Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013 cz.23 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 14:57   #751
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Mia nie poznałam Cię
HA! sprawdzam Waszą czujność
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 14:59   #752
extassy
Zakorzenienie

Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
A z nią bywa różnie po sobotnich baletach
Stary 2012-08-19, 14:59   #753
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
bleee jak ona wygląda
Mój Tż stwierdził, że jakby nie usta to niezła z niej laska jak na swój wiek

Cytat:
To Ci się udało

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:00   #754
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale jestem zła!
Niedaleko naszego domu jest restauracja, w której co weekend są wesela. Mieszkamy na wsi, więc kązdy hałas się niesie-całą imprezę u nas słychać O 23 obudziło mnie "cudownych rodziców mam"

Nie mogłam spać więc zrobiłam sobie maseczkę - i podrażniła mi twarz, tak że wyskoczyły mi czerwone plamy...

A nie mogę spać, bo spałam dzisiaj prawie cały dzień po nocce

Oj biedaczku.......sezon ślubny musisz mieć bezsenny

Cytat:
Napisane przez viconia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny;-) widzę, że już nieźle zżyte jesteście, ale może uda mi się do Was jakoś "przebić";-) Również ślubuję w 2013 i szukam miejsca gdzie mogłabym się wygadać bo w pracy koleżanki zaczynają mieć mnie już powoli dość.. Niestety nie ma dnia, żebym coś o ślubie czy weselu nie wspomniała, narzeczony też jednak póki co mniej niż ja wszystko przeżywa, więc czy mogę dołączyć do codziennych rozmów?

Witaj

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No u nas takie w typie Reksiu to nie wchodziło w gre :P od razu Wam mówiłam, że musi być odpałowe poprzedni pies miał imię po greckim bogu strachu, tylko imie było nieadekwatne - zamiast straszyć sąsiadów to on kochał wszystkich ludzi

haha, mój TŻ ''planuje'' nazwać psa Kraken Żeby móc poczuć się jak Zeus codziennie rano i powiedzieć ''Wypuść Krakena ''

cowie pieknie wyglądasz w sukni z szarfą Ale tak jak dziewczyny jestem za długą

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z odwiedzin u Beliarka słodziaki mają miesiąc a już takie kluchy duże szok wrzucam Wam naszego słodziaka i jego śliczna mamę

Ślicznosci Też chcę takiego

Dzień dobry

Wpadam na chwilkę bo siedzimy z TŻ na słoneczku na podwórku
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:03   #755
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny;-) widzę, że już nieźle zżyte jesteście, ale może uda mi się do Was jakoś "przebić";-) Również ślubuję w 2013 i szukam miejsca gdzie mogłabym się wygadać bo w pracy koleżanki zaczynają mieć mnie już powoli dość.. Niestety nie ma dnia, żebym coś o ślubie czy weselu nie wspomniała, narzeczony też jednak póki co mniej niż ja wszystko przeżywa, więc czy mogę dołączyć do codziennych rozmów?
Witaj
Skad jesteś i jaka data ślubu?

Dzień dobryy
Leniwa niedziela Nawet bardzo
A jutro do TŻta Na calutką noc

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:05   #756
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
A z nią bywa różnie po sobotnich baletach
Wybrałam idealny czas
Cytat:
To Ci się udało

Aaa zrobiłam to całe żelatynowanie włosy meeega mięciutkie i puszyste. Ale u mnie puszyste tylko przez te 2 godzinki zanim połozyłam sie spać, rano jak zwykle włosy były do spięcia, choć nadał były gładkie i miękkie ale oklapły i sie odkształciły
dziś umyłam włosy i dalej sa mięciutkie i gładkie choc nie maja już takiej objętości

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-08-19 o 15:20
Stary 2012-08-19, 15:10   #757
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Nie odzywałam się bo tz u mnie został na noc
teraz drzemie przed tv ;-)
na kabaretach było super- zrobili nieźle show
ech... Mam zmartwienie bo babcia od wczoraj źle się czuje. Martwię się o nią:-(
A ja o dziadka Tżta... Do ślubu 8 miesięcy a z nim coraz gorzej... boję się co będzie jakby nie dożył tego naszego wesela....
Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Witaj
Skad jesteś i jaka data ślubu?

Dzień dobryy
Leniwa niedziela Nawet bardzo
A jutro do TŻta Na calutką noc
Zboczuszek
Stary 2012-08-19, 15:13   #758
burlesque90
Zakorzenienie

Aaa idę jakiś serial poogladać czy książkę poczytać

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
A ja o dziadka Tżta... Do ślubu 8 miesięcy a z nim coraz gorzej... boję się co będzie jakby nie dożył tego naszego wesela....

Zboczuszek
Tylko tak się wydaje

Stary 2012-08-19, 15:28   #759
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrałam idealny czas :S

Aaa zrobiłam to całe żelatynowanie włosy meeega mięciutkie i puszyste. Ale u mnie puszyste tylko przez te 2 godzinki zanim połozyłam sie spać, rano jak zwykle włosy były do spięcia, choć nadał były gładkie i miękkie ale oklapły i sie odkształciły
dziś umyłam włosy i dalej sa mięciutkie i gładkie choc nie maja już takiej objętości
Ja miałam dziś robić ale żelatyny brak:-(
Cytat:

Zboczuszek
Dwa tygodnie przed weselem koleżanki zmarła jej babcia:-( ale bez gadania się nie obyło, bo jak to tak wesele robić zaraz po pogrzebie

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Gco byście powiedziały jakbyśmy zrobiły post z zabawami weselnymi?może jeszcze ma wcześnie ale fajnie by było mieć takie vademecum;-)
Stary 2012-08-19, 15:34   #760
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość

Ja dziś znów zrobiłam przebieżkę po salonach i zakochałam się w krótkiej sukience! W życiu bym się nie spodziewała, bo zawsze chciałam długą, z koronkami itd. Dlatego tak mi się poprzednio ta koronkowa podobała - bo odpowiadała moim wyobrażeniom. Ale dzisiaj je zweryfikowałam i w krótkiej się naprawdę świetnie czuję

Wrzucam Wam zdjęcia dwóch faworytek.
Cowie bardzo ładnie wyglądasz w krótkich, szczególnie w pierwszej, ale jednak zostałabym przy długiej, ewentualnie poszukala mniej skromnej krotkiej. Bo w tych rzeczywiscie wygladasz troche jak gosc weselny...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Bardzo mi miło hmm o nas
Witaj! Skad jesteście? I na jaki miesiąc planujecie ślub?

A w ogóle dziewczyny, kontynuujac moje obraczkowe rozwazania, to macie wyrobione jakiekolwiek zdanie o obrączkach z palladu?
Powiedziałam mamie o tym, ze chcemy miec rozne wersje obraczek, nie zaeagowala przesadnie optymistycznie, ale potem uznala, że w sumie moze byc
Stary 2012-08-19, 15:36   #761
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam dziś robić ale żelatyny brak:-(
ja też nie miałam, ale tata akurat wychodził do sklepu

TŻ dziś oczywiście w pracy wiec zrobie sobie "czas tylko dla mnie" - domowe SPA, książka (dostałam od TŻ na urodziny, gruube romansidło ) i herbatka z pokrzywy na włosy
Stary 2012-08-19, 15:40   #762
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrałam idealny czas

To może i ja zrobie to cos żelatynowe na włoski

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A w ogóle dziewczyny, kontynuujac moje obraczkowe rozwazania, to macie wyrobione jakiekolwiek zdanie o obrączkach z palladu?
Powiedziałam mamie o tym, ze chcemy miec rozne wersje obraczek, nie zaeagowala przesadnie optymistycznie, ale potem uznala, że w sumie moze byc
Z tytanu bym nie wzięła, a z palladu nawet nie myślałam o obrączkach I róźnych obrączek też bym nie chciała, jedyna różnica jaka może być to kamyczek

Cytat:
ja też nie miałam, ale tata akurat wychodził do sklepu

TŻ dziś oczywiście w pracy wiec zrobie sobie "czas tylko dla mnie" - domowe SPA, książka (dostałam od TŻ na urodziny, gruube romansidło ) i herbatka z pokrzywy na włosy
Ja właśnie siedzę z maseczką na twarzy i zaraz lecę umyć włoski

Stary 2012-08-19, 15:42   #763
Shawna
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo mi miło hmm o nas
Oboje mamy po ćwierć wieku. Poznaliśmy się na studiach, TŻ oświadczył mi się w Wigilię, co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem i największą niespodzianką w życiu. Mieszkamy razem, oboje pracujemy, ja w budżetówce a on w branży turystycznej. Póki co załatwione mamy malutko i to mnie bardzo martwi, bo cały czas tylko o tym myślę a zebrać się nie mogę, Tż uważa, że jeszcze jest dużo czasu, a ja boję się, że później obudzimy się z "ręką w nocniku"..

Na dzień dzisiejszy mamy salę, w tym tygodniu zamierzam przysiąść do poszukiwań dj i fotografa. Mam zamiar także przejść się do kancelari kościoła i porozmawiać o naukach przedmałżeńskich, bo później mają wejść te 6- miesięczne co nie bardzo mi się uśmiecha

A Wy już sukienki przymierzacie Zazdroszczę i mam nadzieję, że przy Was się wezmę do roboty
Hej, witaj
Też jestem świeżynką w tym wątku

Jak my robiliśmy nauki to nam ksiądz mówił, że od czerwca mają być te 6miesięczne już...

Teraz się zaczęłam zastanawiać czy wybór fioletu na przewodni jest dobrym pomysłem. pomijając fakt, że przyszła teściowa powiedziała, że to kolor na pogrzeb a nie wesele...
Czy pasuje on w ogóle do naszej sali? http://weselaromantica.pl/galeria/
Jak ją oglądaliśmy to akurat były zrobione dekorację w ciemnym fiolecie i bardzo mi się tam podobało, ale teraz to już nie wiem ;/
Stary 2012-08-19, 15:45   #764
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
T

Z tytanu bym nie wzięła, a z palladu nawet nie myślałam o obrączkach I róźnych obrączek też bym nie chciała, jedyna różnica jaka może być to kamyczek
Tytanu na pewno nie chcemy, a własnie zauważyłam, że obrączki, które wczoraj oglądaliśmy byly z palladu. I są droższe niż takie same z białego zlota...

Nasze (chyba) będą prawie takie same, tylko pasek w środku będą miały w różnych kolorach. I im bardziej będą się ścierać, tym bardziej będą do siebie podobne

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Teraz się zaczęłam zastanawiać czy wybór fioletu na przewodni jest dobrym pomysłem. pomijając fakt, że przyszła teściowa powiedziała, że to kolor na pogrzeb a nie wesele...
Jak ją oglądaliśmy to akurat były zrobione dekorację w ciemnym fiolecie i bardzo mi się tam podobało, ale teraz to już nie wiem ;/
Fioletowy rzeczywiście pokoleniu naszych rodziców kojarzy się chyba mocno pogrzebowo. Przynajmniej moja mama tez miala takie skojarzenia.

Do Twojej sali bardzo ok
Stary 2012-08-19, 15:57   #765
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Dwa tygodnie przed weselem koleżanki zmarła jej babcia:-( ale bez gadania się nie obyło, bo jak to tak wesele robić zaraz po pogrzebie

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Gco byście powiedziały jakbyśmy zrobiły post z zabawami weselnymi?może jeszcze ma wcześnie ale fajnie by było mieć takie vademecum;-)
Ad 1 to właśnie się tego obawiam że będą gadać... ale z 2 strony to kurna a kto mi odda te wszystko powpłacane zaliczki?! No i kary od umów? Bez sensu totalnie odwoływanie tego... zresztą nie sądzę aby taki dziadek czy babcia chcieli żeby ich wnukowi ślub popsuć i przez "niego" ślub odwoływać....
Ad 2 jestem za
Cytat:
Hej, witaj

Jak my robiliśmy nauki to nam ksiądz mówił, że od czerwca mają być te 6miesięczne już...

Ale 2012 czy 2013 czerwca? Bo jeszcze ich chyba nie ma... A co do dekoracji to fiolet byłby tam bossski, a moja mama też ma takie skojarzenie że to pogrzebowy kolor i gdzie go tam do ślubu o cantadeskach też nie chce słyszeć

Edytowane przez moniczka_2010
Czas edycji: 2012-08-19 o 15:58
moniczka_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:05   #766
viconia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
witaj! Jaka data ślubu?
3 sierpień 2013 Nie celowaliśmy wcale w miesiąc z "r" bo nie wierzymy w przesądy, ale nasza sala była akurat wtedy wolna, a termin wypada pomiędzy naszymi urodzinami i się spodobał.

