![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dla pań wżących 75+ i chcących to zmienić raz na zawsze!
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;36013206]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój Mąż zawsze się ze mnie nabija, że najpierw orbiś/ćwiczenia/jogging a potem piwko na to wszystko ![]() [/quote] haha mam dokładnie to samo ![]() Cytat:
![]() Znajdź coś, co Cię rozwesela i uspokaja, może basen, może spacer, a może joga ![]() ![]() (Teraz już na prawdę idę spać, bo ten parkowy wieczór mnie mimo wszystko wymęczył) ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
sunny z tego co wiem ceny są bardzo różne, ja np. płacę 300zł miesięcznie. W tym mam 3 diety na 10 dni każda i wizyty co tydzień.
Ważne jest żeby dobrze trafić, koleżanka z innego miasta dostała taką dietę, że po przeczytaniu jej od razu poradziłam zmienić dietetyka... Warto zasięgnąć języka ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze no to póki co muszę radzić sobie sama ale świetnie, że jesteś i tak chętnie służysz pomoca i przepisami ![]() http://fitfad.tumblr.com/ a tu troszkę motywacji do ćwiczeń i zdrowego jedzonka ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po prostu potrzebowałam kogoś nad głową, ciągłej mobilizacji, dlatego się zdecydowałam.
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-08-20 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
znam panią dietetyk ,która daje taką samą dietę wszystkim.Nie ważne kto ile waży,facet czy kobitka,stary czy młody.
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a koleżanka o której wspominałam miała dietę niczym kopenhaska... totalnie bez sensu-męczyć się, zwolnić metabolizm, a później łatwo o jojo
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
tamta dieta nie była zła nie ograniczała w niczym oprócz kalorii.Można było ksero robic i podawać dalej jak pani dietetyk robiła
![]() zmykam ![]()
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
dzieczyny z ilu łyżek płatków owsianych robicie owsianke na sniadanie?
![]()
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
A ja to mam problem z wieczornym jedzeniem
![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
sunny Z czterech. Jeżeli miałam jakieś dodatki(owoce) to z trzech, ale zdecydowanie wolę bez niczego.
I niecała szklanka mleka. reenee może przesuń sobie kolację? jedz podwieczorek np koło 17, a kolacje 20? plus picie wody/herbaty ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-08-20 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Co do obiadów to powiem wam że mnie się nie chce wymyślać i najbardziej pasuje mi wrzucenie na taflon mrożonej mieszanki warzywnej, drobiu/krewetek/ryby, przecier pomidorowy i brązowy ryż. Starcza mi to na 3 obiady ![]() Dziewczyny, uwzględnijcie w swoich posiłkach tuńczyka. Zapycha i ma mnóstwo białka. I jest świetny na wieczór, bo bardzo syci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Mi też się kiedyś nie chciało nic szykować na obiad-albo mrożonki albo jechałam do rodziców
![]() ale okazuje się, że to dużo czasu nie zajmuje, a przynajmniej jem pyszności, bo w końcu i te mrożonki się nudzą( przynajmniej mi ![]() Ja właśnie siedzę z kawką. Jak skończę przydałoby się zabrać za ćwiczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
@abre, ja lubię gotować, tyle że po przeliczeniu kalorii wychodzi wszystko zbyt kaloryczne przy odchudzaniu. Dlatego wolę najprostsze dania obiadowe, a jak mam ochotę poszaleć to sałatkę robię
![]() Za gorąco jest na bieganie, więc ćwiczę w domu. Tamelee ma te ćwiczenia rzeczywiście dopracowane bo boli mnie każdy mięsień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj juz jestem po sniadanku i po kawce. Zjadłam po raz pierwszy od kilku lat owsianke
![]() Co do ważenia to rano sie nie zważyłam, czekam na piątek (nie chce wazyc sie nałogowo bo wiem, ze to uzaleznia ![]() Teraz pora na ćwiczenia z Ewą Chodakowską :płyta druga-> tzw killer (nie bez powodu) buziaki na dzień dobry!
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
ja ćwiczę tylko w domu
![]() No tak, wiele potraw po przeliczeniu wychodzi dużo za dużych kalorycznie. Ja dziś i jutro powinnam mieć bigos, ale tak mi posmakowało leczo wg przepisu dietetyczki, że dziś robię jeszcze raz ![]() sunny wg mojej rozpiski owsianka z 40g płatków plus mleko ma około 273 kcal ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-08-21 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm policze jeszcze raz :moje płatki na 100 g mają 366 kcal (połowa z tego to 183 kcal), miód w 100 g ma 320 kcal (10g to 32 kcal) a mleka to tam było tyle co kot napłakał tylko po to, żeby zabielić ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;36014224]No właśnie z tą pracą to tak się nie da. Pracuję po 8h, ale ok. godzinę dojeżdżam samochodem do pracy w jedną stronę (40km). Ale po wypadzie w góry stwierdziłam, że mam kiepską kondycję i zaczęłam biegać. Czytałam, że bieganie pozwala sie wyciszyć i odstresować, a ja straszny nerwus jestem
![]() ![]() aaa, no to faktycznie, z pracą nie da rady ![]() bieganie jest super. Tylko początki męczące - jak kondycja nie ta;P Ja mam astmę i ciężko mi biegać ![]() Cytat:
![]() -0,6 kg ![]() ![]() Wcinam właśnie bułkę żytnią z serkiem i pomidorem ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uosobienie_melancholii gratulacje 80! Jeszcze chwila i to rozbijesz i z przodu będzie 7 ![]() Smacznego ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
A nie powinnaś dołozyć białka do sniadania no i tłuszczu? Bo ta owsianka to same węgle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Honorata, nie bardzo wiem co białkowego nadawałoby sie do owsianki... Z tego co mi wiadomo, ludzie dodaja ewentualnie owoce (co tez stanowi węgle) a dodanie serka wiejskiego jakos mi nie pasuje...
![]() ![]() ![]() (175 cm) Edytowane przez sunny_girl_ Czas edycji: 2012-08-21 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
U mnie w pierwszy tydzień waga zleciała 2,5kg, ale to głównie mięśnie. Tłumaczono mi, że to właśnie szok dla organizmu i te mięśnie leeecą.
Ja na drugie śniadanie mam grahamkę posmarowaną twoim smakiem z wędlinką i pomidorem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Kochane a ile trwają te filmy Ewy killer? bo znalazłam dwa po 20 minut na chomiku. Widzę, że bardzo fajne ćwiczenia i chętnie bym spróbowała(chociaż nie wiem czy nie za dużo przysiadów/zgięć jak na moje biedne kolana, ale spróbować można)
Po takich ćwiczeniach na koniec dodam rozciąganie, brzuszki i byłoby dobrze.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;36018440]Naprawdę robisz killera? Ja po kilku minutach wymiękłam
![]() ![]() ja robie dwie seriecwiczeń plus cardio przed trzecią serią (są trzy) czyli łącznie pół godziny. jest mi łatwiej pewnie dlatego, że regularnie chodziłam na siłownie przed ostatnie 2 lata i mam mięśnie (niestety do tego tez tłuszczyk, który staram sie zgubic ![]() ![]() Cytat:
Własnie zrobiłam killera, wzielam prysznic i zjadłam drugie sniadanko: -20g chleba żytniego razowego, 20 g chudego twarogu, troche pomidora (około 90 kcal) -activia naturalna(około 110kcal)
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Ueee
![]() Ale focie są i czekają tylko na wrzucenie!:P No właśnie abre, Ty nas ucz teraz co to mądrego Ci dietetyk daje ![]() Ja dziś na śniadanie zjadłam sałatkę warzywną z gotowanej marchewy,pora, pietruszki i groszku, a do pracy nabrałam sobie jak głupia owoców, bo niestety nie ma nawet mikrofali,żeby coś podgrzać... No a wieczorem czekają mnie moje mordercze ćwiczenia i sama nie wiem co gorsze, ślęczenie w robocie, czy powrót i męczarnie w pocie ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
o właśnie ja też muszę zacząć robić pomiary cm, bo nawet jak mi z wagi nic nie leci, to czuję, że ciuchy luźniejsze.
Nie, nie muszę jeść nic wspomagającego, nie sprzedaje żadnych swoich produktów. Po prostu na początku wypytała się co lubię, a czego nie, a później na bieżąco modyfikowałyśmy co mi nie pasuje lub na co mam chęć ![]() a do ćwiczeń trzeba się nastawić jak do wielkiej przyjemności ![]() ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-08-21 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.