Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 11:07   #2761
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Tez mam ochote sie pofarbowac. Po slonej wodzie wlosy mi strasznie wyblakly. Zobacze.. moze tz mi farbe nalozy. Dobrze mu to wychodzi. Raz sprobowal pokazal ze potrafi to teraz wymowek nie ma!!
Hehe, mi kiedyś też TŻ farbował i całkiem spoko mu wyszło A Ty jakim kolorkiem farbujesz ?

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Żebyś nie wpadła w taki szał jedzenia jak ja Bo Ci skoczy 5 kg
Wiem, wiem Teraz będę utrzymywać 50 kg, ale nie więcej, bo jak pisałam, rozbierać się juz publicznie nie będe, a 48 ciężko utrzymać, więc może być troszkę więcej

Wczoraj nawet trzymałam dietkę Wypiłam tylko 3 drinki z malibu, mlekiem i sokiem bananowym KOCHAM!!

Heroine moze ciąża ?

Też się spodziewałam, że będę pół dnia nadrabiać a tu tyle
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:11   #2762
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: otręby, czokapiki, jogurt owocowy, kawka z mlekiem, 2 małe kromki razowca z serem żóltym i keczupem kromki....nie mogłam się powstrzymać

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:17   #2763
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Wczoraj TŻ zaprosił do Nas swoich kolegów z pracy w ogóle to 1 raz ich widziałam było ich z 10 a ja jedna sama ! bo każdy z nich dziewczyny nie ma a takie dupy . No wczoraj po grzeszyłam bo wódka wpadła i grill ale się nie upiłam i wiecie hahaha każdy chłopak jak przychodził ( a ja otwierałam drzwi bo kuter za Nim dojdzie to pół roku minie) to mi mówił że jestem ładna aż Mnie to zdziwiło bo w PL mnie nie doceniali a Ci to od razu na początku się krepowałam bo nie znałam ich a Oni gadają do Mnie jak najęci ale potem się rozkręciłam i było super TŻ też widziałam że zadowolony i mu trochę przechodzi złość z tą nogą nawet stara mi pomagać jak może
Tyle samców na jednej imprezie, lol no taka laska jak Ty nie mogła się nie podobać ślicznotka
super, że TŻ nie jest upierdliwy i zaczął Ci pomagać

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
U mnie tez słoneczko i nawet o10 sukienkę założyłam jak wyszliśmy na spacer tyle, że duszno niemozliwie i makijaż spłynął mi mi po 5 min 20min roboty w chusteczkę musiałam wytrzeć, tylko tusz i szminka przeżyła
No duszno to nie było u mnie a wieczorem to już w ogóle zimnica się zrobiła ja się wystroiłam na tego grilla w kiecunię w dzień spoko, ale już koło 20 to myślałam, że zamarznę dobrze, że szwagier nas odwiózł, bo bym chyba się zamieniła w sopel lodu zanim bym doszła do chałupy

Cytat:
wiecie do Dziewczyny zauważyłam że od kiedy trzymam się diety lekarza jem mniej . Teraz jak np mam urlop te kilka dni jem tylko śniadanie 1 bułka a obiadokolacje jem dopiero o 17 i do wieczora nie jestem w ogóle głodna !! Trochę mnie to nie pokoi bo nie chce wpaść w jakaś kolejną chorobę
To niedobrze, że nie jesz musisz się trochę zmuszać bo rozwalisz sobie metabolizm, albo co gorsza, tak jak mówisz, wpadniesz w jakąś chorobę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:29   #2764
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Tyle samców na jednej imprezie, lol no taka laska jak Ty nie mogła się nie podobać ślicznotka
super, że TŻ nie jest upierdliwy i zaczął Ci pomagać
hahah ale jakkie dupy miałam na czym oko zawiesić

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
To niedobrze, że nie jesz musisz się trochę zmuszać bo rozwalisz sobie metabolizm, albo co gorsza, tak jak mówisz, wpadniesz w jakąś chorobę
no właśnie też mnie to nie pokoi bo nie chce rozwalić metabolizmu pójdę jutro do lekarza powiem co i jak i zobaczę co mi powie . Martwi Mnie to i żyć nie daje .
aaa i zdjęcie brata gram na tygodniu bo nie miała czasu poszukać

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

A i wiecie co !! mam szczęśliwy dzień dziś !! Rano zadzwonił szef że nie muszę iść dziś do pracy bo wysyła Mnie na szkolenia do innego hotelu ! Będę siedzieć tam przez cały miesiąc po 3 godz rano i będzie płacił mi normalnie . Powiedział że po tych szkoleniach może podniesie mi stawkę fajnie by było bym mogła odkładać sobie już na wymarzony dom
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:41   #2765
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dooobrze mówi, polać jej!!!!!!!!!!

Cytat:
hahahahaha ej nawet nie pytaj : hahaha: nie dość że duży ogród mamy to jest trawy sporo !! pytałam dziś TŻ czy kosić mam powiedział że w pon będę . Raz kosiłam to spoko dałam rade tylko że kuter chodził za Mną bym na kamień nie najechała hahaha a potem robiłam pod koszarka !! kuwaaa nie dość że to ciężkie jak dźwig to i łapami trza machać ale robiłam przerwy co 5 min hahah aż się sąsiad śmiał jak robiłam . Bo musiałam podkościć koło krzewów ! i ogrodzenia
Buhahaha dobra jesteś teraz to ja nie mam takich problemów, ale jak mieszkałam z rodzicami to zawsze unikałam koszenia trawy boję się urządzeń niemalże większych ode mnie raz próbowałam to ledwo co ruszyć mogłam także tegooo brat to robił zawsze, chociaż młodszy umiałam się wykręcić

Cytat:
a tak serio to kosiarka to fakt jak dla mnie niebezpieczne zwierzę i w domku rodzinnym elektryczna mieliśmy i ciągle się bałam, że kabel przetnę albo właśnie kamień i się ostrze wygnie i stopę stracę Dobrze, że Tż Cię pilnuje a może pilnuje kamieni i drzew:h ahaha:
Ja miałam takie same obawy patrzyłam tylko czy to ustrojstwo nie dotyka moich nóg i czy kabel odpowiednio odstaje więcej stresu, patrzenia się czy nic nie spitolę niż koszenia serio, moje koszenie by trwało cały dzień

Cytat:
hahahhha ej no to może być możliwe bo wiesz jak wezmę taki rozpęd pod kosiarką to bym u☠☠☠ała krzew hahahahahah ale wiesz On powtarza ciągle pomału bezstresowo a ja chce jak najszybciej skończyć

Cytat:
Booosz...Ty prasujesz? Za nic w świecie nie wyprasuje sobie rzeczy xD
Nic nie prasujesz? no ale tak się nie da nawet ja, największy leser co do prasowania odczuwam niekiedy potrzebę wyprasowania sobie bluzki :P
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-19, 11:42   #2766
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaaaak! W końcu słońce do nas zawitało!!!
Sprzątanie, prasowanie...dziewczyny, co was wzięło U mnie syf stulecia
dzisiaj powtórka z rozrywki

Ja już wysprzątałam lubię jak jest wszystko tak pięknie poukładane, wysprzątane, wyszorowane, pachnące a jak się umyje okna to od razu wszystko widać znaczy... kolorowy świat tylko komu się chce myć okna...

Cytat:
Na dodatek kupilsy jeszcze zyrandol czy jak to sie nazywa do lazienki i takie koszyczki wiklinowe z pluszakimi zintegrowanymi No tyle dzieci u znajomych sie porodzilo ze wkoncu trzeba odwiedzic. Jeszcze cos sie dokupi i do kosza zapakuje
a moje dotychczasowe jedzonko.
I- kromka z serkiem topionym i pomidorem
II- hot dog na stacji
III- leczo pol bulki z maslem i do tego kawa latte z bita smietana.
A co to za koszyczki? Chętnie dowiem się więcej, bo zawsze mam problem z prezentami dla dzieci.

Co Ty z tymi hot dogami? Nie jedz tego dziadostwa
Latte właśnie piję ale bez bitej śmietany

Cytat:
Ja tesciow mam na razie 3 miesiące ale nie moge narzekac. Co prawda nie odwidzamy sie za czesto i to chyba klucz do sukcesu. Zreszta ja nigdy nei bylam taka" tiutiutiutiu" Czamai mam wrazenie ze oni boja sie odezwac zeby mi na odcisk nie nadepnac i nie obudzic "diabla we mnie" No i niech tak pozostanie
O to to rzadko się widzieć to najlepszy sposób

Cytat:
no i z czego się cieszysz?
Stary 2012-08-19, 11:56   #2767
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ja ostatnio to sobie folguje straaaasznie, pewnie obudze się jak będzie mi się sadło wylewać Cały czas bym coś jadła... No i jem

Farbowałam dziś włoski i znowu bede prawie czarna A dokładniej ciemno-brązowa Jednak w ciemniejszych się lepiej czuję i zawsze do nich wracam Na razie siedzę w ręczniku na głowie, wcześniej przez godzinę siedziałam z maską na włosach i zaraz się biore za suszenie i zobaczymy co z tego wyszło
Ty sobie za bardzo nie folguj a ćwiczysz coś?

