|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Cytat:
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie u mnie jako tako...ale od wczoraj leze z potwornym bolem brzucha...dzis jest lepiej...
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no nic, lecę sprzątać, a potem ćwiczenia
|
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() ![]() No więc znowu powróciłam hehe Tym razem z gór ![]() powiem wam że było cudownie, jak to w górachZ jedzeniem nie najgorzej bo niejadłam fast foodów tylko 1 głowny posiłek czyli obiado-kolacje i śniadanie a takto coś tam przegryzłam, to kanapke albo jabłkoWiec te wakacje zaliczam do megaa udanych najpierw morze potem góryA co do wagi to sie ważyłam rano i nadal pokazuje 71,4kg wiec nic mi zabardzo nie przybyło ani nie ubyło od poniedziałku Od dzisiaj wracam na właściwy tor, czyli jem 5 posiłków staram sie je kontrolować choć tak naprawde rygorystyczną dietke zaczynam od poniedziałku bo na 2 dni zjechała sie tu jeszcze rodzinka wiec beda pyszności różne ale bede jeśc z umiaremA i tak jestem z siebie trochu dumna bo podczas tych wakacji przybył mi tylko 1kgNarazie z ćwiczeń to zamierzam robic brzuszki, bo ćwiczenia z Mel B muszą poczekać gdyż mam coś z kostką nieumie mi przeskoczyc i przy dłuższym staniu lub chodzeniu bardzo boli i drętwieje, więc musze poczekać aż sie wykuruje.....a to wszystko przez to że jak byłam na tych wakacjach to mi noga zjechała z chodnika i kostka sie zgieła i ból byłmam niby na nią uwazać ... ale mam nadzieje że szybko sie zagoi![]() A co tam u was??
|
|
|
#1835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś już byłam na treningu, palec mnie trochę bolał, ale zacisnęłam zęby. Jutro powinnam dostać okres, a dziś waga stała w miejscu, więc myślę, że wszystko pod kontrolą.
|
|
|
#1836 |
|
Rozeznanie
|
Co to za cisza? Co u Was?
Ja się dziś tak najadłam, że cały dzień chodzę z wydęty brzuchem niczym Janko Muzykant. To wszystko dlatego, że na obiad zjadłam pierś z kurczaka z gotowanym kalafiorem, niby to, co zwykle, ale jakiś taki spory kawałek mięsa mi się wziął i go pochłonęłam z głodu po ćwiczeniach. Potem zrobiłam sobię drzemkę i jak sie zbudziłam byłam dalej najedzona. Godzine temu zjadłam małą kolacyjkę owocowo-białkową, ale dalej trawię.
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie dziś głowa sadzi, to jest masakra po prostu
Moje menu na dziś ![]() I śniadanie: 3 chrupkie chlebki z wędliną drobiową, klika łyżeczek jogurtu naturalnego, masło II śniadanie: sałatka z pomidorów, jogurtu naturalnego, cebuli i pieprzu Obiad: makaron razowy, wędlina z indyka, fasola konserwowa, odrobina oliwy, pietruszka Podwieczorek/kolacja: serek wiejski light, 2 skibki żytniego chleba bez drożdży A mi smutno dziś, bo TŻ wyjechał i zobaczymy się z jakieś 3 tygodnie. Taka praca.... cóż począć
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja ... :P:P
Pocwiczylam wlasnie i nie mam na nic sily.. jeszcze kolacja i spac ide. wlasnie widze ze cicho tutaj bede czesciej pisac :P:PBuziaki
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro taka cisza to i ja coś od siebie napiszę
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, wlasnie wrocilam ze sklepu i kupulam coka-cole.. ale jej nie pije a mnie kusi...
poza tym juz po kolacji jestem i nie wiem o ktorej ide spac .. musze sie w koncu przestawic na wekendy,, co weekend impreza, alko itp.. a za tydzien mamy zaproszenie do znajomych na parapetowke..
