|
|
#2461 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
Uwielbiam koty ![]() Mi to na pewno się chce flaszki, ale czekam na odpowiedni moment Muszę kilka aukcji wystawić, ze 4 flaszki opylę ![]() Chyba mam słaby gust albowiem ponieważ pragnę najsłabszego męskiego Amułaża, tako rzeczą znawcy perfumowi Cytat:
![]() Nie no, żartuję, jakoś sobie coś nowego znajdę Cytat:
|
|||
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam szampon żurawinowy Barwy - pachnie jak kosz pełen bardzo dojrzałych (czasami podgniłych) papierówek - nie mylić z papierzakami
![]() Zamierzam wypróbować też szampon piwny tej marki. |
|
|
|
#2463 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
żurawinowy chyba będzie następny.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2466 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To nie masz czegoś takiego, że zawsze? ![]() Znad upału ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36000521]No to chyba murek żeśta pomylili, bo na umówionym Was nie było [/QUOTE]To Ciebie nie było
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-20 o 15:11 |
||||
|
|
|
#2467 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36003162]Obawiam się, że o 3:30 Was tam nie było
A pod murkiem sprawdzałeś? Bo wiesz czekając na Ciebie zaczęliśmy obalać flaszkę, a może dwie, góra trzy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo lubię szampony barwy, muszę się zaczaić na ten piwny i żurawinowy
albo wrócę do Luscha, New a taraz gdzieś od 1,5 miesiąca mam to , cuchnie kisielem wiśniowym i chyba nigdy się nie skończy ale myje dobrze i pompka jest wygodna a, i w wiejskiej drogerii dostałam Glorię dzień dobry idę robić skrzydełka w coli
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-08-20 o 16:00 |
|
|
|
#2471 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
wariuję już od siedzenia w domu
|
|
|
|
#2472 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2473 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
M. co 2 dzień w pracy, więc nigdzie dalej nie ma jak pojechać, a ileż można łazić z didem po Gdańsku czy Gdyni
![]() Na plażę nie pojedziemy, bo dziecko po godz ma dosyć tłumów, więc nie ma sensu jechać z 2 przesiadkami. Pomarudziłam, idę umyć wannę z nudów
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Glorię widuję tylko w kioskach. Prawdopodobnie skuszę sie na nią.
|
|
|
|
#2475 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
to kiedy ten zlot ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
pseprasam
Cytat:
a ja idę się wykomponować i nie z nudów tylko ze spocenia
|
|
|
#2477 |
|
Mother of Cats
|
Poly, Tru - już jestem z powrotem w Krakowie. Jeśli obwąchiwanie się aktualne, to ja z przyjemnością
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Przez nagórną Wellę mało zawału nie dostałam Jak można z człowieka zrobić takiego manekina i go publicznie pokazywać?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2479 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Karkki, może to jest manekin
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i t amina - że niby ja ? do pudełka? gdzie kiedy? luz malina wpadam na kwilę we locie znów nadrobie może conieco wieczorem - jeśli sie oprę urokowi chuopa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-20 o 17:15 |
|
|
|
|
#2481 |
|
Nindżopesz
|
Pewnie trzydniowka bo objawow brak :/