Oooo, a zdjęcie jakieś zobaczymy? Nowego kolorku włosków? zadowolonaś?

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Przyjechali w końcu goście :P I będę znowu jeść. Zjadłam II sniadanie myśląc, że dopiero teraz zjem obiad, a tutaj pojechałam po godzinie do babci i nakarmila mnie zupą- kalafiorowa z tego co ma w ogródku, więc nie płaczę Idę teraz do stołu - do zobaczenia jutro Potem impreza!
Ja też wczoraj żarłam i jak po imprezie? Jest kac morderca?

Cytat:
No i jak ja sie ciesze ze wczoraj wysprzatalam. Jak pomysle ze teraz za sprzatanie mialabym sie brac to Ciasto tylko zrobie aco bede sobei zalowac. Z jablkami galareka i .. ooo takie cos tylko z polowy prrcji:
http://www.przepis-kulinarny.pl/imag...y/max/1538.jpg
Dzisiaj wstałam o 9.30 za to jutro o 5.20
Kusicielka i co, dobre wyszło?

Cytat:
Zazdroszcze grilla.. Chociaz nie.. bo pewnei bym strasznei nagrzeszyla, nie umien sie powstzymac. A najbardziej chleb z maslem czosnkowym uwielbiam Noo.. u mnie tez upal
ja jadłam mięsko, sałatki, no i piłam Redd'sy było mi ciężko nie lubię grilli pod tym względem
Stary 2012-08-19, 11:57   #2768
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
ja nie mam kiedy ćwiczyć bo pracuję na dwa etaty do 2go września. Staram się nie żreć jak odkurzacz, muszę coś w dietę wprowadzić żeby jakies efekty były. Heroine mi doradzała wiecej białka, wiec jak zjem to co mam w zapasie to przerzucam się na kurczaka i wariacje kurczakowe na obiad. Nie mam pomysłów więcej ...
Na początek wystarczy zobaczysz jak zareaguje waga. Potem będziemy kombinować dalej

Cytat:
A na jutro już moczę białą fasolę i zrobie kotleciki do tego mizerię z cukinii
Podasz przepis na kotleciki? a jak robisz tą mizerię z cukinii? To się na surowo je?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam z tż na rowerach słonko też ładnie grzało. Przejechałam jakies 25 km i jestem zmeczona
Heroine Ty jeździsz na stacjonarym czy normalnym rowerze że robisz po 20 km

Rozgrzeszcie mnie
ś- owsianka
IIś- kawa, kawałek sernika na zimno
obiad - 3 racuchy z brzoskwiniami
wczesna kolacja- 2 cieniutkie kiełbaski z grilla kromka chleba, 3 morele
No brawo za rower!
Na stacjonarnym zawsze upocę się jak prosiak

No co Ty chcesz od tego jadła? Fakt, trochę węgli wpadło, ale ogólnie bardzo małe porcje wydaje mi się, że za mało wręcz
wszystkie grillujemy trzeba korzystać, póki ciepło w miarę...

Cytat:
Jak ja dalej się tak "odchudzać" będę to jeszcze większym wielorybem będę kopa w d.... mi zasadźcie bo może to pomoże, dziś dzień słoneczny i był ale jedzeniowo to samą siebie przebiłam, aż wstyd mówić ale i lody i krówki i ciastka i normalnego jedzenia też wpadło w szafie może w 1/10 ciuchów wchodzę a ukochane dżinsy czekają na pożarcie moli chyba Tż niby wspiera, niby bo tak: na śniadanie borówek przyniósł- miło - ale oprócz borówki to krówki i lody kupił ale i moja wina, że pohamowania nie mam i rozumu przy słodkim
Faceci to zuoooo oni pewnych rzeczy nie jarzą zawsze możemy na nich zwalić nasze niepowodzenia
ale dzisiaj grzecznie tam

Cytat:
Wczoraj włączyło mi się meeeeeeeega gastro po alkoholu, ale w nocy było rozsądnie i zjadłam tylko z 4 wafle ryżowe
A ja jakoś nigdy nie mam gastrofazy po alko wczoraj jak piłam tego redd'sa to czułam, że mi tak wypełnił żołądek, że ło jesu....
No to dobrze się skończyło
Stary 2012-08-19, 12:03   #2769
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
No własnie też miałam pisać, że ja im się nie dziwie, bo doopa z Ciebie pierwsza klasa Hiszpaneczko A Ty się na TŻ-ta patrz a nie na jakieś inne dupy

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Ty sobie za bardzo nie folguj a ćwiczysz coś?

Oooo, a zdjęcie jakieś zobaczymy? Nowego kolorku włosków? zadowolonaś?
No właśnie trzeba się ogarnąć Ćwiczę brzuszki codziennie i przysiady z obciążeniem sześciokilowym Skakanke na razie odpuściłam, bo się rozleniwiłam po wyjeździe, ale w tygodniu zacznę Zadowolonam z kolorku bardzo, dużo lepiej się tak czuje Zrobię dziś fotkę, to wkleje jutro

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-08-19 o 12:05
Stary 2012-08-19, 12:04   #2770
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj nawet trzymałam dietkę Wypiłam tylko 3 drinki z malibu, mlekiem i sokiem bananowym KOCHAM!!
co smaka robisz

Cytat:
Heroine moze ciąża ?
sorry Winnetou właśnie dostałam okres se wykrakałam a TŻ już się durny cieszył codziennie mi gadał, że zmajstrował bliźniaki już mi na nerwy działał a tu psikus

Cytat:
i vice versa
Stary 2012-08-19, 12:06   #2771
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie też mnie to nie pokoi bo nie chce rozwalić metabolizmu pójdę jutro do lekarza powiem co i jak i zobaczę co mi powie . Martwi Mnie to i żyć nie daje .
aaa i zdjęcie brata gram na tygodniu bo nie miała czasu poszukać
No idź idź, może coś poradzi

Oki oki, będę czekać

Cytat:
A i wiecie co !! mam szczęśliwy dzień dziś !! Rano zadzwonił szef że nie muszę iść dziś do pracy bo wysyła Mnie na szkolenia do innego hotelu ! Będę siedzieć tam przez cały miesiąc po 3 godz rano i będzie płacił mi normalnie . Powiedział że po tych szkoleniach może podniesie mi stawkę fajnie by było bym mogła odkładać sobie już na wymarzony dom
Za. je.bi.ście!!!!! cieszę się razem z Tobą!

Cytat:
No właśnie trzeba się ogarnąć Ćwiczę brzuszki codziennie i przysiady z obciążeniem sześciokilowym Skakanke na razie odpuściłam, bo się rozleniwiłam po wyjeździe, ale w tygodniu zacznę Zadowolonam z kolorku bardzo, dużo lepiej się tak czuje Zrobię dziś fotkę, to wkleje jutro
No to fajnie
Ja lubię skakankę, ale zawsze muszę najpierw w salonie poprzestawiać, żebym miała gdzie skakać i zazwyczaj mi się nie chce

Czekam ślicznotko
Stary 2012-08-19, 12:07   #2772
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
co smaka robisz

sorry Winnetou właśnie dostałam okres se wykrakałam a TŻ już się durny cieszył codziennie mi gadał, że zmajstrował bliźniaki już mi na nerwy działał a tu psikus
Wiedziałam, że pozazdrościsz drineczków Kuuurde, a już myślałam, że bedę ciotką Jak Ty tak cudownie potrafisz okres wykrakać, to za miesiąć się do Ciebie zgłosze, bo ja zawsze czekam i czekam
Stary 2012-08-19, 13:24   #2773
Like_a_women
Zadomowienie

Cześć... Dzieki kochane za wsparcie ale psychike mam zrytą jakbym mózgu nie miała.Nie mogę myśleć.Na szczęście przyjechali moi rodzice wczoraj.Do szpitala mnie nie wpuszczają,tylko mogłam przekazać rzeczy dla męża.Dzisiaj jest dzień odwiedzin-jedyny w tygodniu i max.1 godz.i tak praktycznie cały czas śpi z powodu działania leków.Próbował żartować,mówił że go nic nie boli... eh.Jutro dowiem się więcej,ale tylko przez telefon Mam tylko nadzieję,że nie bedzie blizn,lub przeszczepu skóry
Do do diety nie mam głowy,składa się ona z kawy i papierosów (nie paliłam 3 lata,ale nie radzę sobie z nerwami),ale pewnie wszystko będzie dobrze mam nadzieję.
Stary 2012-08-19, 14:00   #2774
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kuuurde, a już myślałam, że bedę ciotką Jak Ty tak cudownie potrafisz okres wykrakać, to za miesiąć się do Ciebie zgłosze, bo ja zawsze czekam i czekam
Sorry, ale nie tym razem no wiesz, tak średnio umiem wykrakać bo widzisz po ilu dniach dostałam

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cześć... Dzieki kochane za wsparcie ale psychike mam zrytą jakbym mózgu nie miała.Nie mogę myśleć.Na szczęście przyjechali moi rodzice wczoraj.Do szpitala mnie nie wpuszczają,tylko mogłam przekazać rzeczy dla męża.Dzisiaj jest dzień odwiedzin-jedyny w tygodniu i max.1 godz.i tak praktycznie cały czas śpi z powodu działania leków.Próbował żartować,mówił że go nic nie boli... eh.Jutro dowiem się więcej,ale tylko przez telefon Mam tylko nadzieję,że nie bedzie blizn,lub przeszczepu skóry
Do do diety nie mam głowy,składa się ona z kawy i papierosów (nie paliłam 3 lata,ale nie radzę sobie z nerwami),ale pewnie wszystko będzie dobrze mam nadzieję.
Strasznie mi przykro ehh, trzymaj się jakoś nie poddawaj się, ułoży się jakoś
Stary 2012-08-19, 14:59   #2775
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie prasujesz? no ale tak się nie da nawet ja, największy leser co do prasowania odczuwam niekiedy potrzebę wyprasowania sobie bluzki :P
Nigdy nic, jedynie koszule na egzamin, ale szczerze sie przyznam że też nie zawsze

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

HeroineSkładniki na 10 kotletów:

- 2 szklanki ugotowanej białej fasoli,
- 1 marchew starta na dużych oczkach,
- 1 jajko,
- łyżeczka majeranku,
- pół łyżeczki kminku mielonego,
- łyżeczka cząbru,
- kilka kropel tabasco,
- sól,
- 2 łyżki bułki tartej (opcjonalnie).

Ugotowaną fasolę rozgniatamy widelcem, lub praską do ziemniaków. Dodajemy jajko, marchew i przyprawiamy, formujemy kotleciki.

Obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na niewielkiej ilości oleju.

Podajemy z sałatą z sosem winegret.

Składniki:
1 średnia młoda cukinia (250g)
1 mała cebula (50g)
2 łyżki jogurtu naturalnego (50g)
koperek
przyprawy

Przygotowanie:
Cukinię trzemy na tarce na plasterki, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę. Wszystko mieszamy z jogurtem naturalnym i przyprawami.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Właśnie wcinam obwarzanka krakowskiego z kawką

Chyba mam kaca.... słabo mi:/ boooosz, przegiełam pałe znooowu...

Robię obiad i z Tż idziemy nad rzekę posiedzieć

Stary 2012-08-19, 15:14   #2776
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No własnie też miałam pisać, że ja im się nie dziwie, bo doopa z Ciebie pierwsza klasa Hiszpaneczko A Ty się na TŻ-ta patrz a nie na jakieś inne dupy
dobra dobra sama też jesteś niezła laseczka a nogi to masz huhuhu boskie .
Ja na TŻ codziennie patrze a jak było na czym oko zawiesić to czemu nie miałam skorzystać hahaha

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Za. je.bi.ście!!!!! cieszę się razem z Tobą!
też sie cieszę bo zawsze to więcej kasy a teraz to z tej wypłaty to zostawiam nie wielką sumę na przyszłość ale to zawsze coś TŻ też sobie zostawia także razem będzie nam raźniej odkładać pitaki

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
No idź idź, może coś poradzi

Oki oki, będę czekać
no właśnie może coś poradzi a najlepsze że na słodycze to mam apetyt cały czas !! a na jedzenie nie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:57   #2777
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ależ dziewczynki popisałyście :P A ja popisałam się w dietowaniu- dziś już nic nie zjem

Wczoraj wieczorem miałam marną zabawę, bo od początku bolała mnie głowa i już o 12 się zwinęłam do domu. Dziś o 9 zostałam zbudzona na śniadanie itd. Pojechałam z tatą i z gośćmi na małą przejażdzkę Tatuś nawet dał mi swój samochód Przeżyłam swoją pierwszą podróż autostradą :P Nie rozumiem dlaczego moja mama się boi jechać jego samochodem- może duży, ale jaki fajny i jak dobrze się jezdzi ;P I oczywiście w kawiarni wzięłam mus malinowy (pychota!)- bitej śmietany mogli mi nie dawać (nie lubię za bardzo) no ale niech będzie. Przynajmniej mus był rzeczywiście z owoców :P
Teraz zjedliśmy obiad typowo polski Rosół+kotlety :P I umieram- pełna!