Cytat:

witaj
ustaw sobie może jakiś avatar, łatwiej Cię będzie rozpoznawać
Ustawię wieczorkiem jak będę miała więcej czasu

Cytat:
Powiedz jeszcze z jakich okolic jesteście to może kogoś Ci podesńlemy i polecimy;-)
Cytat:
Zmobilizujemy Cię
A jaka data i z kąd jesteście? Może coś poradzimy -
A jesteśmy z lubuskiego, ale jutro będę wydzwaniać do dj z wielkopolski, bo z tego co się zorientowałam mają ceny dużo niższe a poziom zdaje się lepszy...U nas jakaś masakra 3 dj z wyższej półki wyśrubowało ceny a reszta pod nich podniosła..

Całe popołudnie siedzę w necie i wyszykuję dj głównie z Poznania, takich o których coś piszą na forach internetowych tzn dobrze piszą Jest tu ktoś z wielkopolski kto posłuży radą?

A u Was dziewczyny jak zespół czy ktoś też zdecydował się na dj?

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Hej, witaj

I dlatego chcę te nauki jak najszybciej "przejść" i znaleźć taki kościół, gdzie nie będą aż tak restrykcyjnie patrzeć na obcecność bo TŻ ze względu na pracę nie zawsze bedzie mogł być..

Salę masz piękną, fiolet będzie pasował bo ściany są "uniwersalne"
viconia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:12   #767
Shawna
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale 2012 czy 2013 czerwca? Bo jeszcze ich chyba nie ma... A co do dekoracji to fiolet byłby tam bossski, a moja mama też ma takie skojarzenie że to pogrzebowy kolor i gdzie go tam do ślubu o cantadeskach też nie chce słyszeć
Robiliśmy teraz w maju i mówił nam, że to ostatni taki krótki kurs, bo od czerwca ma trwać 6 miesięcy. A może to zależy od kościoła?
Ale jak zwykle dużo gadana, a zanim ogólnie wprowadzą to kupa czasu minie

viconia, my też bierzemy ślub w lubuskim bo pochodzę stamtąd

Dziękuję dziewczyny za utwierdzenie mnie,że fiolet jednak pasuje

Edytowane przez Shawna
Czas edycji: 2012-08-19 o 16:20
Shawna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:21   #768
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, witaj

Fiolet będzie pasował tylko musi to byc jakiś mocny kolor, bo ten róż wyszedł tam jakos blado, albo ja źle widzę

Cytat:
A jesteśmy z lubuskiego, ale jutro będę wydzwaniać do dj z wielkopolski, bo z tego co się zorientowałam mają ceny dużo niższe a poziom zdaje się lepszy...U nas jakaś masakra 3 dj z wyższej półki wyśrubowało ceny a reszta pod nich podniosła..

Całe popołudnie siedzę w necie i wyszykuję dj głównie z Poznania, takich o których coś piszą na forach internetowych tzn dobrze piszą Jest tu ktoś z wielkopolski kto posłuży radą?

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

I dlatego chcę te nauki jak najszybciej "przejść" i znaleźć taki kościół, gdzie nie będą aż tak restrykcyjnie patrzeć na obcecność bo TŻ ze względu na pracę nie zawsze bedzie mogł być..

Salę masz piękną, fiolet będzie pasował bo ściany są "uniwersalne"
To nie moje rejony, więc nie pomogę
Ja osobiście mam zespół, ale jest sporo dziewczyn na wątku, które mają Dja Każdy bierze to co bardziej mu odpowiada

Stary 2012-08-19, 16:35   #769
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam się w niedzielne popołudniu. Leżę sama w domu, bo TŻ z siostrzeńcem pojechał zawieźć bratanicę do drugiej babci, bo ja się nie ruszam prawie, bo kaleka ze mnine. Wczoraj byłam na pogotowiu przez ból kręgosłupa, w sumie czekałam godzinę zanim ode mnie dane wzieli, a ja płakałam i prawie odpływałam z bólu. Dostałam Ketonal w zastrzyku i na tym sie skończyło, prześwietlenia żadnego nei zrobili, nawet koszulki zdejmować mi nie kazali, a jak do dziś nie przejdzie to mam znowu przyjechać na pogotowie...

Co do babci, to też się boję, bo oststnio strasznie podupadła, a ma 88 lat.

Co do wesela kiedy ktoś bliski umrze, to juz nie te czasy kiedy sie odwołuje. Kiedyś wesela były robione głównie własną ręką i było inaczej.
Chociaż znam przypadek, kiedy para 2 razy odkładała wesele właśnie z powodu śmierci babci/dziadka i za 3 razem następny dziadek zmarł, ale już wyprawili wesele.

Co do tego hotelu, to wątpię żeby młodzi szukali sali na już bo na to trzebamieć pieniądze i trzeba sporo uszykować na wesele już.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:47   #770
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielne popołudniu. Leżę sama w domu, bo TŻ z siostrzeńcem pojechał zawieźć bratanicę do drugiej babci, bo ja się nie ruszam prawie, bo kaleka ze mnine. Wczoraj byłam na pogotowiu przez ból kręgosłupa, w sumie czekałam godzinę zanim ode mnie dane wzieli, a ja płakałam i prawie odpływałam z bólu. Dostałam Ketonal w zastrzyku i na tym sie skończyło, prześwietlenia żadnego nei zrobili, nawet koszulki zdejmować mi nie kazali, a jak do dziś nie przejdzie to mam znowu przyjechać na pogotowie...

Co do babci, to też się boję, bo oststnio strasznie podupadła, a ma 88 lat.

Co do wesela kiedy ktoś bliski umrze, to juz nie te czasy kiedy sie odwołuje. Kiedyś wesela były robione głównie własną ręką i było inaczej.
Chociaż znam przypadek, kiedy para 2 razy odkładała wesele właśnie z powodu śmierci babci/dziadka i za 3 razem następny dziadek zmarł, ale już wyprawili wesele.

Co do tego hotelu, to wątpię żeby młodzi szukali sali na już bo na to trzebamieć pieniądze i trzeba sporo uszykować na wesele już.
Współczuję Ci kochana, mam nadzieję, że jednak Ci przejdzi i na pogotowie nie będziesz musiała jechać
Ja też jestem obolała dzisiaj, bo dostałam @ niezapowiedzianej W sumie to dobrze, ale jakby nie ona to moczyłabym dup.sko w jeziorku, a tak

Stary 2012-08-19, 17:01   #771
justi699
Zakorzenienie

Cytat:

Zboczuszek
nawet mi nie mów :-( ja nie chce nawet o tym myśleć :-( a do mojego 10mies...
Dziś mam okropne popołudnie. Cały czas zaglądam do Niej :-(

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 17:15   #772
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
nawet mi nie mów :-( ja nie chce nawet o tym myśleć :-( a do mojego 10mies...
Dziś mam okropne popołudnie. Cały czas zaglądam do Niej :-(
Będzie dobrze. Musi być

Stary 2012-08-19, 17:59   #773
Shawna
Wtajemniczenie

Ja się dzisiaj żegnam. Szykuję się i do pracy
papapa
Stary 2012-08-19, 19:32   #774
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Kurde jakieś stare płyty z gazet, organza i wstążki z bukietów, które dostała (twierdzi, że się przyda do stroików na święta - nigdy się nie przydaje), setki par butów, kilkadziesiąt torebek, które są zniszczone i nigdy ich nie włoży, moje stare zeszyty (twierdzi, że kiedyś miło mi będzie w nie zajrzeć), stare plakaty (bo szkoda), dziesiątki figurek-durnostójek (bo szkoda wyrzucić) - MASAKRA. Mamy czas do 18, bo wtedy mama wraca z pracy
skąd ja to znam... mam nadzieję, że pozbyliście się części. moja mama tak gromadzi ubrania, wstążki po bukietach i co ino. ja robię co jakiś czas porządek. jeżeli w danej rzeczy nie wyszłam przez ostatni rok-do wywalenia. moja mama by się jednej całej szafy pozbyła

Cytat:
ani nie mów. mój dziadek trafił w piątek do szpitala ze złamanym kręgosłupem....

Cytat:

witam
ja również mam DJa. trzeba iść z duchem czasu. każdy odsłuchany zespół (bo na początku był to pewniak, że będzie zespół) grał dla mnie zbyt festynowo....

perfuzja bardzo podobają mi sie twoje buty, zwłaszcza te na obcasie.

czy któraś z was też ma tak że baleriny ją obcierają? miałam juz ze trzy pary i masakra.... wszyscy się zachwycają a ja cierpię.... dlatego kupuję sporo butów na koturnie. już inne ułożenie stopy i zero problemów....

pytanie ślubne: chcę kupić sobie zielone buty ślubne na obcasie. jeśli nie znajdę, to beż, nude lub biel. no ale co do tych kolorowych: jaki kolor obcasa? też w kolorze butów? czarny? drewnopodobny (jak u perfuzji)? biały (e.....)?

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2012-08-19 o 19:34
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 19:37   #775
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
bleee jak ona wygląda
zeby nie te usta 91 lat piekny wiek

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Hej, witaj

jaka piekna sala ile placicie za osobe? ja bym pozostala przy rozu lub jasnej zieleni

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 19:43   #776
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam... mam nadzieję, że pozbyliście się części. moja mama tak gromadzi ubrania, wstążki po bukietach i co ino. ja robię co jakiś czas porządek. jeżeli w danej rzeczy nie wyszłam przez ostatni rok-do wywalenia. moja mama by się jednej całej szafy pozbyła

ani nie mów. mój dziadek trafił w piątek do szpitala ze złamanym kręgosłupem....

witam
ja również mam DJa. trzeba iść z duchem czasu. każdy odsłuchany zespół (bo na początku był to pewniak, że będzie zespół) grał dla mnie zbyt festynowo....

perfuzja bardzo podobają mi sie twoje buty, zwłaszcza te na obcasie.

czy któraś z was też ma tak że baleriny ją obcierają? miałam juz ze trzy pary i masakra.... wszyscy się zachwycają a ja cierpię.... dlatego kupuję sporo butów na koturnie. już inne ułożenie stopy i zero problemów....

pytanie ślubne: chcę kupić sobie zielone buty ślubne na obcasie. jeśli nie znajdę, to beż, nude lub biel. no ale co do tych kolorowych: jaki kolor obcasa? też w kolorze butów? czarny? drewnopodobny (jak u perfuzji)? biały (e.....)?
Bez przesady nie każdy zespół jest taki zły No i Dj był u mojej kuzynki na weselu 14 lat temu, więc to żadna nowość

Jak dla mnie to obcas tylko w kolorze, bo czarny zdecydowanie odpada, a drewnopodobny jest "za ciężki" do białej sukni

Stary 2012-08-19, 19:54   #777
malwka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też się chętnie do Was przyłączę
troszkę poczytałam wstecz ale nie za dużo - tak tylko, żeby się rozeznać kto jest kto

to może troszkę o mnie i moim TŻciku napiszę, żebyście mogły mnie lepiej poznać
Oboje pochodzimy z Płocka, chodziliśmy razem do klasy w liceum a po liceum zostaliśmy parą Na początku naszego bycia razem trafił nam się kapsel w tymbarku z napisem "Na zawsze razem" . Poszliśmy razem na studia do Olsztyna i od tamtej pory mieszkamy razem. TŻ oświadczył mi się na początku 5 roku podczas spaceru nad jeziorko Odbyło się to przy pomocy tymbarka, który zamówił specjalnie od producenta z kapslem z napisem "Wyjdziesz za mnie?" Wesele zaczęliśmy planować mniej więcej w styczniu. Najpierw myśleliśmy o terminie majowym (a konkretnie o 18 maja bo ten dzień uważamy za naszą rocznicę bycia razem, a w 2013 wypada w sobotę) ale później się okazało, że w 2013 u TŻ w najbliższej rodzinie są 3 komunie i nie wiadomo kiedy wypadną więc wybraliśmy termin 8 czerwca (niestety był to termin z odzysku i w ostateczności nie wypalił bo się Pani rozmyśliła) w końcu nasz termin to 14 września 2013 wesele odbędzie się w sali "Złota Podkowa" na dużej sali http://www.zlotapodkowa.com.pl/wycieczka/. Nasze wesele planujemy na około 150 osób (gości zaproszonych w pierwszym rzucie będzie ok 170). Zdecydowaliśmy się na tą salę tylko dlatego, że właściciel jest w trakcie budowy hotelu (dużą część gości będziemy musieli przenocować bo rodzina od strony mojej mamy mieszka w całej polsce). Mamy też już umowę z zespołem (Anex z Gostynina - można znaleźć na youtube ich filmiki z jakiegoś festynu ). Ja jestem na etapie oglądania sukni i chciałabym zamówić już w tym roku, żeby było taniej. Kilka już przymierzałam - głównie księżniczki - ale na prawdziwe łowy wybiorę się dopiero we wrześniu/październiku i to w Płocku (narazie mierzyłam w Olsztynie i w Maximusie w Nadarzynie - teraz mieszkamy w Warszawie bo TŻ ma tu pracę a ja jestem po miesięcznych praktykach i szukam czegoś na dłużej i już zaczynam mieć depresje z powodu braku pracy - daję sobie miesiąc na znalezienie porządnej a jak nie to biorę "cokolwiek"). Mój TŻ też jeszcze słabo się interesuje przygotowaniami ale ostatnio mu kazałam poszukać nam wycieczki na miesiąc miodowy i się w to mocno zaangażował znalazł nam wycieczkę głównie objazdową do meksyku, gwatemali i czegoś jeszcze chyba. Ja najbardziej martwię się teraz o fotografa i kamerzystę, bo u nas terminy na wesela rezerwuje się nawet z 2letnim wyprzedzeniem - i sale i zespoły rozchodzą się jak "świeże bułeczki" i boję się, że to samo może być z fotografami i kamerzystami a jakoś nie możemy się zebrać, żeby poszukać - tym bardziej, że teraz sezon i ciężko nam się z kimś umówić na łikend na obgadanie oferty.

Mój tata umarł w czerwcu ubiegłego roku po roku i 3 miesiącach od wykrycia raka żołądka/jelita. Przez to moje przygotowania do ślubu często zamiast z radością obmyślam z płaczem. Ciężko mi myśleć o szczegółach uroczystości, które wiążą się z rodzicami, takich jak błogosławieństwo czy podziękowania dla rodziców.

Mam nadzieję, że z Waszym wsparciem dam radę przejść przez całe przygotowania i ślub z uśmiechem i jak najmniejszą ilością łez.

Cytat:
A my z TŻ wymyśliliśmy, że moja będzie węższa niż jego bo mi nie pasuje gruba a jemu cienka
Stary 2012-08-19, 20:05   #778
extassy
Zakorzenienie

Wwitam nowa pm:-D
Stary 2012-08-19, 20:06   #779
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Bez przesady nie każdy zespół jest taki zły No i Dj był u mojej kuzynki na weselu 14 lat temu, więc to żadna nowość

Jak dla mnie to obcas tylko w kolorze, bo czarny zdecydowanie odpada, a drewnopodobny jest "za ciężki" do białej sukni
My też mamy zespół Fakt faktem, większość przesłuchiwanych zespołów to była tragedia, wieś i festyn w jednym, ale na szczęście trafiliśmy na ten nasz pięciu młodych facetów po wyższych szkołach muzycznych, a do tego są sympatyczni
Też byłam na weselu z DJem już kilkanaście lat temu, jako dziecko

I zgadzam się co do obcasa

Cytat:
Napisane przez malwka Pokaż wiadomość
Ja też się chętnie do Was przyłączę
Witaj! Skądś Cię kojarzę, ale nie wiem z którego wątku

Super z tymi oświadczynami, pomysł z kapslem Fajny ten Twój TŻ Macie piękną salę! Przykro mi z powodu Twojego taty Zdaję sobie sprawę, że to boli, ale jednocześnie jestem przekonana, że on jest szczęśliwy że wychodzisz za mąż i że będzie z Tobą również tego dnia

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:08   #780
extassy
Zakorzenienie

Viollet gpokaz link zespołu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości