|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
Cytat:
BTW, gosh, jak ja zazdroszczę komuś, kto może się golić raz na 3 dni! Od kiedy nosze okulary i soczewki moje włosy rosną szybciej, nie wiedzieć czemu
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
...no nie wierze ![]()
|
#2943 | |
|
Konto usunięte
|
nie, w przyszłym roku planuje zmienić. Ale żeby nie wypaść z obrotu można coś tam wysłać. Ponoć pracę najlepiej się zmienia spontanicznie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham pleśniaka!!!!!! Cytat:
Mamy też wersję z cukinią zamiast papryki, mniam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jadłam pianki takie prostokątne na pół dłoni i mówiło się na nie gąbki - można je było ugniatać i wyginać, a one powracały do swojego pierwotnego kształtu ![]() Były w pastelowych kolorach i bardzo mi się podobały bo wyglądały jak kolorowe mydełka ![]() Nie wiem czy jadłyście takie coś. Tęsknię za gąbkami...
|
|
#2945 |
|
Lux Mundi
|
Hello
![]() Niedawno powróciwszy do domu ![]() Byłam u Psiapsióły - piszemy Jej mgr co się naoglądałyśmy zdjęć czekoladek etc. to Nasze ![]() A w międzyczasie : -oglądałyśmy stare filmiki, które są obwarowane tak głęboką cenzurą, że teraz tylko Wy wiecie, że w ogóle istnieją -upiekłyśmy chleby z żurawiną -i takie tam ![]() skarpetki_w_ kropki, witaj ![]() Co do przypraw - kardamon jest ceniony przez kawoszy, ale u mnie w domu świetnie sprawdza się do herbaty ![]() W zeszłym roku dostałam przepis na przyprawę do gorących napitków właśnie, w skład którego wchodzi : kardamon, imbir, cynamon, goździki, kurkum, kłącze kuklika [ważna jest ilość każdego z nich - teraz nie pamiętam jak to dokładnie wygląda objętościowo]. Świetnie sprawdza się jako rozgrzewacz ![]() A ostatnio eksperymentuje w kuchni mam już dwie mieszanki, które całkiem nieźle [ albo i lepiej ] pasują do piersi z kurczaka Cycki myję, solę, pieprzę [ziołowy], polewam oliwą z oliwek/ olejem rzepakowym i dodaję : wersja 1= cząber i lubczyk [mniej lubczyku] wersja 2 = estragon i czosnek niedźwiedzi [mniej czosnku], a następnie zawijam w folię i do piekarnika na 20 minut. Można na kanapki albo jako alternatywę obiadową do jakiejś sałatki ![]() I takim to sposobem zgłodniałam idę coś przytulić, cobym miała siłę zasnąć i żeby Cygany mi się nie śniły ![]() Branoc ![]()
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
salam
slonko swieci, az sie chce ![]() Cytat:
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
bry
![]() za chwile na rower i wio nad morze
|
|
|
|
#2948 | |
|
Lux Mundi
|
Bry
![]() Cytat:
Ano w końcu upalnie ![]() Ta przyprawa też dobra [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35982182]bry ![]() za chwile na rower i wio nad morze [/QUOTE]Ale Ci dobrze Ciekawe w jakim tempie przejechałabym moje 60 km nad Bałtyk
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co się chce? ![]() Cytat:
![]() Mają świetną przyprawę do sałatek [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35982182]bry ![]() za chwile na rower i wio nad morze [/QUOTE]A ja jestem przed okresem i już mnie brzuch dobija, więc pewnie nawet nie byłabym w stanie wsiąść na dwu-kółkowy sprzęt ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() A potem karetką
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Nową Koleżankę i Koleżanki "Stare", ależ naprodukowałyście.. U mnie lenistwo błogie, wczoraj wieczorem wino, dziś późne śniadanie w ogródku z łososiem w sosie musztardowo-miodowym (z biedro, pychota!
) - czuję się prawie jak na urlopie.... W kwestii lasera niestety jestem wyautowana, włosy mam właściwie bez pigmentu, więc i tak nic z tego, pozostaje szuru-buru maszynką. |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Jula, gratulacje jak wrócę idziemy na kawęa poza tym pozdrowienia ze słonecznej krainy (36 st) chociaż wiem że u Was też upały. Jest pięknie itd., także tego, trzymajcie się ciepło
|
|
|
|
#2952 |
|
Konto usunięte
|
Bosko jest
właśnie wróciłam z lasu i powoli szykuję się na wieczornego grilla z bullami w tle uwielbiam lato |
|
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
ooo yes
jest boskowypad sie nam udal przednio, Atlantyk zaliczony ![]() co do odkrzaczania laserowego to polecam Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-08-19 o 20:07 |
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Hello,
Kolejne weselicho zaliczone, tym razem jednak nie napiszę następnego odcinka brazyliany w k. Byłam grzeczna, aż siebie nie poznaję ![]() Co do kłaków ja używam depilatora - mam najprostszy model Philipsa, dałam za niego chyba 80 zł 6 lat temu. Nie ma żadnych nakładek masującyh i innych szmerów bajerów, ale wychodzę z założenia, że to ma wyrywać mi kudły a nie masować. Ogólnie jestem zadowolona, no i przynajmniej mam problem z głowy na 2-3 tygodnie.
|
|
#2955 | |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35988838]ooo yes
jest boskowypad sie nam udal przednio, Atlantyk zaliczony ![]() ![]() Cytat:
![]() ja poimprezowałam z kumeplą z wizażu, przyjechała do mnie na weekend. Aleśmy popiły
|
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdraszczam, że wakacje masz też chcę!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2012-08-20 o 17:01 |
||
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Konto usunięte
|
nie byłabym sobą gdybym nie kultywowała wywątkowego obżarstwa
![]() ale nie mogłam sobie odmówić grillowanego bakłażana z fetą w ilościach wstydliwych ![]() sezon grillowy uważam za otwarty! jutro poniedziałek
|
|
|
|
#2959 | |
|
Konto usunięte
|
ale zarcie
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35990143] ja poimprezowałam z kumeplą z wizażu, przyjechała do mnie na weekend. Aleśmy popiły [/QUOTE]no to ide sprawdzic newsy w k. ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
salam
![]() wczoraj sie grilowalam w lesie caaaaaaaly dzien, wylezalam na kocyku, a dzisiaj poniedzialek no w koncu, bo juz myslalam, ze nikt mi nie odpowie ![]() a takie tam
|
#2961 |
|
Matka buldoga
|
Hello
![]() To ja dolaczam do wniebowzietych z powodu wczorajszego dnia spedzonego na lonie natury A dzis poniedzialek
|
#2962 |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() ten powniedzialek nie jest nawet taki straszny
|
|
|
|
#2963 |
|
Konto usunięte
|
bry
gorąco parno:rol leyes:
|
|
|
|
#2964 |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35996065]Bry
![]() ten powniedzialek nie jest nawet taki straszny [/QUOTE]biorąc pod uwagę, że już się zwlokłam i do weekendu zostały tylko 4 dni poniedziałek zrobił się akceptowalny ![]() i muszę się pochwalić: idę na podwójną randkę niestety wiszę kumplowi przysługę i nie mam się jak wykpić, ale zastanawiam się jakim cudem ludzie proszą mnie o zdanie na temat innych osób. Przecież to niemalże masochizm.
|
|
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Nie mogę się zmusić do niczego. Ostatnie 3 godziny przeleżałam na kanapie i oglądałam jakieś głupie programy.
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja podobnie nie mogę się zmusić, jestem przemęczona - a robić co mam. Nie mogę się doczekać urlopu - naprawdę lubię swoją pracę, ale czas najwyższy na zasłużony odpoczynek, robienie nic, żeby mózg się dokładnie przewietrzył. Zamówiłam z mazideł frakcję oleju sojowego - wychwalana w KWC - do smarowania paszczy. Polecany krem SVR bardzo chwalę, będzie powtórka, za to Vichy - ani ziębi ani grzeje, efekty takie same jak po różanym kremie Miraculum albo kremie Bielendy na noc (niby z kwasem hialuronowym). Tylko po Vichy użytym na noc mam na twarzy wyczuwalną powłokę, jakby silikon. + Olej kokosowy - postanowiłam zadbać o włosy. Wkurza mnie tylko, że żeby umyć włosy, muszę wleźć cała do wanny - mycie schylając się nad wanna odpada, od kiedy mi kręgosłup dokucza. I z tego właśnie powodu nie chce mi się za bardzo kłaść różne cuda na włosy - robi się z tego wielkie zamieszanie... |
|
|
|
#2967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja musze co max 3 miesace miec dluzszy weekend (albo cow w tym stylu) zrobic cos zupelnie innego, w przeciwnym razie lapie dola, wszystko jest zle i do doopy. To chyba moja naturalna reakcja obronna przed rutyna, ktorej nie cierpie |
|
|
|
|
#2968 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ach, najfajniejszy byłby pakiet: zdjęcia plus czekoladki "we własnej osobie" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsza pora roku, jaka tylko może być ![]() Cytat:
Pinki, tzn., że masz za zadanie wystawić opinię towarzyszce Twojego kumpla?![]() Cytat:
)![]() Cindusia, ja też chyba uszczknę trochę Twojej wiedzy tajemnej Od dłuższego czasu jakieś syfki mi się robią na policzkach Beznadziejnie, bo to jest akurat ta część twarzy, którą do tej pory miałam prawie bezproblemową Zaznaczam, że nie jest to raczej wina kosmetyków (bo nic ostatnio nie zmieniałam ), faz cyklu ani innych cudów na kiju Ale jakoś mam wrażenie, że takie małe odtoksynowanie organizmu mogłoby pomóc Są jakieś konkretne ziółka na to? Najlepiej nie tabletki, tylko mieszanki ziół do zaparzania. Sama wiem o piciu soków warzywnych/ soku z kiszonej kapusty/ wody z cytryną itd., itp., ale w ziołach się za bardzo nie orientuję (chyba tylko bratka kojarzę pomocnego na takie przypadłości ). Z góry dziękuję za konsultację![]() Alarm mi się w pracy włączył i wyje jak opętany - chyba zaraz łeb mi pęknie Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-08-20 o 13:46 |
|||||||
|
|
|
#2969 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z dlugimi wlosami to jak jest ![]() Cytat:
![]() Co do wycia alarmow, znam to Ale mialam stresujace poludnie. Kupilam sok malinowy w butelce, cisowianke gazowana i finlandie. Metr od punktu docelowego urwalo mi sie ucho w torbie i bec....miazga z soku i wielka klejaca plama....cisowianka zaczela na mnie sikac...ale grzebe dalej....jest! Finlandia ocalala ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2012-08-20 o 13:53 |
|||
|
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkalam tam troche i wiem co ta woda potrafi zrobic z twarza... Cytat:
Zreszta zalezy co kto lubi i co moze. Ja sobie nie wyobrazam inaczej, najpierw wlosy pod kran, zawijam w recznik i siup do wanny.
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-08-20 o 14:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

idę coś przytulić, cobym miała siłę zasnąć i żeby Cygany mi się nie śniły

Beznadziejnie, bo to jest akurat ta część twarzy, którą do tej pory miałam prawie bezproblemową