![]() |
#1741 | ||
BAN stały
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Cytat:
![]() Co do Maff, wybacz moją ignorancję... nie śledzę z zapartym tchem jej zycia jak coponiektórzy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
maszyna, nie człowiek
|
Wystarczy wejśc np. na wizaż, nie trzeba śledzić niczyjego bloga
![]()
#1743 |
Rzabbocop
|
A ja tam lubię patrzeć na pośladki jeśli są ładne
![]() u tej pani akurat nieco obwisłe no i nogi bezkształtne, zwłaszcza łydki chude i nijakie ale widywałam gorsze ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Drogie wizażanki! Czytanie nie boli.Przestańcie więc się spierać tylko sklejcie do kupy kilka słów,napisanych na blogu ![]() ![]() http://ladyswaga.blogspot.com/search...&max-results=2 A tak na marginesie 15 na 2 no może 3 zdjęcie nie daje mi wyniku 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już nawet nie skomentuję bo z typem człowieka który musi mieć zawsze ostatnie słowo nie pogadasz ![]() nie trzeba śledzić, z fb jak i z wizażu tak jak pisze nicRu można było się dowiedzieć.
![]() |
#1746 |
Przyczajenie
|
i zęby takie jakieś zakręcane
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Drogie Wizażanki ![]() Widze,że nie daje Wam ten temat spokoju. Czytanie nie boli na blogu wyraźnie było napisane,że spodenki miałam tylko na plaży. Wiadomo lepiej pooglądac obrazki i stworzyć do nich całą ideologie. Nauczono mnie,że 15 na 2 no może 3 nie daje w wyniku 2.Oczywiście kocham swoje pośladki nogi i Stopy też...całą się kocham.Na szczeście jednak pomimo tego,że jak każdy mam wady nie muszę poprawić sobie humoru pisząc takie durnoty w internecie,a tym bardziej doszukiwac sie wad u innych. Gorąco pozdrawiam i zapraszam jeszcze częściej na bloga http://ladyswaga.blogspot.com/2012/0...er-breeze.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
maszyna, nie człowiek
|
Wow
![]() Masz teraz pewność, że nie śmiemy wchodzić na Twojego bloga i Cię gdziekolwiek komentować ![]()
#1748 |
Przyczajenie
|
Wręcz przeciwnie
![]() ![]() Dodatkowo pod każdym postem jest funkcaj dodawania komentarzy^^ale jakoś nikt się nie podzielił tam tymi cennymi uwagami,więc odpowiedziałam tu.Na te "ważne" rozterki co do noszenia takich krótkich spodenek. Kolejna odpowiedź to tak takie spodenki się kupuje,choć pewnie i są osoby,które zrobią takie własnoręcznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A dla reklamodawców bardzo się liczy dzienna ilość odwiedzin. Pamiętam jak mi któregoś pięknego dnia, tylko z tego wątku "gwiazdy" nabiły grubo ponad tysiąc odwiedzin ![]() Szalony ruch hejterek skonczył się dopiero po trzech tygodniach ![]() Pomyśl tak - muszą mieć cholernie nieudane i smutne życie... Zaglądam na wizaż o 7 rano i szukam watków, w których się udzielam, co rzuca mi się w oczy - ostatnie posty na "moda, która was rozwala" kończą się o 3-4 w nocy... i tak codziennie. Smutne to troche. Ale jak mowia, haters gonna hate, wiec krec sie karuzelo ![]() http://myfashionblog.pl http://tor-zireael.blogspot.com Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-08-20 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1751 |
maszyna, nie człowiek
|
Podstawą hejtingu jest zazdrość. Nikomu nie zazdroszczę, że musi poprawiać sobie samopoczucie pokazując gołe pośladki albo zrobić operacje plastyczne, by móc czuć się piękną
![]()
#1752 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
CZUĆ SIĘ PIĘKNĄ!!!? hahaha lepiej nie pokazuj pośladków,bo jak uważasz,że paznokcie ,które pokazalaś na blogu są piękne to GRATULUJE...Zanim pokażesz komuś piękne kolory lakierów ogarnij najpierw skórki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem, że na początku powinnam się przywitać, ale normalnie aż mnie kusiło. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie reklamuj tak nachalnie swojego bloga, jeżeli ktoś będzie chciał coś o Tobie na tym wątku napisać, to trafi bez Twojej pomocy. Nie wiem po co w ogóle tutaj się udzielasz. Żeby nam uświadomić, że jesteśmy grube i zazdrościmy Ci tyłka? Daj sobie spokój. Dla mnie szorty, które wyglądają jak majtki są po prostu śmieszne. Ale jestem stara, gruba i się nie znam. Jeżeli Ci to odpowiada i chodzisz tak po plaży to Twoja sprawa, chociaż ja bym dziwnie na coś takiego patrzyła, bo mam inny gust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Przyczajenie
|
Oczywiście wezmę sobię cenną radę do serca
![]() Troszke dystansu kochane...Nie tylko Wam wolno oceniać!Skoro niCru dodaje takowe zdjęcia mam prawo równiez je ocenić ![]() A teraz się pożegnam bo może Wam nie,ale mi szkoda życia na takie "wątki" |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Przyczajenie
|
Nie gryźcie!
