|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
wypadanie włosów a karmienie piersią
karmie piersia i bardzo oslabily mi sie przez to wlosy.Bardzo duzo wlosow mi wypada.Czy jest jakis srodek na wzmocnienie wlosow?Bardzo prosze o porade
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wypadanie włosów a karmienie piersią
Mi pomogła skrzypowita-jednak trzeba poczekać z miesiąc na efekty-jednak są one-u mnie od skóry odrosły wszystkie włoski-które straciłam podczas karmienia.
Ogólnie pewnie może pomóc każdy specyfik przeznaczony dla tego problemu.Spróbuj tez wax.I dobrze sie odżywiaj-zaufaj mi wszystko przejdzie-a to ze gubisz włosy całymi pasmami-to normalne.Mi tez sie wydawało ze bede łysa
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Witaj mamamichałka.Dziękuję za radę.Napewno skorzystam i spróbuję.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuj-napewno pomoże. skrzyp jest super ale potrzebuje troszke czasu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez wypadaja okropnie wlosy ale nie wydaje mi sie zeby te witaminy pomogly to normalny zestaw witamin.Bralam je wczesniej przed karmieniem to raz na jakis czas bylio widac efekt. Wydaje mi sie ze jest to wina stresu ;/
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym ja zawsze biore opakowanie-1,5 i robie przerwe 2-3 mce i znowu i jest ok.Teraz tez musze zaczac bo znowu mi leca włosy-ale mysle ze dlatego ze jest zima-zmieniam futro![]() Oczywiscie stres,złe odzywianie,genetyka tez moga narobic szkód-oj tak |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.