|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
Dziękuję bardzo za informacje Teraz jeszcze muszę znaleźć jakiś fajny salon niedaleko mnie i będę zadowolona
|
|
|
#3332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do efektów laminowania bo pytałas - nie wiem ile utrzymuje się ten efekt, bo w sumie dopiero wczoraj robiłam.
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja też mogę Cię prosić, czy to już będzie za dużo?
|
#3334 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za gratulacje, szkoda że nie jest tak co miesiąc
to by było życie ![]() aha i pewnie jeszcze "wczasy pod gruszą" mi na konto wpłyną i tym sposobem w tym miesiącu na koncie będzie tyle ile bym chciala mieć co miesiąc ![]() <marzyciel> |
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Co do lakierów do paznokci - będę we wrześniu (jakoś w połowie) robić zamówienie na allepanokciach, można się szykować i ostrzyć pazurki na lakiery
![]() A ja sama odkąd zapuściłam swoje, to nie wyobrażam sobie bez lakieru chodzić - są bez lakieru tylko pomiędzy malowaniem, czyli jakieś 10 minut Paznokcie muszą być pomalowane a zęby umyte i tego się będę trzymać
|
#3336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy okazji, trzymacie lakiery w lodówce?
|
|
#3337 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie mam tyle wolnego miejsca w lodówce... Siedzą w kartonowym pudełku, zamknięte w szafce, a kilka najczęściej używanych mam w szufladzie.
|
#3338 |
|
Konto usunięte
|
Wyściubiłam na chwilę nos z klimatyzowanego biura... Dziękuję, zostaję tu do wieczora...
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mi jakaś Pani z Brazylii złapała rękę i zaczęła sie po portugalsku rozwodzić jaki ładny lakier ![]() Nie, lodówkę mam za małą, podobnie jak Nicru w kartonowym pudełku z ikei w szafce
|
|
#3340 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To znaczy - na upartego mogłabym zacząć płakać, błagać i wsadzić pudełko z częścią lakierów do lodówki (choć jednak wolę tam trzymać sery i inne dobrocie
), ale jakbym juz wsadzala je do lodówki, to wolałabym poukładać je na półeczkach w drzwiach ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Lakierowo: nie wiecie, co mogłoby wyglądać jak najbardziej podobnie do tego Eveline (po lewej)? http://1.bp.blogspot.com/-7Vri1RWEuw...veline-625.jpg
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
nicRu mam ten lakier i w ogóle go nie używam - jeśli chcesz to Ci oddam
|
|
|
|
#3342 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kusisz
Ja jeszcze zużywam resztki swojego. Ponoć jeszcze Kocimiętka CA jest do niego podobna, ale nie wiem ile w tym prawdy ![]() Zaraz padnę od sprzątania mojej graciarni
|
#3343 |
|
Copyraptor
|
Ja z kolei szykuję czystki ubraniowe z okazji przeprowadzki, znów wyrzucę trochę rzeczy, w których "na pewno jeszcze będę chodzić!"
![]() Tj. wrzucę do pojemników czerwonego krzyża. |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper jak będziecie zamawiać Revlona to ja też się podepnę, wczoraj mi się skończył a lubię mieć na wyposażeniu
|
#3345 |
|
Copyraptor
|
Blair, jak tam wczoraj?
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
A przyjemnie, posiedziałyśmy sobie i poplotkowałyśmy
|
#3347 |
|
Matka Smoka
|
Mistrzyni, Hula - kupiłam foremki
zielona - Tobie kupię jutro jak się określisz ile. |
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35999019]
Otworzyłam w klubie wątek spotkaniowy (23.08-czwartek) Wpisywać mi się [/QUOTE]![]() ![]() dla mnie ? a nie dla OMD :P?tzn. ja też bym je chetnie przygarnęła
|
|
|
|
#3349 |
|
Konto usunięte
|
Ok, dzięki, moge oddać Ci gotówkę czy wolisz na konto?
Dziewczyny widziałyście nową aferę na wątku o filmikach z Youtube? Jedna laska (pysiapatrysia) nagrała filmik o ulubionych perfumach w którym powiedziała, że strasznie lubi się perfumować w dużych ilościach i nie stać jej na tak częste kupowanie nowych butelek, i wykorzystując fakt, że pracuje w Douglasie codziennie obficie spryskuje się testerami. ![]() Laski na wątku się oburzyły że przez takie konsultantki brakuje testerów dla klientek, zaczęły pisac o tym, zeby poinformować drogerię, ktoś wysłał taką informację do Douglasa i prawdopodobnie laska z tego tytułu straciła prace |
|
|
|
#3350 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ych, to prawie jak afera z panią z Natury, która pokazywała na youtube nowości z Esenca, które jako kierowniczka każe nastepnego dnia wystawić do sprzedazy, po czym otwierała lakiery itp
|
#3351 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale teraz już mamy odpowiedź czemu za niektórymi kobietami zapach się ciągnie .
|
|
|
|
|
#3353 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No nie, ale to taka 19 letnia dziewczynka... Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-08-20 o 17:48 |
||
|
|
|
#3354 |
|
Konto usunięte
|
udało mi się zrobić porządki i wywalić masę niepotrzebnych rzeczy
![]() a tak sobie myślę, że przydało by mi się coś nowego z wyspy do powyspowania się :P |
|
|
|
#3355 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przykra sytuacja i trochę niepotrzebna, bo to tak, jakby o 2 potencjalne klientki dziennie mniej osób się psikało, to niewielkie zużycie... Według mnie pracownica perfumerii powinna znać zapachy i sama ich używać. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36002849]Wyściubiłam na chwilę nos z klimatyzowanego biura... Dziękuję, zostaję tu do wieczora...[/QUOTE] Ja dziś zemdlałam Musiałam opuścić znajomych w połowie spotkania, tak mi szkoda, że już polecieli do siebie, to był taki miły weekend ![]() Nie, podobno nie jest to tak skuteczne, jak się powszechnie uważa. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35995056]Fajny artykuł - http://wyborcza.pl/energiakobiet/1,1...eingarten.html[/QUOTE] Fajny Zacytuję:Kobieta może być świetnie ubrana od stóp do głów, ale kiedy nie ma zrobionych paznokci, nie ma klasy. Widuję takie kobiety. Kilka lat temu byłam we Włoszech i widziałam paniusie, które były piękne jak bazylika w Watykanie, obwieszone biżuterią aż po łokcie, idealnie umalowane, z perfekcyjnymi butami i fryzurą, ale miały ręce, które wyglądały jak dłonie mężczyzny. Zero lakieru, zero kształtu. To psuło całość. Wierzę, że diabeł tkwi w szczegółach. Nie dbać o coś tak małego, a zarazem tak potężnego jak kobiece dłonie - to mówi wiele o charakterze ich właścicielki. Złamało mi się kilka paznokci w ciągu 2 tygodni, winię lakiery Celii. Cytat:
Daj mu motywację, by się tym zajął, kup pojemniczki :PCytat:
Mi się marzą Orly, mam 3 i jestem mega zadowolona, dostaną ode mnie 5* na KWC.Cytat:
Cytat:
![]() Dostałam ulotkę osiedlowej kosmetyczki, zabieg kosztuje ok. 20 zł. Jak będziesz sama malować i regularnie piłować, by nie traciły kształtu, to wystarczy wizyta co kwartał.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-20 o 19:59 |
|||||
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie kolejna paletkę ze sleeka
|
|
|
|
#3357 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie siedzę z glinką na twarzy i czekam aż mi lakier wyschnie na paznokciach. Jutro jadę z T. na jeden dzień do Poznania
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zabieram za porządki
![]() chociaż czy jest sens skoro za 10minut wróci siostra TŻta której nie widziałam 2 tygodnie i pewnie będziemy plotkować
|
|
|
|
#3359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlaczego zemdlałaś? Przez upał? Jejku, dziewczyno, uważaj na siebie... Jaka?
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36010289]To dla mnie takie porywanie się na laskę dla zasady, bo nie bardzo mam co w domu robić. Laska z Wawy, co to kogo obchodzi co robi, na pewno nikomu tego szkody nie wyrządza. A testery się kończą to zamawia się na sklep nowe. Jeszcze nie spotkałam się, żeby w Douglasie nie było testerów jakichkolwiek perfum...
Dlaczego zemdlałaś? Przez upał? Jejku, dziewczyno, uważaj na siebie...[/QUOTE] Na miejscu kierownika tego sklepu zareagowałam z obowiązku na takie zgłoszenia, ale poprzez... przepytanie jej, co sądzi o których perfumach, które najdłużej się trzymają, za którymi ciągnie się ogon... Przecież to cenna wiedza w handlu. Gdyby nie umiała odpowiedzieć, nie chciałabym takiego sprzedawcy. Upał, okres, standard... Rano nic tego nie zapowiadało, wbiegłam na Kopiec Kościuszki jak koziczka od samego Salwatora. Widziałaś 3D Chiffon Sponge od Skin79?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-20 o 21:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Dziękuję bardzo za informacje

Paznokcie muszą być pomalowane a zęby umyte i tego się będę trzymać 

), ale jakbym juz wsadzala je do lodówki, to wolałabym poukładać je na półeczkach w drzwiach 

[/QUOTE]
Aż wstyd zadawać takie pytanie będąc wizażanką