![]() |
#271 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35992173]Czas na mój dzisiejszy jadłospis ![]() 1. śniadanie - 3 małe kromki chleba ciemnego z szynką drobiową i pomidorem 2. drugie śniadanie - miseczka płatków owsianych z mlekiem 1,5%, odrobiną rodzynek i płatków migdałowych 3. obiad - 100g mintaja + surówka ze 100g marchewki skropiona cytryną + 50g brązowego ryżu (ważone przed ugotowaniem) 4. podwieczorek - nektarynka + jogurt owoce leśne 125g 5. kolacja - jajecznica z dwóch jajek + średni pomidor + dwie kromki chrupkiego pieczywa I jak? ![]() Bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() Zaczęło mnie to już okropnie denerwować i poszłam do lekarza po tabletki anty, przy okazji zabezpieczenia, regulują okres. Także jestem w trakcie 2opakowania, okres nie był tak bolesny i trwał 3dni! Co prawda w pierwszym miesiącu trzeba pocierpieć - plamienia itp, później jest co raz lepiej. ![]() Cytat:
Brawa za te wszystkie ćwiczenia ![]() ![]() Sama chodzisz na siłownie czy z kimś? Ja już po śniadaniu. Wczoraj jeszcze przed pójściem spać zaliczyłam godzinny spacerek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35988740]Dziś kolejny dzień, kiedy jem wg diety na mniej więcej 1100 kcal, a jestem wiecznie syta
![]() ![]() Właśnie zjadłam lekki podwieczorek - mały jogurt owoce leśne 125ml + nektarynka ![]() Witam po weekendzie ![]() ![]() Wczoraj jadłam pyszny obiadek wg własnego pomysłu - kawałeczki piersi z kurczaka obsypałam chili oraz ziołami prowansalskimi oraz odrobiną wegety i odłożyłam na 2 godz do lodówki. Następnie usmażyłam na pół łyżeczki oleju na teflonie, do momentu aż zaczęły się przypalać ![]() Następnie zrobiłam sos z jogurtu naturalnego + czosnek z całej prawie główki + papryka słodka w proszku + wegeta ---- mniaaaam i tym polałam kurczaczka. Jako dodatki pół dużego ziemniaka posypanego szczypiorkiem orz sałatka z ogórka korniszonego, cebulki pomidorów z pieprzem. Mój TŻ narzekał, że nie będzie jadł dietetycznych obiadów, że on chce smażone, w panierce itp.. ;/ a potem dosłownie zlizywał z talerza co zostało ![]()
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłam ćwiczyć...kurczę zapomniałam już jak ciężko się zaczyna po baaardzo długiej przerwie
![]() 15 min na orbim - wiem, że przy Was na cieniasa wychodzę... ale o mało na zawał nie zeszłam ![]() 15 min - ogólnie pojęta gimnastyka: brzuszki, nóżki, hantelki ( żeby pelikanów nie było) ![]() Mam kilka pytań odnośnie orbitreka: - 15 min - 70 kcal - 4,7 km przebyty dystans - 18,8 - średnia prędkość Czy wyświetlacz mnie nie okłamał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#276 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() Łydki drgały mi po zejściu z orbiego przez kilka minut ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sukienka ze Stradivariusa. Chude łydki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35989282] Bo znacznie lepiej mi się funkcjonuje nocą niż za dnia, kiedy jest hałas, upał i w ogóle be ![]() A wstaję koło 10-11 teraz w wakacje.[/QUOTE] Mam tak samo, takie sowy z nas ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35990890]Właściwie ja też nie przepadam, poza smakowymi, a smakowych mają duuużo większy wybór niż my ![]() kolejny raz namawiam na Corneliusa ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35992173]Czas na mój dzisiejszy jadłospis ![]() 1. śniadanie - 3 małe kromki chleba ciemnego z szynką drobiową i pomidorem 2. drugie śniadanie - miseczka płatków owsianych z mlekiem 1,5%, odrobiną rodzynek i płatków migdałowych 3. obiad - 100g mintaja + surówka ze 100g marchewki skropiona cytryną + 50g brązowego ryżu (ważone przed ugotowaniem) 4. podwieczorek - nektarynka + jogurt owoce leśne 125g 5. kolacja - jajecznica z dwóch jajek + średni pomidor + dwie kromki chrupkiego pieczywa I jak? [/QUOTE] ZERO ZASTRZEŻEŃ ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
gwiazdka93 napisałam tylko co dostałam w zaleceniu od dietetyka, może bardziej chodziło o to, że tym się po prostu nie nasyci - nie mam pojęcia, mimo to na forach dietetycznych odradzają je więc coś w tym musi być. Moim zdaniem zamiast dwóch czy trzech kromek lepiej zjeść jedną chleba np. razowego.
