Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 17:13   #361
weronika23
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

wrocilam z apyteki i padam mam syf ale chyba dzis nie uprzatne abi patrzy na baje i chyba sie przylocze
martiiiii mi tez na nogach sie zrobil wogole nogi mam grube jak cholera ale mam nadzieje ze to ten wodny i zniknie pooooooooooooooo
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 17:17   #362
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Podobno rozstepy po ciazy znikaja .. albo chociaz bledna .. ja sie tego trzymam ..
Ja bym raczej na to nie liczyla

Segreguje sobie wlasnie ciuszki ktore dostalam 6-12mcy, musze porobic zdjecia zeby grzecznie pozniej oddac jak by sioe kuzynkom przydaly.....
Oho!! ubranka porozwalane po calym pokoju a tż dzwoni ze bedzie z rodzinka!!! kurcze....uciekam to gdzies upchnac do szafy paaaa
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 17:19   #363
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Ja bym raczej na to nie liczyla

Segreguje sobie wlasnie ciuszki ktore dostalam 6-12mcy, musze porobic zdjecia zeby grzecznie pozniej oddac jak by sioe kuzynkom przydaly.....
Oho!! ubranka porozwalane po calym pokoju a tż dzwoni ze bedzie z rodzinka!!! kurcze....uciekam to gdzies upchnac do szafy paaaa
niezawodne
ja tak upychałam wczoraj jak mama zadzwoniła, że już dojeżdżają do nas

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 17:20   #364
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Taaak, zbawieniem jest mozliwosc mieszkania samemu! ja nie zaluje, nawet jesli mielismy mozliwosc swojego pokoju u moich czy i tz rodzicow, widze jakie sa akcje u kuzynek i znajomych gdzie rodzice sie wpierdzielaja. Niby na poczatku wydawalo sie ze bedzie cudnie a tu prosze, jednak maja cos do powiedzenia.
My wynajmujemy, czasem mysle ze te pieniadze mielibysmy zaoszczedzone mieszkajac u rodzicow.... ale co tam, na przyszlosc to zaowocuje lepszym zwiazkiem, z glody nie umrzemy a przynajmniej klotni mniej

ja tez slyszalam o tych 12tygodniach, ale mowie wlasnie tez o dawce kw foliowego zawartego w kompleksach witamin dla ciezarnych.... moze nie powinno go w ogole byc? :/

Mysle ze jeszcze cos z Ciebie bedzie

oj taaak

Pytanie z innej beczki.....czym myjecie panele zeby nie zostawaly smugi?
Wymylam raz czyms w rodzaju ajax - smugi, wkurzylam sie i wymylam 2 raz plynem do drewna, paneli - smugi..... wiem ze po czesci to wina tego ze nie moge na maxa wycisnac mopa ale to wkestia tego ze boje sie o brzuszek, cisne i cisne ale moze za malo? :/
Le..... gosposie pomozcie co prawda to tylko 30pare m2 podlogi w kawalerce ale myje ja praktycznie codziennie po 2x bo sie denerwuje tymi smugami wiec moglabym wreszcie znalesc dobry sposob

No to sie rozpisalam o smugach na panelach
Ja polecam zwykły płyn do naczyń, ewentualnie zależy w czym pierzesz, ja piore w płynie persil to czasem dam pół nakrętki do wiadra i tez efekt jest superowy.
Aha miałam Was pytać jakie pampersy kupujecie na początek? Bo ostatnio w biedronce widziałam dady 1 dla noworodków i tak się zastanawiam czy kupic te czy jakies inne. Z tego co pamietam to dady sa świetne i wcale bym sie nie zdziwila gdyby to pampers je produkował dla biedry

