|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja, lista długoterminowa
![]() Najpilniejsze: 1. La Perla Dark Extacy!!! 2. Jil Sander Style 3. Dior Addict 4. Burberry Woman 5. True Blood Forsaken (jak tylko będzie się dało kupić )6. Molinard Nirmala Bliżej wiosny: 7. Juliette Has A Gun Miss Charming (bliżej wiosny) 8. Bombka edt (spada na koniec listy, może kupię na przyszłe wakacje, albo jak będzie okazja) Chciałabym też: -Chanel N°5 -Chanel COCO -TM Alien Essence Absolue -TM Angel Taste of Fragrance -Sisley Soir de Lune wątku działaj!!!
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2012-08-24 o 16:32 |
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Toni Gard Woman 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Hermes Eau Claire des Merveilles 7. Euphoria EDT 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Eaudemoiselle Eau Fraiche 10. Addict Eau Sensuelle 11. Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme 12. Toni Gard Mint Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
Aktualnie bardzo mi sie marzy poznac rozanego Armaniego Prive Rose..ale to juz moze sie wkrotce wydarzy i Dior Leather
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba się powtarzam
1) Chanel no 19 poudre 2) TM Alien edp 3) Chanel no. 5 edp 4) Elie Saab 5) Coco Chanel 6) Tendre Poison 7) Pure Poison 8) Poison 9) Diorissimo edp 10) Eaudemoiselle eau de fraiche 11) YSL opium 12) Guerlain Samsara 13) Chloe edp 14) Guerlain Shalimar 15) Chanel Coco Noir 16) Armani Prive Cuir Noir 17) Tom Ford Arabian wood 18) Juliette has a gun Midnight oud Jak na początek to całkiem niezła lista mi wyszła ![]() Edytowane przez LadyMadalena Czas edycji: 2012-09-07 o 15:42 |
|
|
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
się marzą na jesień
![]() znowu Alien więcej Coco Chanel i Coco Mademoiselle na zapas poznać Hidden Fantasy, Circus Fantasy , Obsession |
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler Angel EDT i EDP
Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss Oscar de la Renta Intrusion Bijan B Exquisite Ginestet Botrytis Versace Crystal Noir Givenchy Dahlia Noir Chanel Allure
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-29 o 15:36 |
|
|
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
Marzą mi się (odlewki, flakony):
MaxMara Kashmina Touch (f) Angel Aqua Chic 2013 (f) Chanel Coco Noir (f) Armani Prive Figuier Eden do testów: Mauboussin Histoire d'Eau Idole de Lubin edt L'Erbolario Dolcelisir Mad et Len Feuille Cassis, Figue Orange
Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu ... Edytowane przez olaola1 Czas edycji: 2013-09-11 o 14:03 |
|
|
|
|
#3279 |
|
spin doctor
|
Marzenia, które planuję niedługo spełnić
(dokładnie w takiej kolejności):Gucci Guilty Boss Intense Coco Noir Allure edp(bo edt mam) Chociaż coraz częściej myslę, że za te pieniądze miałabym np fajne buty .
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Toni Gard Woman 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Hermes Eau Claire des Merveilles 7. Euphoria EDT 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Eaudemoiselle Eau Fraiche 10. Addict Eau Sensuelle 11. Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme 12. Toni Gard Mint 13. Coco Noire 14. Be Delicious Intense Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
1. Lancome La Vie Est Belle
2. Coś kawowego 3. Coś otulającego na zimę.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3282 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Eternity (na zapas, bo w moim flakoniku widać już prawie dno) 2.Ogrodek srodziemnomorski 3. Wszytskie wersje Shalimara (kolejny zapas Eau de Shalimar też mi się marzy, ale najpierw kupię edt i edp, potem mogę myśleć o zapasach). Wersja Ode a la Vanille zdobyta 4. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) 5. Czarna Coco edp - kliknięta używka 6.Euphoria edp - bo mi sie skoczyla, na jesień 7. Serge Noir oraz Five o'clock : nawet odlewki wystarczą 8. Chanel no 5 edp - wnet będzie moje 35 ml 9. Dahlia noir edp i edt 10. Zapas Winter Delice 11. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy - dopiero na jesień 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Beyonce Pulse wersja Summer 14. DKNY Women Summer 2012 15. Angel Aqua Chic - jeszcze nie wiem czy chcę... wąchałam w Sephorze i fajnie by było mieć wszystkie wersje letniego Angela, ale ta wersja chyba najmniej mi się podoba 16. Flowerbomb La vie en rose 2012 - tej wersji jeszcze nie mam
Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2012-08-29 o 10:32 |
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Zadomowienie
|
1.Serge Lutens Feminite du Bois
2.Chanel Coco EDP 3.Flowerbomb EDP 4.Dark Extacy W sumie tyle. Strasznie krótka ta lista
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
I znów zmiany...
1.S. Lutens Un Bois Vanille 2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Toni Gard Woman 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Hermes Eau Claire des Merveilles 7. Euphoria EDT 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Eaudemoiselle Eau Fraiche 10. Addict Eau Sensuelle 11. Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme 12. Miss Dior Le Perfum 13. Coco Noire 14. Be Delicious Intense Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Pamplelune
niech się spełni amen
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi sie;
Dahlia Noir Givenchy Coco Noir Chanel Gucci by Gucci Premierre |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Pragnę Elixiru des Merveilles w skromnej cenie
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
L'eau d'Ambre zrealizowane Aktualizacja: * Dune - używka lub mała pojemność * Kyoto - najchętniej używka * J'ose damskie albo męskie * Alien - edp, najchętniej mocniejsza wersja * Joop Femme na zapas, myślę, że dopiero pod koniec roku
|
|
|
#3291 |
|
spin doctor
|
Miss Dior (Cherie) edt mi się marzy
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej liście niezmiennie Oriental Brulant Guerlaina, a żeby mu nie było smutno dołączy do niego Aoud Leather Montale i L'Ambre des Merveilles Hermesa (tego ostatniego choćby próbka na testy). Zaciekawił mnie też Copper Skies Kerosene, ale nie bardzo mam odwagę kupić go w ciemno
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Rozeznanie
|
Daff,u Wuchsy sa probki.
|
|
#3294 |
|
Przyczajenie
|
"Mademoiselle" Coco Chanel
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Calvin Klein, Obsession Night Women EDP
Christian Dior, Addict EDP szukam choćby po 1, 2ml ![]() |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Alien edp
Poisony, najlepiej wszystkie (klasyk i HPeS już są )ogródki Hermesa (szczególnie nilowy) ![]() Kelly Caleche Gucci Guilty Intense Wazamba Organza i pewnie wiele innych, których na tą chwilę nie pamiętam
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2012-09-27 o 14:39 |
|
|
|
|
#3297 |
|
Konto usunięte
|
1. By Azzaro wypuścił skoncentrowany wariant Visit -- co zapewne nie stanie się nigdy.
2. Oud Armaniego Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
1. Acqua di Gioia
2. Amour Kenzo 3. D&G L'eau the one - chociaż kilka ml 4.Addict 5. Angel edp - będzie odlewka
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją perfumeryjną listę spełnionych marzeń mogę uzupełnić o dwa zapachy Malle: Iris Poudre i Angeliques Sous La Pluie oraz dwa zapachy z serii Armani Prive: Bois d´Encens i Cuir Noir. Wszystkie po prostu cudne
Właściwie do osiągnięcia zapachowej idylli brakuje mi już tylko dwóch elementów przynajmniej tymczasowo
|
|
|
|
|
#3300 |
|
JESTEM ONA
|
Zaintrygowały mnie Allure Chanel, lecz nie mam gdzie ich przetestowac, stąd chwilowe zaciekawienie ( choc kilka ml )
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2012-09-06 o 14:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

spoko - jak będę planować, to wcześniej umieszczę info, coby się każdy mógł przygotować.