agatak87 ja na 10 minut spalam na orbitreku 100 kalorii ale szybkim tempem(nie wiem ile km wychodzi bo maszyna nie pokazuje mi dystansu niestety). A z tętnem to ja nie wiem jak to jest...na maszynie po wpisaniu wagi i wzrostu wylicza mi, że muszę mieć ok 130 aby spalać...a aby go utrzymać muszę bardzo wolno ćwiczyć. Swoją drogą zastanawiałam się nad tym jak powinno się ćwiczyć? Przykładowo co jest waszym zdaniem lepsze: 30 minut ćwiczeń bardzo intensywnych czy 60 minut w wolniejszym tempie, zakładając że w obu przypadkach np ilość km będzie taka sama. Ma to w ogóle znaczenie? letina niestety chodzę sama (chociaż może to i lepiej bo nie obijam się tak jak kiedyś chodząc z koleżanką ![]() Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2012-08-20 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Standardowo dopiero wstałam. Jestem po śniadanku-owsianka na mleku z budyniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Ja nie potrafię się wybrać na żadne zajęcia sama... obojętnie czy ma to być siłka, zumba czy jakiś inny fitness... Po prostu samej mi się nie chce... ;/
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba w ramach ćwiczeń wybiorę się dzisiaj na aqua aerobik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
agatak87 dziękuje za odpowiedź bo ja oprócz tego, że staram się w miarę długo ćwiczyć to dość intensywnie. Jakoś te kalorie na liczniku znacznie szybciej lecą i myślałam, że im szybciej tym lepiej.
letina to jest chyba 4 siłownia na którą chodzę sama więc już to dla mnie nie problem aczkolwiek rozumiem Cie doskonale bo ciężko zacząć i niejednokrotnie przełamać wstyd. We dwie osoby niby raźniej ale zauważyłam, że często jedna spowalnia więc chyba samej mi się lepiej ćwiczy. gwiazdka93 ja miałam 1200 kalorii od dietetyka. Nie potrafię uargumentować czemu miałam to pieczywo w produktach zakazanych ale ze względu na to, że dietetyk ma większą wiedzę niż ja to wykluczyłam je na dobre ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
Hej. Mogę się dołączyć ?
Mam 16 lat 158 cm wzrostu i ważę 56 kg ;O Niedawno (pod koniec czerwca) ważyłam 63 kg. ![]() Mój cel to 42 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak ja dam radę szybkim marszem pod górę (tempo 6-6,5, nachylenie 10-14) 35min to rekord wtedy :P Mi się maksymalne udało spalić 450 kcal... przy tobie to tylko 450 ![]() Nie dziwie się, ze musisz odpocząć. (Ja to bym pewne umierała :P) Ale to chyba kwestia psychiki też, bo ja jak jestem sama to sobie zawsze mowie "boże juz wiecej nie dam rady", a z kimś to mogłabym nawet 2 razy tyle Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ooo będziemy się wzajemnie motywować ![]() ![]() ![]() ![]() Na obiad miałałam kalafior gotowany z 2 jajkami sadzonymi, pycha ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- A sikorka to demon ćwiczeń, rozwala wszystkich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
Ooo no proszę
![]()
![]() |
#292 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O której Ty poszłaś na tą siłownię? ![]() ![]() Cytat:
![]() No proszę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Hehe dobre
![]() A tak serio to staram się wrócić do początku roku, tak dobrze nam szło wtedy ![]() ![]() A jaką miałam wtedy kondycję i nogi wyćwiczone...a teraz sam tłuszcz i na nowo cell ![]() Widzę, że Kraków opanował wątek ![]() gaia ja ustalam sobie jakiś rezultat, później zwykle podnoszę poprzeczkę i tak kilka razy ![]() Marzeniem byłoby ćwiczyć tak jak dzisiaj ale po 2-3 dniach będę miała słabsze nogi i pewnie nie dam rady tyle ![]() heroine86 u mnie już 20:40 ![]() Staram się chodzić od poniedziałku do piątku. A w weekend odpoczynek ![]() Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2012-08-20 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chude ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe ale 1000 dziennie? :P to chyba było pytanie retoryczne... Ciągle nie wyszłam z podziwu Odpocznę jeszcze po obiadku i chyba też ładuję się na rower i jadę na siłkę
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-20 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
5 razy w tygodniu. Na bieżni tak jak wspomniałam nie biegam tylko szybko maszeruje więc tu stawy są bezpieczne, orbitrek podobno też nie obciąża stawów i pod tym względem jest lepszy od bieżni a ćwiczenia siłowe nie są z dużym obciążeniem więc raczej wszystko powinno być w porządku
![]() Poza tym od stycznia do kwietnia ćwiczyłam intensywnie (ok 1,5 godziny dziennie w tym np godzina na skakance) i było ok ![]() Ale dziękuje za zwrócenie uwagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.