|
|
#1841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tyle że z białym serem. Czasami sobie pozwalajcie na imprezowe szaleństwa Byleby alkoholu nie zajadać. (Choć ja i tak to robię:P)
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1842 |
|
Rozeznanie
|
No u mnie zjedzeniem wczoraj nieciekawie, więc sie nawet niewypowiadam
![]() Po południu było ciacho ale mi teściowa na szczescie upiekła ciastka owsiane ze słonecznikiem i orzechami![]() Dzisiaj zaczełam śniadanie od kanapek tzn 2 kromki wieloziarnistego z szynką ipomidorem blee jak ja nienawidze na śniadanie jeść kanapek ale musze sobie jutro kupic jakieś kiełbaski...
|
|
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
ja na szczęście alkoholu nie zajadam, ale za to wczoraj zapijałam colą i sokiem. a do tego dziś rano zjadłam zamiast normalnego śniadania rosół:| ale zaraz idę ćwiczyć więc coś powinno się spalić
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Rozeznanie
|
U nie dizś masakra. Okres się zbliża, a ja robiłam to ciasto dla TŻta i podjadłam wszystko, jak leci. Teraz jestem tak zmulona, że chyba obiad zjem za sto lat, o ile wczesniej nie zwrócę tego...
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzeszki przy sniadaniu są wybaczalne bo i tak się w ciągu dnia spalą. Gorzej z tymi wieczornymi![]() Ja już zaliczyłam godzinkę na rowerze (w cholernym upale) a mam plan zobaczyć te wasze ćwiczenia, do których podesłałyście linki. Wskazówka na wadze przesunęła się ciut bliżej 73, może coś się ruszy ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Dziewczyny jak ściągacie te filmiki z ćwiczeniami? Mam tu za wolnego neta żeby codziennie odtwarzać, muszę ściągnąć na dysk
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o polnocy trafilam na stol operacyjny...wyrostek.... dzis nie jem wogole...
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Rozeznanie
|
Masakra co sie dzisiaj ze mną stało, rzucam się na jedzenie jak jakiś zwierz! Pochłonęłam taką ilośc kalorii, że wolę nawet o ty nie myśleć. Zważe się dopiero za jakieś trzy dni.
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
ŚNIADANIE: jajko na miękko i pół bułki-niestety pszennej i pomidor
2 ŚNIADANIE:nektarynka OBIAD: ziemniaki-2 sztuki, indyk w żurawinie i surówka z pekińskiej kapusty PODWIECZOREK: nektarynka KOLACJA: serek wiejski z rzodkiewką i szklanka mleka -właśnie idę jeśćA no i zjadłam kawałek ciasta- ale składało się tylko z serków waniliowych, śmietanki 30 %, galaretki i nektarynki wiec myślę, że za bardzo nie nagrzeszyłam
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2012-08-19 o 19:10 |
|
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety mam to samo.. ale ważę się jutro bo od początku diety jutro minie 2 tygodnie i chcę zobaczyć, czy są jakieś efekty. albo się pozytywnie zaskoczę albo załamię.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie jedzeniowo nienajgorzej..wlasnie pocwiczylam, zjem jeszcze twarozek z owocami i bede ogladac filmy z TŻ Trzymajcie sie , buziaki ![]()
|
|
#1851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spokojnie ![]() ja zaczęłam w tę środę, ale mam już na minusie około 3kg. Wcale nie stosuję drakońskiej diety i dziś ćwiczyłam pierwszy raz, tak to ewentualnie na piechotę szłam gdzieś. Myślę, że na razie organizm pozbył się wody i jelita się oczyściły, dlatego spadek taki duży i szybki, myślę, że teraz już będzie wolniej.
|
|
|
#1852 |
|
Rozeznanie
|
Że moj żołądek jeszcze żyje po tym jedzeniu to cud. Wszystko oczywiście słodkie było. Okresu jak nie było tak nie ma, a tu już taki apetyt.
|
|
#1853 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
Tyle tu wątków, że nie wiedziałam gdzie pisać ale w końcu stwierdziłam, że z moją wagą 75,3kg w sam raz tu pasuję![]() Od maja straciłam 12kg i mam nadzieję, że będzie sporo więcej na minusie ![]() Będę tu od teraz regularnie zaglądać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŁOŁ! gratulacje tych 12 kg mniej Powodzenia dalej.
