|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Bo się tylko wstydu musiałam najeść i jeszcze przed 24 zbierac sie do domu przez mojego tża......
|
#3722 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj biedna
Aszuelka a skad właściwie Jestes? Ja w opisie UK widze |
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Brumku, to dzisiaj świętujesz? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego, pociechy z chłopaków i spełnienia wszystkich marzeń.
![]() Aaniu, no ja jakiś czas temu zakosiłam Brumkowi Shira, wow gratulacje dla Żbika! ![]() Stronczku, Wiki jest urocza Carmela, jaka śliczna plażowiczka- strój ma boski. Widziałam dziarę, robi wrażenie! ![]() Zapałeczko, ![]() Kolina, gdzie Nam przepadłaś? Żaneta Ciebie też mało.
|
|
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
Napił to mało powiedziane. Nie wiem jak można być takim idiotą i nrobić sobie takiego wstydu na weselu, na którym byli obydwaj jego szefowie (jeden z nich to mój wujek, a w dodatku ojciec panny młodej).
|
#3725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?? Cytat:
a pierwsze co pomyślałam (pamiętając to co kiedyś pisałaś) to właśnie o tż...![]() i nas znowu pobudka po 6 ![]() kiedy on wydali ten budzik z brzucha ![]() niby dospał godzinkę ale my nieprzytomni dziś znowu do rodziców
|
|||
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehhh te chłopy
|
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
bry Kuniaste
![]() o nowa mamusia
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
laski dużego ukąsiła osa.Co robić? on nie daje żadnych komparsów zrobić
ugrzał do w ucho cała część twarzy ma czerwoną
|
|
|
|
#3729 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Niestety Marzenko musimy to przełożyć
![]() Nie zrobiłam Jutro ![]() N pewno zdam relację. Ślicznotka Cytat:
A Sarenka A powiedz mi, gdzie takie magnesy na lodówkę kupiłaś? Edit: Nie wiedziałam, że Twój tż ma takie imię jakie ma ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-08-19 o 10:49 |
|||||
|
|
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos wiecej o sobie hmm... Mam 25 lat, mam dwoje dzieci: Kamil Jan ma 3 latk i Lena Malgorzata roczek od dwoch lat mieszkamy w Londynie. Za dwa lata mamy zamiar sie pobrac ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Albo fenistill
|
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Brumeczku kochany, zdrowia, szczęścia, mnóstwa radości i dalej takiego optymizmu!!! ![]() Blondynko, z domowych sposobów - na ugryzienie osy przetnij ząbek czosnku i tą częścią ze środka smaruj ugryzienie. Po prostu przyłóż taką połówkę i trzymaj jakiś czas, u nas się sprawdza, opuchlizna nie wychodzi. Cytat:
czuję, czuję, dużo myślenia mam Cytat:
Cytat:
![]() a, no i wszystko jasne
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek ma urodziny?
Wszystkiego naj, naj, najlepszego! Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-08-19 o 10:56 |
|
|
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumeczku kochany życzę Ci dużo zdrówka i żebyś zawsze była taka torpedą pozytywnej energii jaka jesteś teraz
|
#3734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meeeega to wygląda Co do Twojej córy to nie będę kolejny raz mówić co sądze na jej temat ![]() W ogóle fajna rodzinka z Was ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brumeczku wszystkiego naj naj naj!!!! Toooopie się! byliśmy w Kosciele, ale ledwo co... nie da się wytrzymać.. w cieniu jest 35st i zero powietrza... chyba spędzimy dzień w wannie i pod prysznicem bo nie da się wytrzymac....... |
||||
|
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumciu wszystkiego najlepszego od Stronczka i Wiki
![]() Karolcia, Alicja i Nati miesiecznicowy buziak dla Was dziewczynki Julcia Oliweczki wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-19 o 11:57 |
|
|
|
#3736 |
|
Wtajemniczenie
|
BRUMKU kochana wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
wiki, Marysia, Tymuś jakie śliczności mamad moja Hanka też cycopij straszny i mówi "mama zyza da!" najlepiej jak tak raz krzyknęła w kościele, a akurat cisza była ![]() gotujemy właśnie rosół, i czuję jak się z tym rosołem gotuję... jakieś 34 C będzie w słońcu...w mieszkaniu na szczęście nieco chłodniej... |
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie widziałam dziarki pana Carmelka
|
|
#3738 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Juleńko - sto lat z okazji urodzin i pociechy z braciszka
![]() Ala i Nati - po buziaku Cytat:
Cytat:
Ale za kulę mam żal Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Brumciu 100 lat w miłości, pociechy z Twoich mężczyzn i spełnienia marzeń. Juleńko wszystkiego co najwspanialsze Ali i Nati Aszuelka witaj
|
|
#3740 |
|
Rozeznanie
|
Julka 100Lat z okazji urodzinek!!
Brumku dla Ciebie również 100Lat szczęścia, miłości, zdrowia. Pociechy ze swoich mężczyzn, sukcesów, zadowolenia! Tż właśnie pojechał, Ala drzemie a ja czekam aż się przebudzi i się z nią położę i pewnie pośpimy jeszcze z 1,5h. Nockę mieliśmy okropną. Ala spała z nami od pcozątku, bo dostała nagle kataru. tzn. nos zapchany, krztusiła się, rzucała do tego drapąła ugryzienia po komarach!!! A drugi powód okropnej nocki to były własnie komary!!!! Do 4tej rano co chwilę jakiegoś ubijaliśmy ![]() No i nie wiem co z tym katarem. We wtorek miałyśmy mieć szczepienie, które już i tka zostało wcześniej przełożone przez biegunkę. brumku pytalas co u męża w pracy. Otóż jego firma juz od dłuższego czasu co rusz wprowadza rewolucje w ramach "oszczędności". A teraz mam wrażenie, że to Euro dobiło ich doszczętnie i dali warunek przejścia pracowników na własną działalność. Wszystko pieknie w teorii wygląda ale boimy się. Warunki kontraktu nie są rewelacyjne. Czeka nas (go) cięzki negocjacyjny tydzień..... Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-08-19 o 13:17 |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Juleczko kochana wszystkiego co najlepsze! ![]() Lila powoli rozbudza się w łóżeczku po drzemce - uwielbiam podsłuchiwać ja przez nianię za to tż zasnął na kanapie i chrapie ![]() Oglądnęliśmy "Uprowadzenie Agaty" a ja jak zwykle się pobeczalam
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Julcia wszystkiego co najlepsze!
|
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
a no to rzeczywiscie nie daleko, no i kolejna mama z wysp do nas dolaczyla
z ktorej czesci Londynu?a wlasnie....Agni gdzie jestes? |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
NW, dokladnie Golders Green
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Juleczko, wszystkiego najlepszego!!!!
aszuela, witaj
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
o Ty niedobra ![]() Cytat:
Brumek: STO LAT , STO LAT , NIECH ŻYJE ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA M spełnienia marzeń , samych szczęśliwych chwil i wszystkiego naj naj Julcia roczniaku sto lat i za miesięcznice Karolina,Ala, Nati, młody ogląda Auta 2 , nie mam dziecka on kocha wszelkie samochody, potrafi nimi jeździć i godzinę jak wpadnie w trans Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-08-19 o 19:09 |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu gratuluję!!!
Brumku i Julko 100 lat!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
ho ho ho. ale tam kiedyś czasu spędziłam, w żydowskich restauracjach
))Witaj tak przy okazji ![]() Cytat:
![]() a tak serio ostatnio nie mam weny, troche przemęczona jestem i przez to rozdrażniona. Emilowi 3 zęby na raz ida, wiec od piątku to potwór a nie dziecko. z tej okazji T. pogonił mnie dziś do Spa i musze przyznac że lepiej mi. myślę że naładowałam się energia na kolejny tydzień, ![]() Aniu- oczywiście gratulacje mega gratulacje. jak jeszcze 6 z Was zajdzie to i ja będę. ![]() Stronczek jak Polska? |
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja męczę pracę. Wczoraj przed snem otrzymałam od promo takiego maila, aż mi w pięty zaszło i ciśnienie podniosło, szkoda słów. Baba ma problem ze sobą, obwinia mnie , i nie ma racji. Nie mam humoru, tż mnie wkurza i tak dalej, nie spałam prawie wcale przez tą babę i potem Sara dawała czadu. Mam dosć.Do rzeczy: jak mam w kolejności alfabetycznej posortować w wordzie spis literatury wykorzystanej do pracy? wiecie o co chodzi? wiem ze jest taki znaczek AZ, ale mi nie wychodzi jak to wciskam. Czy ktoś mi może pomóc? ![]() Brumek wszystkiego co najlesze nasz Ty wątkowy największy optymisto
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Żaneta Ciebie też mało.
Ehhhh, idę spać, dobranoc.

Albo fenistill 

Zakończone: 2