklęsłości i wypukłości sylwetki), udało mi się złowić spodnie w bliżej nieokreślonym kolorze- ciemna brzoskwinia? morela? spódniczkę błękitną i cieniutki sweterek 'kimonowy' - ale to chyba kolekcja sprzed 2 lat. W douglasie wzięłam dwie szminki- isa dobra jelly kiss i jedną z pupy, a do tego serum good skin smooth-365, tallu kiedyś o nim pisała (pamięć do tego co nie trzeba to mam) Tak w sumie to weszłam po prezent, ale nie umiem widocznie nie kupić niczego dla siebie, musi być sprawiedliwość ![]() A douglasa też często omijam z mojego tradycyjnego powodu - ludzi śledzących każdy ruch. Do tego jak porównam ceny u nas i za granicą to aż boli. no i to tyle na szczęście- w więcej miejsc nie zdążyłam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-18 o 02:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.