|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||||||
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No na kawałeczek torebki herbacianej. Wzmocnić uszkodzenie Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
Cytat:
Tak, tak ,tak... Zgadzam się z Tobą w 100%!!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ale tylko u nas. Z tego co się orientuję, to na wyspach można ją nabyć |
|||||||
|
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
|
|
|
|
#4083 | ||||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Niby nie są takie krótkie, ale w porównaniu do paznokci Sary... Robią różnicę, nie? ![]() A olejek rycynowy trzymałam w kosmetyczce i wyrzuciłam niedawno. Kurka, co za pech! U mnie w aptece kosztuje 4 zł, ale chyba na razie go nie kupię. Przejdę się za to po maść z witaminą A, bo trochę o niej słyszałam. Kapsułki A+E akurat mam, jednak nie będę ich marnować na pazury, bo są mi potrzebne w innym celu. Ale dzięki za rady!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2012-08-18 o 21:45 |
||||
|
|
|
#4084 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Chociaż tyle, że kasę odzyskałam, ale ja nie chcę kasy ja chcę moje paczki Cytat:
Prezio tuli Trufelka :przytul :![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie dwa dni, wszystko nadrobiłam i... chce mi się płakać
Jesteście kochane! Tyle miłych słów się naczytałam o notce z metamorfozą, że włożyłam w nią dużo pracy i wielu z was pomogła, i o moich paznokciach właśmnie na noeo poczułam powera do prowadzenia bloga i już widzę, ze kogoś naprawdę to interesuje ściskam was wyszystkieee! ![]() Sniegowa jakie śliczne paznokcie ![]() Loli fajna czerwień ![]() Orchid niech sie walą jak takie warunki mają! Ale chamstwooo Sara jeśli długość dla ciebie jest ok to dla mnie też Odświeżyłabym jednak kształt leciutko żeby nie zatracić kwadratu
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeden dzień nieobecności a kilometry stron do nadrobienia
![]() Śniegowa ładny ten kolor jak na jedną warstwę W ogolę to masz taką smukłą płytkę.. widze Cię z pazurkami w ksztalcie takie jak ma lolli_poplolli_pop Jak zwykle cudownie smoothly ładny kształt, jednak kolor nie w moim typie. Ewentualnie toleruję niebieski kiedy jest cieniowany MgielkaM Ty masz tak idealne paznokcie.. kształt jest piękny, długość też. Same ochy i achy.. są takie smukłe.. (Tylko ten mały chyba inaczej spiłowany )Cytat:
AnulaPPP sara9311 Dajcie spokój, kłócić się o paznokcie.. Nie malujecie ich dla nas tylko dla siebie, tak samo z zapuszczaniem. A problem tak naprawdę tkwi w kształcie. Zaokrąglone wydają się bardziej subtelne dlatego, moim zdaniem, Anula ma więcej faworytek, co nie zmienia faktu, że Ty Saro masz równie ładne i zadbane paznokcie. Dobra przebrnęłam. To teraz w załączniku chwale się nowym lakierem który kupiła mi mama w promocji w Naturze Wyprzedaż kolekcji z Catrice A! Widziałam wyżej jakieś linki do piosenek, więc wrzucę Wam link do mojej ostatnio ulubionej piosenki, może znajdzie się jakiś zwolennik takiej muzyki (W co mam nadzieję, bo teksty tego zespołu są bardzo refleksyjne, mimo, że głos wokalisty w niektórych momentach może straszyć)http://www.youtube.com/watch?v=pmoe7...&feature=share
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-08-18 o 23:39 |
|
|
|
|
#4087 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zadomowienie
|
Lolli tak z ciekawości - miałaś kiedyś kwadraty?
![]() Nawet nie skierował na prześwietlenie!? Śniegowa zdjęcie RTG pokazuje wszystkie zmiany w stawach i lekarz po tym może stwierdzić czy to bóle wzrostowe czy coś innego. Idźcie do lekarza po skierowanie koniecznie. Taki chyba troszkę za szpiczasty.. Ale moge się czepiać, maruda jestem. ![]() Napiszę Ci pw. ![]() Cytat:
Masz bardzo wąską płytkę i Ci zazdroszczę ale po prostu wygląda to bardzo nienaturalnie. Zobacz, Mgiełka swoje skróciła i dopiero teraz widzi jakie były długie, czasami warto posłuchać innych. ![]() Twoje w tej długości wyglądają super. Oj tak.. ![]() Dziękuję za pochwały pazurków. Dłuższe kwadraty już raczej nie będą bo lada moment i się rozszerzą. ![]() Essie dorwałam za 29 zł w SP po promocji ale jakoś szczególnie zachwycona nie jestem.. Patrzcie co wygrzebałam, moje dzieło z marca na znajomej włosach. ![]() Wooo Hooo!
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to niebieski wielbię od zawsze w każdej postaci ![]() pamietam jak paaaare dobrych lat temu pomalowałam paznokcie na niebiesko, to koleżanki patrzyły na mnie jak na kretynkę, a teraz... co druga na niebiesko maluje ![]() Cytat:
![]() pokaż na paznokciach
|
||
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Sara,o co Ci chodzi? zadałaś sobie trud znalezienia paznokci Anuli?bo mam rozumiec po znaku wodnym, ze to jej? Po co?Zawiniła Ci czymś?Obrazila Cię chamsko?Nie.