Oj dziewczyny dziewczyny ![]() nicRu prowadzi bloga i ja równiez mam prawo ocenić to czy mi sie podoba to co tam umieściła.Czy nie na tym to polega? Tak bardzo mi się nie podoba to,że obecnie wiele blogów pokazuje "lakiery" na zaniedbanych paznokciach,czy kiepsko wykonane. Tak samo nie wszystkim muszą się podobać krótkie szorty!!I bardzo dobrze.W innym wypadku byloby nudno.Jednak nie zaszkodzi najpierw przeczytać kilku słów i pisać później osądów adekwatnie do faktów. Ale tu panuje inna zasada. Nie zamierzam tracic czasu na takie "wątki" a napisalam tu tylko kilka zdań w ramach sprostowania,bo taka ignorancja zasmuca. A teraz możecie dalej wylewać pomyje... Bo jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
maszyna, nie człowiek
|
Swaga, nie uważam, ze są piękne, ale uważam, ze po reanimacji związanej z kilkunastoma latami obgryzania paznokci oraz skórek są coraz bardziej pokazywalne
![]() (w przeciwieństwie do obwiśniętej pupy odzianej jedynie w dżinsowe majtki, ale to moja osobista opinia) PS. Widze, że jednak osiągnęłam cel i udało mi się uderzyć w czuły punkt ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-20 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Przyczajenie
|
czuły punkt?
dziewczyny ja Was proszę ...nie gryźcie! Po co tłumaczysz mi się obgryzaniem paznokci? widzisz zrobiłaś to samo co ja.Miałam na celu tylko sprostowanie tego "latania po mieście z gołym tyłkiem". Nigdzie nie uznałam że ktoś tu mi zazdrości czy cos w tym stylu.Chyba idziecie w silną nadinterpretacje .Mi osobiście szkoda życia na takie "wątki" ale Wam życze dalszej wytrwałości w tym zajęciu ![]() Dalsza konwersacja jest bezcelowa bo tu każdy widzi to co chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
maszyna, nie człowiek
|
Jakbyś jeszcze czytała ze zrozumieniem, to całość była przytykiem do stosowania oblatanego "hejters gona hejt", nie wiedząc, co przynajmniej hejt oznaczał do niedawna, a oznaczał złośliwe krytykowanie (podstawne czy też nie) z zazdrości. Ja ani Tobie ani Tor nie zazdroszczę niczego, bo po prostu niczego godnego zazdroszczenia nie zauważam
![]()
![]() |
#1760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do podkreślonego... nie wiem czy się śmiać czy co ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1761 |
maszyna, nie człowiek
|
Tak w temacie
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1046421/motywacja.html
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Mi się ten kontrowersyjny tyłek o tyle nie przeszkadza, że jest na miejscu - ładny tyłek, plaża, lato, jak dla mnie spoko. Kiedy ma ten tyłek pokazywać jak nie teraz?
Co do domniemanej matki S. Stallone'a to żaden nawet najbardziej wyrafinowany chirurg z przysłowiowej "starej torby" (obwisła i nieelastyczna skóra, ciężko się gojąca i regenerująca) nie stworzy hot dwudziestki. Ale ja zdecydowanie bardziej wolałabym się zestarzeć jak kobieta z klasą, np. pani Jadwiga Staniszkis czy Olga Lipińska. A kwestię starzenia się przyjmuję raczej z ciekawością a nie z obawą - każdy etap życia ma coś ciekawego do zaoferowania i trzymanie się wbrew naturze jednego miejsca moim zdaniem jest bez sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
maszyna, nie człowiek
|
Owieczka, o tym w sumie pisałam
![]()
#1766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pierwszy raz na oczy widzę Twojego bloga, z charakteru może coś nie taka tego na tym forum się wydajesz, ale chyba muszę poszukać więcej blogów tego typu, w sumie ostatnio oglądam same nastolatki, warto rozejrzeć się za blogami Twojego typu, w końcu za 8 lat też będę miała 30 lat ![]() a teraz poważnie- widze zjazd blogerek jakiś. Pitu pitu, paznokietki, tyłeczki, dupereleczki. Nikt nie chce czytać waszych smutnych kłótni ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MadSyndrome Czas edycji: 2012-08-20 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
maszyna, nie człowiek
|
MadSyndrome, jeśli to do mnie, to sobie daruj. Nie zamierzam w ogóle kłocić się z kimś, kto przylatuje we własnej obronie a potem próbuje nawygarniać robiąc z siebie zwykła awanturnicę. Nie uważam się nawet za blogerkę, raczej za posiadacza bloga w formie notatnika... Po prostu przykre jest, że jesli cokolwiek sie nie spodoba, to jest się hejterem. Na początku wątku też naroiło się hejterek Tor, bo dziewczynom nie podobała się lubiana przez Tor uroda tej Natalii Siwiec z pudelka, więc Tor strzeliła fochem i na chwilę zniknęła
![]()
#1768 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
yeah pupal na plazy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ladna pupa ale srry paskudne spodenki. aha wstretny blad w opisie siebie i bloga osobom a nie^osobą^ oh lol http://2.bp.blogspot.com/-l0GvLAkaL9...25282%2529.JPG ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Szef ds. Wymianek
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.