Didu utrzymuje sie okolo 39 stopni, lekarz zapisal Ibufen w syropie 3 x 3 ml i Calpol 80 mg (ktorego w aptece nie bylo wiec kupilismy Panadol i wg aptekarza trza didu podawac 3,5 ml jako odpowiednik 80 mg Calpolu). Nie za bardzo sie z lekarzem dogadalismy czy Calpol (Panadol) ma byc zamiast Ibufenu czy obok. Podajemy wiec tylko 4,5 - 5 ml Panadolu zamiast zalecanych 3,5 bo tak wyczytalismy na opakowaniu (waga dida 10 kg) ale temperatura niewiele spada. Podawac wiec takze Ibufen, zwiekszyc dawke Panadolu do max 6 ml (na opakowaniu jest taka dawka na 10 kg) czy skupic sie na moczeniu w chlodnej wodzie? Jak fogle z tym moczeniem, dlugo to trzeba czy poprysznicowac i nara? Narzeka jak za dlugo siedzi w wannie i chce wyjsc. Kurde, pierwszy raz did goraczkuje wiec czlowiek zielony
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36000857]
I dla mnie i dla mnie ![]() Nie no, żartuję, jakoś sobie coś nowego znajdę [/QUOTE] nie dostałam PW z @ ![]() praca w Wawie i tylko dlatego mogę się podzielić [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36000857] NIE-NA-WI-DZĘ PA-JĄ-KÓW!!![/QUOTE] ![]() nie pamiętam co chciałam od Spoo ![]() to machnę tylko Cytat:
![]() wąchałam go ostatnio i prawie się skusiłam, ale jakiś rzadki mi się wydał ![]() przepis? ![]() w Pupie byłam, g....o załatwiłam połowa urzędasów na urlopie rejestracja niby od 8-14 a pokój zamknięty o 13.30 jak się w końcu dowiedziałam gdzie szukać kogoś, kto zastąpi i mnie zarejestruje, to już mi powiedzieli, że za późno dziś (13.40) i mam przyjść między 8 a 14 kiedy indziej... - czyli o której - się pytam - skoro o 13.40, która się mieści w tym zakresie jest źle to mi udzieliła informacji, jakie dokumenty mam zebrać - żadnych, bo wszystkie mają, ale dowaliła mi zaświadczeniem, którego nie ma na wykazie i nie słyszałam, żeby ktoś musiał takie przynosić kufa... do lekarza tylko próbuję się dostać i ubezpieczenie muszę mieć
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-08-20 o 17:23 |
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Cie - |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2485 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a pogrubione to chyba po Tatusiu ![]() Cytat:
ino faktycznie plączą, ale mi wszystkie plączą ![]() prościzna skrzydła dzielisz na części w stawach, końcówki wyrzucasz/zostawiasz na zupę robisz marynatę (proporcje w sumie dowolne i zależą od ilości mięsa, ja jak wszystko robię na oko )cola sos sojowy musztarda np. rosyjska z pierdonki miód ale mało, bo się przypala (albo pominąć) imbir świeży lub suchy czosnek swieży bądź suchy dużo chili suchego (dziś dodałam jeszcze płatki można też dać ketchup albo przecier pomidorowy - zamiennie z musztardą zalewasz skrzydełka, powinny byś przykryte odstawiasz, najlepiej na noc, warto przemieszać wrzucasz skrzydełka do wora/brytfanki, dolewasz trochę marynaty, pieczesz ok. 50 min w 180 st, ale trzeba pilnować, bo lubią przysychać i zwęglać się od miodu i cukru z coli, więc czasem trzeba przemieszać lub podlać marynatą/wodą są pyszne słodko słono ostre aaaaa i można wcześniej skrzydełka obgotować tak z 10-15 min., przed marynowaniem, skraca to czas pieczenia i trochę eliminuje niebezpieczeństwo zwęglenia ![]() obgotowywane robiłam też na grillu i podobnie robię zioberka ale tu trzeba obgotować i muszą mieć więcej kości niż mięsa Cytat:
sprawdziłam wilgotność powietrza (bo zwariować można) i "wiatrak" pokazuje 71%
|
|
|
#2487 |
|
BAN stały
|
ja się nudzę, a Wy tak mało piszecie...
![]() klikłam dwie pary butów z tych nudów, torebka wciąż poszukiwana... odpisali mi z bagibagi, że mój wymarzony model nr 3 też już nie wróci do oferty |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
szukałam konkretnego przepisu na skrzydełka w coli
a znalazłam to całkiemcałkiem ciekawy przepis na frytki
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko się zgadza...
|
#2490 |
|
Nindżopesz
|
Poka buty
![]() Dzieki, w sumie daleko nie mam to skocze dopytac na nocny dyzur. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

i chyba nigdy się nie skończy

Jak można z człowieka zrobić takiego manekina i go publicznie pokazywać?