|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
Cytat:
![]() ja używam paluchów i zapragnęłam zmiany
|
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
podobno MAestro i Lancrone sa dobre z tych bardziej przystepnych cenowo...
ale ja wiesniakiem jestem i uzywam plastycznych i sprawdzaja sie bardzo dobrze
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
kawa poleca Lancrone i są dostępne cenowo
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu, wszystkiego dobrego!
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu Sto lat, spelnienia marzen i mnostwo szczescia i milosci
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies ma urodziny ? Wszystkiego najlepszego, pociechy z męża, żeby nie wycofywali odzywki bananowej i żeby nic Cię nie podrażniało na buzi
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
zwiesiu, życzę Ci by każdy dzień był pełen radości, żebys sobie wszystko poukładała tak jak tylko chcesz i byś w pełni mogła czerpać ze szczęścia jakie niesie ze sobą małżenstwo
wszystkiego co najlepsze ![]() ilsa, Twoje życzenia mnie powalają niekiedy ![]() chyba poszukam tych Lancrome dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!
Z racji, że walę drugiego browara i mi cudownie błogo i radośnie to popiszę z Wami jak już się wpakuję do łóżka lub z pracy, ale DZIĘKUJĘ Wam za gratsy i kciuki! i teraz najlepszy motyw... nie mam pojęcia, z jakich linii mi przyszło to zaproszenie na spotkanie rekrutacyjne za to mega JARAM SIĘ Katarem powaga, jeszcze nic się nie wydarzyło, ale jestem tak niesamowicie napalona na tę pracę, że sobie nie wyobrażacie jeden minus (chociaż jak na razie to dla mnie żaden minus) - nie wolno się przytulać i całować na ulicy można tylko za rękę się trzymać. Qatar Airways bardzo dbają o to, żeby potencjalni pasażerowie żyli nadzieją, że stewka będzie ich przyszłą żoną na tyle, na ile się orientowałam, to mieszkanie dostaje się w wieżowcu w centrum stolicy, Doha. Mieszka się z dwoma-trzema innymi dziewczynami, każda ma oczywiście swój pokój. O wyżywieniu i transferze chyba pisałam (w trakcie pracy żarcie gratis, transport z i do mieszkania za free), full pakiet medyczny, ubezpieczeniowy, dodatkowo w trosce o kondycję fizyczną personelu najczęściej w budynku, w którym się mieszka, jest udostępniony kompleks sportowy. Nie chcę pisać, że łatwo się dostać, bo się nie dostanę i będzie wtopka ale powinno być spoko. Jak nie - są Emirates, które zapewniają podobne (wręcz lepsze) warunki. PaCZcie, gdzie mieszka cabin crew: http://www.immopolis.pl/wp-content/g...ower/21ct7.jpg (jeden z sześciu chyba budynków, w których są mieszkania dla nich).Ok, wiem, rozpisałam się bez sensu, ale jestem pod wpływem i napalam się niesamowicie na tę robotę ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, wszystkiego dobrego
![]() Jusia, trzymam mocno kciuki, żeby się udało Podziwiam odwagę ![]() I pewnie ciut tej odwagi zazdroszczę
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwunia
Dzień dobry ![]() Alem się naprodukowała wczoraj bez sensu, masakra edytowałabym to, ale dostanę bana ![]() A poza tym, z rzeczy przyziemnych i codziennych - zaraz zdechnę z głodu ![]() Mam nieśmiały plan, że po pracy zjem coś, odpocznę chwilę i potem pojadę na basen. Skończyły mi się fajki i nie wiem, czy kupować następną paczkę, bo zamierzam rzucić. Muszę się wziąć za swoją kondychę, biorąc pod uwagę ewentualny egzamin z pływania, to pasowałoby przepłynąć z jeden basen bez zadyszki ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Gdzie jesteście? Pobudkaaaaaa! Nudzi mi się
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa odnośnie cierpienia zwierząt..... nie wiem, czy próbowałaś kiedyś ogolić wiewiórkę lub sobola, ale na moje skromne, nieco wprawne już oko, śmiem twierdzić, że dla wiewiórki golenie kończy się śmiercią.
Więc....miłego używania pędzli ze zwierzątek
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak to?
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
No....wiewiórki, sobola i tego typu zwierzaków nie da się ogolić, bo jest to dla nich za duży stres (wytłumacz wiewiórce, że ma stać grzecznie, póki nie zostanie ogolona).
Dlatego takie zwierzątka mają swoją małą rzeźnię gdzie są zabijane, później skórowane a włosy do pędzli pochodzą z golenia już zdartych skór.
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umówiłam się na środę na peeling kawitacyjny, trzymajcie kciuki, żeby efekt był co najmniej tak samo powalający jak po wizycie w SPA bo cera mi się strasznie spsuła. Na następny się umówię 2-3 tygodnie później i od razu uzupełnię rzęsy.Co poza tym... nie odpocznę chyba jednak po pracy powoli się budzę, więc jak dojadę do domu, to chyba posprzątam, bo mam koncertowy burdel dosłownie, ciuchy na podłodze, wszędzie sierść psa, brudne naczynia w zlewie, no nigdy nie dopuściłam do takiego syfu muszę jeszcze psu jedzenie ugotować. Potem chcę jechać na ten basen, a wieczorem pobiegać. I dzisiaj chyba sobie odpuszczę piwo, przerzucę się na zieloną herbatę albo kakao ![]() Poprzyjcie mnie teraz, pochwalcie i zagroźcie czymś, jeśli nie zrobię tego, co na dzisiaj zaplanowałam
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna nie da się. Byłoby to zbyt czasochłonne dla człowieka, zbyt stresujące dla zwierzęcia i zupełnie nieopłacalne. Dużo tańsze jest uśmiercenie.
Poza tym, to są te sama hodowle co na futra. Nikt nie hoduje kilku wiewiórek po to, żeby mieć ich sierść. Wszystkie sobie żyją a w odpowiedniej porze roku są hurtowo zarzynane. Życie.
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do cieni na początek polecam ten http://maestrobrush.pl/pl/pedzle-do-...ia-nr-497.html chyba, bo nie chce mi się z łóżka wstawać i sprawdzac ![]() kiedyś go uzywalam do nakładania na calapowiekę, w kącik i do rozcierania jednocześnie ![]() Cytat:
też muszę niedlugo wykorzystać moje 5![]() i tak: nie kupuj fajek, posprzątaj, biegaj i/lub basen, i zamiast piwa zielona herbata ![]() ja dzisiaj planuję wrócić do ewki
|
||
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, no ja robiłam już raz wtedy, co byłam z W. na weekendzie spa - i efekt był taki
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
justi
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, że okropne, ale jak na 91 lat
wooow http://www.pudelek.pl/artykul/42428/...toksu_zdjecia/
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
arra
![]() Piczko, widziałam dzisiaj jej fotki na Onecie, też byłam w szoku. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Znalazłam opinię laski, która pracuje w Qatar Airways, kurczę... no to mi się zdecydowanie najbardziej podoba. I na dodatek rekrutacja wygląda naprawdę spoko. Ok, walnij mnie któraś, żebym przestała już zanudzać na ten temat
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę aż tyle mamy wiewiórek że można je tak tabunami uśmiercać ? Myślałam że je np. masowo gazują na chwilę żeby były otępiałe i golą
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Justi jaram się
weź się kobieto za siebie!! stewardessą będziesz!! więc do roboty i zero lenistwa!Zwierzaku wszystkiego naj najlepszego
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam. Nic nie zastąpi zwierzęcego futerka, co wiedzieli ludzie od prehistorycznych czasów
![]() Justi, jaram się Wczorajszy wieczór zdecydowanie udany
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
a mama mi powiedziała wczoraj że zamknęli jakąś gościarkę która chodziła po ludziach którym się urodziły kotki, mówiła jak to się dobrze zaopiekuje a potem karmiła nimi pytona
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
zwiesiu sto lat!
|
|
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
hej..ale się z rana wkurzyłam..nie dość, że dzisiaj mam tak zawalone zatoki jak jeszcze nie miałam i normalnie oddychać nie mogę to jeszcze okazało się, że kochany bank zabrał mi z konta 60 zł za opłatę roczną za kartę..no szlag mnie zaraz trafi..
okazało się, że wcisnęli mi droższy model karty, a ja się nie zorientowałam ![]() ponadto nie mam sił by jechać na motorówkę z Cz. chyba spróbuję chociaż na tą wycieczkę odrą..i może do kina, bo mamy darmowe bilety na 2d i 3d ![]() w ogóle to jak któraś ma ochotę iść w najbliższym czasie do kina to polecam też stronę http://www.bezgranicznie.pl/promocja/3 tutaj można sobie załatwić kupony na bilet za 10 zł z tym, że trzeba się spieszyć i polować na nie zaraz po północy, bo szybko schodzą..i bilet za te kupony trzeba kupić w danym tygodniu do czwartku
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze maja chamowa z tym bankiem
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, ooo, ale siara z tym bankiem :/ współczuję zatok
Med, osz no biorę się, nie ma co. Ale przede wszystkim to muszę się wziąć za jedzenie, bo moja garderoba w ogóle na mnie nie pasuje ![]() Muszę chyba się też podkurować, bo jak wydycham powietrze nosem to ulga, ale jak wdycham, to chce mi łeb rozsadzić
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

i zapragnęłam zmiany
01.08.2013
15.08.2014

13.03.2008

można tylko za rękę się trzymać. Qatar Airways bardzo dbają o to, żeby potencjalni pasażerowie żyli nadzieją, że stewka będzie ich przyszłą żoną
Podziwiam odwagę 

ale jak to?
powoli się budzę, więc jak dojadę do domu, to chyba posprzątam, bo mam koncertowy burdel dosłownie, ciuchy na podłodze, wszędzie sierść psa, brudne naczynia w zlewie, no nigdy nie dopuściłam do takiego syfu