Edytowane przez mad85
Czas edycji: 2012-08-20 o 17:23
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 17:28   #365
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Ja polecam zwykły płyn do naczyń, ewentualnie zależy w czym pierzesz, ja piore w płynie persil to czasem dam pół nakrętki do wiadra i tez efekt jest superowy.
Aha miałam Was pytać jakie pampersy kupujecie na początek? Bo ostatnio w biedronce widziałam dady 1 dla noworodków i tak się zastanawiam czy kupic te czy jakies inne. Z tego co pamietam to dady sa świetne i wcale bym sie nie zdziwila gdyby to pampers je produkował dla biedry
bo tak jest
ja na bank kupię newborn ale jeszcze nie wiem czy Pampers (do szpitala tylko) czy od razu z Dadami wyjechać Bo ja tam nie wiem.. może w szpitalu jest mentalność, że tylko pampers tolerują

Stary 2012-08-20, 17:38   #366
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
bo tak jest
ja na bank kupię newborn ale jeszcze nie wiem czy Pampers (do szpitala tylko) czy od razu z Dadami wyjechać Bo ja tam nie wiem.. może w szpitalu jest mentalność, że tylko pampers tolerują
Zastanawiałam sie jeszcze nad bella, pampers wydaja mi sie za drogie no chyba ze gdzies kupione w promocji. Nie zamierzam przepłacac i od poczatku przyzwyczaic mala do dady np.
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:04   #367
MiciaKicia
Zakorzenienie

mniam mniam zajadam pulpety w sosie pomidorowym Teściowa robiła

niach niach nie mogę przestać słuchać https://www.youtube.com/watch?v=oABEGc8Dus0

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-08-20 o 18:06
Stary 2012-08-20, 18:09   #368
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Proszę się ze mnie nie nabijać
Sama sobie zrobiłam
Kochana nie nabijam się

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
No powiem Ci że ja za wszelką cenę bym dążyła do tego, żebyśmy mieszkali sami. Przez 3 lata mieszkaliśmy z moją mamą, ona jest ok, w ogóle się nie wtrąca ale mimo wszystko nie wróciłabym za żadne skarby do niej. Młode małżeństwo powinno mieszkać same
Ja też bym chciała, ale póki nie bede miała pewności ze mnie z pracy po 3 miesiacach nie wyrzuca, to nie myslili o swoim.

Micia jaki masz piękny brzuś a i to łoże... to ten nowy zakup????

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Hmmm a wogóle to głupote zrobiłam..... Dzisiaj napisała mi dziewczyna szwgra smsa ze 2 wrzesnia maja rocznice i ze wczoraj ogladali pierscionki... a ja głupia wysłałam smsa szwgrowi ze gratuluje mu podjecia decyzji o zareczynach

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Ja to najpierw zrobie, a potem pomysle

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:17   #369
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

Micia jaki masz piękny brzuś a i to łoże... to ten nowy zakup????

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Hmmm a wogóle to głupote zrobiłam..... Dzisiaj napisała mi dziewczyna szwgra smsa ze 2 wrzesnia maja rocznice i ze wczoraj ogladali pierscionki... a ja głupia wysłałam smsa szwgrowi ze gratuluje mu podjecia decyzji o zareczynach

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Ja to najpierw zrobie, a potem pomysle
ah no zdarza sie... a moze nie zajarzy

taaak tak to nasze łooooooże, nasze własne małżeńskie łoże

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

pogram chwile na pleju

Stary 2012-08-20, 18:20   #370
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
ah no zdarza sie... a moze nie zajarzy

taaak tak to nasze łooooooże, nasze własne małżeńskie łoże

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

pogram chwile na pleju
nie jest głupi za to ja tak

wypróbowane juz?????

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 18:25   #371
dyltharra
Raczkowanie

Dostalam wypowiedzenie w pracy. Niby sie spodziewalam, bo to umowa zlecenie i w ogole, ale jakos mnie to zupelnie rozbilo. Niby mialam do pazdziernika pracowac, ale uslyszalam, ze znalezli kogos na moje miejsce i nie ukrywaja, ze powodem jest ciaza.
Jakos mi sie wszystkiego odechcialo.
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:27   #372
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Dostalam wypowiedzenie w pracy. Niby sie spodziewalam, bo to umowa zlecenie i w ogole, ale jakos mnie to zupelnie rozbilo. Niby mialam do pazdziernika pracowac, ale uslyszalam, ze znalezli kogos na moje miejsce i nie ukrywaja, ze powodem jest ciaza.
Boziu kochana, bardzo współczuje!!!

