![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Anteria faktycznie dziwna sprawa z Toba
![]() ![]() Maru bankowo znalazł się jakiś plemniczek komandos i dał radę ![]()
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy lekarze go nie uznają, ale to ziółko, więc można wziąć na własną rękę, na pewno nie zaszkodzi jeśli masz pewność, ze masz prolaktyny za dużo. A może dużo pomóc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
No może faktycznie spróbuje jeszcze raz za testować. Jak do jutra nie pojawi się normalny okres to kupie test i pojutrze rano za testuje znowu. Chociaż na prawdę nie wierzę w powodzenie
![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
Anteria ty pesymistko
![]() ![]() Dzisiaj zasuwaj do apteki po teściora i rano jutro rób ![]() ![]() Maru trzymam trzymam te kciuki ![]() Wiecie co najbardziej mnie dobija,że tyle matek rodzi te dzieci chociaż wcale się o nie nie prosi... wyrzucają na śmietnik,zabijają i wogóle cuda wianki. A tu tyle Was pragnie dziecka jak niczego na świecie i dupa ![]() ![]()
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie nie powtarzam badań ale myślę że tak za miesiąc powtórzę prolaktynę i zobaczymy czy są jakieś efekty ![]() 3mamy ![]() ![]() A gdzie się Mokka podziewa? ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Narobiłam sie w ogrodzie tak, ze pot mi sie po tyłku leje..a zaraz ide robic gołąbki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miałam to samo ostatnio ![]() ANTERIA- pisałam wczesniej, ale chyba nie widziałaś. Ja dostałam @ (tak myslałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Ojezusiu ale pedzicie, zupełnie z Waszego rytmu wypadłam
![]() LUNA ![]() ![]() Mówię do mego meża "U Luny ok" on- "Jakiej Luny?" Ja "z Wizazu gamoniu" On - "Aaaa u Lunci ze staraczek, achaa, ups sorka, przecież to już mama" Hehehe, dobrze, ze wie i kojarzy ![]() ![]() Prosił przekazać, że każdej z Was życzy tego szcześcia ![]() Dzastin dzięki za dopiskę i miłe słowa ![]() Mam aktualnie słabego neta w tym mieszkaniu, więc mogę mniej pojawiać się niż w pracy, ale bedę nadrabiać.
#98 |
Raczkowanie
|
LunaO - ogromne gratulacje! Niby to tylko słowo pisane, a ja przez monitor "widzę" jak Cię energia roznosi
![]() ANTERIA - przyłączam się do grupy, według której pachniesz fasolką ... jakkolwiek to brzmi ![]() ![]() Ja też muszę coś poczytać jak to jest z tą szyjką - jaka, kiedy wysoko, kiedy nisko. Temperatury nie mierzę bo to dla mnie czarna magia ... no i z pamiętaniem o tym byłoby kiepsko i zdałam się tylko na obserwację śluzu + testy owu. W przyszłym cyklu chyba zainwestuję w monitoring, przynajmniej będę wiedziała na czym stoję. Tylko niech już ta @ przyjdzie, żebym mogła wreszcie zacząć starania od nowa - w tym cyklu chyba owu mnie ominęła, a nawet jeśli była (marne szanse), to mocno się rozminęła z przytulankami. A że przyjdzie to nie mam wątpliwości. To, że brzuch pobolewa to pikuś, ale robię się agresywna bez powodu, a to zawsze u mnie najpewniejszy zwiastun @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Kocurku litości!!!
![]() Najpierw mrożona kawcia.. teraz gołąbki ![]() ![]() Pastwisz sie normalnie dzisiaj nade mną czy jak ![]()
#100 |
Wtajemniczenie
|
Kocurek- to miałyśmy podobne upodobania tylko ja tej nie szczęsnej socjologii nie skończyłam..
![]() Kejthx- podziękuj Tż w imieniu staraczek ;D Moj Tż zawsze też pyta " Jak tam staraczki i zafasolkowane? (i śmieje się z tego określenia"zafasolkowane" ) ![]() A propo Tż to zaraz wróci z pracy więc się żegnam na dzisiaj z Wami, jutro po pracy oczywiście zajrzę ![]() Buziaki ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-20 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Lunao ale Ci zazdroszcze!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kocoorku przezylam to samo co ty i lunao. mialam rozne mysli ale to uczucie jest tak wspaniale jak wiesz, ze pod serduszkiem masz mniejsze serduszko, mniejsze a wydaje sie tak ogromne.. co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole to duzo nowych dziewczyn do nas doszlo ![]() ![]() Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-08-20 o 18:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, chciałabym aby tak było ale teraz znowu mam plamienie i może po prostu tak będzie wyglądał teraz mój okres
![]() ![]()
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz nie będę sie rozpisywac co gotuje ![]() Cytat:
W trakcie studiów zaczełam pracowac w biurze podróży i chciałam miec nie tylko doświadczenie, ale tez papier. W dodatku chciałam mieć własne biuro. ![]() Cytat:
Kochana ja po prostu nie umiem sie z tym pogodzic...moż epo prostu pottzebuje wiecej czasu? ![]() Będę pewnie próbować (za miesiac) bo chec posiadania dziecka jest silniejsza niż strach.... ![]() Ide jesc kolacje- nie powiem co ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój mąż też o kuchni ma blade pojęcie. Ostatnio latałam między półkami w markecie i nie mogłam znaleźć śmietany 36% do tiramisu, a ten mi rozbrajająco mówi: "weź dwie 18%" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobre ![]() Moj jest kumaty w kuchni. Zaraz zreszta bedzie mi kapsute parzył ![]() Do tiramisu uzywam jajek zamiast smietany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten niby okres to obfity miałaś? Mój chłop też z kuchnią obyty dobrze, tylko że on lubi takie "męskie" jedzenie ![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do nas piękna burza idzie.. wkońcu jest czym oddychać po całym dniu gorączki. Błyskawice jedna za druga,całe niebo rozświetlone. Grzmotów póki co brak. ![]()
START 64,7 kg ![]() CEL 52 kg ![]() OBECNIE 60,6 kg ![]() min sierpnień 520/1000 Minuty lipiec 610/1000 ![]() Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 ![]() Minuty MAJ: 1005 min/1000 ![]() Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-08-20 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
hahhaha
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dzis do poludnia bylo 34 stopnie a pozniej tylko burza, deszcz i burza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
No i dziewczynki u mnie dupa. Dostałam okres..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
nie ma co sie nerwowac
![]() ![]() ![]() Iza powiedz mi kobitko jak juz bedziesz po wizycie, czy dal Ci skierowanie na te badania. Ja prosilam lekarza, aby mi dal skierowanie na prolaktyne itp.. ale niestety nie doprosilam sie..;| powiedzial, ze badania sie robi dopiero po TRZECIM poronieniu.. wtedy gdy kobieta nie wie co ze sobą juz zrobic, ma juz najgorsze mysli to oni dopiero pozwalają zrobic badania, ktore moglby wczescniej zlecic i moze zapobiec nastepnemu poronieniu i zaoszczedzic najwiekszego bolu kobiecie.. ;| Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-08-20 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
No to witam w klubie do mnie też przyszła ![]() ![]() ![]() ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ale nie ma się co załamywać głowa do góry następnym razem na pewno się uda
![]() Lunao gratulejszyn kochana wiedziałam że z dzidzią będzie wszytsko ok musi być nie ma innego wyjśćia U nas okropna burza przeszła w nocy ja tak w ogóle to boję się burz dlatego wtulilam się w Tż i spałam sobie słodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie śliczne, jak też chce takie oglądać ![]() Witam! U mnie chyba koniec upałów, wczoraj były dwie burze i nareszcie było czym oddychać, zmieniło się powietrze i dzisiaj ma być ciepło ale bez upałów. Pobolewa mnie brzuch więc @ się zbliża. Czekam na nią, bo wiem, że z tego cyklu nic nie będzie, no chyba, że się cud stanie ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo rak burze były straszne... ![]() Wstałam i trzeba pracowac.. a pózniej dentystya..aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mu r: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Heja
![]() Deszcz pada, jest chłodniej, a ja dziś wystroilam się w letnią sukienkę ![]() ![]() Ruda_not_grazyna, ANTERIA - przykro, znam ten ból, ale kiedyś w końcu Nam się uda ![]() Dzastin, mój też się brecha z Naszego słownictwa, ale cieszy sie z każdej zafasolkowanej prawie jakby to on miał byc ojcem ![]() ![]() ![]() Co do jedzenia, ja uwielbiam wcinać, maż też bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia!
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2012-08-21 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
buuu tyle sie naczytalam, ponadrabialam i co? i chce odpowiadac a tu koniec watku i nowy zalozony :P
a nie umiem zacytowac z poprzewdniego watku wiec nie cytuje. witam nowe dziewczyynki zatem, gratuluje nowych II kreseczek bo widzialam, ze sie pojawily, trzymam mocne kciuki za fasolki, zeby zdrowo rosly ![]() no kurcze nooo...tyle cytowania....eh.. no trudno ja mialam pare dni wolnego dlatego rzadko siedzialam na kompie... co u mnie? hm... jestem ...o zgrozo...w 53dc.... jak do 27 sierpnia okresu brak to test lub beta i biore duphasston na wywolanie - zgodnie z zaleceniami gin. poki co lekko pobolewaja mnie piersi i wczoraj brzuch czulam jak na okres....rano troszke tez, ale wczoraj bardziej. czuje tez glowe ale nie wiem czy to z cisnienia, pogody, wczorajszego drinka czy na okres ... no nic... nadrabiac zaczynam kolejny watek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luna super że z dzidzią wszystko ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja powinnam jutro dostać @ a zamiast tego mam duzo białego śluzu..jestem przerażona!
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.