Wszystko o ZUMBIE !! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-17, 12:51   #3511
SarahJasmin
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o ZUMBIE !!

Cytat:
Napisane przez Zumboholiczka Pokaż wiadomość
Sarah ja też się nie znam, ale może ci się odkształciły ( nie wiem czy piszesz o wkładkach czy o reszcie buta - nie wiem jak tą część nazwać) ze względu na zużycie materiału...
Nie wiem, boli mnie raczej dół stopy, wiec moze cos z wkładkami, nie wiem. Moze noga mi urosla? Ale watpie, bo buty ciagle kupuje tego samego rozmiaru.
SarahJasmin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 14:42   #3512
Asienka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zumboholiczka Pokaż wiadomość

A ja mam pytanie z innej beczki - kiedy jecie ostatni posiłek przed treningiem?
mi zazwyczaj wychodzi tak, że wracam z pracy po 15, obiadek potem kawka i o 18.15 zumba więc wychodzi na to, że ponad 2 godziny
Aha i jeszcze pól godziny przed zajęciami zażywam L-karnitynę
Stary 2012-08-17, 15:14   #3513
Sadunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asienka83 Pokaż wiadomość
Aha i jeszcze pól godziny przed zajęciami zażywam L-karnitynę
ło madre!!! w lecie tez??? na mnie w lecie tak dziala, ze jak dojde do fitnesu to ze mnie kapie, bez kitu a zeby bylo smieszniej, to w upalach stustopniowych, ktore mam wrazenie coraz nas czesciej nawiedzaja, to jeszcze dwa dni ze mnie kapie;/ ale w zimie, ach w zimie...
Sadunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 15:43   #3514
Asienka83
Zadomowienie

ehmm, w lecie też i też ze mnie kapie hehe ale zauważyłam, że jak zaczęłam ją brać to faktycznie każdy hardcore na zajęciach zniosę
Stary 2012-08-17, 16:16   #3515
LilyAllen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja uwieeelbiam lidla mam skarpetki, dresy, koszulkę i majtki

ktoś tam się pytał o buty. juz kiedys była dłuuuuuuga dyskusja. ja i jeszcze chyba ze dwie dziewczyny mamy nike musique. bardzo fajne
To ja mam Nike Musique, to ja! I Limonatka też, i może ktoś jeszcze?

Kurczę, dziewczyny, czytam wątek regularnie, ale nie byłam na zumbie już 2 miesiące MegaDance w Lublinie ma przerwę wakacyjną, do innego klubu nie mogłam się zapisać, bo tam przeważnie zumba raz w tygodniu, a ja do niedzieli pracowałam w bardzo nieregularnych godzinach

Ale już się szykuję na nowy rok akademicki! Tylko najpierw muszę znaleźć nowe mieszkanie Niech któraś w międzyczasie zumbuje i za mnie!
LilyAllen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 16:42   #3516
klaudens
Zakorzenienie

jak dobrze, że pisałyście o tych nikach, poszłam szukać dzisiaj i na moje nie szczeście nigdzie nie było 36,5 same duże zostały ale fajne buciki odpowiadają mi
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:18   #3517
Ania09121983
Zadomowienie

po ostatniej zumbie boli mnie krzyż;/ mam chory kręgosłup ale nie wiedziałam że aż tak taniec może go obciążyć. nie wiem czy będę mogła dalej skakać;/

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:14   #3518
Laurka1708
Raczkowanie

Asieńka ja też wcinam L-karnitynę chociaż nie mam pojęcia czy pomaga... Baw się dobrze na weekendzie zumbowym

Jak już jesteśmy przy temacie ciuchów to może któraś z dziewczyn poleci jakiś fajny stanik sportowy - taki który utrzymuje to co trzeba, bo ja właśnie z tym mam największy problem... Szukałam już wszędzie i nie umiem znaleźć niczego odpowiedniego. Nie mam jakiegoś mega dużego biustu, takie raczej przeciętny. Będę wdzięczna za jakieś rady )
Laurka1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:33   #3519
Asienka83
Zadomowienie

Dzięki Laurka nie mogę się już doczekać bo tydzień bez zumby był straszny :/
Hihi no właśnie czy pomaga w tym czym trzeba to też nie wiem, ale najważniejsze że ma się więcej sił po niej (przynajmniej ja tak mam)
Też chętnie posłucham rad co do staników bo też nie umiem jakoś dobrać...
W przyszłości marzy mi się oczywiście z zumbawear bo miałam okazję założyć i świetnie wszystko trzyma, jest mega wygodny ale ta cena znowu... może Mikołaja poproszę
Stary 2012-08-17, 19:27   #3520
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z zumby. Jak mi tego brakowało od wtorku.

