|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
Dziś zadzwoniła do mnie pani z YR z ofertą: 3 żele pod prysznic JdM, balsam owocowy, peeling morelowy, krem do rąk i jeszcze jakiś prezent do wyboru za 79zł, wysyłka gratis. Podziękowałam, ale tak sobie teraz myślę, czy to nie była jakaś mega okazja, która szybko się nie powtórzy ![]() Wypowie się ktoś doświadczony?
|
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że nawet więcej. Dziewczyny nie mają środków na reklamę, więc na razie na nic poza obecnością na blogach i jeżdżeniem do drogerii z próbkami nie mogą sobie pozwolić finansowo. Po każdej, najdrobniejszej akcji sprzedaż wzrasta, więc myślę, że warto. Ja im pomagam jak tylko mogę, bo produkty są świetne, a dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy. Cytat:
![]() Ja z YR mam taką zasadę, że jak nie dają za darmo perfum to nawet nie udaję zainteresowanej ofertą i nic nie kupuję Tylko, że często są dobre oferty z perfumami, którym ulegam. Moim skromnym zdaniem ta oferta szałowa nie była.
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-08-20 o 19:38 |
||
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie?
![]() Cytat:
![]() Do mnie dziś przyszedł Amor Amor od księżniczki Ale do bilansu wpisuję tylko próbki kremów.
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądam strasznie, mam takie ropne krosty że aż mnie bolą. A nie powinnam mieć wysypu bo używam od dłuższego czasu kwasów, które powinny to już wyciągnąć. Ale nic, będę cierpliwie czekać.
|
|
|
|
|
#1926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie trwał trochę ponad tydzień, u Orlicy ok. 3 tygodni, więc bywa różnie Cytat:
Teraz wpisuję wszystko, nawet najmniejszą odlewkę.---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Zapomniałam zameldować o zużyciach Użyłam dziś maseczki oczyszczającej z H&M |
|||
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że się nie odwykuję perfumowo, to nie wpisuję zapachów do bilansu |
|
|
|
|
#1928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za zuzycia u mnie dziś skończył się żel pod prysznic nivea free time 500ml myslalam , ze juz nigdy sie nie skonczy
|
|||
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale z drugiej strony wtedy bym szybciej z torbami poszła
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do oferty z YR, to faktycznie- nie powala Fajna wymianka
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Wam linka
![]() Dziewczyny ja jestem coraz bardziej zakochana w tych kremach DLA
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie to normalne. Ty Księżniczko też chodziłaś na kwasy u kosmetyczki jak mi pisałaś na blogu i miałaś wysyp, więc nie będę się martwić na zapas ![]() Brawa za zużycia ![]() Co to za maseczka dokładnie? Nurek ja też jestem między ludźmi i muszę tyle tapety nakładać że szok... |
|
|
|
|
#1935 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli pozwolicie to ja również przyłączę się do grona zakupoholiczek kosmetycznych. Moje półki już pękają w szwach od lakierów do paznokci, balsamów, dezodorantów czy żeli pod prysznic. Już nawet mój chłopak ze mnie żartuje, że mogłabym otworzyć własną drogerię ^^
|
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pewnie domyślili się, że jedna osoba zachęciła swoje "koleżanki"
![]() Cytat:
![]() To nie była wymianka Księżniczka rozebrała dla mnie Amor Amor ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym miesiącu zużyłam 30 ml Flowerparty i mam ogromną satysfakcję wpisując ją do bilansu. W zeszłym miesiącu też ubyły mi 3 zapachy Cytat:
Dzięki O maseczce niewiele mogę znaleźć w necie, kupiłam już ją dawno temu i nawet nie wiem czy jest jeszcze dostępna: Face mask, Deep cleansing blemish mud. Kosztowała 5 zł, ale myślę, że na 4 użycia wystarczy Cytat:
|
|||
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to perfumowo nie jestem jeszcze zaspokojona, więc ciągle testuje, kupuję itp ![]() Ja też właśnie nie miałam wysypu i twarz mam fajnie nawilżoną już teraz
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co testuję Comme Une Evidence i na te upały jest fajny, kwiatowy, ale chyba na temperatury 30 + lepsze by były Naturelle ![]() Moja skóra jest wręcz tłusta po tych kremach. Rano jak wstaję to się świecę i po kremie na dzień również. Nie wiem czy to dobry znak ? Tych wyprysków, które powstały po kremach z białym czubkiem nie wyciskam ani nic, zostawiam same sobie, czy to dobrze? Może choć powinnam je czymś przysuszać? Dzięki, zwrócę na nią uwagę jak będę w H&M |
|
|
|
|
#1940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz chwilowo staram się wykorzystywać to co już mam, ale jakoś kiepsko mi to idzie
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj dziewczyny mają ich po 50 albo i więcej (ja mam ok. 30 sztuk).A tak w ogóle to muszę przestać dawać zarabiać poczcie, bo codziennie mnie listonosz odwiedza
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-21 o 13:57 |
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy namiętnie bawiłam się w konkursy i próbki któregoś dnia nasz listonosz powiedział do mojego taty" Ta Wasza córka mnie wykończy..."
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj jeden list, dzisiaj 2 Ale teraz już jak pyta co mi to przyszło to jej mówię "A zgadnij" i już wie, że kosmetyki
|
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
30 lakierów? Jeszcze nie dobiłam do tej liczby ^^ Raz miałam koło 15 - 20, ale musiałam część wyrzucić, bo albo lakier zbyt szybko wysechł, albo pędzelek zbyt bardzo się kleił
![]() Mi moje kosmetyczno - konkursowe wygrane przychodzą do rodzinnego domu, więc tam mam chwilowo nawał kosmetyków Ale moja mama cieszy się jak coś wygrywam, bo czasami podkrada mi jakieś żele pod prysznic czy szampony
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem. Paulo Coelho - Alchemik
|
|
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() przez sierpień nie wydałam jeszcze 50zł ale jest coraz bliżej. Dziś np dokupiłam 5 krem do rąk w mojej kolekcji.....
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że kremy Ci się spodobały, ja nieustannie się nimi zachwycam Cytat:
), delikatne, bliskoskórne, odświeżające. Lubiłam je, ale nie napalam się teraz na kolejny flakon, mam trochę innych zapachów w podobnym stylu.Evidence jest dla mnie takim dziennym, bezpiecznym, kwiatowo-szyprowym zapachem typowo służbowym np. do pracy czy jakieś oficjalne spotkanie. Naturelle dla mnie jest nijaki, przesadnie delikatny, jak płyn do płukania tkanin a nie zapach dla kobiety Jesli przetłuszcza się teraz bardziej to moim zdaniem to dobry znak, wariuje Ci sebum, więc jest szansa że po fazie oczyszczania się właśnie ustabilizuje. Krost nie wyciskaj Jakbyś była w H&M to będę wdzięczna za wiadomość czy ta maseczka jest jeszcze w sprzedaży. ![]() Cytat:
![]() Żartuję oczywiście Ja mam np. ok setki, a nie jestem jakąś lakieromaniaczką ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Moja babcia jest w szpitalu Dziś rano miała cytologię i u gina dostała takiego krwotoku, że odwieźli ją karetką do szpitala, od razu miała jakiś zabieg. Najgorsze to, że chyba jej się całkiem w głowie poprzekręcało, bo nie wyraziła zgody żeby informować rodzinę o jej stanie zdrowia i nawet nie wiadomo co jej jest i co jej robili Mama wariuje z nerwów, ale najbardziej boję się o dziadka, bo jest chory na serce i strasznie to wszystko przeżywa. Właśnie wróciłam ze szpitala i mam doła
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-08-21 o 17:31 |
||||
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kremów, to mam nadzieję, że mi na jakieś 2 miesiące wystarczą I też mi wariuje sebum, bo mam tłustą cerę ![]() Kochana a sytuacji z babcią nie zazdroszczę ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam 3 próbki kremu na noc dar piękna
![]() Boję się tego wysypu, właśnie dlatego, że chodzę do pracy ![]() Ale jak wczoraj wieczorem użyłam ten na noc, to stwierdzam, że świetnie nawilża i buzia taka mięciutka! Nie mam żadnych suchych skórek. Za to nałożyłam ten na dzień, na to trochę podkładu i puder sypany no i się bardzo świeciłam w ciągu dnia... no ale jeszcze trochę potestuję. Przyjdą mi perfumy Herve Leger, tak koło piątku i zestaw Planet Spa oliwa z oliwek i kwiat pomarańczy! za 1,99! (masło, peeling do ciała jednak i serum pod oczy) - dziś podejrzałam fakturę
|
#1950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie moja mania kosmetyków objawia się bardziej w kupowaniu kremów do twarzy, żeli pod prysznic czy balsamów. A te, niestety, zajmują o wiele więcej miejsca
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem. Paulo Coelho - Alchemik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

W zasadzie to mama wysłała mi linka i poprosiła, żebym pojechała jutro kupić jej kilka rzeczy. Ja wezmę sobie tylko wodę termalną. Wprawdzie mam jeszcze 1 w zapasie, ale za 9 zł to żal nie wziąć.

Wyglądam strasznie, mam takie ropne krosty że aż mnie bolą. A nie powinnam mieć wysypu bo używam od dłuższego czasu kwasów, które powinny to już wyciągnąć. Ale nic, będę cierpliwie czekać.
U mnie trwał trochę ponad tydzień, u Orlicy ok. 3 tygodni, więc bywa różnie
Teraz wpisuję wszystko, nawet najmniejszą odlewkę.
za zuzycia u mnie dziś skończył się żel pod prysznic nivea free time 500ml myslalam , ze juz nigdy sie nie skonczy
Choć moje szufladki są tak małe, że raczej niepotrzebne mi dodatkowe zmniejszanie miejsca 
kupiłam 2szt