|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
Carmi jesteś???mam sprawę
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() niemalże przed chwilą wróciłam z pracy ![]() konam z powodu @ więc chcę powiedzieć tylko, że witam Karinkę na świecie i gratuluje dzielnym rodzicom mamusi życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu sił
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak
Normalnie czuję się jak 16-latka na wiosnę
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Gocia super się Ciebie czyta
szczęścia z TZtem Kiedy znowu się zobaczycie? Oj, zaczęło grzmieć. Niech się w końcu ochłodzi
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Mayuś odebrałam pw, jutro w pracy postaram się to rozgryźć
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka z klasy z LO jest w 3. miesiącu ciąży
|
|
#4777 | |
|
MBZ♥
|
Cytat:
o jaaaa |
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest skype, nawet mamy przez skypa poznaliśmy ![]() Cytat:
Wczoraj koleżanka, też z LO
|
||
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Psiunia, którą operowaliśmy w sobotę zdechła wczoraj rano
![]() I jest mi cholernie źle, bo to taki fajny psiur był
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Karinko, witaj na świecie
Glenia, gratulacje i dużo siły Med, praktyki niestety nie w Rzeszowie U mnie, przedszkole mam koło bloku więc nie będę kombinować z wynajmowaniem mieszkania w Rzeszowie już od września. Simply, zgadzam się z Tobą odnośnie dzieci na weselu. Przede wszystkim uważam, że wesele to nie impreza dla dzieci. Dorośli piją alkohol, tańczą i naprawdę to nic fajnego nie móc poszaleć na parkiecie, bo pod nogami plątają się takie malizny, na które trzeba uważać. A wiele razy widziałam sytuację, że dziecko na weselu niechcący zostało uderzone bo chodziło z balonem wśród tańczących par- rodzice w tym czasie siedzieli za stołem. No ale ani u mnie ani u tżta nie ma dzieci w rodzinie i nie ma u kogo się pojawić. Jedno urodzi się w marcu u kuzynki, u tżta najmłodsze dziecko ma teraz 3 lata. Więc tę dwójkę z rodziny można zaprosić, przyjaciół tylko we dwoje, bez dzieci. Magda, gratuluję cudownych wakacyjnych wspomnień i odżycia Trzymam kciuki za ułożenie się spraw po Twojej myśli Zasługujesz Peach, oby sprawy z tżtem się poukładały ![]() Kasiu, niefajnie z tym obiadem ale najważniejsze, że miło spędziliście Twoje urodziny Nie minęły tak po prostu i było wyjątkowo ![]() Stygm przykre z tym pieskiem Ale robiliście, co było w Waszej mocy... Co do maila z nazwiskiem to ja ,,oficjalnego" gmaila na przyszłe nazwisko mam od ponad roku Zaklepałam, póki wolne było Co prawda, na razie go nie używam ale tż nie ma wyjścia i musi pojąć mnie za żonę bo ja już maila mam
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam 3h z tz na basenie było super ale jestem padnieta i idę spać
rozpętała sie burza i nas schowali do części zamkniętej term maltanskich nawet baseny ktore były pół na dworze a pół w środku zamknęli bo ponoć wnnych krajach były przypadki że piorun uderzył w wodę i wszyscy w wodzie umarli
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
merci |
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ale pewnie dla bezpieczeństwa wszystkich wywalili z wody tam jest dużo elementow metalowych ja tam sie nie znam ale jakby tak walnal to masakra
A tak w ogóle to dobry jadę do pracy i cholernie mię sie nie chce ![]() ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ---------- aha miałam wam cos mowic dostałam wczoraj na maila odpowiedz w sprawie jednej pracy w mojej dzielnicy blisko domu dobry dojazd w sekretariacie jakies firmy czyli praca papierkowa od 8 do 16 i dzisiaj na 10
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wody, to zawsze jak byłam na basenie i była burza, to wszyscy sami wychodzili, bo strach. Taka drabinka jak ściągnie piorun, to po ludziach. Jeny, ale się fatalnie czuję, masakra. Miałam na basen dzisiaj iść, ale chyba skończę w łóżku.
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
karola a byś nie mogła tak jak Justi napisała zamknąć na chwilę z przyczyn technicznych? bo w taki sposób to będzie Ci ciężko wybrać się na rozmowę - jak zawsze żabka ważniejsza.
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
no tak zamknę z przyczyn technicznych zabke pod poznaniem autobus co godzinę wyjde o 9 a wroce kolo 13 to mnie zabija bo widzą ze nie ma sprzedazy na kasie itd :/ a niech siostry fagasowi zachce sie wjechac do sklepu po cos dla niej:/ ehhh dupa.
a w ogóle dziewczyny cos mi sie stalo ze stopami rano ledwo szlam do pracy, sa jakies zarózowione pod spodem a bola jakbym całą noc przechodziła w moich najwyzszych szpilkach :/ podeszfa stopy jest cała obolała nie wiem od czego myslicie ze moglam cos zlapac na basenie czy np od zlych butów?? :/ nie mam pojecia co to mzoe byc ale teraz siedze w laczkach w pracy ale to jes taki goracy zmeczony bol nie pozwala normalnie funkcjonowac najchetniej bym sobie wymoczyła stopy ale jak musze co 5min wychodzic do klientow to bede w mokrych stopach lazic:/ ale mnie juz to meczy a dopiero 7 rano ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- bo jakby zadzwonili umowic sie na rozmowe to bym dogodny termin wybrała a tak napisali i nie ma negocjacji:/ szkoda no ale mam w cv ze nadal pracuję tutaj także powinni byc wyrozumiali.
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak naprawdę-naprawdę nie miałby Cię kto zastąpić na te 3 godziny? Jakaś dziewczyna od Was? Ktokolwiek? Kurde, Karo, to aż żal marnować taką okazję, tym sposobem to Ty skiśniesz w tej Żabce... A'propos kiśnięcia mam takiego smaka ostatnio na wodę z ogórków tzn. ja ogólnie uwielbiam ją pić, ale np. dzisiaj rano wciągnęłam dwa słoiki brak mi chyba witamin, przy moim trybie życia ostatnio to nie dziwota... Wczoraj J. mnie skrytykowała, że strasznie schudłam i mam nogi jak patyki ja wiem o tym, jak się wczoraj rano zobaczyłam w spodenkach w lustrze, to mnie aż zmroziło, łydki mam takie jak 3 miesiące temu ręce.
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Karola a urlop na żądanie? wiem że to taka ostateczna ostateczność, ale z tego co się orientuję to coś takiego też istnieje. Tylko, że wtedy byś nie szła na cały dzień do pracy, ale siostra może Ci nastukać...
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, dwa słoje wody z ogórków?!
Karola, kurczę, może weź na żądanie własnie. Ja pierdzielę, ale mma wnerwa od rana, mówię Wam zaraz w klubie naskrobię.
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
jusia no kurde nie am kto tz siostra spi i nie raczy odebrac, moja sis w szpitalu a ta co mnie zmienia to jest na popoludniu i bedzie miala problem aby dwa razy przyjeżdżać do sklepu, a inne juz nam poodpadały
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja nie naskrobię ![]() No co, nie lubisz wody z ogórków? ![]() Kurde... może jednak się zmobilizuję dzisiaj na ten basen... Ważę 49 kg... zaczynam się niepokoić znacie jakieś sposoby na zwiększenie apetytu?
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
na zadanie przy tych warunkach co napsiałam nie ma szans bo sklep bedzie zamkniety do 14 i bedziemy placily karę...:/
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
A nie może ta z popołudnia przyjechać teraz i po prostu zostać już, a wyjść wcześniej? Wtedy Ty byś za nią wskoczyła. Kombinuj coś, dziewczyno!
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
jusia sa takie leki dla dzieci na apetyt syropki itd moze bys sprobowała najlepiej kup sobie gerberków czy innych obiadkow dzieciecych to najlepiej zwieksza mase a nie jest az takie syfne moj kolega jak mial faze na silke to zawsze najpierw masa potem miesnie i wlasnie tymi gerberkami zwiekszał mase i białym serem zeby nie jesc odzywek
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- ja nie moge chodzic na popo bo wtedy muszę stopem do domu wracać a moja sis nie zamknie sklepu, to raz a dwa to co chodzi na popo ma dziecko i ona przychodzi do sklepu dopiero jak mąż ja zmieni i przejmie opieke nad dzieckiem, mowie ci tu jest wszystko dopracowane na styk moja sis zadbała tylko o 2 pracownikow i wez tu zachoruj albo własnie niech sie cos stanie to dupa sklep lezy i kwiczy...:/
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Karola a co robi Twoja siostra oprócz "szefowania"? Nie mogłaby czasem posiedzieć w sklepie?
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Juśka, a ja bym chciała nie mieć apetytu ![]() Karola, szkoda zmarnować taką szansę! Ja przeżyłam wczoraj grozę, opiszę w klubie (ale to nic poważnego, tylko naprawdę się "zdygałam")
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może żryj frytki? cokolwiek się dzieje - a czemu Twoja siostra nie może? Ona Ci normalnie utrudnia wszystko... |
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Karola będę suką, ale mam wrażenie, że Ty strasznie się srasz o to, co siostra zrobi, co siostra powie.... no kurde, to jest JEJ sklep. Jeśli nie ma na tylu pracowników, żeby ten sklep dobrze funkcjonował, to jest to JEJ problem. Nie Twój. Ty, jako że jesteś pracownikiem, możesz z dnia na dzień złożyć jej wypowiedzenie i mieć ją i cały ten sklep w dupie. Natomiast robisz wielkie problemy.... że tamta ma dziecko, że ta nie może, że kara....
Twoja siostra sama jest sobie winna, że szukasz innej pracy więc uważam, że nie ma sensu się zastanawiać kto za Ciebie przyjdzie i czy może, tylko iść na żądanie i walić to wszystko. edit: jeszcze co innego, jakbyś miała super szefa, zarąbistą pracę...to tak, wtedy człowiek chce być w porządku. Ale w takim wypadku...? a jak np. zachorujesz to co, nie pojdziesz na chorobowe, bo nie ma kto za Ciebie przyjść na rano?
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2012-08-21 o 08:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

01.08.2013
15.08.2014

szczęścia z TZtem

Zasługujesz
Ale robiliście, co było w Waszej mocy...
Zaklepałam, póki wolne było 

13.03.2008
jadę do pracy i cholernie mię sie nie chce
zaraz w klubie naskrobię.