|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
u mnie od wczorajszego popołudnia katastrofa.,.. żar leje się z nieba, zero wiatru, gorąco i duszno... już teraz mam na termometrze 26 st. w cieniu
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dziękuję dziewczynki za wgląd w albumu.
Jestem pod ogromnym wrażeniem aktualnie horo bo zasiedziałam się u ciebie jaki spektakularny efekt no szok, jakie są wspaniałe ![]() Wieczorem zajrzę do reszty bo dzieciaki buszują i nie mogę się skupić Mnie póki co możecie poznać z twarzy w albumach, ale mam nadzieję że i ja dołączę ze swoją klatką
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie minimum to 3-4 msc dwa razy w tygodniu po godzince.
Cytat:
to takie przykłady pierwsze z brzegu jakie mi do głowy przyszły. I czasem na prawdę kilka prostych zasad pozwala na zupełnie normalne funkcjonowanie bez żadnych problemów trawiennychWięc jak już wyjaśnisz co Ci jest z pewnością będzie dobrze
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Kasik jeden ten biały to 4 a drugi ten żółty to 3 widać to od razu jest bardziej wycięty ale ma regulowaną wielkość miseczki, szary to h&m roz.40,
Dzięki Graziu za komplement
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawa sprawa. No cóż, najwyeraźniej nie można mieć wszystkiego. Albo facet, albo cycki. Ja wybieram cycki
[/QUOTE]Hahaha!!!!!!!!!!!!!!!Rewe lacja.Normalnie prawie posikałam sie ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Ja tez mam spac w Gatcie a na dzien trophy ale to pewnie dlatego ze my Anik mamy anatomy a Kasikkk okrągłe....
|
#2289 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=kasikkk87;35936628]pachinkoa co Z Twoja operacja???
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- haha ja to 5 dni w tygodniu operuje ![]() codziennie mam sie umówić do Pani dr.... (no comment) powstrzymuje mnie fakt, że nikt mi nie pozwoli isc na zwolnienie przy moim trybie pracy.Ale może tydzień po op dałabym rade powlec sie do pracy
|
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
heloł
Majirel 22.08 - 4![]() Dzidzia Horo 24.08 - 6 Lenkii 06.09 - 19![]() Alex0912 12.11. - 86
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Patrycja, piękne ciałko i piersi ![]() Cytat:
, no chyba że w pracy leżysz i pachniesz ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Tasha, nie mogę się już Twoich zdjęć doczekać ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Aaaaa, odnośnie mojej wczorajszej imprezki - nie uwierzycie, czym oczarowałam teściową parówkami w cieście Najprostsza i najszybsza przekąska do piwka powaliła moją teściową na łopatki, i o to chodziło ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Dodałam zdjęcia moich miesięcznych krzywusków . Jak pisałam - fałdów już prawie nie widać
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
pobyłam między wami i się rozmarzyłam...ja też chcę
![]() ![]() i pilnujcie żebym bez biuściku stąd nie wyszła!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Joasi mi kiedyś napisała, że jak już tu weszłam, to bez cycków nie wyjdę i tak się stało
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
Toniu,
zleciało, zleciało... podejrzewam, ze ten tydzień będzie mi się strasznie dłużył Aniko, dawaj ten przepis, bo kiedyś jadłam, ale za diabła nie wiem jak się te parówki w cieście robi ![]() zaraz biegnę do albumiku ![]() Pachinko, dziękuję Katarzynko, nie ma opcji, żebyś przy takiej grupie "wsparcia" nie zrobiła biuściku ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Aniko, zmieniają się ... ale ich nie ukryjesz ![]()
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
BTW * wszystkie wasze piersiaki mi się podobają Na dodatek wszystkie macie takie zgrabne figurki...Czy to nowy biust was zmobilizował do pięknej prezencji, czy jak? *nie spotkałam też podobnej wyjściówki do mojej ![]() edit. jeszcze horo mignęła w drugim planie na zdj.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2012-08-18 o 21:19 |
||
|
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
Horo - przepis na ciasto:
2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 czubate łyżki masła lub margaryny 100 ml mleka Pierwsze trzy składniki rozdrabniamy paluchami, potem dolewamy mleko, zagniatamy ciasto i rozwałkowujemy na grubość ok. 3 - 4 mm (w zależności, jak grube chcesz mieć ciasto). Ciasto kroimy na kwadraty - na kolację robię całe parówki (wtedy ciasto w prostokąty), a wczoraj miałam takie a'la koreczki - parówka na 4 części . Kwadraty smaruje się po środku musztardą, owija się nimi paróweczki (najlepsze wg mnie są z Krakusa, żadne tam z MOM), zlepia i do piekarnika na ok. 15 minut . Do tego różne sosy - pomidorowy, tzatziki i jakie lubisz, u nas najlepiej sprawdza się zwykły keczup. Mniam, mniam
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-18 o 21:26 |
|
|
|
#2298 |
|
Zadomowienie
|
anik zauwazylam ze tez masz blizny tak jak ja jedna wyzej druga nizej bo opuchlizny juz tam chyba nie masz co
a gdzie foty w ubraniu )
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zadomowienie
|
ja gdzieś tam kiedyś pojawiałam się na fotkach
na razie nie mam nic z teraz, ale zaraz po cesarce, jak już dotrę do domku to pokażę siebie z malutką ![]() Cytat:
już zapisuję
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Mayu za rady, dziś moja siostra powiedziała,że ona też leczyła jekieś bakterie, które miała w żołądku, ale to dopiero może wykazać endoskopia....zobaczymy, poleczymy.
|
#2301 |
|
Zadomowienie
|
Anik a Ty podkladasz jeszcze gaziki???
|
|
|
|
#2302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pogodę jak pogodę, ale jak z takim brzuszkiem ![]() Cytat:
![]() Też m się wydaje, że tydzień za mało, lepiej nie ryzykować, a każdy inaczej przechodzi ![]() Się wyrównały ![]() Ja też
|
||
|
|
|
#2303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podczas gastroskopii pobiera się próbkę i robi test na jej obecność , wynik jest po 5 minutach. Można też taki test kupić w aptece i zrobić ze śliny. Helicobacter pylori powoduje podrażnienie żołądka i dwunastnicy i w konsekwencji prowadzi do wrzodów i raka Zarażone nią jest 70% społeczeństwa- ale nie u wszystkich się rozwija i jest przyczyną zmian chorobowych. Czemu- nie wiadomo do końca. Można założyć że powodem do jej dobrego rozwoju jest słabość błony śluzowej. Zarażamy się nią najczęściej jeszcze we wczesnym dzieciństwie (najczęściej matka zakaża dziecko)- i co ciekawe u pewnego odsetka dzieci samoistnie (?) zakażenie ustępuje. Do zakażenia może dojść też w wyniku kontaktu ze śliną osoby zakażanej (np. pijąc z jednego kubka lub liżąc jednego lizaka) lub podczas kontaktu oralno-analnego![]() Miałam hele i wrzoda który pękł w wieku 23 lat dawne to czasy i wtedy ta wiedza u nas była dość świeża (że wrzody są chorobą zakaźną). Teraz wiadomo już jak diagnozować, leczyć i potem postępować ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
detektywa chciałam wynająć Znowu masz nocki to nie fajnie . Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz coś lepszego---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
No a teraz idę zobaczyć co słychać u Twoich panienek.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#2304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja robię parówki w cieście francuskim i robią furorę na imprezach ciasto francuskie kupuję (a jakże ), lekko rozwałkowuję jeszcze bo i tak jest za grube :P potem kładę parówkę, wzdłuż układam ciut sera żółtego i keczup. zawijam, dociskam widelcem , odcinam, kroję na takie 3-4cm kawałeczki, nacinam lekko nożem, smaruję surowym jajkiem (rozbitym i rozbełtanym oczywiście ) i do piekarnika na 15min (200st)... pyszniutkie na ciepło i na zimno mmmmm
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
Witam
No tak, wszystkie jeszcze smacznie śpią .W imieniu cycków dziękuję Wam za miłe komentarze Kasik, zdjęć w ubraniu jakoś nie chciało mi się robić, popstrykam innym razem ![]() Toniu, parówki we francuskim też pyszne . Ale i bez sera są smaczne, takie chrupiące to ciasto wychodzi .---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Dziewczyny, odnośnie helicobacter - ja miałam tę bakterię przez kilkanaście ładnych latek . Nie dałam sobie zrobić gastroskopii, więc lekarz kazał mi co jakiś czas kupować testy apteczne
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-19 o 08:22 |
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Witam was moje kochane
Podczytuje was calutki czasik mam tyle latania,ze szokANIKA kochana na pewno stąd nie wyjdziesz bez cycuszkow marzenia trzeba spelniac
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko wpadłam pożyczyć Wam cieplutkiej niedzieli
Graziu-hihi Anika ma już cycki i to jakie śliczne Aniko - i ja muszę z ciekawości test zrobić A w albumiku byłam- ślicznie piersi wyglądają
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A test zrób, dla pewności
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj chciałabym spełnić,ach chciała...
|
|
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie roznice zauwazyla kolezanka widziala moje zdjecie tylko
chociaz gigantow nie mam jak dla mnie one nie sa jakos zauwazalne dopiero nago widaccc roznice o tak heheeee a zawsze mialam push up b wiec nie malego heee
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

jaki spektakularny efekt no szok, jakie są wspaniałe
to takie przykłady pierwsze z brzegu jakie mi do głowy przyszły. I czasem na prawdę kilka prostych zasad pozwala na zupełnie normalne funkcjonowanie bez żadnych problemów trawiennych

Majirel 22.08 - 4

. Jak pisałam - fałdów już prawie nie widać 

.