Teraz poszukasz moich paznokci gdy jeszcze nie byłam z nich zadowolona? nikt Cię tu nie atakuje, a jak się teraz zachowujesz?to przykre.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-19 o 00:04 |
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zdolności pewnie nie oddadzą tego koloru, ale wstawię w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#4093 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
teraz to już zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi ![]() Cytat:
no może troszeczkę tak, ale mi się cholernie brzegi do środka zawijają nie wiem co na to zaradzić, bo spiłowałam go na kwadracik, a on mi takie numery robi ![]() łaa, ale superowe ![]() i ta piosenka ![]() Cytat:
też właśnie tego nie rozumiem.. każda powiedziała swoją opinię, żadna nie atakowała przecież..
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będę czekać, dziękuję a teraz życzę wszystkim dobrej nocy ! |
||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Branoc
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może migdałki? Dzięki ![]() Uwielbiam jej słuchać przed albo po jeździe motocyklem, potęguje we mnie adrenaline.
|
|
|
#4097 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
troszeczkę się zawijają, ale teraz np. patrzę i zachowuje się normalnie ![]() może kiedyś póki co dobrze mi z kwadratami genialna jest i fakt, dodaje kopa
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To masz jeszczę to.
|
|
|
#4099 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
rozumiem ja póki co mam mocne (odpukane ), więc kwadraty są ale jak są słabe, to rzeczywiście, szybciej się łamią, zadzierają..o to też mega energetyczne jest
|
|
#4100 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dłuższe nie, ale takie jeszcze tak czasem nawet kolor nie mówiąc o zdobieniu potrafi wydłużyć bądz skrócić optycznie. Cytat:
pokaż pomalowane a kapsułka jedna wystarczy na wszytskie pazurki i np co drugi dzień można. No ale faktycznie można maścią zastąpić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ulżyło Ci że pokazałaś moje paznokcie sprzed KLIKU LAT? Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to cześć Wam Widzę, że tu coś się kłótniować zaczynacie ale nie ma o co, nie wiem dokładnie o co poszło, ale imo paznokcie to jest kwestia indywidualna i każdy powinien robić z nimi to, co mu się podoba, a skoro wkleja zdjęcie to powinien przygotować się na to, że będą uwagi pozytywne jak i negatywne ![]() A ja swoje pazurki od tygodnia kuruję Nail Tekiem, dosłownie cud miód i orzeszki, kolejny raz to mówię o NT Hmm, nie pamiętam już kiedy ostatni raz miałam 2cm wolnego brzegu, ale jako tako idzie dobrze i zapuszczam, postęp jest W ogóle gdybym nie oddała lakierów do przetrzymania mojemu chłopakowi to już nie wiem, nie miałabym paznokci A tak to się trzymają, rozdwajają się troszkę, ale nie będzie źle ![]() Nie wiem kiedy następnym razem wejdę na wątek, więc buziaki dla wszystkich wizażanek, macie piękne pazurki!
|
|
#4102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez trufle Czas edycji: 2012-08-19 o 11:03 |
|
|
|
|
#4103 | ||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() A co do kształtu, to ja zazwyczaj migdałki noszę (możesz moje znaleźć przy święcie w zeszłym miesiącu- pokazane dzięki Lolli) Cytat:
Cytat:
Uwielbiam ten numer. Daje kopa ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Bez sensu. |
||||||
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu chyba nie rozumie, że nas tak naprawdę nie obchodzi jakie kto ma paznokcie. Wrzucamy w celu oceny.Wątpię żeby Śniegowa płakała w nocy w poduszkę albo brała relanium bo ja mam krzywe paznokcie albo niedomyte skórki.
Saro,rób co chcesz,żyj jak chcesz ale proszę Cię,nikogo tutaj nie obrażaj ani nie ponizaj. Anula nie wstydzi się swoich paznokciowych początków,za to Ty,za kilka lat może będziesz wstydzić się swojego zachowania lub długości paznokci.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-19 o 11:15 |
|
|
|
#4105 | |
|
Zadomowienie
|
Chodzi mi o takie wygięcie, jak ma np. nailXxchange, tylko delikatniej. Dobra, nieważne
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha, dosłownie
teraz to już dzień dobryyy ![]() otóż to te serduszka wręcz krzyczały ,,weź nas'' Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ehh, takiego zachowania to ja już nie skomentuję. Cytat:
Jak ja dawno nie słuchałam tych utworów. Całe wieki. Chyba się starzeję A z miłych akcentów... ![]() Nasza kochana Dmka przesyła pazurkomaniaczkom pozdrowienia z Wrocławia Miałam napisać wczoraj, ale za późno przeczytałam esa. Nadrabiam dziś Jakie to miłe |
||
|
|
|
#4108 |
|
BAN stały
|
czy ktoś ci każe komentować ?
|
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

znaczy może teraz jest ale przy długości tego nie widać ale jak zetnę na krótko to może mnie to zaskoczy
w końcu ostatni raz krótkie miałam... 3 lata temu
w każdym razie naturalnie nie posiadam długiej smukłej płytki, ehh.
Zauważyłam, że najbardziej przyrasta ludziom o takich rosnących w dół paznokciach 

Tak, ten pod którym ma krwiaka 
Prezio tuli Trufelka
:przytul :