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 18:27   #373
weronika23
Zakorzenienie

heheh jasiowa zdarza sie a moze ona wlasnie chciala przez slowo ogladalismy jestesmy zdecydowani i sie zareczamy

micia mi sie w oczy rzucila ta fioletowa sciana jaki to kolor i jaka farba

bozeeee ale chce mi sie spac ugotowalam malej grysik i czekam na mam i siostre i bedzimey wybierac kolor elewacji do tego przejadlam sie jak swinka i po weekendzie nawet nie staje na wadze bo byl mega grilll miesko filecik karkowka mmmm pewnie juz z 15 jest i jeszcze dzis tesciowa frytki zaserwowala na obiad

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

kochana wsspolczucie mnie to czeka jak tylko wroce do pracy dlatego po macierzynskim od razu pisze o wychowawczy i zglaszam sie do gminy
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:29   #374
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
heheh jasiowa zdarza sie a moze ona wlasnie chciala przez slowo ogladalismy jestesmy zdecydowani i sie zareczamy

bozeeee ale chce mi sie spac ugotowalam malej grysik i czekam na mam i siostre i bedzimey wybierac kolor elewacji do tego przejadlam sie jak swinka i po weekendzie nawet nie staje na wadze bo byl mega grilll miesko filecik karkowka mmmm pewnie juz z 15 jest i jeszcze dzis tesciowa frytki zaserwowala na obiad

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

kochana wsspolczucie mnie to czeka jak tylko wroce do pracy dlatego po macierzynskim od razu pisze o wychowawczy i zglaszam sie do gminy
no moze... ale jak wypaliłam z głupota,,, i teraz on bedzie zły na nia ze mi napisała? boze rozterki jak u 15 latki

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 18:34   #375
Sola1
Zakorzenienie

Dziewczyny obejrzałam Wasze brzuszki są super

Ja się dziś zapytałam mojego tz czy nie wyglądam jak wieloryb w jednej sukience to mi powiedział, że mam figurę klepsydry, ale z boku

Cytat:

[/COLOR]Hmmm a wogóle to głupote zrobiłam..... Dzisiaj napisała mi dziewczyna szwgra smsa ze 2 wrzesnia maja rocznice i ze wczoraj ogladali pierscionki... a ja głupia wysłałam smsa szwgrowi ze gratuluje mu podjecia decyzji o zareczynach [COLOR="Silver"]
W sumie to nie wiem czy na początku nie pomyślałabym to samo co Ty. Może dzięki Tobie dojrzeje do decyzji

Cytat:
Trochę to przykre, że Cię tak potraktowali.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:34   #376
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Mamę z przyjemnością dziś wywiozę do babci, dwa dni i już mam dosyć, uszczęśliwiła mnie właśnie pościelą z kory w ohydny zielono-żółty deseń, który do mojej sypialni ma się nijak dajcie spokój
matka i teściowa to dla mnie źródło nieustannych stresów

natallkaa ja mam na guziczki takie wciskane
TESCIOWA dla mnie straszne stresy ta kobieta tak mi działa na nerwy , ale przyjechałam do mamci i dzis cały dzionek spedzam u mamci mojej i zostaje do jutra odpoczne psychicznie od tej kobiety a maz jak jej tak broni i trzymA Jej strone niech sobie siedzi z mamusia, tak mnie wkruwili oboje wczoraj. noga po tym cholernym szkle co mnie skaleczyło nie boli, nic nie obrało wiec chyba nic sie nie wbiło.

Pisałyscie o bodziakach z krótkim ja mam 11 par z krótkim i 8 z długim,uwazam ze z krotkim troche za duzo ale siostra mi kupiła wprezencie 3 pary i mama 1 a reszte to tak sama sobie uzbierałam kupowałm raz drugi ale juz wystarczy , chyba w zimie praktyczniejsze sa z długim bo zamiast podkoszulki narzuca sie bodziaki i jakis kaftanik czy sweterk i ciepło dzidzi bedzie

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:41   #377
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny obejrzałam Wasze brzuszki są super

Ja się dziś zapytałam mojego tz czy nie wyglądam jak wieloryb w jednej sukience to mi powiedział, że mam figurę klepsydry, ale z boku

W sumie to nie wiem czy na początku nie pomyślałabym to samo co Ty. Może dzięki Tobie dojrzeje do decyzji
dzieki

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 18:42   #378
Lonia89
Raczkowanie

Micia - brzuszek sliczny, sciana fioletowa jak u mnie, bedziemy własnie odswiezac pokój i kupilismy wczoraj farby moze taka sama masz pomalowane ? bo wydaje mi sie ze to samo, my mamy SNIEZKE LATEKSOWA BARWY NATURY -kolor- GÓRSKI KROKUS i na przemian sciany bedziemy malowac z druga farba wrzosowisko

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:54   #379
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja cellulitu nie mam ale za to na pupie mnóstwo malych rozstepow .. nie wiem skad sie tam dziady wziely .. na brzuchu ani jednego a tam miliony

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Rzeczywiscie skromniutki ale powinnas sie cieszyc . ja dlugo mialam taki zgrabniutki i szybko chcialam arbuza .. teraz zaluje .. za ciezko mi .. ledwo dycham ..
Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

Sanetko ale malenstwo!!ale pewnie jeszcze wyskoczy!!
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
wow ale spory

super
na pewno ci wygodniej
Cytat:
łoh ani sie nie obejrzysz a tu bum !

no ja tak samo ... na biorach kilka takich króciutkich i na pośladkach. Bardziej jak żyły wyglądają no ale.. już trudno.
Na oddziale jak widziałam dziewczyny na KTG przychodziły to miały brzuchy w rozstępach... Strasznie to wyglądało. Takie aż bordowe i wielkie
Chyba taki mój urok bo z synkiem też nie miałam dużego, a i tak zaczyna przeszkadzać

Mi się robią rozstępy na brzuchu, a tak się tego bałam ale trudno

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:56   #380
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Chyba taki mój urok bo z synkiem też nie miałam dużego, a i tak zaczyna przeszkadzać

Mi się robią rozstępy na brzuchu, a tak się tego bałam ale trudno
a nic nie mów o rozstepach mi jeszcze brzuś nie urósł a juz dostałam, mama mówi ,ze to genetycznie bo ona tez tak miala

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 19:03   #381
DeKajka
Zakorzenienie

. ja tez juz mam tyle ze na pupie a moja mama nie miala ani siostra .. niesprawiedliwe to jest

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !

Edytowane przez DeKajka
Czas edycji: 2012-08-20 o 19:05
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 19:05   #382
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
wypróbowane juz?????
ehe
Cytat:
eh.. niestety .. pracodawcy chyba zawsze beda "krzywo" patrzeć na ciężarne..
Cytat:

my kupiliśmy białą i do tego pigmenty pomieszaliśmy ciemny fiolet z jasnym już nie pamiętam czego ile

Stary 2012-08-20, 19:13   #383
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

O mamo, 13 strona wątku, a ja się dopiero melduję w nowej części Więcej przewinień nie pamiętam, postanawiam się poprawić i proszę o wybaczenie!

U nas dziś taki upał, że stopy mam jak słoniątko. Wybrałam się z mamą na zakupy rano, wstąpiłyśmy do Ikei pooglądać dziecięce mebelki i padam, autentycznie. Ale za to mam już wizję super pokoiku w marynarskim stylu - biel, granat, błękit i beż
Stary 2012-08-20, 19:14   #384
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
a nic nie mów o rozstepach mi jeszcze brzuś nie urósł a juz dostałam, mama mówi ,ze to genetycznie bo ona tez tak miala
W pierwszej ciąży zrobiły mi się na brzuchu dosłownie 3 małe, i to na sam koniec i po porodzie. Teraz niestety pojawiło się kilka nowych a i te co były robią się coraz większe

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 19:33   #385
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
O mamo, 13 strona wątku, a ja się dopiero melduję w nowej części Więcej przewinień nie pamiętam, postanawiam się poprawić i proszę o wybaczenie!

U nas dziś taki upał, że stopy mam jak słoniątko. Wybrałam się z mamą na zakupy rano, wstąpiłyśmy do Ikei pooglądać dziecięce mebelki i padam, autentycznie. Ale za to mam już wizję super pokoiku w marynarskim stylu - biel, granat, błękit i beż
lubię styl marynarski

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

A ja już po kąpieli dostałam dziś z avonu zaestaw truskawka i biała czekolada (żel, balsam i mgiełka) pachnie obłędnie

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Zauważyłam wogóle ze w ciązy dużo więcej kicham

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 19:38   #386
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Zauważyłam wogóle ze w ciązy dużo więcej kicham
Ja to również zauważyłam u siebie. W ogóle mam tak bardziej sucho w nosie i pewnie jak wpada jakiś pyłek to drażni.
Stary 2012-08-20, 19:43   #387
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

ogladam teraz pogode na tvn... jak ja tej gardias nie lubie... zawsze jak ona gada to włączam mute na pilocie

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 19:44   #388
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Marti to mysle ze jeden moze byc taki cienki na 56 , i bedzie akurat na listopad i grudzien a potem na 62 na te pozniejsze styczniowe mrozy .. o ! i tak chyba zrobie ..

No ja tak nie robie .. moja mama lubi sie tak meczyc .. masochistka jakas czy co ..

W sumie racja ..
Ja mam na 62 spiworek cieplejszy wiec na chlodniejsze dni mam ale mimo wszytsko i tak mozna wychodzic z dzieckiem na spacery do -5 wiec takie mega cieple dla noworodka sa bez sensu moim zdaniem.co innego dla starszego na sanki to tak ale noworodki i tak albo w wozkach albo w fotelikach opatulone

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ślicznie!!

nie jesteś sama

Cytat:
wrocilam z apyteki i padam mam syf ale chyba dzis nie uprzatne abi patrzy na baje i chyba sie przylocze
martiiiii mi tez na nogach sie zrobil wogole nogi mam grube jak cholera ale mam nadzieje ze to ten wodny i zniknie pooooooooooooooo

ciesze sie ze mam grupe wsparcia:brzydal : tez mam nadzieje ze to tylko wodny!!

Werka a Ty za te grube nogi to ja mam "spoza" ciazy grubsze niz Ty W

Cytat:

Bylam u kumpeli-dostalam 3 kartony ubranek takich do roczku, turystyczne lozeczko, lezaczek i gondole do quinny
a ciuchy mega!!!! koszule, sweterki piekne

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 19:45   #389
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
ogladam teraz pogode na tvn... jak ja tej gardias nie lubie... zawsze jak ona gada to włączam mute na pilocie
Ja do pogodynek mam stosunek raczej obojętny i za bardzo nie zwracam na nie uwagi. Bardziej mnie denerwuje to, czy te upały stulecia muszą przypadać akurat teraz?
Stary 2012-08-20, 19:49   #390
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Ja mam na 62 spiworek cieplejszy wiec na chlodniejsze dni mam ale mimo wszytsko i tak mozna wychodzic z dzieckiem na spacery do -5 wiec takie mega cieple dla noworodka sa bez sensu moim zdaniem.co innego dla starszego na sanki to tak ale noworodki i tak albo w wozkach albo w fotelikach opatulone

ciesze sie ze mam grupe wsparcia:brzydal : tez mam nadzieje ze to tylko wodny!!

Werka a Ty za te grube nogi to ja mam "spoza" ciazy grubsze niz Ty W

Bylam u kumpeli-dostalam 3 kartony ubranek takich do roczku, turystyczne lozeczko, lezaczek i gondole do quinny
a ciuchy mega!!!! koszule, sweterki piekne
pochwal sie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja do pogodynek mam stosunek raczej obojętny i za bardzo nie zwracam na nie uwagi. Bardziej mnie denerwuje to, czy te upały stulecia muszą przypadać akurat teraz?
Co racja to racja

A propo stulecia,,,,, ogladałyście może kiedys taki fim Sztorm Stulecia????

P

Szymonek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości