Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 17:51   #91
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Anteria faktycznie dziwna sprawa z Toba walnij jeszcze raz teściora z rana dla upewnienia się! Trzymam Kciuki

Maru bankowo znalazł się jakiś plemniczek komandos i dał radę

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:11   #92
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
iza- w poprzednim cyklu wyszedł mi pozytywny w 22dc... tylko nie mierzyłam tempki więc teoretycznie zakładam że owu była... ale pewnie przez moją wysoką prolaktynę nic z tego nie wyszło.
Od środy zacznę robić codziennie testy owu aż wyjdzie pozytywny mam nadzieje,WIELKĄ nadzieje że może tym razem się uda...

Maru- poprawiłaś mi humor tą wiadomością,że będzie może COŚ widać Wydam kasę ale może w zamian coś sensownego się dowiem ;D
Hmm a bierzesz coś na tą prolaktynę? Jeśli nie chcesz zaczynać z grubej rury to może weź Castagnusa?
Niektórzy lekarze go nie uznają, ale to ziółko, więc można wziąć na własną rękę, na pewno nie zaszkodzi jeśli masz pewność, ze masz prolaktyny za dużo. A może dużo pomóc

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Maru bankowo znalazł się jakiś plemniczek komandos i dał radę
trzymajcie
Stary 2012-08-20, 18:16   #93
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

No może faktycznie spróbuje jeszcze raz za testować. Jak do jutra nie pojawi się normalny okres to kupie test i pojutrze rano za testuje znowu. Chociaż na prawdę nie wierzę w powodzenie
Stary 2012-08-20, 18:21   #94
colorblue
Zakorzenienie

Anteria ty pesymistko:pa la:
Dzisiaj zasuwaj do apteki po teściora i rano jutro rób jak ma coś być to chyba już będzie

Maru trzymam trzymam te kciuki

Wiecie co najbardziej mnie dobija,że tyle matek rodzi te dzieci chociaż wcale się o nie nie prosi... wyrzucają na śmietnik,zabijają i wogóle cuda wianki. A tu tyle Was pragnie dziecka jak niczego na świecie i dupa

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-08-20, 18:30   #95
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Hmm a bierzesz coś na tą prolaktynę? Jeśli nie chcesz zaczynać z grubej rury to może weź Castagnusa?
Niektórzy lekarze go nie uznają, ale to ziółko, więc można wziąć na własną rękę, na pewno nie zaszkodzi jeśli masz pewność, ze masz prolaktyny za dużo. A może dużo pomóc

trzymajcie
Tydzień temu podpytywałam o te tabletki i je zakupiłam więc je od tygodnia biorę.
Na razie nie powtarzam badań ale myślę że tak za miesiąc powtórzę prolaktynę i zobaczymy czy są jakieś efekty

3mamy

A gdzie się Mokka podziewa?

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:38   #96
kooocur
Zakorzenienie

Narobiłam sie w ogrodzie tak, ze pot mi sie po tyłku leje..a zaraz ide robic gołąbki

Cytat:
Nadrobiłam, sporo tego napisałyście

Luna- odnoście studiów... to robiłam Socjologie ale po 3 miesiącach zrezygnowałam bo wiedziałam że to nie dla mnie a po co miałam się męczyć? więc przepisałam się i zrobiłam tak jak kocurek technika obsługi turystycznej- w zawodzie nie pracuję.. ale zawsze się przyda.
Studiów na razie nie mam w planach bo prace w zawodzie ciężko jest znaleźć,mam dużo znajomych po studiach którzy nie mogą znaleźć pracy i "ten" papierek im nic nie daje... bo dużo pracodawców oczekuje "doświadczenia" - ciekawe kiedy i gdzie je mamy nabrać jak nikt nie chce dać szansy takim świeżakom po szkole... Ehh brak słów.
O farmacji też kiedyś myślałam ale tak jak pisałam na razie nie planuje pójść na studia więc temat ucichł.
A ty zrób tak żebyś czuła się "spełniona" bo ciągnąć coś dla mgr przed imieniem i nazwiskiem nie ma sensu

Cieszę się że wszystko ok z fasolinką

A co do mieszkań... u Nas w Pń ceny też są spore, średnio 1000-1500 zł za kawalerkę... tylko jeszcze zależy gdzie czy w starej kamienicy,czy w bloku czy w nowym Atanerze...
Mam nadzieje,że za kilka dobrych lat będzie Nas stać z Tż żeby wziąść sobie kredyt i kupić mieszkanko...

Kejthx- fajnie,że wróciłaś... Mam nadzieję,że już na stałe z Nami zostaniesz I już dopisuję Cię kochana do listy
To ciekawe bo skonczyłam i socjologie-studia i turystyke- technika

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
gdzies mi sie odsubskrybowal watek;/

lunka jak przeczytalam Twoja wiadomosc to az mi motylki w brzuszku polataly pieknie

Miałam to samo ostatnio

ANTERIA- pisałam wczesniej, ale chyba nie widziałaś. Ja dostałam @ (tak myslałam), ale nasteonego dnia była cisza i cisza i zrobiłam test..i wyszły dwie krechy. Tez miałam lekkie plamnienie ze sluzem.

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:44   #97
Kejthx
Zadomowienie

Ojezusiu ale pedzicie, zupełnie z Waszego rytmu wypadłam
LUNA Jupis ależ się cieszę! Wspaniała wiadomosć!
Mówię do mego meża "U Luny ok" on- "Jakiej Luny?" Ja "z Wizazu gamoniu" On - "Aaaa u Lunci ze staraczek, achaa, ups sorka, przecież to już mama" Hehehe, dobrze, ze wie i kojarzy myslałam, że mnie nie słucha jak mu troszke opowiadam o Was
Prosił przekazać, że każdej z Was życzy tego szcześcia

Dzastin dzięki za dopiskę i miłe słowa

Mam aktualnie słabego neta w tym mieszkaniu, więc mogę mniej pojawiać się niż w pracy, ale bedę nadrabiać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 18:46   #98
zaraz_a
Raczkowanie

LunaO - ogromne gratulacje! Niby to tylko słowo pisane, a ja przez monitor "widzę" jak Cię energia roznosi . Mam nadzieję, że teraz już będziesz spokojniejsza. Dobrze mi wychodzi, że masz termin porodu na Niedzielę Palmową?
ANTERIA - przyłączam się do grupy, według której pachniesz fasolką ... jakkolwiek to brzmi . Mocno trzymam

Ja też muszę coś poczytać jak to jest z tą szyjką - jaka, kiedy wysoko, kiedy nisko. Temperatury nie mierzę bo to dla mnie czarna magia ... no i z pamiętaniem o tym byłoby kiepsko i zdałam się tylko na obserwację śluzu + testy owu. W przyszłym cyklu chyba zainwestuję w monitoring, przynajmniej będę wiedziała na czym stoję. Tylko niech już ta @ przyjdzie, żebym mogła wreszcie zacząć starania od nowa - w tym cyklu chyba owu mnie ominęła, a nawet jeśli była (marne szanse), to mocno się rozminęła z przytulankami. A że przyjdzie to nie mam wątpliwości. To, że brzuch pobolewa to pikuś, ale robię się agresywna bez powodu, a to zawsze u mnie najpewniejszy zwiastun @
zaraz_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:46   #99
colorblue
Zakorzenienie

Kocurku litości!!!

Najpierw mrożona kawcia.. teraz gołąbki

Pastwisz sie normalnie dzisiaj nade mną czy jak

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-08-20, 18:49   #100
Dzastin08
Wtajemniczenie

Kocurek- to miałyśmy podobne upodobania tylko ja tej nie szczęsnej socjologii nie skończyłam.. a czemu od razu nie poszłaś np. na turystykę i rekreację?

Kejthx- podziękuj Tż w imieniu staraczek ;D Moj Tż zawsze też pyta " Jak tam staraczki i zafasolkowane? (i śmieje się z tego określenia"zafasolkowane" )

A propo Tż to zaraz wróci z pracy więc się żegnam na dzisiaj z Wami, jutro po pracy oczywiście zajrzę
Buziaki

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-08-20 o 18:56
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 18:53   #101
magdaammm
Raczkowanie

Lunao ale Ci zazdroszcze! mmm! ale tak dobrze zazdroszcze i ciesze sie razem z Tobą i wami ale bym chciala niedlugo tez to zobaczyc a powiedz mi Twoj Tż wchodzil z tobą do srodka przy tej wizycie? mowia, ze raczej wchodzą dopiero gdy usg robia przez brzuchol, ale roznie to bywa pytam tak na przyszlosc

kocoorku przezylam to samo co ty i lunao. mialam rozne mysli ale to uczucie jest tak wspaniale jak wiesz, ze pod serduszkiem masz mniejsze serduszko, mniejsze a wydaje sie tak ogromne.. co nas nie zabije to nas wzmocni podobno. nie mozna sie poddawac i jeszcze raz przezyc najpiekniejsze chwile zobacz, jak wiele kobiet teraz swoją pierwszą ciąże traci.. to pierwsze dzieciątko, ktorre jest najbardziej upragnione.. nie wiadomo z jakiego powodu, a w drugiej ciązy jest wszystko dobrze, rodzą zdrowe dzieci

a w ogole to duzo nowych dziewczyn do nas doszlo fajnie fajnie

Edytowane przez magdaammm
Czas edycji: 2012-08-20 o 18:54
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 18:58   #102
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Dziękuję dziewczyny za wsparcie, chciałabym aby tak było ale teraz znowu mam plamienie i może po prostu tak będzie wyglądał teraz mój okres A zamiast bólu jeszcze to dziwne pieczenie nie miałam tak wcześniej nigdy. Miała któraś z was taki objaw ciąży? Kurcze nie nakręcałam się a teraz jakoś tak mi smutno że raczej nic z tego
Stary 2012-08-20, 19:01   #103
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Kocurku litości!!!

Najpierw mrożona kawcia.. teraz gołąbki

Pastwisz sie normalnie dzisiaj nade mną czy jak
Kochana przepraszam..ja po prostu uwielbiam gotowac i jeść..

Juz nie będę sie rozpisywac co gotuje

Cytat:
Kocurek- to miałyśmy podobne upodobania tylko ja tej nie szczęsnej socjologii nie skończyłam.. a czemu od razu nie poszłaś np. na turystykę i rekreację?

Kejthx- podziękuj Tż w imieniu staraczek ;D Moj Tż zawsze też pyta " Jak tam staraczki i zafasolkowane? (i śmieje się z tego określenia"zafasolkowane" )

A propo Tż to zaraz wróci z pracy więc się żegnam na dzisiaj z Wami, jutro po pracy oczywiście zajrzę
Buziaki
Chciałam iść na psychologie, ale zaocznie była tylko socjologia..wiec poszłam. Kompletna porażka ale magistra zrobiłam.

W trakcie studiów zaczełam pracowac w biurze podróży i chciałam miec nie tylko doświadczenie, ale tez papier. W dodatku chciałam mieć własne biuro.

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Lunao ale Ci zazdroszcze! mmm! ale tak dobrze zazdroszcze i ciesze sie razem z Tobą i wami ale bym chciala niedlugo tez to zobaczyc a powiedz mi Twoj Tż wchodzil z tobą do srodka przy tej wizycie? mowia, ze raczej wchodzą dopiero gdy usg robia przez brzuchol, ale roznie to bywa pytam tak na przyszlosc

kocoorku przezylam to samo co ty i lunao. mialam rozne mysli ale to uczucie jest tak wspaniale jak wiesz, ze pod serduszkiem masz mniejsze serduszko, mniejsze a wydaje sie tak ogromne.. co nas nie zabije to nas wzmocni podobno. nie mozna sie poddawac i jeszcze raz przezyc najpiekniejsze chwile zobacz, jak wiele kobiet teraz swoją pierwszą ciąże traci.. to pierwsze dzieciątko, ktorre jest najbardziej upragnione.. nie wiadomo z jakiego powodu, a w drugiej ciązy jest wszystko dobrze, rodzą zdrowe dzieci

a w ogole to duzo nowych dziewczyn do nas doszlo fajnie fajnie

Kochana ja po prostu nie umiem sie z tym pogodzic...moż epo prostu pottzebuje wiecej czasu?
Będę pewnie próbować (za miesiac) bo chec posiadania dziecka jest silniejsza niż strach....

Ide jesc kolacje- nie powiem co

Synuś
Stary 2012-08-20, 19:13   #104
zaraz_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Narobiłam sie w ogrodzie tak, ze pot mi sie po tyłku leje..a zaraz ide robic gołąbki
kooocurku - przypomniało mi się jak moja koleżanka miała robić gołąbki i wysłała męża po kapustę. Nawet nie pomylił jej z sałatą i kapustę przyniósł, ale ... pięknie przekrojone pół głowki . I jeszcze mówi: "no co? przecież jesteśmy tylko we dwoje"
Mój mąż też o kuchni ma blade pojęcie. Ostatnio latałam między półkami w markecie i nie mogłam znaleźć śmietany 36% do tiramisu, a ten mi rozbrajająco mówi: "weź dwie 18%" . Załamka.
Stary 2012-08-20, 19:27   #105
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaraz_a Pokaż wiadomość
kooocurku - przypomniało mi się jak moja koleżanka miała robić gołąbki i wysłała męża po kapustę. Nawet nie pomylił jej z sałatą i kapustę przyniósł, ale ... pięknie przekrojone pół głowki . I jeszcze mówi: "no co? przecież jesteśmy tylko we dwoje"
Mój mąż też o kuchni ma blade pojęcie. Ostatnio latałam między półkami w markecie i nie mogłam znaleźć śmietany 36% do tiramisu, a ten mi rozbrajająco mówi: "weź dwie 18%" . Załamka.
: hahaha:

Dobre

Moj jest kumaty w kuchni. Zaraz zreszta bedzie mi kapsute parzył

Do tiramisu uzywam jajek zamiast smietany

Synuś
Stary 2012-08-20, 19:37   #106
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
ANTERIA- pisałam wczesniej, ale chyba nie widziałaś. Ja dostałam @ (tak myslałam), ale nasteonego dnia była cisza i cisza i zrobiłam test..i wyszły dwie krechy. Tez miałam lekkie plamnienie ze sluzem.

A ten niby okres to obfity miałaś?

Mój chłop też z kuchnią obyty dobrze, tylko że on lubi takie "męskie" jedzenie
Stary 2012-08-20, 19:49   #107
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaraz_a Pokaż wiadomość

Normalnie obie sytuacje to mistrzostwo świata. zaplułam lapka heehhehe))

Do nas piękna burza idzie.. wkońcu jest czym oddychać po całym dniu gorączki. Błyskawice jedna za druga,całe niebo rozświetlone. Grzmotów póki co brak.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000

Edytowane przez colorblue
Czas edycji: 2012-08-20 o 19:53
Stary 2012-08-20, 21:05   #108
magdaammm
Raczkowanie

hahhaha ale sie usmialam faceci w kuchni haha

u mnie dzis do poludnia bylo 34 stopnie a pozniej tylko burza, deszcz i burza i 24 pozniej:d caaaly dzien taaki.
Stary 2012-08-20, 21:14   #109
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna

No i dziewczynki u mnie dupa. Dostałam okres..
ruda_not_grazyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 21:28   #110
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość
nie ma co sie nerwowactylko przygotować sie i czekac na nastepne przytulanki ktory to cykl?

Iza powiedz mi kobitko jak juz bedziesz po wizycie, czy dal Ci skierowanie na te badania. Ja prosilam lekarza, aby mi dal skierowanie na prolaktyne itp.. ale niestety nie doprosilam sie..;| powiedzial, ze badania sie robi dopiero po TRZECIM poronieniu.. wtedy gdy kobieta nie wie co ze sobą juz zrobic, ma juz najgorsze mysli to oni dopiero pozwalają zrobic badania, ktore moglby wczescniej zlecic i moze zapobiec nastepnemu poronieniu i zaoszczedzic najwiekszego bolu kobiecie.. ;|

Edytowane przez magdaammm
Czas edycji: 2012-08-20 o 21:41
Stary 2012-08-21, 06:29   #111
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:

No to witam w klubie do mnie też przyszła W nocy masakra dostałam takiego krwawienia jak chyba jeszcze nigdy i w sumie brzuch nie boli aż tak ale to pieczenie dziwne jest I akurat idę do pracy Jakbym nie mogła dostać siedząc w domu
Stary 2012-08-21, 06:30   #112
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda ale nie ma się co załamywać głowa do góry następnym razem na pewno się uda

Lunao gratulejszyn kochana wiedziałam że z dzidzią będzie wszytsko ok musi być nie ma innego wyjśćia

U nas okropna burza przeszła w nocy ja tak w ogóle to boję się burz dlatego wtulilam się w Tż i spałam sobie słodko
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 06:38   #113
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Jestem!
Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie
tak długo bo korki i poczekalnia, bo ja mam wizyty w poradni w szpitalu
No więc mój dzidziol urósł przez 2 tyg dokładnie tyle ile miał urosnąć bo ostatnio było 6t4d a teraz jest 8t4d aaaaaaaaaa jestem mamą i on jest w moim brzuchu, nie wierzę !!!!
ale była chwila grozy gdy lekarz zaczął patrzeć hmm 6 tydzien? o mój Boże.. już wiedziałam, błagałam Boga tylko nie to.. ostatnio powiedział (5 tydzień w 8 tyg) a ja mówie nie... ma być 8 ostatnio był 6...
przybliżył.. mina surowa, "a! zgadza się! Jest 8 i nawet 4 dni" no to mówie "idealny" MAM IDEALNE DZIECKO DZIEWCZYNY !!!!!
całe 1,90cm ale mówie że ma metr dziewiędziesiąt
i oprocz TŻ który czekał w poczekalni, oczywiście jesteście pierwsze którym to ogłaszam

Moja kochana
Mam na tym samym piętrze ale to tylko w wyjątkowych sytuacjach

Luna ma gdzieś rodzinke przyleciała do was i pewnie nawet się nie zdąży przebrać przez to bo rodzinka czeka i idziemy na lody

Mój dzidziol, zamazana wersja zdjęcia bo TŻ wziął pokazac lepsza mamie ale łapki są!! Napewno je widziecie tam po bokach to duże to głowka i serducho biłoooo kij ze zdjeciem, na żywo jaki był śliczny on w sensie że dzidziuś
Luna super, że wszystko w porządku, teraz będziesz spokojniesza, bo Twojemu bobaskowi nic nie grozi
Zdjęcie śliczne, jak też chce takie oglądać

Witam!
U mnie chyba koniec upałów, wczoraj były dwie burze i nareszcie było czym oddychać, zmieniło się powietrze i dzisiaj ma być ciepło ale bez upałów. Pobolewa mnie brzuch więc @ się zbliża. Czekam na nią, bo wiem, że z tego cyklu nic nie będzie, no chyba, że się cud stanie
Miłego dnia
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-21, 07:01   #114
zaraz_a
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
No to witam w klubie do mnie też przyszła W nocy masakra dostałam takiego krwawienia jak chyba jeszcze nigdy i w sumie brzuch nie boli aż tak ale to pieczenie dziwne jest I akurat idę do pracy Jakbym nie mogła dostać siedząc w domu
Kurcze , strasznie mi przykro, ale dziewczyny teraz czas na regenerację sił i lada chwila następne przytulanki. Na bank w końcu się uda. Widocznie Wasze dzieciaczki mają w planach przyjść na świat na przłomie maja i czerwca.
Stary 2012-08-21, 07:08   #115
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Luna super, że wszystko w porządku, teraz będziesz spokojniesza, bo Twojemu bobaskowi nic nie grozi
Zdjęcie śliczne, jak też chce takie oglądać

Witam!
U mnie chyba koniec upałów, wczoraj były dwie burze i nareszcie było czym oddychać, zmieniło się powietrze i dzisiaj ma być ciepło ale bez upałów. Pobolewa mnie brzuch więc @ się zbliża. Czekam na nią, bo wiem, że z tego cyklu nic nie będzie, no chyba, że się cud stanie
Miłego dnia

Oooo rak burze były straszne...

Wstałam i trzeba pracowac.. a pózniej dentystya..aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mu r:

Synuś
Stary 2012-08-21, 07:10   #116
Kejthx
Zadomowienie

Heja
Deszcz pada, jest chłodniej, a ja dziś wystroilam się w letnią sukienkę Mam wyczuczie

Ruda_not_grazyna, ANTERIA - przykro, znam ten ból, ale kiedyś w końcu Nam się uda

Dzastin, mój też się brecha z Naszego słownictwa, ale cieszy sie z każdej zafasolkowanej prawie jakby to on miał byc ojcem

Co do jedzenia, ja uwielbiam wcinać, maż też bardzo , ale ja coś kombinuje, wydziwiam, a on woli miecho, ziemniaki i mizerię Więc za bardzo nie muszę się douczać bo to umiem Czasami jak coś wymyślę, to zje i pochwali, ale nic nie u niego przebije schaboszczaków albo karkóweczki Generalnie mój mąż sobie poradzi w kuchni, ale raczej słabo, np. jak ma ochotę na kiełbaskę, to ugotuje nie usmaży, bo twierdzi, że po gotowanej ma mniej zmywania (tzn. łatwiej się zmywa) więc woli się nie wysilać i zjeść kiełbaskę na gorąco

Miłego dnia!

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2012-08-21 o 07:11
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 07:10   #117
magbes
Zadomowienie

buuu tyle sie naczytalam, ponadrabialam i co? i chce odpowiadac a tu koniec watku i nowy zalozony :P
a nie umiem zacytowac z poprzewdniego watku wiec nie cytuje. witam nowe dziewczyynki zatem, gratuluje nowych II kreseczek bo widzialam, ze sie pojawily, trzymam mocne kciuki za fasolki, zeby zdrowo rosly
no kurcze nooo...tyle cytowania....eh..
no trudno
ja mialam pare dni wolnego dlatego rzadko siedzialam na kompie...
co u mnie? hm... jestem ...o zgrozo...w 53dc.... jak do 27 sierpnia okresu brak to test lub beta i biore duphasston na wywolanie - zgodnie z zaleceniami gin. poki co lekko pobolewaja mnie piersi i wczoraj brzuch czulam jak na okres....rano troszke tez, ale wczoraj bardziej. czuje tez glowe ale nie wiem czy to z cisnienia, pogody, wczorajszego drinka czy na okres ...
no nic... nadrabiac zaczynam kolejny watek
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-21, 07:49   #118
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dziewczyny głowa do góry (wiem, że się łatwo mówi) i regenerujcie siły na kolejne staranka

Luna super że z dzidzią wszystko ok A nie mówiłam :p I uwierz... Ale bardziej chciałabym być na Twoim miejscu i mieć się o kogo martwić Doła załapałam, kolejny test negatywny, a mam takie o czułości 10 miu/ml także nic z tego, pojutrze przyjdzie wredna @ a później czeka mnie badanie drożności jajowodów
Stary 2012-08-21, 08:23   #119
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny ja powinnam jutro dostać @ a zamiast tego mam duzo białego śluzu..jestem przerażona!

Synuś
Stary 2012-08-21, 08:28   #120
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny ja powinnam jutro dostać @ a zamiast tego mam duzo białego śluzu..jestem przerażona!
A są nadzieje na fasolkę? Może będzie miła niespodzianka
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości