|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Dobranoc, Alisku
![]() Cytat:
![]() ![]() Ahaha widzę Cię z szalikiem i flachą pod pachą wykrzykującą bojowe hasła ![]() Oo, ruskiego też bym obaliła ![]() ![]() ![]() Dobla letę też się położyć, boli me wszystko od tego siedzenia, buc tak kompa ustawił że nóg nie można normalnie przed krzesłem mieć ![]() ![]() Do rańca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Masz to jak w banku
![]() Pa moje kizi mizi ![]() Ej a reszta robaczków spi? ![]() ---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Spoko obalim takiego u mnie, się nadrobi ![]() Ty też idziesz ![]() ![]() Ale dobranoc Olivku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() ![]() Masz jakieś zdjęcia z trybun? ![]() A dzisiaj już pięknie naprodukowałyśmy ![]() ![]() Kurde przychodzę do łóżka a tu na jednej stronie buc, a na drugiej dziecko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Oliv ja myślałam, że Ty już śpisz
![]() Miałam, ale po tym jak spaliłam dysk ( ![]() ![]() ![]() Tak, ładnie dalej lecimy ![]() ![]() Oliv bidulku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Aaa!
![]() ![]() Brawa dla sayurii ![]() ![]() Ale jestem z siebie dumna, wstałam o 9 ![]()
#66 |
Konto usunięte
|
ja o 10;30... qwa wesele dzis. o 14;30 bedzie po mnie brat ciekawe o której powinnam wstawać i się ogarniac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też straciłam swoje wszystko ![]() ![]() Spoko, nie będę wymagać tych fot ![]() ![]() Zrobiłam im nawet zdjęcie ![]() ![]() little jak radę dałaś ![]() Eee... To wesele to strasznie męczące przedsięwzięcie, idź teraz i się baw do rana, a przecież jeszcze poprawiny ![]() Wracając dzisiaj ze sklepu dowiedziałam się, żem koń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Heeej! Wróciłam.
![]() A więc co działo sie na obozie: Parę osób łącznie ze mną miało jednodniową jelitówkę . Stawiam że to przez chipsy które kupiłam sobie w nieokreślonym sklepie Netto. 8- letnia dziewczynka poszła plażą z 3 km dalej do mola i chciała się zabić. o.0 mnie i mojej koleżance popsuły sie okulary tylko, że jej potrzebna jest nowa śrubka a ja włożyłam szkiełko z powrotem tam z tą żyłką czy coś ona z plastrem chodziła ![]() Pewnego dnia na promie kapłam się że chyba zaraz zacznie mi ściekać jak w horrorze krew po nodze bo mam za obfity okres. Zero łazienki , zero podpasek. I akcja "szukajcie monicie podpasek" . ![]() ![]() Dziecko połknęło 5 zł i musiało wysrać a nie mogło ![]() Cytat:
Nie chcę nikogo obrażać ale założyła sobie chusteczkę na głowę i wyglądała jakby była chora na nowotwór, co wprawiało mnie w dziwne odczucia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Lux Mundi
|
Bry
![]() ![]() Zawsze można poznać ![]() Zapraszamy na Pomorze ![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Monia też jest ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
dzien dobry
![]() o i Coco wrocilo ![]() Cindy a Ciebie to ja w sumie nie znam z kąd jestes itp? ![]() czesc Sau kochanie i burdel mama ![]() ![]() Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-18 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak, chociaż z drugiej strony po prostu łączy nas to samo ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
taa w tym wątku trzeba porządnie zaspamować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Spaaaam! Spamiiik! Spaammmooommomomom!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
a ja tam ide dalej na rower
![]() Zamknięty juz wątek Nocne Marki ![]() a ja nadal na niego zerkam z przyzwyczajenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Oo, Choco!
![]() ![]() I dzieci ![]() I Cindy, która jest tu bardziej swoja niż ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I do zobaczenia, bo śpię i śpię i nie mogę przestać ![]() Ta 8-letnia dziewczynka to najmłodsza niedoszła samobójczyni, o jakiej słyszałam ![]() I kurde aż muszę zobaczyć stary wątek bo nie wierzę, że to tak szybko ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Nie. Nie będę spać ![]() Pragnę jedzenia ![]() ![]() Idę, kupię coś dobrego i ściągnę se AutoCada ![]() Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-08-18 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no popatrz co to się z dziećmi dzieje.. ej ej laski wiecie jak to naprawic moja klawiatura robi dziwne literki jak chce zrobić --> ę, ć, itd. i naciskam normalnie "alt gr' przy najmniej u mnie tak pisze jak zawsze robie te literki to teraz jak naciskam to wyskakuje: é, . wiecie jak to naprawic ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Lux Mundi
|
Znad morza rzecz jasna
![]() ![]() No dobra, to zrobimy tak ![]() ![]() Karolina się kłania ![]() Rocznik '85 [ nie uznajemy ciepłej wódki i czerstwego chleba ![]() blondynka- czasem również mentalnie ![]() Słowiańska filolożka zgłębiająca tajniki HRM ![]() Obywatelka świata [ całe życie na walizkach ], ponieką rdzenna Pomorzanka, serce zostawiła we Lwowie ![]() Uwielbia podróże [małe i duże - również w czasie- stąd miłość do historii i genealogii], w wolnym czasie rozczytuje się w Dostojewskim, Pielewinie, Szewczence, a także pływa i czesze swoje cztery [już] koty ![]() Rozśpiewana, roztańczona - Artystka :p Zdeklarowana przeciwniczka posiadania dzieci i męża ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A słuchaj może jakimś cudem zmienił Ci się język? Kiedyś chyba miałam podobne problemy i wiem, że wujek gogle ![]() ![]() Cytat:
![]() I też lubię Dostojewskiego, ale dostać jego inną książkę niż "zbrodnia i kara" i "łagodna" graniczy z cudem ![]() ![]() Zazdroszczę podróży ![]() ![]() Nie cierpię dzieci ![]() ![]() Ogólnie, to chyba dogadamy się ![]() Ja pamiętam Twój słowiański avek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no miałaś rację język mi się zmienił ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie moja dzieczyna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Alisku, sayu pewnie teraz napada Tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
No pisała wczoraj, że go dzisiaj odwiedzi
![]() Hehe Alisku, nie foszkaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
pewnie zmusili ją do wyjazdu. Biedactwo
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]() Tak w ogóle to właśnie zwróciłam uwagę na Twój podpis - dni bez cukierków: 0 ![]() Motywujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee, on mnie nie szpieguje On nie z tych Zreszta bez szpiega moze wejsc na moj laptop i zobaczyc co chce Polowy nie zrozumie bo po polsku a znajac jego nie bedzie mu sie chcialo wysilac i tlumaczyc. Nie zeby leniwy byl tylko tak jakos. Cytat:
Cytat:
Tez bym tak chciala Jesc jak wy i nic niewidac |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Sayu ale wyjezdzasz
![]() kiedy wrocisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Cindy a ja Cie skas kojarze tylko sie starzeje i mi myslenie zawodzi
Obzarlam sie brzydko mowiac mcsyfem ale nic wiecej juz otwarte nie bylo albo za daleko |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Kurna, co za dzień.
Od rana do godziny, nie wiem, może 19 miło spędzony. Cały czas byłam u Tż. Po 19 wyszłam na balkon zapalić, Tż poszedł ze mną. I patrzymy - idzie jego siostra (lat 15). Z dwoma koleżankami. One prosto, siostra slalomem. Za chwilę usiadły na schodach pod blokiem, po paru minutach koleżanki podniosły ją siłą za ręce i zabrały na ławkę. Już ich nie widzieliśmy z balkonu. Zawołałam mamę Tż, akurat przyszedł też dziadek zabrać psa na spacer. Wybrał się w okolice w które poszły dziewczyny. I przyprowadził siostrę. Nawet nie pijaną. Ona była dosłownie napier.. Nie potrafiła się utrzymać na nogach. W chaotycznej rozmowie, pomiędzy napadami śmiechu i ogromnego płaczu, przyznała się, że pije od jakiegoś czasu, bo ma wszystkiego dość, no nie będę wam tu wypisywać wszystkiego, ale normalnie masakra ![]() Jakoś zbiorowo ją uspokoiliśmy i położyliśmy spać. Jutro się naradzimy razem co z tym zrobić.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.