|
|
|
#1855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję tych 12 kg i powodzenia w dalszym odchudzaniu
|
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Dzisiaj jest ten dzień od którego wracam do dietkowania maksymalnego :p;Ale powiem wam że ciężko od dzisiaj bedzie....tutaj tak fajnie można było jeść co sie chciało w umiarkowanych ilościach a tu znowu trzeba zacząć jeśc mniej kalorycznie i wogóle....ojj bedzie mi tego brakować Ale cóż....![]() No więc wczorajszy dzien był ostatnim dniem wolnym więc kożystałam z niego maksymalnie i wieczorkiem zjadłam 1xDelicje, 1x hit stix, 0,5 paczki chipsów paprykowych mniaaam A dziś plany jedzeniowe takie: śniad;(zjedzone)2 kiełbaski białe cienkie z patelni robione na pół łyżki oliwy+1 kromka wieloziarnistego +pół kajzerki z dżemem śniadII:pół szklanki mleka 0,5% z 2 łyżkami granoli czekoladowych+2 ciastka owsiane(domowej roboty)z orzechami i słonecznikiem Obiad:niewiem jeszcze ale chyba 2 naleśniki pełnoziarniste z serkiem podweczorek:borówki z jogurtem kolacja:jajecznica z 1 jajka+1białko z pomidorem
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dzisiaj zobaczę na wadze to samo co wczoraj, to idę do sklepu po karton ciastek i zjem sama
o ile zwykłego jedzenia w ogóle mi nie brakuje, o tyle ciastkami napchałabym się (przepraszam za słowo) do porzygu.
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
eewelinaa92 allthesame bardzo dziękuję
![]() Teraz doszłam do wagi, do której zazwyczaj udawało mi się zlecieć i coś czuję, że zaczęły się małe schodki... Po 3 tygodniach na wadze spadło mi tylko pół kilo tłuszczu i aż kilogram mięśni...ale chyba po prostu przesadziłam z ćwiczeniami, mięśnie nie miały czasu się regenerować więc teraz 'ruszam się' co drugi dzień a nie codziennie. Trzymam kciuki za wszystkie walczące
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Głowa do góry
|
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Rozeznanie
|
Heh, mam ochotę codziennie zrobić dokładnie to samo. A jak już zgrzesze, to opycham się słodkim jak jakas bulimiczka. Np. wczoraj zjadłam jakoś 3/4 puszki masy krowkowo-orzechowej, mimo że już po 1 łyżce myślałam, że się zmulę. A potem jeszcze zjadlam 5 krówek w czekoladzie. Ale dziś już grzecznie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Także wszystkie przyszłe studentki pocieszam Was, od października będzie łatwiej

powiem wam że było cudownie, jak to w górachZ jedzeniem nie najgorzej bo niejadłam fast foodów tylko 1 głowny posiłek czyli obiado-kolacje i śniadanie a takto coś tam przegryzłam, to kanapke albo jabłkoWiec te wakacje zaliczam do megaa udanych najpierw morze potem góryA co do wagi to sie ważyłam rano i nadal pokazuje 71,4kg wiec nic mi zabardzo nie przybyło ani nie ubyło od poniedziałku Od dzisiaj wracam na właściwy tor, czyli jem 5 posiłków staram sie je kontrolować choć tak naprawde rygorystyczną dietke zaczynam od poniedziałku bo na 2 dni zjechała sie tu jeszcze rodzinka wiec beda pyszności różne ale bede jeśc z umiaremA i tak jestem z siebie trochu dumna bo podczas tych wakacji przybył mi tylko 1kgNarazie z ćwiczeń to zamierzam robic brzuszki, bo ćwiczenia z Mel B muszą poczekać gdyż mam coś z kostką nieumie mi przeskoczyc i przy dłuższym staniu lub chodzeniu bardzo boli i drętwieje, więc musze poczekać aż sie wykuruje.....a to wszystko przez to że jak byłam na tych wakacjach to mi noga zjechała z chodnika i kostka sie zgieła i ból byłmam niby na nią uwazać ...
ale mam nadzieje że szybko sie zagoi

Start -->96,9kg - 91,5kg - Cel--> 69kg

o ile zwykłego jedzenia w ogóle mi nie brakuje, o tyle ciastkami napchałabym się (przepraszam za słowo) do porzygu.