|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Sanetka, Pani_Jasiowa, DeKajka, co do rozstepow to taka uroda ciazy
![]() ja dostalam krotko przed porodem Filipa i mnie wysypalo, a teraz na razie nie widze zeby bylo ich wiecej no ale coz i tak mam ich sporo.
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu jak juz to poukladam to udokumentuje
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
![]() Dziewuszki słyszałyście żeby po zmianie pieluszki smarować te okolice olejkiem parafinowym zamiast tych sudocremów itp?? Mojej kuzynce tak nakazała położona po porodzie.
|
#394 | ||
|
Zadomowienie
|
pięknie
Cytat:
słodki Cytat:
Micia ja teraz katuję te 3: http://www.youtube.com/watch?v=aDJbHjjeHlA (tylko teledysku nie oglądam )http://www.youtube.com/watch?v=xxuSS...feature=fvwrel http://www.youtube.com/watch?v=e9xFqb57yTM
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jakie nianie kupujecie-o ile kupujecie bo ja tomusze.slyszalam ze philipsa sa super ale jaki model to
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Kochaniutkie moje ja juz zmykam... dobranoc i do jutra
|
|
#398 | |
|
Zadomowienie
|
Uff... ciężki dzionek za mną
Ale upał ![]() Cytat:
przykro mi Dziewczyny jakie macie śliczne brzuszki. Micia - podziwiam. ![]() Co do kwasu foliowego ja brałam do 12 tygodnia, a potem do dziś witaminki. Ostatnio lekarz nawet się dopytywał czy biorę cały czas witaminy z DHA. A powiem więcej - pomimo brania witamin 5 tyg temu okazało się że dostarczam mojemu organizmowi za mało żelaza (spadły mi wyniki i to znacząco) więc dostałam jeszcze żelazo+zestaw wit B. I naprawdę od początku ciąży wcinam mnóstwo rzeczy które mają żelazo. Ale taki urok mojego organizmu. A co do rozstępów - ja ich nie chcę! Ja nie wiem jak to kiedyś było - moja mama po 3 ciążach ani jednego nie miała; ale ja się nawet nie łudzę ![]() PS. Ja znałam inne powiedzenie - że można mieć aseksualny stosunek do pracy czyli ("to brzydkie słowo" nie robię). Sanetka - nie martw się; zobaczysz jak wyskoczy to sama będziesz zaskoczona. Ale fakt im większy tym ciąży i coraz gorzej z chodzeniem (przepraszam kołysaniem) i oddychaniem
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-08-20 o 20:16 |
|
|
|
|
#399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakbym mieszkala w bloku czy jednokondygnacyjnym domu tez bym nie kupowala.ale mamy wielka chalupe i ja musze dokonac tego zakupu Mam dzis dzien pieknosci bylam u kosmetyczki a teraz czekam na kolezanke ma przyjechac pomalowac mi hery bo mam barwy jesieni juz na glowie
|
|||
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Marti no fakt Tobie raczej ze strony praktycznej sie przyda, ale ja niesttey nie pomoge
![]() Ok kochane ide zrobic cos do jedzonka i ide odpoczywac , wpadne do was jutro milego wieczorku
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-08-20 o 20:18 |
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
hello,troszke mnie nie bylo ale przezylam niezle stresy,myslalam ze rodze,tak mnie wczoraj zaczal brzuch bolec ze szok,w nocy bylo lepiej ale tez dwa razy mnie wzielo...dzis prostu z rano do gina, okazalo sie ze to nie skurcze tylko brzuch tak twardnieje bo mala sie wypina,one sa wieksze od normalnie pojedynczego dziecka wg statystyk a sa we dwie jednak,ja az tyle nie tyje i brzuch tez nie jakos mega wielki i mam sie przygotowaz czesciej na takie akcje...ale wsio trzyma,szyjka 4,5 cm, ktg ok wiec tylko duzo pic,odpoczywac i nie wychodzic na te upaly bo u nas dzis o 8 rano 29 w cieniu!!!!!!
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście przez cały dzień.
Mój mąż zaczął dziś urlop i co? Po południu dostał telefon z pracy, że jutro musi przyjechać, bo jest poważna awaria w jednym z bloków i musi jechać z kierownikiem to naprawić Tak więc jutro jedzie na 7mą do pracy a wróci nie wiadomo o której.Jak szybko uda im się zlokalizować awarię to może wrócić o 10, a jak nie to nawet o 18 ![]() Ale ja miałam to samo w pracy- beze mnie nie mogli sobie poradzić jak szłam na urlop, a teraz jak jestem na zwolnieniu proszę bardzo- radzą sobie ![]() Zanosi się nam na kolejną burzę
|
|
|
|
#404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ps.Powiedzialam dzis "TŻ" ,że nie chce z nim byc definitywnie, bo uświadomiłam sobie,że wcale nie daja mi radości spotkania z nim ,i nie czuje juz tego zebym go kochała.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-08-20 o 20:33 |
|
|
|
|
#405 | ||||
|
Raczkowanie
|
Ale dzisiaj w ten upał się fatalnie czuje - wczoraj wieczorem mi się film urwal chyba z niedocukrzenia, bo strasznie chciało mi się słodkiego i stwierdziłam że przeczekam ..... pamiętam, że siedziałam przy sekretarzyku a obudziłam się w sypielni 3 godziny później - nie wiem jak się tam znalazłam......
![]() Cytat:
A myślałam że tylko ja mam takie problemy Cytat:
Cytat:
czy mogę zgapić ten pomysł na porządki? Cytat:
uuuuu współczuję sytuacji - faktycznie trochę beznadziejnie
|
|
|
#406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mnie to nie przekonuje ![]() Cytat:
ja właśnie podziwiam jak się błyska
|
||||
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie śliczne brzuszki Dziewczyny
To i ja pokażę swój w 28 tygodniu
|
|
|
|
#408 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chwal sie ![]() Cytat:
Cytat:
Jak sie okazalo wielki czarny wór nie mial szans zmiescic sie do szafy wiec justynka wziela i wrzucila go do rogu tam gdzie zaslona.....no maaatko przeciez nikt w taki upal nie pomysli o zaslonie za drzwiami do balkonu sprawzilo sie
|
||||||
|
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cudo
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
nie mam czasu na was dzisiaj caly dzien latalam i zaprawialam kompoty...i tak mi znowu brak sloikow wiec jutro znow musze kupic i zaprawiac DALEJ plecy mnei tak bolą ze juz nie moge://// i to po jednej stronie tam gdzie mam wieksza krzywizne wiec mysle ze to od cyckow bo już mam rozmiar D..a mialam A przed ciaza i plecy mi wysiadaja a brzuch mi urosl od tygodnioa i mam juz fajny taki akuratny chociaz no nie jakis wielki ale juz nie ukryje![]() ale najgorzej z tymi plecami temat wyprawki ja juz nic nie kupuej z ciuchow bo dostalam tyle i jeszcze dostane ze to dziecko i tak nie wynosi ja tam pewnie przenosze, w moim domu to normalne na koncu urodze w grudniu ![]() marti gratuluje 7 miesiaca!! moze pozniej nadrobie .... |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też coraz bardziej boli ![]() Ja czuję, że urodzę wcześniej, bo przecież Bartuś już się pcha na świat ![]() A moja mama stwierdziła, że urodzę tydzień później niż to wynika z OM ![]() Nie chcę strzelca chcę kolejnego skorpiona w domu
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyltharra wspolczuje z pracą co za gno..je |
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, ja ponadrabiam Was jutro bo dziś już nie mam siły
![]() Dziś mamy STUDNIÓWKĘ!!! ![]() Dzionek spędziliśmy nad wodą, ale najbardziej wymęczyła mnie podróż... Masakra lecę spać, buziaki
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laleczki !
Macie piękne brzuszki Mój brzuchol robi sie z dnia na dzień większy !!! Ausente- myślę, że podjełaś słuszną decyzję.. Dyltharra- współczuje sytuacji z pracą.. świństwo i tyle.. ![]() Muminek- dobrze, że to był fałszywy alarm !!! Ewcia - gratuluje 100dniówki !!! ![]() Marti- fajnie, że wpadłaś do nas ! Super, że skurcze minęły i czujesz się lepiej ![]() Dzisiaj czuje się cała napuchnięta.. nogi jak balony.. pierwszy raz mam coś takiego.. nachodziłam się i tyle.. ja już chce jesień !!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-08-20 o 21:42 |
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też masz tak niżej jak ja ![]() ![]() a ja jadę po tżta.... NIC dzisiaj nie zrobiłam... no dobra, wcięłam nutellę sama jedna ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

)

Ja nie wiem jak to kiedyś było - moja mama po 3 ciążach ani jednego nie miała; ale ja się nawet nie łudzę
milego wieczorku

Tak więc jutro jedzie na 7mą do pracy a wróci nie wiadomo o której.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)