I mam piękne białe paznokcie

Za godzinę wpada 2kolegów, idziemy do mojej koleżanki na grilla a potem na festyn- dziś- UWAGA- Bednarek! hahahah gwiazda wieczoru! I to za darmo

Potem sobie nadrobie co tam napisałyście :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:00   #2778
Margot85
Wtajemniczenie

zooska zrobiłam piling kawowy wg Twojego przepisu i on chyba naprawdę odchudza bo żeby wyczyśćić dokładnie kabine prysznicową z tych tłustych pozostałości to 15min ostro szorować musiałam: hahaha: ale skóra milusia mięciusia gładka
Stary 2012-08-19, 16:16   #2779
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska zrobiłam piling kawowy wg Twojego przepisu i on chyba naprawdę odchudza bo żeby wyczyśćić dokładnie kabine prysznicową z tych tłustych pozostałości to 15min ostro szorować musiałam: hahaha: ale skóra milusia mięciusia gładka
To się ciesze
Fajny jest

jestem już po obiadku:
-3 łyżki ryżu
-2 kotlety z fasoli
-3 łyżki mizerii z cukinii

idziemy na spacerek

Stary 2012-08-19, 16:26   #2780
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nic, jedynie koszule na egzamin, ale szczerze sie przyznam że też nie zawsze
spoko

Cytat:
HeroineSkładniki na 10 kotletów:
Dziękuję pięknie! zapisane do wypróbowania mam nadzieję tylko, że mnie tym nie będą wzdęcia męczyć lubię fasolę, ale zawsze mam rewolucje brzuszne...

Cytat:
Składniki:
1 średnia młoda cukinia (250g)
1 mała cebula (50g)
2 łyżki jogurtu naturalnego (50g)
koperek
przyprawy
Też dziękuję nie wiedziałam, że cukinię można jeść na surowo

Cytat:
Chyba mam kaca.... słabo mi:/ boooosz, przegiełam pałe znooowu...
co żeś chlała znowu?
Stary 2012-08-19, 16:27   #2781
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
też sie cieszę bo zawsze to więcej kasy a teraz to z tej wypłaty to zostawiam nie wielką sumę na przyszłość ale to zawsze coś TŻ też sobie zostawia także razem będzie nam raźniej odkładać pitaki

no właśnie może coś poradzi a najlepsze że na słodycze to mam apetyt cały czas !! a na jedzenie nie
Naprawdę super

To jedz przynajmniej słodycze i tak bilans kaloryczny będzie w normie jak obiadu nie jesz ale żeby nie było że do złego namawiam wiadomo... słodyczami to Ty się nie najesz jadłaś coś dzisiaj konkretnego?

Cytat:
Za godzinę wpada 2kolegów, idziemy do mojej koleżanki na grilla a potem na festyn- dziś- UWAGA- Bednarek! hahahah gwiazda wieczoru! I to za darmo
Bednarek też chcę!!! gdzie Ty mieszkasz?

Cytat:
widok wanny po tym peelingu jest naprawdę bezcenny mój TŻ jak raz zobaczył to prawie zwątpił
Stary 2012-08-19, 18:03   #2782
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Heloł
Co tu tam mało naspamowane? Ja już się bałam, że będę miała co nadrabiać całą niedzielę, a tu proszę no to byłam wczoraj na tym grillu, wypiłam 2 redd'sy no i trochę pożarłam niby wszystko jadłam po pół (pół oddawałam TŻ-towi) a nażarłam się jak świnia tak mi było ciężko, że spać nie mogłam... dzisiaj wcale nie lepiej ;/ w dodatku mnie brzuch napie.r.dziela może w końcu dostanę tą pop.ie.r.dzieloną @!!! Bo ileż można czekać?! Dziś mam 37 dzień cyklu
W sumie fajnie wczoraj było, spotkałam się z dawno nie widzianą rodzinką, powygłupialiśmy się trochę no i furorę zrobiły moje rogaliki :P każdy chciał przepis wzięłam tam 60 sztuk i poszły wszystkie!!!! Nawet syn mojej szwagierki, wielki niejadek zjadł 4 i przychodził i mówił: "ciocia pysne" ehhh, lubię jak innym smakują moje wypieki a dzisiaj obiecałam zrobić temu małemu szkrabowi pulpeciki z szynki. Uwielbia! Tylko ciekawe czy mi wyjdą takie, jakie on lubi to dopiero będzie kwas jak powie, że niedobre
Dzisiaj mam zaproszenie do teściów na obiad, ale nie wiem czy z niego skorzystamy. Powiedziałam, że się zastanowimy, bo po tej imprezie to wiecie.... zmęczona trochę jestem i chciałam sobie poleniuchować w domu, zresztą brzuch mnie boli i nie chce mi się ogarnę trochę salon i pooglądam TV, jak coś będzie
No a teraz idę pić w końcu kawkę. Na śniadanie nie mam zbytniej ochoty... może wszamię jakieś owocki. Mam arbuza i winogronka
heroinelubisz gotować ,co nie ? Fajnie Ci, robisz coś z sercem i jeszcze zachwyt rodziny i znajomych i zazdrosnych wirtualnych koleżanek budzisz też
Cytat:

Super Krótko mówiąc gratulacje
Cytat:
Ja też jak zooska w klubie nie prasujących- tylko koszule ( a Tż chwała mu tylko do garnituru koszule nosi, to nie za często muszę) - a tak to dokładnie roztrzepuje przed wieszaniem na suszarkę, większość na wieszakach luźno w szafie i jakoś żyje

Cytat:
Faceci to zuoooo oni pewnych rzeczy nie jarzą zawsze możemy na nich zwalić nasze niepowodzenia
ale dzisiaj grzecznie tam
Dziś grzecznie już , choć znowu lody i krówki były ale krówka sztuk raz do śniadania (53kcal) a lody dwie kulki(100ml 85kcal) więc elegancko w limicie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że są jeszcze szpitale z takim rygorystycznym regulaminem. Najważniejsze jednak by mąż szybko do zdrowia wrócił i bez powikłań było trzymaj się dzielnie

Dziewczyny , które mają kosmetyki z konkursu Daxa, ponawiam prośbę o recenzje pilingu solnego rozpuszcza się on do końca czy ma tez drobinki sztuczne -nierozpuszczenie?
I tak mnie refleksja naszła, że grill to teoretycznie niby taki zdrowy a jednak sieje większe spustoszenie kaloryczne niż Mc donald
Stary 2012-08-19, 18:43   #2783
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroinelubisz gotować ,co nie ? Fajnie Ci, robisz coś z sercem i jeszcze zachwyt rodziny i znajomych i zazdrosnych wirtualnych koleżanek budzisz też
Uwielbiam! Szczególnie piec chciałam nawet bloga założyć, no ale jest już ich tyle poza tym musiałabym ciągle coś pichcić, a potem to jeść więc dziękuję
dzięki

Cytat:
Dziś grzecznie już , choć znowu lody i krówki były ale krówka sztuk raz do śniadania (53kcal) a lody dwie kulki(100ml 85kcal) więc elegancko w limicie
No, tyle można

Cytat:
Dziewczyny , które mają kosmetyki z konkursu Daxa, ponawiam prośbę o recenzje pilingu solnego rozpuszcza się on do końca czy ma tez drobinki sztuczne -nierozpuszczenie?
I tak mnie refleksja naszła, że grill to teoretycznie niby taki zdrowy a jednak sieje większe spustoszenie kaloryczne niż Mc donald
Tyyy, a wiesz, że nawet nie wiem? Nigdy się mu tak nie przyglądałam aczkolwiek wydaje mi się, że część drobinek się nie rozpuszcza bo czasem na wannie bywały takie niebieskie kropeczki no ale ręki uciąć se nie dam

Ale pod jakim względem bardziej kaloryczny? Jak się zje pierś z kurczaka czy kiełbaskę to nie ma tragedii

Właśnie jem jajeczniczkę pycha mi wyszła
Stary 2012-08-19, 18:46   #2784
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwielbiam! Szczególnie piec chciałam nawet bloga założyć, no ale jest już ich tyle poza tym musiałabym ciągle coś pichcić, a potem to jeść więc dziękuję
dzięki

No, tyle można

Tyyy, a wiesz, że nawet nie wiem? Nigdy się mu tak nie przyglądałam aczkolwiek wydaje mi się, że część drobinek się nie rozpuszcza bo czasem na wannie bywały takie niebieskie kropeczki no ale ręki uciąć se nie dam

Ale pod jakim względem bardziej kaloryczny? Jak się zje pierś z kurczaka czy kiełbaskę to nie ma tragedii
Chodzi mi oto , że Mc donalda to każdy odmówi a grill taki rodzinny i miły i jak widzę, większość z nas (bo ja tez) na tym grillu ulega...i właśnie nie kurczakom
Stary 2012-08-19, 18:54   #2785
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi oto , że Mc donalda to każdy odmówi a grill taki rodzinny i miły i jak widzę, większość z nas (bo ja tez) na tym grillu ulega...i właśnie nie kurczakom
no ja wczoraj też akurat kurczaka nie jadłam no ale tylko dlatego, że nie było bo jak robimy sami to ja zawsze jem pierś z kurczaka, szaszłyki warzywne i jakąś sałatkę wczoraj nie zjadłam dużo, ale wypiłam 2 redd'sy i tak mi było ciężko jakbym zeżarła bóg wie ile no ale grille nie są codziennie na razie następny się nie szykuje
Stary 2012-08-19, 18:59   #2786
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja wczoraj też akurat kurczaka nie jadłam no ale tylko dlatego, że nie było bo jak robimy sami to ja zawsze jem pierś z kurczaka, szaszłyki warzywne i jakąś sałatkę wczoraj nie zjadłam dużo, ale wypiłam 2 redd'sy i tak mi było ciężko jakbym zeżarła bóg wie ile no ale grille nie są codziennie na razie następny się nie szykuje
heroine to nie było personalnie do Ciebie, miałam na myśli tylko , że po analizie kilkunastu stron wątku, że najwięcej grzechów jest na grillu a nie jakby się mogło wydawać w fast foodzie moje małe śledztwo nikogo urazić nie chciałam
A ja pomidorową wcinam
Stary 2012-08-19, 19:09   #2787
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine to nie było personalnie do Ciebie, miałam na myśli tylko , że po analizie kilkunastu stron wątku, że najwięcej grzechów jest na grillu a nie jakby się mogło wydawać w fast foodzie moje małe śledztwo nikogo urazić nie chciałam
A ja pomidorową wcinam
Wiem, że nie było do mnie tak tylko napisałam i absolutnie nie poczułam się urażona! coś Ty ale masz trochę racji, przy okazji grilla są różne kuszące ustrojstwa i dodatkowo %%%

Mmm, pomidorowa

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-08-19 o 19:10
Stary 2012-08-19, 20:44   #2788
meeedzik
Zakorzenienie

Dzieeeeeeń dobry
właśnie wróciłam, było super ale jestem taka padnięta, że nie mam nawet siły czytać, jutro poczytam co tam naskrobałyście
Dziś się tylko witam
Stary 2012-08-19, 20:47   #2789
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dzieeeeeeń dobry
właśnie wróciłam, było super ale jestem taka padnięta, że nie mam nawet siły czytać, jutro poczytam co tam naskrobałyście
Dziś się tylko witam
No hejjjjjjjjjjj super, że zlot udany jutro prosimy o więcej szczegółów buźka!
Stary 2012-08-19, 21:09   #2790
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy mnie też rozstania podcinają skrzydła, ale trzeba po prostu w nich znaleźć powód, aby wszystko zmienić w swoim życiu Ja po poprzednim się uparłam, schudłam, zaczęłam wychodzić więcej do ludzi- po prostu trzeba chcieć. Na to nie ma rady.

Ćwicz powoli- jak będziesz widzieć przed sobą 5stronnicowy zestaw ćwiczeń to w życiu się nie ruszysz- zacznij powoli od pojedynczych rzeczy Rozruszaj ciało! Wychodząc z domu bierz torbę z rzeczami do ćwiczeń i w powrotnej drodze zajezdzaj do siłowni. Nie na mus. Czasem pójdz na basen A co do biegania to też nie mam mobilizacji ;p

Myślałam, żeby wstawić rowerek stacjonarny do pokoju i zawsze jak siedze i oglądam tyle filmów to troche się powysilać. Zawsze potem brakuje mi pełnych chęci to przejechania tych 10km
Bardzo ładnie to napisałaś. Strasznie chciałabym w sobie dużo zmienić. Chciałabym codziennie ćwiczyć i przez to mieć więcej energii do życia, a również bym chudła co również sprawiałoby mi super radochę. Ale widzisz większość czasu siedzę na internecie, albo po prostu obijam się w domu zamiast się ruszyć :/ W ogóle z dnia na dzień czuję się coraz brzydsza.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Jeśli o mnie chodzi dieta mi nie wyszła dziś i wczoraj. Ale postanowiłam. Jeszcze dziś opracuję plan działania na najbliższe miesiące oraz rozpiszę sobie jedzenie na jutro. Plan ćwiczeń również musi być. Będę to wszystko realizować od wczoraj.
A dziś jeszcze zjem spaghetti

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości