![]() |
#3601 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
O glince tego nie słyszałam, ale może czegoś nie doczytałam ![]() W każdym razie dla świętego spokoju można drewnianą, plastikową, albo pędzelkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 | |||
Zakorzenienie
|
Przypomniałaś mi, że powinnam wreszcie wybrać się do jakiejś kosmetyczki
![]() Nooo, lepiej, żeby nie wiedziała co jej córka wyprawiała w wieku nastu lat ![]() Zanim je zniszczę będę musiała sobie poczytać dla przypomnienia szalonych szczenięcych lat i minionej młodości ![]() Cytat:
![]() Wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() My zaprosiliśmy koleżankę na seans Gry o tron ![]() Cytat:
![]() Też przestałam na studiach, zbyt dużo czasu zajmowało, tym bardziej, że ja opisywałam wszystko ze szczegółami i czasami jeden dzień (oczywiście nie pisałam codziennie, tylko te ciekawsze rzeczy) zajmował mi kilka stron kratka pod kratką ![]() Zamówiłam sobie buty z Deichmana przez internet - super sprawa, jeśli okażą się niedobre to można oddać je w najbliższym sklepie i zwracają pieniądze. A kupiłam buty na aerobik - oczywiście dziecinne, ale u mnie w sklepie nie było mojego rozmiaru, tzn były mniejsze (coś takiego to tylko w dziecinnych ![]() ![]() ![]() TŻ pomagał mi wybierać, takie żeby miały dobrą gumową podeszwę. Wiecie jak fajnie jest wykonywać jakieś ćwiczenie i wreszcie nie ślizgać się po parkiecie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Ta - http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1000 ? To rzeczywiście jakaś prawie nieuchwytna zjawa. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja znowu bez sandałów. Yoko mi pożarła. Ale to moja wina, bo na podłodze zostawiłam. Zawsze burę Max dostawał, a teraz zauważyłam, że to pannica but mi podgryzała. Max tylko zabiera i poduszki sobie z moich butów robi . Miłego dnia ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | ||||||||
|
Cytat:
Z serum bym zrezygnowała, skoro masz tonik z kwasem BHA [LHA to pochodna BHA]. Za to od czasu do czasu zrobiłabym peeling kwasem salicylowym albo migdałowym dla lepszego efektu. Jak chcesz koniecznie coś z LHA, to możesz zrobić serum na bazie jednego oleju [te trzy to moim zdaniem chwyt, żeby wyciągnąć kasę]. Wybierz jakiś jeden odpowiedni do cery problematycznej i LHA i też masz serum ![]() ![]() Tak, jak pisałam, glinkę chyba można, ale witaminy C nie. Ona ulega utlenieniu przy kontakcie z metalem i traci swoje właściwości. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio stwierdziłam, że najładniejsze buty, to dziecięce. Chciałam kupić sandały, bo te co mam, to mi się już rozwalają i nic mnie nie zachwyciło. Za to dziecięce bardzo. Cytat:
Tak, ta ![]() Jak weszłaś na stronę? Próbowałam się dostać do niej poprzez klikanie z listy preparatów i się nie dało. Link nie działa ![]() Cytat:
![]() Ot, choćby marcheweczki, może akurat się promocja trafi. Chociaż powiem Ci, że ostatnio zajrzałam na ebay i chyba nawet bardziej opłaca się zamówić ![]() Kupując od tego sprzedawcy http://www.ebay.pl/itm/Yes-Carrots-C...item255570e09b Za zestaw 2+2 z przesyłką wyszłoby jakieś 190 zł, podczas gdy w Sephorze już po uwzględnieniu promocji -20% wychodzi jakieś 220 zł. No ta z koralowcem ma całkiem niezły wpływ na pazury, ale jak sama zauwazyłaś - odzywka-widmo ![]() Cytat:
![]() Rozwaliły mnie te poduszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwielbiam ten serial ![]() ![]() Cieszę się ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Będę informować ![]() ![]() ![]() Myślę,że w tym roku i tak Ci się już sandały nie przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Aga znalazłam właśnie to- http://kwejk.pl/obrazek/1364974/najgorszy.html ![]()
![]() |
![]() |
#3606 |
|
Aaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro Ray Wilson daje koncert niedaleko mnie... ale pewnie nie pójdę ![]()
![]() |
![]() |
#3607 | |||||||
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze zapiski są jeszcze z podstawówki - oczywiście o chłopakach
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A książki czytałaś? Jeśli nie to przeczytaj, świetne są. Pierwszy raz czytałam prawie 10 lat temu i tak mi się spodobały, że po mnie czytał TŻ, a potem jeszcze mój ojciec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba wybiorę się jutro do brafitterki - wynalazłam jedną w moim mieście ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Zaczęłam przeglądać te zeszyty i trafiłam na taki z czasów, kiedy miałam 17 lat i przeczytałam tam, że mówili na mnie wtedy "Nirvana - narwana" - zupełnie o tym zapomniałam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3608 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co prawda nie oglądałam serialu ani nie czytałam książki, ale mina tego typa mówi wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No mada faka ![]() Trzeba Ci było na Jarmark Jagielloński do mnie przyjechać, To byś miała trzy w jednym ![]() ![]() Cytat:
Ja też powinnam. W LaVantilu promocja na cyckonosze - 40% Cytat:
Idę po kanapencję z POMIDOREM ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja już to dawno zauważyłam. Tak samo jest i z ubraniami. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://apteka.we-dwoje.pl/barbra_bar...ul,a18228.html http://www.aptekamiasta.pl/product/i...ci-z-koralowca http://www.close2you.pl/produkt/nier...lowca/366.html Co teraz wszyscy z tym "Tronem" poszaleli ? O czym to jest ? Coś takiego mądrego jak Harry Potter i Wiedźmin ? Cytat:
Cytat:
No coś Ty ? Zapowiadaja dwa tygodnie temperatury w okolicach 30-tu stopni . Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie mam problemu z odstawieniem papierosów. Całe życie nie rozumiałam określenia : nałóg . Mam problem z tyciem . A u mnie każdy dodatkowy kilogram to zabójstwo. Nie wiem dlaczego, bo wiele z osób z tych, które rzuciły nie ma tego problemu. A jak z Twoją mamą ? Pewnie jakbym zaczęła porządnie spalać {ćwiczenia}, nie byłoby tego problemu . Ale na to to ja już za leniwa jestem . Cytat:
Mnie to jakoś nie kusi . Mam te swoje 75H na fiszbinach i jest dobrze. Tylko fason muszę dobierać, bo nie lubię cycków po pachami . Nie wiem, nie znam się, ale nie rozumiem co, oprócz braku komfortu, niewygody i bólu, możne dać mniejszy obwód . Chyba, że to co na zebrach ściśnie się w cycki wejdzie ![]() Oj Aga, Ty się rzeczywiscie na "uroczystość" porządnie szykujesz ![]() Nie zniesmaczaj Agi ! Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jak juz wyliczysz ile za to wyjdzie (za te opakowania i przesylke ![]() ![]() ![]() ooo a wiesz jakie tam maja rozmiary? takie 'bazarowe' ![]() ![]() bo tez juz sie zbieram do zakupu stanika w normalnych rozmiarach tylko czekam na jakies promocje ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- jak ktoras uzywa, albo chce wyprobowac Waxa mlecznego to jest na promce w Superpharmie, za 10zł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3611 | |||||
|
Otwiera się z linku
![]() Ale jak się wejdzie ze strony ogólnej, tam gdzie oferta jest, to nie mogę kliknąć w tą odżywkę, kursor nie reaguje. [QUOTE=Heroldin;35965053] Baaardzo trudno dostępna. Tylko w trzech sklepach znalazłam . http://apteka.we-dwoje.pl/barbra_bar...ul,a18228.html http: Cytat:
![]() Nic to, będę szukać dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to już nie to samo ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na kolację zjadłam 5 sztuk z żółtym ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() Na pocieszenie mam mlecznego Kallosa [dopiero, pierwszy raz w życiu, uwierzycie?] ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Aga, widziałam, że byłaś i nic nie napisałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jak wzięłam te z 2000 roku to ciężko dało się odczytać, bo długopis trochę wyblakł, a te lata były najfajniejsze ![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj ![]() ![]() ![]() Fioletowy był, ale z odrobinę mniejszą miseczką. No i cena mnie trochę przeraziła, jeszcze nigdy nie kupiłam stanika za 150 zł i jeszcze jakiś czas temu w życiu nie przyszłoby mi to do głowy ![]() Kupiłam za to miękki w Esotiq (też nie miałam pojęcia, że jest u mnie taki sklep), po raz pierwszy w życiu, bo zawsze mi się wydawało, że w miękkim piersi będą mi wisieć, a tu taka niespodzianka ![]() ![]() A w jakim? ![]() Taaaak? To znajdźcie mi proszę fajne dziecinne sandałki (albo inne buty) w kolorze czarnym i na lekkim obcasie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może to się wyda dziwne, ale po raz pierwszy miałam na sobie stanik, w którym fiszbiny przylegały do mostka ![]() Na tę uroczystość na pewno muszę kupić porządny stanik ![]() No właśnie! ![]() Cytat:
![]() Nie wierzę ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- No jak to nic?? To są bezpodstawne oskarżenia ![]() Zobacz jakiego długiego posta napisałam ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ile to ja opakowań tego latte zużyłam . Ale już jakoś ze cztery lata nie miałam. Cytat:
Opowiadaj . Rzeczywiście tak Cię mierzyła jak to dziewczyny opisują .Robi ten stanik "rowek" ? Cytat:
A ja tyle płacę . W ubiegłym roku odkryłam sklep na bazarze, który handluje produkowaną w Polsce bielizną . Mają tam fantastyczne staniki po 75,00. Tylko, że z gąbką. Nie pamiętam z jakiej firmy, bo zaraz wszystkie metki obcinam. Jak pojadę do miasta, to spojrzę. Może i u Ciebie będą. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie czytałam żadnej pozycji z tego typu literatury. Znam z opowieści. A Wiedźmina oglądałam z Michałem Żebrowskim w roli głównej i nic a nic nie rozumiałam fabuły. Cytat:
Ja, przy ostatnim odstawieniu papierosów, w ciągu tygodnia przytyłam ponad kilogram czy coś koło tego. No tak, ale moje ćwiczenia ograniczały się do zmiany programów w TV. Dlatego szczerze podziwiam i zazdroszczę ludziom, którzy mają taką silną wolę, żeby ćwiczyć. No i z dietą u mnie kruchutko. Kocham jeść. Tu też daje o sobie znać lenistwo, a przede wszystkim - brak motywacji. Jak widać moja choroba i ostrzeżenia lekarzy to za mało. Łatwiej złapać kawał kiełbasy i chleba, niż stać przy kuchni i coś upitrasić. Ale chyba się otrząsnę. Nie tak dawno dowiedziałam się, że jednemu z moich znajomych, cierpiącemu na tą samą przypadłość, olewającemu podobnie jak i ja podstawowe nakazy, nogę pod kolanem amputowano. Miłego dnia ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim rozmiarze został jedynie ten kolor http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...537966156.html Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A oglądałaś film czy serial? Bo serial jest już trochę lepszy. Cytat:
![]() Gdybym jeszcze jadła coś zdrowego to nie byłoby tak źle, ale do zdrowego odżywiania mi daleko. Kupiłam to ustrojstwo do gotowania na parze i owszem, kilka razy coś w ten sposób zrobiłam, ale nie chce mi się robić 2 obiadów (tak jak teraz moja mama), więc i tak w większości jemy z TŻ'em to samo. I najczęściej coś szybkiego, bo po powrocie z pracy nie chce nam się stać przy garach. Ja chodzę na te ćwiczenia 3 razy w tygodniu, ale co z tego skoro obżeram się słodyczami, kiełbachą itd. Nie mówiąc już o piwie ![]() Np dzisiaj na śniadanie jedliśmy smażoną kiełbasę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-08-19 o 13:36 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie nigdy nie kupowalam mlecznego Waxa, bo mialam Kallosa, ale Wax bez porownania ![]() ![]() Cytat:
![]() czytalam ze te 'rowki' sa niezdrowe na codzien, bo skora sie 'dusi' i odparza ![]() Cytat:
![]() ![]() to na fajna promocje trafilas skoro az 50% ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2012-08-19 o 16:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |||
|
Cytat:
Oj, było fajnie ![]() ![]() Szkoda, szkoda... Cytat:
Ale mój TŻ dał ![]() ![]() ![]() Muszę się porządnie porozglądać. Ta promocja kusi mocno. Miałam taki fajny biustonosz żelowy, dawno temu jeszcze w Stanach sobie kupiłam. Potem miałam przerwę w jego noszeniu, bo był ciut za mały. Niedawno znowu wygrzebałam go z szuflady, założyłam dwa razy i... pękła mi poduszeczka, silikon się rozlał ![]() Fakt, wysłużony był, bo miał chyba z 10 lat, ale bardzo go lubiłam. Robił obłędny biust ![]() A zwykłym, szkolnym, taka zbieranina ![]() Cytat:
![]() Dziś też kolejne 5 ![]() To uwierz ![]() Kiedyś już nawet zamówiłam na wspólnych zakupach z mojego miasta, ale później laska zniknęła z wizażu, zero kontaktu, już mi się jej ścigać nie chciało. Potem zużywałam zapasy i wiecznie coś przybywało, więc specjalnie nie zamawiałam i tak zleciało...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 | |||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj Kasiu, nie chcę moralizować, ale... Sama wiesz... Dostałam odpowiedź w sprawie odżywek ![]() Podobno zmieniają opakowania i we wrześniu będzie nowa edycja ![]() Oby tylko składu nie tykali ![]() No i podejrzane, że ta multawitaminowa ciągle dostępna... Albo do odstrzału, albo to z opakowaniami to jakaś ściema ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak już pozużywam zapasy [tak, znowu mam zapasy, ale tym razem tylko jedną kremową maskę, a reszta bez spłukiwania, sztuk 3], to zaopatrzę się w Waxa. Potem może zamówię coś z Natura Siberica. Kusi mnie jeszcze organiczny Timotei i Jericho Rose.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Jesteś okropna
![]() To ja Ci powiem, że zrobiłam dzisiaj zupę pieczarkową ![]() Nieprawda! Kiedy mnie opierniczałaś ja pisałam właśnie mojego długiego posta ![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się, że to jest chyba taki sam model i rozmiar by się zgadzał http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...568773521.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukalam u siebie ale jakos nie moglam nic znaleźć ![]() ![]() Cytat:
![]() zrobilam zamowienie na ZSK ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3621 | |||
|
I jutro też będę jeść
![]() A jak mi się skończą, to poproszę mamę, żeby mi jeszcze przywiozła, sasasasa, mniam mniam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co pobrałaś Sobie? Jak ta czytam sobie opisy tych składników, to normalnie brałabym i brała... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Fajne te nacycniki . Jest wątek na Wizażu o doborze staników i sporo dziewczyn ma w podpisie link do tej "nowej" metody mierzenia razem z tabelkami. Piszą też o firmach, która jakie staniki robi {zabudowa, miękkość, rozciągliwość}. Czytałam to namiętnie, bo też chciałam tą metodą biusthalter kupić. Zrezygnowałam. Sama zmierzyć nie umiem, a i specjalistycznego sklepu u mnie nie ma. Musiałabym do Gdańska jechać . Jak trafię na link, to wkleję . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ha, nie wiem. Piszą stale Biowax z rumiankiem i że podobno taka rewelacja . Dopytam się. Cytat:
Oj, wiem ! Dobrze wiem. Jakiś miesiąc temu ugryzła mnie przy kostce przy stopie menda komarzyca. Ździebko rozdrapałam. Do dzisiaj mi się gnoi. Moje metody nie pomagają. Trzeba będzie do lekarza po coś z antybiotykiem iść . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zamówiłam komplet z propolisem, szampon objętość i nawilżenie i odżywkę ochrona i odżywienie. Nie zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 04:45 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie drogeryjne popróbuję. Ten Timotei Organics kusi bardzo, fajny ma skład ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem, dopiero 2 razy użyłam
![]() To poszalałaś ![]() Wcale Ci się nie dziwię, bo ja rozumiałam tylko dlatego, że wcześniej czytałam książki i wiedziałam o co chodzi. A jak sobie przypomnę tę sztuczną grę... No nie mów ![]() ![]() Cytat:
![]() Burza u mnie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć .
Nie wierzę ! { ![]() Cytat:
Fuj !!! Cytat:
Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 | ||
|
Cytat:
![]() I te efekty specjalne ![]() ![]() ![]() Cytat:
Skoro o pogodzie, to u mnie tez ciepło, choć sie nie zapowiadało, bo popadało trochę z rańca...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A od samego rana znowu upał... Taaak, ale i tak nic nie przebije tego jak byliśmy w kinie na filmie - pojawia się Eyck z Denesle i na sali rozlega się zdziwiony głos "Stepień??" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Coś mi się wydaje, że jesień coraz bliżej . Melancholia mnie dopadła i mam egzystencjalne rozmyślania o przemijaniu . Jak nic - jesienna depresja. Bociany już zabezpieczają gniazda na zimę, żurawie skrzykują się do odlotu, a życie przemija. Jak ja nie lubię tej pory roku ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma u nas w biblitece kompletu ![]() ![]() Zgadzam się Cytat:
![]() ![]() Nic takiego,uwierz ![]() Wczoraj anwet mogłam się opalać,cofam to co powiedziałam ![]() Cytat:
Mam problemy z netem,więc nie wiem kiedy będe mogła normalnie skorzystać z wizażu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.