|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Cytat:
ja tez uwazam, ze jesli zdjecia sa super to wystarczy nawet kilkadziesiat, w ubieglym roku bylam na weselu z ktorego bylo ok. 1700 zdjec nie dosyc ze bylo to nie do przezycia w trakcie ogladania, bo wymieklismy wszyscy przy piecsetnym to obrobce poddano ok. 50 i cala reszta to byla jakas masakra!! fotograf byl beznadziejny robil zdjecia gorsze niz moja 10 letnia kuzynka, poprostu pstrykal wszystko co popadnie bez pomyslu, bo na umowie mieli min. 1500 zdjec Tak na zdrowy rozum ile mozna zrobic zdjec z jednego dnia? ja z tygodniowych wakacji przywoze ok. 800-1000 zdjec, a malo nie robie i zdecydowanie nie czujemy niedosytu, wrecz przeciwnie. Wiec Kiciu 50 zdjec (jak dobrze pamietam?) z sesji, jesli sa dobrze zrobione to moim zdaniem jest wystarczajaco, wiec nie powinnas sie przejmowac Abstrachujac - czasem do pieknych wspomnien wystarczy jedno zdjecie Dzisiejszym PMkom zycze, aby ta nowa droga byla uslana wylacznie radoscia i usmiechem Pogoda na slub jest dzisiaj wymarzona
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak będzie mniej to tez się nie przejmę![]()
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Trafila sie okazja wiec pragneę zlozyc dzisiesjzym PM i ich narzeczonym najserdeczniejsze życzenia i spelnienia marzeń
|
#4054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z reportażu mamy idealną ilość zdjęć, każda chwila uchwycona z dwóch aparatów, więc naprawdę jest co oglądać i wspominać. Każde zdjęcie jest pięknie obrobione i przemyślane. A z pleneru mamy 50 ale każde jest inne i na każde mogłabym patrzeć godzinami aż nie mogę uwierzyć ze to my nie wiem po co miałoby mi być po 10-20 ujęć z jednego miejsca. Uważam że dobry fotograf to jest taki, który robi po kilkadziesiąt ujęć z jednego miejsca, ale później wybiera jedno, które jest takie ze mózg staje w poprzek a co do tego co na koniec napisałaś to trafiłaś z samo sedno moje dziecko na pewno nie będzie mieć cierpliwości żeby wszystkie nasze zdjęcia tyle razy oglądać dobrze że jest album Cytat:
|
||
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
heeej ! pamietacie mnie jeszcze?
daaawno zagadalam bo mam przedweselny tuning chałupy ale wlasnie skonczylismy czesc malowania i juz Was nadrabiam ![]() ![]() ![]() dzisiejszym zaslubionym zycze wszystkiego co najpiekniejsze !!!
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PMkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! Szczęścia, miłości, samych radości i takich pięknych słonecznych dni, jaki jest dziś
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obrobionych jest 117 + jeszcze 20 które nam wrzuca na płytkę... może macie i racje... ja jestem okropną fociarą i kocham oglądać foty oj już jest jak jest przyznam że z tych 117 to mi się tylko pojedyncze nie podobają ok 100 jest boskich ![]() lecę się fryzować
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy myślicie, że JA w rozmiarze 44 ciężko będzie zwęzić do 38/36?
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
kurde strasznie duża różnica...
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejszym Pmką życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
widze, że JA jest bardzo popuralna
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM samych pieknych i radosnych dni u boku mezulkow
![]() hmmm...chyba bym sie bala ze nie bedzie miec takiego fasonu jak trzeba...szczegolnie w biuscie, bo z cala reszta to chyba nie powinno byc problemu. |
|
|
|
#4064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przynajmniej dopóki nie będziecie mieli dzieci![]() Dyskutowałyście o fotkach Ja już prawie namówiłam TŻ na sesję w innym dniu, ale na pewno nie będzie to 8 godzin, tylko ze 3-4. Ale jeszcze nie na pewno, obym nie zapeszyła 1700 zdjęć nie chciałoby mi się w życiu oglądać Najczęściej i tak będziemy wracać do albumu z tymi wybranymi![]() Na koniec pokażę wam nasze kieliszki Właśnie skończyłam przyklejać te pierdółki na nie
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
czy przyjmiecie z powrotem do swego grona stara stoperaniarę ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4066 | |
|
Konto usunięte
|
oczywiście
gdzie byłaś jak Cię nie było?Cytat:
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35972249]oczywiście
gdzie byłaś jak Cię nie było?ładne [/QUOTE]malowałam
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4068 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzisiejszym PMkom życzę pięknych chwil, dużo szczęścia i radości i wspaniałej zabawy.
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyskim ślubującym dziś PM życzę wszystkiego co najpiękniejsze a przede wszystkim miłości, miłości, miłości!
Dziś ślubuje brat mojej świadkowej, wracaliśmy z TŻtem z zakupów i mijaliśmy ich jak jechali już do kościoła. I powiem wam, że aż mnie brzuch zaczął boleć jak sobie uświadomiłam że za TYDZIEŃ, 7 DNI, S I E D E M DNI (!!!) to my tak będziemy jechać
|
|
|
|
#4070 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja, i ja śpieszę z życzeniami dla dzisiejszych PMek! Niech ten dzień będzie jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu, a cała małżeńska droga pełna, miłości, wzajemnego zrozumienia i przyjaźni!
A nam dzisiaj mija 4 tygodnie! Zdjęć nadal nie ma Aczkolwiek wolę poczekać, oby tylko efekt był satysfakcjonujący.W ogóle śniło mi się dzisiaj, że byłam na ślubie u Karolinki85. Mam nadzieję, że u Ciebie przygotowania idą zgodnie z planem ![]() Btw, powiem Wam, że jestem zdegustowana. Chciałam sobie odświeżyć garderobę i w galeriach nie znalazłam dosłownie nic, co by mi się spodobało na tyle, żeby kupić... Na allegro też mi ciężko coś fajnego znaleźć Jakieś beznadziejne te nowe kolekcje. Kumpela przyjechała z Francji, też miała się "obkupić" i ma takie samo wrażenie... czy ja jestem zbyt wybredna?
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą dzwoniła do mnie bliska koleżanka, że nie przyjdzie na wesele bo wczoraj zmarła jej przyjaciółka... Dziewczyna 23 lata, miesiąc temu dowiedziała się, że ma białaczkę. Jutro pogrzeb...
Tak sobie myślę, że ja się teraz przejmuję jakimiś drobiazgami, kolorem wstążeczek, kwiatami. A tak naprawdę to jest tak mało ważne kiedy obok dzieją się takie ludzkie dramaty. Chodzę teraz skołowana i nie mogę przestać o tym myśleć. Nie mogę sobie wyobrazić jak czują się rodzice tej dziewczyny, jej rodzina, przyjaciele... Masakra |
|
|
|
#4072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No ba!
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Chłopak mojej współlokatorki też zmarł jak miał 23 lata. W sierpniu słabo się poczuł, okazało się, że ma guza mózgu. Na początku listopada był pogrzeb. To jedno z bardziej traumatycznych przeżyć w moim życiu Ostatni raz widziałam go po biopsji w szpitalu...
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciebie zawsze
![]() Cytat:
w tej kwestii napiszę wam, co dowalila moja swiadkowa. Pojechalam do nich na drugi dzien po nawalnicy. Wsiadlysmy w samochod i przejechalysmy sie po okolicznych wsiach zobaczyc jakie znsizczenia, Byly duże i świadkowa naszla refleksja, że ludzie kloca sie o glupoty, glupotami sie przejmuja a dookola tyle tragedii... Wrocilysmy do domu, siedzimy i wrocila mama swiadkowej z pracy... moja swiadkowa urzadzila jej dzika awanture, bo poszla do pracy w jej butach...
|
|
#4074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj na waku spokój, a ja mam wolny wieczór - rano byłam na zakupach, jak chcecie to pokażę Wam buty, które kupiłam sobie za całe 44,90... A TZ poszedł na kawalerski i ciekawa jestem jak to się skończy. Świadek na 100 % zabierze ich na gogo i to jeszcze przeżyję. Ale nie podoba mi się wykupowanie jakiegoś specjalnego sam na sam i mam nadzieję, że takiego czegoś nie będzie. TZ wie co myślę...
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Rozesłałam mailem zaproszenia na panieński, który będzie 8 września
![]() Temat imprezy: Kropki i kropeczki
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
co tam?
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Nie mogę przestać słuchać tej piosenki |
|
|
|
#4078 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4079 | |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszym PMkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Kurcze to już za 7 dni... a stresu jak nie było tak i niema.. bo wciąż nie wydaję mi się, że to mój ślub..Jeśli masz ochotę i chęć to zapraszam za tydzień na 16... Kurcze to już za tydzień!!!
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to nic smutnego, wrecz przeciwnie, ale mi smutno napisze Wam w srode... jak juz wszystko bedzie jasne i pewne...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

bo nie mam czasu ich oglądać .... nie wiem ile czasu bym 1000 albo ponad 1000 zdjęć oglądała
i jak z nich wybrać zdjęcia do wywołania i w ogóle? jestem tak niezdecydowana że pewnie bym nic nie wybrała w końcu

nie dosyc ze bylo to nie do przezycia w trakcie ogladania, bo wymieklismy wszyscy przy piecsetnym to obrobce poddano ok. 50 i cala reszta to byla jakas masakra!! fotograf byl beznadziejny robil zdjecia gorsze niz moja 10 letnia kuzynka, poprostu pstrykal wszystko co popadnie bez pomyslu, bo na umowie mieli min. 1500 zdjec

ale jak będzie mniej to tez się nie przejmę

Aczkolwiek wolę poczekać, oby tylko efekt był satysfakcjonujący.
Jakieś beznadziejne te nowe kolekcje. Kumpela przyjechała z Francji, też miała się "obkupić" i ma takie samo wrażenie... czy ja jestem zbyt wybredna? 
Chłopak mojej współlokatorki też zmarł jak miał 23 lata. W sierpniu słabo się poczuł, okazało się, że ma guza mózgu. Na początku listopada był pogrzeb. To jedno z bardziej traumatycznych przeżyć w moim życiu
bo wciąż nie wydaję mi się, że to mój ślub..