|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Dzień dobry
Widzę, że sny Wam dopisują ![]() Laurka współczuję niskiego ciśnienia. Ja mam jakoś doła od wczoraj, ryczę co chwilę i ratuję się lukrowanymi piernikami Miłej niedzieli
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że dzisiaj jest tutaj dość cicho - zapewne za sprawą pogody.
Ja się chwilowo chłodzę w domu, bo na zewnątrz straszny upaaaał. Zaraz idę zrobić obiadek - dzisiaj penne z sosem pieczarkowo-śmietanowym, a do tego delikatne kąski z kurczaka. Mama sobie zażyczyła murzynka (w sensie ciasto ), tak więc to też muszę zrobić. ![]() Dzisiaj rozwiesiłam pranie, zmyłam naczynia, pogrzałam się trochę na słoneczku i pobawiłam z psem. Także nie leniuchuję.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-19 o 13:22 |
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Ja dopiero wrocilam od tesciow z obiadu (spalam dzis u nich). Tesc sie strasznie wkrecil i w kolko chcial gadac o ciazy Nie wiem co w niego wstapilo, bo to raczej taki zachowawczy facet ![]() Dostalam wyprawke na droge (czyli siatke pelna warzyw i owocow z dzialki ).A zaraz lece sie szykowac i wybywam na spotkanie z kolezanka
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
dziś TZ droczył się ze mną a ja jego głupie żarty wzięłam na poważnie, wybuchłam tak,że aż się trzęsłam, popchnęłam go i kazałam spieprzać mi z oczu i trzasnęłam mu drzwiami przed nosem jak patologia co? najlepsze jest to,że on się strasznie zdenerwował,że ja się zdenerwowałam i że coś mi się stanie ![]() jezu jak mi głupio teraz przed nim, wyzwałam go i powiedziałam,że go nienawidzę a za chwilę płakałam,że wogóle tak pomyślałam bo przecież on dla mnie taki cudowny i dobry i wpatrzony jak w obrazek i ja jestem taka kłótnica a on łagodny jak misiaczek, muchy by nie skrzywdził więc czemu taka jestem?????? a ja taka suka wredna, rany ![]() kretynka ze mnie bo tym swoim egoizmem i braku dystnasu do samej siebie mogę maluchowi zaszkodzić IDOTKA ZE MNIE!!!!! no a potem jak się uspokoiłam,zjedliśmy śniadanko i pojechaliśmy na targi tak jak pisała Ilkas, kiszka, strasznie mało stoisk, na szczęście to co chciałam znalazłam- oglądaliśmy quinny moodd i tz się tez zakochał, jest tak mega lekki że wiem,że na pewno na tę firmę się zdecyduje niestety nie bylo mozliwości aby kupić go na miejscu ale spokojnie może już do tego czasu używki będą no i podjęłam też decyzje co do mebelków, dotknęłam, pomacałam i wiem,że innych nie chcę to miłego dnia babeczki Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-19 o 19:31 |
|
|
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie to mebelki?
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
marsi biedactwo, też hormony mi szaleję ale bardziej wtedy wyję mężowi, że jestem gruba i brzydka i on mnie nie zechce bla bla bla.
To jednak Barcelona? fajnie, zazdroszczę. Ja bym je sobie chyba mogła na sufit tylko wsadzić ![]() w ogóle znalazłam piękne mieszkanie - mój też zakochany, gdyby tylko była możliwość na kredyt od razu byśmy je brali a tak co, d.upa, musimy czekać do maja. A tak to szukam na allegro paru ciuchów, co by mieć w czym chodzić na wczasach no i znalazłam dwa sweterki parę tunik wszystko oversize oczywiście dostanę wypłatę i zaczynam kompletować, bo naprawdę we wszystkim co mam w szafie źle się czuję. No i żadnych spodni ciążowych kupować nie będę, postawię jak dziewczyny wcześniej pisały na ocieplane legginsy
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażesz Lady co wyczaiłaś na all?
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jesli tam wyslalas to nic nie ma,chyba ze ja nie wiem a mamy juz cos innego? A tez chcialam zdj ze ślubu dodać. Tak w ogole to Czesc laseczki u mnie nudny dzien. Szybko wstalam,potem do kościołka a potem robiłam obiadek. Teraz myślę nad urozmaiceniem sobie i mężowi czasu i chyba pojedziemy na pizzę a potem gdzies nad jeziorko. Ależ tu dzisiaj cichutko Milego dnia kochane
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/sliczna-sukienka-m...476446399.html sukienko/tunika są śliczne kolory i chyba wezmę sobie dwie
![]() http://allegro.pl/mikos-nowosc-2012-...558949782.html sweterek http://allegro.pl/kardigan-kieszenie...559428125.html kardigan http://allegro.pl/super-tunika-overs...565961638.html i taki sportowy top Patrzę na rozmiary L/XL teraz noszę S/M więc myślę, że powinno być ok. http://allegro.pl/bluzka-nietoperz-o...532827783.html i jeszcze taka nietoperka
|
#2921 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam sobie dzisiaj 2staniki, takie które na mango reklamują za prawie 200 dzyngli, a ja u chińczyków 24 zł zapłaciłam. Lady to jest jeszcze nic, ja ostatnio w warzywniaku usłyszałam: - już wie pani co będzie? - ja mówie, tak chłopak - ojej, znowu ![]() na co jej koleżanka szturchnęła ją i powiedziała,że jest nienormalna W mordę bym dała no. a co do maxi kinga- to tak jak mówiła złapał się za rozporek i jeszcze zaśpiewał: maxi kingo o yeah babe! ale batonika też dostałam [/QUOTE]Cytat:
A mój mąż to taki cykor i nie wiem jak to przy porodzie będzie. Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-08-19 o 17:59 |
|||
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja cały dzień na dworze. dopiero teraz udało mi się synka do domu zaciągnąż i to podstępem. Podwórko to jego królestwo
Pół dnia się pluskał w wannie na dworze, drugie pół biegał z psiarnią ![]() a ja padam - za dużo słońca jak dla mnie
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=maluchna30;35986845]Zaraz lecę sprawdzić
W oku po prawe stronie. U nas 34 stopnie, dostanę zaraz pird..ca Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-08-19 o 18:04 |
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Lady : będę wdzięczna za relację jak przyjdzie do Ciebie ten sweterek:
http://allegro.pl/mikos-nowosc-2012-...558949782.html jak z jakością itp
|
|
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
Jako że jest NAS tu kobiet najwięcej na wizażu to zgłaszam się z prośbą a mianowicie, Dziewczyny bardzo mi pomożecie jak zagłosujecie na Fabianka każdy glos się dla nas liczy ) walczymy o zapas 10 kaszek dla mojego maleństwa http://www.bobovita.pl/galeria/80023 Codziennie można oddać jeden głos z jednego komputera. Z góry bardzo dziękujeeeeeeeee!
))
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, u mnie dziś kiepski dzień chyba hormony szaleją....
też miałam kłótnie z TŻ.... ale niebardzo chce mi się to roztrząsać, niecierpie dni jak nachodza mnie czarne myśli i wisielczy humor a nie mam tego czym odgonić
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, wrocilam ze spaceru z plazy
![]() Zgrzeszyłam dzis gofrem z bita smietana i polewa czekoladowa ![]() Ale w drodze powrotnej nakupilam duzo owocow i bede pokutowac
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Dziewczynki nie lubię niedziel, bo jak ma za dużo czasu to częściej zaglądam do lodówki!!Ja dziś poinstruowałam mojego Tżta że jak zacznie się akcja porodowa to ma do nikogo nie dzwonić i nie informować ![]() marsii, bokeh
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, śliczne ciuszki
ja też poza spodniami nie mam zamiaru kupować ciążowych ciuchów, jedynie planuję kupić ładną koszulę do spania do szpitala jak będę na porodókę jechać bo mam same koronki i jakieś sexy fatałaszki ![]() no wiecie co, strasznie mnie dziś ta kłótnia zmęczyła a on taki kochany nadal, nawet się nie obraził na mnie, to chyba nawet gorzej bo mnie wyrzuty sumienia dręczą ![]() poza tym u nas niedziela super i bardzo rodzinnie
|
|
|
|
#2930 |
|
BAN stały
|
Lady fajne ciuszki. Najbardziej jestem ciekawa tego swetra i tego sportowego topu. Mega mi się podobają. Daj znać jak na żywo
My wróciliśmy niedawno od rodziców z niedzielnego obiadku. Jest taki upał, że ledwo na tarasie dawałam radę siedzieć. Nabrałam cała torbę warzyw z ogródka, i będę się pasła ![]() A z humorkiem też u mnie coś średnio. Niby nic się nie stało a ja taka jakaś przybita chodzę ![]() Do tego coś bym chciała i sama nie wiem co...
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio też zgrzeszyłam gofrem ale zrobiłam błąd bo wzięłam bo z bitą śmietaną i owocami - mogłam z samymi owocami, bo tej śmietany było tyle, że nie mogłam się do gofra dokopać :P a zawsze najbardziej smakuje mi ciasto, przesadziłam z dodatkami. Ale pyszny był, uwielbiam gofry, niedługo znowu pójdę, tylko wezmę skromniejszy
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady super ciuszki
jak zdasz relacje to moze i ja na ktorys sie skusze ![]() Cytat:
moja mama sie na mnie obraziła ze zadzwonilam jak juz bylo po, do tej pory mi to wypomina ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- ja najbardziej lubie gofra z bita smietana wlasnie i posypana starta czekolada mniammmmm
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej jak bedzie po wszystkim albo jak tż zadzwoni w jakiejś ostatniej fazie porodu że jak przyjada to już dzidzie zobaczą a ja będe spać :P
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu uwielbiam gofry z bitą śmietaną i jagodami
ale też bardzo lubię frużelinę- takie owoce w żelu kupiłam ostatnio w stokrotce kilka słoiczków jagody i wiśnie i wcinam z jogurtem naturalnym,musli,malinami i do tego łyżka tego słodkiego badziewia ![]() obłęd a ja dziś miałam wyżerę- zostały mi kluseczki śląskie z mięsem z wczoraj a teściowa miała fasolkę po bretońsku, potem jeszcze grill na dobitkę ide zaraz z synem na spacer |
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mamy i tak siedza i czekaja przed porodowka takze na to nie patrza... ale wiesz u mnie byla tesciowa bo maz do niej zadzownil a ja cala zestresowana juz nie myslalam o zadnych telefonach
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę Wam tej plaży :/
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że poruszony został temat porodu - no ja sobie nie wyobrażam rodzić bez mojego TŻa, co prawda ma się mi nie patrzeć w krocze
, tylko siedzieć przy głowie, ale ma być tam ze mną! ![]() Obiad wyszedł mi przepyszny, po prostu masakra, zjadłam przeogromną porcję, potem ciasto... A teraz znów mi się chce tego obiadu - tylko już go nie ma. W tygodniu znów zrobię. ![]() A u mnie takie naczynie jest w prawnym oku, po jego prawej stronie - zobaczymy.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-19 o 20:10 |
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wolę sie chwalić że sie zaczeło, bo z synkiem powiedziałam :/ i miałam potem mnóstwo smsów!!!!i jak? itp. :/
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Zdam relacje pewnie
najpierw musze zobaczyc ile mam na koncie hehe![]() Ja od jutra zaczynam prace w domu bede mezowi pomagac przy kompie ajj juz mi sie nie chce.Ale zrobilyscie mi smaka na gofry, o wy niedobre ![]() O widzicie, nie pomyslalam o tym, zeby mezowi zakazac informowania o porodzie, jedynie komu dam znac to pewnie ktorejs z was hehe.
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja dzis po grzybobraniu naszczscie udane własnie grzybki się gotuja do słoiczków i na zupę kilka w suszarce leży będa na świeta Tż z moim tata wyciagneli mnie po obiadku do lasu i ciesze sie że z nimi pojechałam troche swieżego powietrza nigdy nie zaszkodzi co do obecnosci tż przy porodzie to coraz czesciej zastanawiam sie nad tym czy jednak mi się nie przyda mam nadzieje ze i on po szkole rodzenia zmieni zdanie właśnie musze na tygodniu zadzwonic i się zapisać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

Ja się chwilowo chłodzę w domu, bo na zewnątrz straszny upaaaał. 

dostanę wypłatę i zaczynam kompletować, bo naprawdę we wszystkim co mam w szafie źle się czuję. No i żadnych spodni ciążowych kupować nie będę, postawię jak dziewczyny wcześniej pisały na ocieplane legginsy

u mnie nudny dzien. Szybko wstalam,potem do kościołka a potem robiłam obiadek. Teraz myślę nad urozmaiceniem sobie i mężowi czasu i chyba pojedziemy na pizzę a potem gdzies nad jeziorko. 

W tygodniu znów zrobię.