Asieńka i reszta zumbowiczek, w końcu mam tą piosenkę, która męczyła mnie od tygodnia i którą was męczyłam. Spytałam instruktorki i to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=_iu0R...eature=related
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:32   #3521
sayurii
Zakorzenienie

Asienka właśnie miłego zumba weekendu Ale Ci zazdroszczę! Jak tam, masz jakieś nowe info co do Karinkowego zumba night?

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość

Asieńka i reszta zumbowiczek, w końcu mam tą piosenkę, która męczyła mnie od tygodnia i którą was męczyłam. Spytałam instruktorki i to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=_iu0R...eature=related
Aaaaa nie znałam tego! Fajna
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:40   #3522
Asienka83
Zadomowienie

Cytat:

No ja też nie znałam, fajna zabawa przy niej musi być

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
Asienka właśnie miłego zumba weekendu Ale Ci zazdroszczę! Jak tam, masz jakieś nowe info co do Karinkowego zumba night?

Dzięki Jeszcze nic nowego nie wiem, ale spoko całe dwa dni będę Karinę męczyć o to
Stary 2012-08-17, 20:42   #3523
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Robiłyśmy do tej piosenki rozgrzewkę: skłony głowy przód/tył i na bok, ramiona, biodra.
Może podrzućcie swoim instruktorom tą piosenkę?
Stary 2012-08-17, 20:44   #3524
LilyAllen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
jak dobrze, że pisałyście o tych nikach, poszłam szukać dzisiaj i na moje nie szczeście nigdzie nie było 36,5 same duże zostały ale fajne buciki odpowiadają mi
Może lepiej poszukaj w sieci? I tak w outletach muszą mieć tylko resztki...
Ja jak szukałam swoich, stacjonarnie spotykałam tylko 38 - a potrzebowałam 40. W końcu kupiłam na allegro, i tak stały się moje
LilyAllen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 20:49   #3525
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Ja się boję jakoś kupować buty przez internet.

Dzisiaj pierwszy raz tańczyliśmy do ,,Kurikitaka"
Stary 2012-08-17, 20:55   #3526
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też nie znałam, fajna zabawa przy niej musi być

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Dzięki Jeszcze nic nowego nie wiem, ale spoko całe dwa dni będę Karinę męczyć o to
Oj biedna Karinka
Cytat:
Robiłyśmy do tej piosenki rozgrzewkę: skłony głowy przód/tył i na bok, ramiona, biodra.
Może podrzućcie swoim instruktorom tą piosenkę?
Jakoś głupio tak chyba
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 21:09   #3527
Asienka83
Zadomowienie

Cytat:
Ja się boję jakoś kupować buty przez internet.

Dzisiaj pierwszy raz tańczyliśmy do ,,Kurikitaka"
Kurikitaka też śmieszna
Ja też musiałam kupić przez internet bo nigdzie nie mogłam dostać tych muzycznych nike i na szczęście trafiłam dobrze

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Oj biedna Karinka
Hihi
Co zrobić, ona już jest takim moim zumbowym guru, zaraz po Beto

Cytat:
Jakoś głupio tak chyba

Jak spoko instruktor to czemu nie
Ja już tańczyłam do kilku moich ulubionych Super zobaczyć co instruktor może do Twojej ulubionej nuty wymyślić ^^

Edytowane przez Asienka83
Czas edycji: 2012-08-17 o 21:13
Asienka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 21:57   #3528
Limonatka
Zakorzenienie

Dziękuję za gratulacje, chociaż nie wiem czy jest czego heh... Wzięłam tą pracę z braku laku, bo moja poprzednia praca się skończyła (umowa się skończyła, a to był projekt unijny więc nie było raczej szans na kolejną umowę bo koniec projektu=brak potrzeby moje stanowiska..). no i zdarzyła mi się ta praca, więc wzięłam mimo że pieniążki mniejsze i praca mniej mnie interesuje i na razie, po 2 dniach to w ogóle mam mieszane uczucia heh,ale lepsza praca niż bezrobocie, prawda? Więc mam pracę, ale nadal będę usilnie szukała czegoś innego. Oby szybko się znalazło!

Zaciekawiła mnie ta L-karnityna. Po co ją bierzecie przed treningiem? Co ona wtedy daje/ma dawać? Oprócz rozumiem obfitego pocenia się

Co do staników to wypowiem się jako posiadaczka ogromnego biustu hehe który przez wiele lat odstraszał mnie od jakiekolwiek sportu. Ja obecnie tańczę w Freya Active (zdjęcie na dole), ale jak nie macie aż tak dużego biustu jak ja (ja noszę 80H/75JJ wg brytyjskiej numeracji) to możecie spróbować też (moim zdaniem) mniej utrzymujących staników np. Panache Sport albo Shock Absorber.

A jeszcze muszę się wam wyżalić.... Otwierają bliziutko mnie klub sportowy (ale byłam już pytać, strasznie drogie są karnety + wpisowe heh.. chyba za drogo jak na mój gust,nawet jeśli mam blisko na piechotę..) i pomyślałam, że dam cynk "mojej Sandrze", żeby po powrocie z Turcji gdzie jest tym animatorem w hotelu tam może się zgłosiła to miałabym Sandrę pod nosem A ona mi odpisała.. że po Turcji nie będzie długo w Gliwicach bo się przeprowadza prawie od razu do... Holandii bo się zakochała Ale jeeeju, serce mnie zabolało prawie "MOJA" Sandra wyjeżdża na dobre!!! To nie kolejne trzy miesiące, tylko nie będzie jej, nie będzie prowadziła zajęć Okropnie mi smutno Bo wiecie co, jak ona teraz na wakacje wyjechała, to mówiłam, że chodziłam do innej i że była w miarę w miarę, ale od dwóch miesięcy nie chodzę na zumbę. Dlaczego? Bo żadna instruktorka nie jest mnie w stanie tak zachęcać jak Sandra Do niej chodziłąm z mega przyjemnością na zajęcia, było super, a do każdej innej szłam bardziej "idę bo muszę"
Pisałam już wam kiedyś, czemu tak jest chyba. Dlatego, że Sandra (albo np. Regla) bawią się zumbą. To jest dla nich zabawa, śmiech, taniec, coś co daje power'a i radość, i priorytetem jest zabawa i dobry humor a nie wyrzeźbienie ciała. A u innych instruktorek mam wrażęnie, że jest na odwrót - przede wszystkim musimy wyrzeźbic ciało, a zabawa i dobry humor to "przy okazji"

No więc mam doła, bo teraz serio nie wiem co ze sobą zrobić, gdzie i do kogo chodzić, zwłaszcza że wybór mam niewielki w Gliwicach Szkoda, że Regla nie ma zajęć gdzieś bliżej Nie wiem co zrobię. Jak kluby fitness ruszą ze swoimi normalnymi grafikami na wrzesień to je przejrzę i pewnie wtedy zdecyduję. Ale tak mi przykro że nie bedzie mojej ukochanej instruktorki

freya_active_4392-rd.jpg

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 22:12   #3529
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyAllen Pokaż wiadomość
Może lepiej poszukaj w sieci? I tak w outletach muszą mieć tylko resztki...
Ja jak szukałam swoich, stacjonarnie spotykałam tylko 38 - a potrzebowałam 40. W końcu kupiłam na allegro, i tak stały się moje
Też bym tak zrobiła, ale normalnie noszę r.35 i trochę boje się w ciemno kupować
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 22:37   #3530
Asienka83
Zadomowienie

Limonatka oj no faktycznie smutne wieści, mogę sobie wyobrazić co czujesz, bo chyba żadna z nas nie chciałaby aby jej ulubiona instruktorka na dobre się przeniosła poza nasz zasięg
Qurcze no, nie może ten jej ukochany przyjechać do Pl...
Ach......
No pozostaje Ci jedynie przeszukać okoliczne kluby, szkoły. Mam nadzieję, że trafisz na kogoś tak charyzmatycznego jak Sandra, chociaż pewnie ciężko będzie ją zastąpić :/
Stary 2012-08-17, 22:47   #3531
SarahJasmin
Raczkowanie

Cięzko zastapic swojego ulubionego instruktora. Ale bądzmy dobrej mysli... musisz sprawdzic w paru miejscach, moze akurat ktos Ci podpasuje.
Ja się modle aby mi zajecia na studiach nie pokryly sie z zumba z Pawlem, bo w szał wpadne :P
Stary 2012-08-18, 00:27   #3532
Ketmiia
Przyczajenie

Cześć, jestem kompletnie zazumbowana, więc podczytuję ten wątek.

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość

Zaciekawiła mnie ta L-karnityna. Po co ją bierzecie przed treningiem? Co ona wtedy daje/ma dawać? Oprócz rozumiem obfitego pocenia się
Obecnie nie biorę L-karnityny, przyznam, że nawet na to nie wpadłam . Kiedyś jednak poprawiałam nią sobie wydolność przed aerobikiem lub przed wycieczką rowerową z moim chłopakiem. Miałam wtedy niezłego speeda i byłam w stanie dotrzymać tempa kolarzowi, który miał wtedy prawdziwego hopla na punkcie pedałowania.

Według mnie, z tego co wiem, L-karnityna nie jest sama w sobie środkiem odchudzającym, lecz dzięki niej można ruszać się szybciej i być bardziej wytrzymałym, przez co następuje lepsze spalanie.
Jest to środek naturalny, wytwarzany przez organizm, więc nie można zażywać jej cały czas, bo się organizm rozleniwi i przestanie ją sam wytwarzać.

więcej można przeczytać na Wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Karnityna
Ketmiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 12:31   #3533
SarahJasmin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ketmiia Pokaż wiadomość

Według mnie, z tego co wiem, L-karnityna nie jest sama w sobie środkiem odchudzającym, lecz dzięki niej można ruszać się szybciej i być bardziej wytrzymałym, przez co następuje lepsze spalanie.
Dokładnie. Ale jak ktos trenuje intensywnie, i chce zrzucic, to łykanie przed treningiem moze byc dobrym rozwiązaniem. Ja sama planuje sobie kupić. Dawno temu brałam l-karnityne i pomagala.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Chcialabym zrobic sobie w 2013 (za rok) instruktora zumby... ale hmm troche mnie zniecheca, ze zeby utrzymac licencje musze płacić 30 $ miesięcznie. Niby ok, bo dostaje sie materialy, muzyke itd.itp. ale co jak np. nie bede w stanie zaplacic miesiac albo dwa? Przepada mi licencja? Musze kurs od poczatku robic?
Stary 2012-08-18, 15:12   #3534
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Limonatka oj no faktycznie smutne wieści, mogę sobie wyobrazić co czujesz, bo chyba żadna z nas nie chciałaby aby jej ulubiona instruktorka na dobre się przeniosła poza nasz zasięg
Qurcze no, nie może ten jej ukochany przyjechać do Pl...
Ach......
No pozostaje Ci jedynie przeszukać okoliczne kluby, szkoły. Mam nadzieję, że trafisz na kogoś tak charyzmatycznego jak Sandra, chociaż pewnie ciężko będzie ją zastąpić :/
Cytat:
Napisane przez SarahJasmin Pokaż wiadomość
Cięzko zastapic swojego ulubionego instruktora. Ale bądzmy dobrej mysli... musisz sprawdzic w paru miejscach, moze akurat ktos Ci podpasuje.
Ja się modle aby mi zajecia na studiach nie pokryly sie z zumba z Pawlem, bo w szał wpadne :P
Dzięki dziewczyny... Wiem, że muszę szukać innego instruktora, ale jak pisałam, już kilku mam sprawdzonych i mi nie pasowali nigdy do końca. Nie było tragicznie,ale też nie na tyle super, żebym została Eh. Pozostaje tańczenie zumby samemu, ale to nie to samo...

Cytat:
Napisane przez Ketmiia Pokaż wiadomość
Obecnie nie biorę L-karnityny, przyznam, że nawet na to nie wpadłam . Kiedyś jednak poprawiałam nią sobie wydolność przed aerobikiem lub przed wycieczką rowerową z moim chłopakiem. Miałam wtedy niezłego speeda i byłam w stanie dotrzymać tempa kolarzowi, który miał wtedy prawdziwego hopla na punkcie pedałowania.

Jest to środek naturalny, wytwarzany przez organizm, więc nie można zażywać jej cały czas, bo się organizm rozleniwi i przestanie ją sam wytwarzać.

więcej można przeczytać na Wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Karnityna
Ooo, to ciekawe! CHyba sobie kupię L-karnitynę A macie jakiś sprawdzony preparat? Że też ngidy nie wpadłam na to, żeby to łykać przed treningiem, kurczę no :P Może byłabym teraz super szczupła haha

Stary 2012-08-18, 23:19   #3535
Laurka1708
Raczkowanie

L-karnityna na pewno wspomaga odchudzanie, ale jakichś super rezultatów nie ma się co spodziewać. Ja mam w tej chwili taką http://www.megapower.pl/olimp-lcarni...ap-p-4465.html
Laurka1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:10   #3536
sQuaara
Zakorzenienie

dobra kochane, wrocilam z Jastrzebiej

OGIEN!!!!!! wiecej napisze jak Was nadrobie bo zostaly mi 3 strony a chce z rodzicami posiedziec bo dawno sie widzielismy ale po wyjezdzie w mojej glowie i playliscie kroluja
http://www.youtube.com/watch?v=bpRcRJDHfgg
http://www.youtube.com/watch?v=TR-Om...layer_embedded

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA chce jeszcze raz Oficjalnie zazdroszcze wawce Michała, Sylwii za to jakimi sa dobrymi ludzmi, Oliwiera za tylek w ukladach i usmiech caly trening, Oktawiana za wuklan energii i wszelkie starania pomimo widocznych problemow z sexi wersja zumby to jak zastepuje szejki swoimi ruchami bylo boskie ;D

a Agnieszka Gina jest z Wro ale ja do niej nie chodze... Wielbie ją ze mimo wieku jest takim wulkanem energii i figura zawstydziła każda na kicz party (sory laski) ale prowadzi zajecia w innych klubach a ja po 2dnia stwierzilam "tesknie za Przemem" pomimo wszystkiego jego zumbe lubie najbardziej ;D

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Laurka1708 Pokaż wiadomość
L-karnityna na pewno wspomaga odchudzanie, ale jakichś super rezultatów nie ma się co spodziewać. Ja mam w tej chwili taką http://www.megapower.pl/olimp-lcarni...ap-p-4465.html
lkarnityna tylko z zielona herbata i nie na odchudzanie a na celulit

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez SarahJasmin Pokaż wiadomość
[/COLOR]Chcialabym zrobic sobie w 2013 (za rok) instruktora zumby... ale hmm troche mnie zniecheca, ze zeby utrzymac licencje musze płacić 30 $ miesięcznie. Niby ok, bo dostaje sie materialy, muzyke itd.itp. ale co jak np. nie bede w stanie zaplacic miesiac albo dwa? Przepada mi licencja? Musze kurs od poczatku robic?
za godzine zumba instruktor liczy sobie ok.100zl wiec 30$ szalem nie jest
a jak nie zaplaisz przepada Ci zin.zaplacisz i znow jestes czlonkiem
gorzej jak ktos Cie przylapie ze w okresie nieplacenia prowadzisz zajecia-to jest prawnie unormowane jako nielegalne

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Laurka1708 Pokaż wiadomość
Asieńka

Jak już jesteśmy przy temacie ciuchów to może któraś z dziewczyn poleci jakiś fajny stanik sportowy - taki który utrzymuje to co trzeba, bo ja właśnie z tym mam największy problem... Szukałam już wszędzie i nie umiem znaleźć niczego odpowiedniego. Nie mam jakiegoś mega dużego biustu, takie raczej przeciętny. Będę wdzięczna za jakieś rady )
ja nie ogarniam ergonomicznych pumy czy super wzmacjaniajcych biust...
sama mam duzy biust i zalozylam ost z h&m za 19zl przecena
http://www.hm.com/pl/product/97589?a...rticle=97589-F
....zakochalam sie nie rozciaga sie ani nic, biust nie wyplywa gora czy bokami pod pachami, pralam codziennie recznie i nic sie z nim nie stalo <3

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
To muszę popatrzeć za spodniami. U mnie dodatkowo dochodzi fakt, że pocę się na udach i pośladkach. Okropny dyskomfort

Więc dziś zumba!

ja tez.... pupa posladki.. kolana.(przód) wygladam jakbym w kałuży usiadla... myslalam ze to kwestia grubszych dresow, ale jak zalozylam ciensze to szybciej zrobily sie mokre.. wiec bez sensu

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
u mnie michał, oktawian, asia i cała reszta fajnych instruktorów w jastrzębiej
niestety asia szału nie zrobila
Stary 2012-08-19, 17:15   #3537
Limonatka
Zakorzenienie

Fiu fiu, brzmi fajnie Czekam na jakieś filmiki albo zdjęcia z Jastrzębiej, zrobiłaś coś?

Stary 2012-08-19, 18:03   #3538
SarahJasmin
Raczkowanie

Ojojoj skoro okolo 100 zl za godzine... i skoro nie ma problemu, jesli nie zaplace w jakis miesiac (gdy nie bede prowadzic zajec oczywiscie)- no to super.
Ale dopiero w 2013 roku.
Stary 2012-08-19, 21:23   #3539
najada_naj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA chce jeszcze raz Oficjalnie zazdroszcze wawce Michała, Sylwii za to jakimi sa dobrymi ludzmi, Oliwiera za tylek w ukladach i usmiech caly trening, Oktawiana za wuklan energii i wszelkie starania pomimo widocznych problemow z sexi wersja zumby to jak zastepuje szejki swoimi ruchami bylo boskie ;D

a Agnieszka Gina jest z Wro ale ja do niej nie chodze... Wielbie ją ze mimo wieku jest takim wulkanem energii i figura zawstydziła każda na kicz party (sory laski) ale prowadzi zajecia w innych klubach a ja po 2dnia stwierzilam "tesknie za Przemem" pomimo wszystkiego jego zumbe lubie najbardziej ;D[COLOR="]

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

[/COLOR]

niestety asia szału nie zrobila
Zgadzam sie, Michal z zona kochani, wlozyli mase pracy w calosc wyjazdu, z obojgiem sie fajnie zumbuje. Oliwier przekochany, caly w usmiechach, Piotr superprofesjonalny i sympatyczny, Weronika mega sexy. Zgadzam sie z Oktawianem, ja w ogole uwazam, ze on sam fajnie tanczy, ale gorzej juz u niego z prowadzeniem zajec i uczeniem innych czegokolwiek, za bardzo sie koncentruje na sobie.
Co Ty masz do wieku Agnieszki? . Mloda kobita, moze po 30 cos, wulkan energii i figura marzenie. Jest prawie tak fajna, jak moja trenerka
Ogolnie bawilam sie niezle, jak sie okazuje schudlam prawie dwa kg przy okazji. Sprobowalam wielu tancow, juz wiem, ktore nie dla mnie (np. Erotic czy broadway) . Na pewno wybiore sie na wrzesniowy festiwal zumby i listopadowy salsy, poszukam tez czegos z bachata.
najada_naj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 22:40   #3540
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najada_naj Pokaż wiadomość
Zgadzam sie, Michal z zona kochani, wlozyli mase pracy w calosc wyjazdu, z obojgiem sie fajnie zumbuje. Oliwier przekochany, caly w usmiechach, Piotr superprofesjonalny i sympatyczny, Weronika mega sexy. Zgadzam sie z Oktawianem, ja w ogole uwazam, ze on sam fajnie tanczy, ale gorzej juz u niego z prowadzeniem zajec i uczeniem innych czegokolwiek, za bardzo sie koncentruje na sobie.
Co Ty masz do wieku Agnieszki? . Mloda kobita, moze po 30 cos, wulkan energii i figura marzenie. Jest prawie tak fajna, jak moja trenerka
Ogolnie bawilam sie niezle, jak sie okazuje schudlam prawie dwa kg przy okazji. Sprobowalam wielu tancow, juz wiem, ktore nie dla mnie (np. Erotic czy broadway) . Na pewno wybiore sie na wrzesniowy festiwal zumby i listopadowy salsy, poszukam tez czegos z bachata.
bo Oktawiam z tego co zauważyłam średnio odnajduje się w takich maratonach, gdzie jest kilku instruktorów. Za to solo na zajęciach jest super i moim zdaniem dużo lepszy niż Michał i Oliwier.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości