|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesteśmy narodem wybranym, czyli kolory oczu i inne takie
Ile lat mają wasi bracia ?:P
---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]() Chociaż ostatnio grałam w grę akcji-przygodówkę Alan Wake. Wieczorem bałam się w to grać bo jakieś pajace z siekierami wyskakiwali
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydało się.
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze to takie konie a grają w takie gry
, mój ma 18![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Konam Dobra lecę ten madagaskar obejrze ![]() Dobrej nocki nie spamować zbyt dużo:P
2 dzień z Ewką - Turbo Spalanie ZNO od 08.01.2013 Edytowane przez Sylwusia238907 Czas edycji: 2012-08-20 o 00:28 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Moj brat ma 25,
stary pryk ![]() Tz za to lubi w stylu rome total war, mediwal total war anna 1404 czy jakos tak podobnie : Ale i ja tez strategie lubie : Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2012-08-20 o 00:34 |
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka,
jak cięzko dziś było wstać. Trzeba do pracy. a propos braci moi mają 19, 21 i ja i moi bracia mamy urodziny w październiku ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- p. s w takim tempie jak wczoraj to ja zawsze w pisaniu będę z tyłu
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
QUOTE=am0510;35994869]hejka, jak cięzko dziś było wstać. Trzeba do pracy. a propos braci moi mają 19, 21 i ja i moi bracia mamy urodziny w październiku ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- p. s w takim tempie jak wczoraj to ja zawsze w pisaniu będę z tyłu [/QUOTE]Ja wczoraj wogóle nie nadążałam czytać i odpisywać na wszystkie posty Wogóle ciężko mi było odciągnąć się od wizażu, a seans skonczył się po 10 minutach oglądania filmu i sylwia poszła spać A teraz robie śniadanko, ogarnę w pokoiku a później pewnie tż tować będę
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już w pracy jestem, więc co jakiś czas będę tu zaglądać. później po 14 przychodzi koleżanka, którą przyuczam więc czasu nie będzie
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wogóle ciężko mi było odciągnąć się od wizażu, a seans skonczył się po 10 minutach oglądania filmu i sylwia poszła spać A teraz robie śniadanko, ogarnę w pokoiku a później pewnie tż tować będę [/QUOTE]Hejka wszystkim U mnie się rozpadało i ciemność zapadła, grzmi ![]() Ja poodkurzałam, śniadanie zjadłam jakiś czas temu i teraz wizażuję
|
||
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się rozpadało i ciemność zapadła, grzmi ![]() Ja poodkurzałam, śniadanie zjadłam jakiś czas temu i teraz wizażuję [/QUOTE]U mnie w nocy padało, ale chmury pozostały ![]() Ja zrobiłam własnie sobie śniadanko ![]() A ja smam siostre i brata ![]() Ja najstarsza ![]() Do której siedziałyście dziewczyny jak ja poszłam
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Aleś nakombinowała z tym postem
Niedługo, 5 minut po Tobie wszystko ucichło ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ja z kolei najmłodsza
|
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzikun , jak patrzę na Twój avatar, to mi się humorek poprawia
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Ja najstarsza i zawsze obrywałam
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moja najstarsza siostra też zawsze obrywała i miała najtrudniej ![]() Mnie już właściwie wszystko było wolno
|
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak samo ![]() Cytat:
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Ja mam dwóch braci i siostrę ![]() Tylko u nas spora różnica, ja 22, brat 23, siostra ponad 3,5 a najmłodszy 10 miesięcy. ![]() I mój starszy brat i TŻ mają urodziny tego samego dnia. ![]() Geez, jak gorąco. A ja jeszcze dziś z mamą i dzieciakami muszę do babci jechać. Nie ma bata, biorę auto TŻ, bo jego ma klimę.
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam się do OHP wybrać zapisać się na jakiś kurs zawodowy, ale chwmury idą i chyba poczekam do jutra
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#198 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie kalaj mych szlacheckich ocząt swym plebejskim marudzeniem ![]() A myślisz, że po kim mam te wszystkie gry? Po tym najstarszym, bo mu narzeczona zabrania tyle kupować, bo on kupuje na kopy, a w mało którą gra ![]() Zresztą ostatnio jeden z tych młodszych (ten starszy ) zaczął uczyć moje dziadka grać w Harry'ego Pottera i Czarę Ognia Cytat:
![]() A ja średnia
|
||
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja niedawno wróciłam od tż i teraz zamulam na wizażu A jak wam wieczór mija? Od dziś chyba zacznę olejować włoski, wyczytałam na jednym blogu, że można urzywać oliwy z oliwek a ja mam duuża butle tego ![]() Cytat:
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż ma którąś część harrego pottera na ps2
|
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też wolę gry na kompa, może dlatego że nigdy nie kręciły mnie gry na ps2 ![]() Ja lubie gry typu syberia, Bardzo mi się podobała gra Still Life dwie części super gra o współczesnym Kubie rozpruwaczu ![]() Albo gry Csi jeszcze są suuper
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz jakieś pytania odnośnie olejowania, to wal śmiało, ja olejuję już troszkę to jak coś mogę pomóc ![]() A Harry Potter właśnie leci na HBO słyszę w telewizji. Jakoś nigdy nie przepadałam
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
Ja w pracy byłam, wróciłam niedawno i siedzę w moich seksy spodniach od piżamy w misie
|
|
|
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyczytałam na blogu, że można olejować oliwą z oliwek, to prawda? I jakie propocje ty używasz na swoje włosy, ja mam lekko odrośniętego boba to sama nie wiem ile wziąść tej oliwy. Pisało tam i mnie tym lepiej, żeby włosy nie ociekały oliwa ![]() To mója pierwsza przygoda z olejowaniem ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwę nakładałam tylko kilka razy, bo przyznam, że dość ciężko się ją nakłada, jest gęsta i zwarta. To prawda, lepiej mniej na włosy, aniżeli miałyby ociekać oliwą. No i co ważne, nie wcieraj oliwy w skalp, bo jest na to zbyt ciężka i może powodować po pewnym czasie wypadanie włosów i obciążenie, jeśli byś ją wcierała w skórę głowy. Najlepiej tak od wysokości ucha ![]() Ja robię tak, że biorę spodek na torebki od herbaty i nalewam w niego wybrany olej (na moje włosy to wychodzi ok. 2 łyżki jakiegokolwiek oleju- też na początku nie sądziłam, że tak się da ) i w zależności od ochoty - nakładam na mokre lub suche. Łatwiej nakłada się na mokre, bo nie jest tak tępo. I biorę pasemko po pasemku i przeciągam palcami kolejno, kolejno, kolejno. Kwestia ok.20 minut. Zaplatam warkocza i kładę się spać Rano myję. Teraz używam olej lniany bo mam butlę półlitrową do zużycia do września Bardzo lubię olej lniany, ma świetną konsystencję I włosy takie mięciutkie...Aaa, nie lubię oliwy na włosy, pisałam dlaczego. Ale bardzo fajnie się sprawdza, gdy dodaję kilka kropli (np. 3-5) do maski na włosy, np. mlecznego kallosa (kupiłam litr za 10 zł) lub stapiza. Jak będziesz miała ochotę w to wsiąknąć, to mogę czasem coś podpowiedzieć, a, i jest wątek włosomaniaczek, od nich wszystko wiem Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2012-08-20 o 21:11 |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z mamą i dzieciakami u babci.
![]() A wcześniej byłam w lumpeksie. ![]() I kupiłam siostrzyce różową koszulę flanelową. I czarną sukieneczkę. Mamie koszulkę. ![]() Babcia przygarnęła dwie koszulki i sweter. Ja wzięłam sweterek i dwie koszulki. I wiecie co? Zapłaciłam niecałe 15zł.
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam o wiele krótsze od tych bo ledwo za ucho są moje ![]() A co to wogóle skalp? ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
OO super Ja może na dostawę się wybiorę do lumpka ![]() Malutko zapłaciłaś, a obkupiłaś prawie połowę rodzinki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.