Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 19:12   #1921
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Nie, żebym kusiła http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf W zasadzie to mama wysłała mi linka i poprosiła, żebym pojechała jutro kupić jej kilka rzeczy. Ja wezmę sobie tylko wodę termalną. Wprawdzie mam jeszcze 1 w zapasie, ale za 9 zł to żal nie wziąć.
U mnie nie ma SP

Dziś zadzwoniła do mnie pani z YR z ofertą: 3 żele pod prysznic JdM, balsam owocowy, peeling morelowy, krem do rąk i jeszcze jakiś prezent do wyboru za 79zł, wysyłka gratis. Podziękowałam, ale tak sobie teraz myślę, czy to nie była jakaś mega okazja, która szybko się nie powtórzy
Wypowie się ktoś doświadczony?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 19:36   #1922
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
A co do rabatu, to sądzę, że ok. 20sztuk po recenzji księżniczki im ubyło z magazynu

Myślę, że nawet więcej. Dziewczyny nie mają środków na reklamę, więc na razie na nic poza obecnością na blogach i jeżdżeniem do drogerii z próbkami nie mogą sobie pozwolić finansowo. Po każdej, najdrobniejszej akcji sprzedaż wzrasta, więc myślę, że warto. Ja im pomagam jak tylko mogę, bo produkty są świetne, a dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy.
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
U mnie nie ma SP

Dziś zadzwoniła do mnie pani z YR z ofertą: 3 żele pod prysznic JdM, balsam owocowy, peeling morelowy, krem do rąk i jeszcze jakiś prezent do wyboru za 79zł, wysyłka gratis. Podziękowałam, ale tak sobie teraz myślę, czy to nie była jakaś mega okazja, która szybko się nie powtórzy
U mnie też nie ma

Ja z YR mam taką zasadę, że jak nie dają za darmo perfum to nawet nie udaję zainteresowanej ofertą i nic nie kupuję Tylko, że często są dobre oferty z perfumami, którym ulegam. Moim skromnym zdaniem ta oferta szałowa nie była.

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-08-20 o 19:38
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 19:41   #1923
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ja z YR mam taką zasadę, że jak nie dają za darmo perfum to nawet nie udaję zainteresowanej ofertą i nic nie kupuję Tylko, że często są dobre oferty z perfumami, którym ulegam. Moim skromnym zdaniem ta oferta szałowa nie była.
Dziękuję za analizę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-08-20, 23:12   #1924
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Wpadły mi próbki perfum z wymianki
Jakie?

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Według mnie mocno średnia ta oferta

Do mnie dziś przyszedł Amor Amor od księżniczki Plus próbka pudru Jadwiga, 4 próbki kremów DLA, fiolka So Elixir i fiolka Escady Ale do bilansu wpisuję tylko próbki kremów.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 23:14   #1925
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Od wtorku używam kremów niszcz pryszcz i jak narazie mogę powiedzieć tyle, ze mnie wysypalo i nie mogę na siebie w lustrze patrzec
U mnie to samo Wyglądam strasznie, mam takie ropne krosty że aż mnie bolą. A nie powinnam mieć wysypu bo używam od dłuższego czasu kwasów, które powinny to już wyciągnąć. Ale nic, będę cierpliwie czekać.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 00:22   #1926
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Od wtorku używam kremów niszcz pryszcz i jak narazie mogę powiedzieć tyle, ze mnie wysypalo i nie mogę na siebie w lustrze patrzec
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
U mnie to samo Wyglądam strasznie, mam takie ropne krosty że aż mnie bolą. A nie powinnam mieć wysypu bo używam od dłuższego czasu kwasów, które powinny to już wyciągnąć. Ale nic, będę cierpliwie czekać.
Dziewczyny trzymam kciuki, żeby czas oczyszczania szybko minął U mnie trwał trochę ponad tydzień, u Orlicy ok. 3 tygodni, więc bywa różnie
Cytat:
Do mnie dziś przyszedł Amor Amor od księżniczki Plus próbka pudru Jadwiga, 4 próbki kremów DLA, fiolka So Elixir i fiolka Escady Ale do bilansu wpisuję tylko próbki kremów.
Kochana ja Ci dobrze radzę wpisywać wszystko Na początku szału perfumowego nic nie odnotowywałam, a nagle nie wiadomo skąd uzbierała się ponad setka zapachów we flakonach, odlewkach i próbkach ... Teraz wpisuję wszystko, nawet najmniejszą odlewkę.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Zapomniałam zameldować o zużyciach Poszedł preparat punktowy Best i krem do rąk ochronny Be Beauty.
Użyłam dziś maseczki oczyszczającej z H&M Prześlicznie mi oczyściła pory, a cerę po zmyciu mam jak upudrowaną
Stary 2012-08-21, 01:14   #1927
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja Ci dobrze radzę wpisywać wszystko Na początku szału perfumowego nic nie odnotowywałam, a nagle nie wiadomo skąd uzbierała się ponad setka zapachów we flakonach, odlewkach i próbkach ... Teraz wpisuję wszystko, nawet najmniejszą odlewkę.
A nie, to spis oczywiście mam Ale że się nie odwykuję perfumowo, to nie wpisuję zapachów do bilansu
Stary 2012-08-21, 07:29   #1928
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

A co do rabatu, to sądzę, że ok. 20sztuk po recenzji księżniczki im ubyło z magazynu
ciekawe czy ich nie dziwi to, że tyle osób nagle zamówiło nten krem

Cytat:
mnie najbardziej drażni to, że codziennie chodzę do pracy więc musze mocno się wysilać żeby umiejętnie się umalowac

Cytat:
Dziewczyny trzymam kciuki, żeby czas oczyszczania szybko minął U mnie trwał trochę ponad tydzień, u Orlicy ok. 3 tygodni, więc bywa różnie

Zapomniałam zameldować o zużyciach Poszedł preparat punktowy Best i krem do rąk ochronny Be Beauty.
Użyłam dziś maseczki oczyszczającej z H&M Prześlicznie mi oczyściła pory, a cerę po zmyciu mam jak upudrowaną
za zuzycia u mnie dziś skończył się żel pod prysznic nivea free time 500ml myslalam , ze juz nigdy sie nie skonczy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 07:33   #1929
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-08-21, 07:56   #1930
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo nie pomyślałam, że mogę w nich trzymać bieliznę Choć moje szufladki są tak małe, że raczej niepotrzebne mi dodatkowe zmniejszanie miejsca

A co do lakierów, to zamawiam wśród znajomych, nie na forum Ale jeśli chcesz, to mogę Ci dać linka na PW
mogę też link

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
No i przez Ciebie kupiłam 2szt
Na noc niszcz pryszcz i regenereujący na dzień.
mam nadzieję, że będziesz z nich zadowolona
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja dziś odebrałam kremy DLA! Dzis pierwszy raz zastosuję na noc.Posmarowałam rękę tym na dzień i wcale nie czuję smrodku. Doszły mi też soczewki i płyny.
Zamawiałam też 6 sierpnia perfumy Opium dla wujka w perfumerii Henry i do tej pory nie doszły! Wysmarowałam im maila.
też dziś dostałam i kilka próbek gratis
Cytat:
Nie, żebym kusiła http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf W zasadzie to mama wysłała mi linka i poprosiła, żebym pojechała jutro kupić jej kilka rzeczy. Ja wezmę sobie tylko wodę termalną. Wprawdzie mam jeszcze 1 w zapasie, ale za 9 zł to żal nie wziąć.
ehh jak spojrzałam z ciekawości to przydałoby się w końcu sp u mnie
Ale z drugiej strony wtedy bym szybciej z torbami poszła
Stary 2012-08-21, 08:21   #1931
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie?

Lady Million, Diamonds Armaniego, Alien, Nina Ricci Elixir, Miss Dior Cherie L'eau

Co do oferty z YR, to faktycznie- nie powala

Fajna wymianka
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 08:48   #1932
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
A co do lakierów, to zamawiam wśród znajomych, nie na forum Ale jeśli chcesz, to mogę Ci dać linka na PW
ja też
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 09:47   #1933
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
mogę też link
Cytat:
ja też
Wysłałam Wam linka

Dziewczyny ja jestem coraz bardziej zakochana w tych kremach DLA Dzisiaj jak się pomiziałam po buzi, to jest taka gładka jak nigdy, nawet czoło gdzie zawsze tam miałam istne pagórki wyprysków
Stary 2012-08-21, 10:35   #1934
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli Ty też miałaś wysyp? A ja myślałam, że tylko Orlica W takim razie to normalne. Ty Księżniczko też chodziłaś na kwasy u kosmetyczki jak mi pisałaś na blogu i miałaś wysyp, więc nie będę się martwić na zapas

Brawa za zużycia
Co to za maseczka dokładnie?

Nurek ja też jestem między ludźmi i muszę tyle tapety nakładać że szok...
Stary 2012-08-21, 10:53   #1935
al333
Raczkowanie

Jeśli pozwolicie to ja również przyłączę się do grona zakupoholiczek kosmetycznych. Moje półki już pękają w szwach od lakierów do paznokci, balsamów, dezodorantów czy żeli pod prysznic. Już nawet mój chłopak ze mnie żartuje, że mogłabym otworzyć własną drogerię ^^
al333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:24   #1936
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy ich nie dziwi to, że tyle osób nagle zamówiło nten krem
Pewnie domyślili się, że jedna osoba zachęciła swoje "koleżanki"

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Lady Million, Diamonds Armaniego, Alien, Nina Ricci Elixir, Miss Dior Cherie L'eau

Fajna wymianka
Nie znam tych zapachów, ale według Fragrantiki prawie wszystkie są w moim guście
To nie była wymianka Księżniczka rozebrała dla mnie Amor Amor

Cytat:
Napisane przez al333 Pokaż wiadomość
Jeśli pozwolicie to ja również przyłączę się do grona zakupoholiczek kosmetycznych. Moje półki już pękają w szwach od lakierów do paznokci, balsamów, dezodorantów czy żeli pod prysznic. Już nawet mój chłopak ze mnie żartuje, że mogłabym otworzyć własną drogerię ^^
Witamy Z czym masz największy problem? Jak ilościowo wygląda Twój zbiór?
Stary 2012-08-21, 13:12   #1937
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
A nie, to spis oczywiście mam Ale że się nie odwykuję perfumowo, to nie wpisuję zapachów do bilansu
Nusiu właśnie mówię o bilansach Nie wpisywałam nic do bilansów i kolekcja mi się strasznie rozrosła. Wtedy mnie ktoś popędził z tego wątku (chyba Koshatka ), żebym wpisywała i dopiero zauważyłam, że znaczna część moich bilansów powinna być perfumowa, a wcześniej myślałam, że to osobna sprawa W tym miesiącu zużyłam 30 ml Flowerparty i mam ogromną satysfakcję wpisując ją do bilansu. W zeszłym miesiącu też ubyły mi 3 zapachy Także to działa w dwie strony.
Cytat:
Czyli Ty też miałaś wysyp? A ja myślałam, że tylko Orlica W takim razie to normalne. Ty Księżniczko też chodziłaś na kwasy u kosmetyczki jak mi pisałaś na blogu i miałaś wysyp, więc nie będę się martwić na zapas

Brawa za zużycia
Co to za maseczka dokładnie?
Żywiec miałam wysyp, dość krótki i wcale mnie nie zdziwił, tym bardziej że z pojawianiem się krostek zauważyłam np. lepsze nawilżenie skóry, więc wiedziałam że to "dobry wysyp" a nie jakaś masakra na mojej twarzy. W tym czasie chodziłam regularnie na kwasy i oczyszczanie manualne u kosmetyczki.
Dzięki O maseczce niewiele mogę znaleźć w necie, kupiłam już ją dawno temu i nawet nie wiem czy jest jeszcze dostępna: Face mask, Deep cleansing blemish mud. Kosztowała 5 zł, ale myślę, że na 4 użycia wystarczy http://www.polyvore.com/face_mask/thing?id=38724732
Cytat:
Witamy
Stary 2012-08-21, 13:17   #1938
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Nusiu właśnie mówię o bilansach Nie wpisywałam nic do bilansów i kolekcja mi się strasznie rozrosła. Wtedy mnie ktoś popędził z tego wątku (chyba Koshatka ), żebym wpisywała i dopiero zauważyłam, że znaczna część moich bilansów powinna być perfumowa, a wcześniej myślałam, że to osobna sprawa W tym miesiącu zużyłam 30 ml Flowerparty i mam ogromną satysfakcję wpisując ją do bilansu. W zeszłym miesiącu też ubyły mi 3 zapachy Także to działa w dwie strony.

Żywiec miałam wysyp, dość krótki i wcale mnie nie zdziwił, tym bardziej że z pojawianiem się krostek zauważyłam np. lepsze nawilżenie skóry, więc wiedziałam że to "dobry wysyp" a nie jakaś masakra na mojej twarzy. W tym czasie chodziłam regularnie na kwasy i oczyszczanie manualne u kosmetyczki.
Dzięki O maseczce niewiele mogę znaleźć w necie, kupiłam już ją dawno temu i nawet nie wiem czy jest jeszcze dostępna: Face mask, Deep cleansing blemish mud. Kosztowała 5 zł, ale myślę, że na 4 użycia wystarczy http://www.polyvore.com/face_mask/thing?id=38724732
Ja wpisuję wszystko do bilansu, oprócz próbek, bo nie ma sensu A w ogóle to perfumowo nie jestem jeszcze zaspokojona, więc ciągle testuje, kupuję itp

Ja też właśnie nie miałam wysypu i twarz mam fajnie nawilżoną już teraz Cudne te kremy Tylko ciekawe na ile wystarczą, bo na jedno użycie idzie mi cała jedna pompka
Stary 2012-08-21, 13:45   #1939
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy
I jak oceniasz Flower Party? Wąchałam kiedyś, ale nie pamiętam.
Ja póki co testuję Comme Une Evidence i na te upały jest fajny, kwiatowy, ale chyba na temperatury 30 + lepsze by były Naturelle

Moja skóra jest wręcz tłusta po tych kremach. Rano jak wstaję to się świecę i po kremie na dzień również. Nie wiem czy to dobry znak ?
Tych wyprysków, które powstały po kremach z białym czubkiem nie wyciskam ani nic, zostawiam same sobie, czy to dobrze? Może choć powinnam je czymś przysuszać?

Dzięki, zwrócę na nią uwagę jak będę w H&M
Stary 2012-08-21, 13:53   #1940
al333
Raczkowanie

Cytat:
Witamy Z czym masz największy problem? Jak ilościowo wygląda Twój zbiór?
Moim problemem są przede wszystkim kremy do twarzy ( chwilowo mam ich 7 ) i lakiery do paznokci ( w ilości 10 ). W moim studenckim pokoju mam zapełnioną metrową półkę, nie licząc tego, że mam jeszcze kosmetyki w łazience ;O Mały koszmar.
Teraz chwilowo staram się wykorzystywać to co już mam, ale jakoś kiepsko mi to idzie
Stary 2012-08-21, 13:55   #1941
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Moim problemem są przede wszystkim kremy do twarzy ( chwilowo mam ich 7 ) i lakiery do paznokci ( w ilości 10 ). W moim studenckim pokoju mam zapełnioną metrową półkę, nie licząc tego, że mam jeszcze kosmetyki w łazience ;O Mały koszmar.
Teraz chwilowo staram się wykorzystywać to co już mam, ale jakoś kiepsko mi to idzie
7 kremów to dużo Ale nie masz co się przejmować 10 lakierami Tutaj dziewczyny mają ich po 50 albo i więcej (ja mam ok. 30 sztuk).

A tak w ogóle to muszę przestać dawać zarabiać poczcie, bo codziennie mnie listonosz odwiedza

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2012-08-21 o 13:57
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:05   #1942
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
7 kremów to dużo Ale nie masz co się przejmować 10 lakierami Tutaj dziewczyny mają ich po 50 albo i więcej (ja mam ok. 30 sztuk).

A tak w ogóle to muszę przestać dawać zarabiać poczcie, bo codziennie mnie listonosz odwiedza

Kiedy namiętnie bawiłam się w konkursy i próbki któregoś dnia nasz listonosz powiedział do mojego taty" Ta Wasza córka mnie wykończy..."
Stary 2012-08-21, 14:08   #1943
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy namiętnie bawiłam się w konkursy i próbki któregoś dnia nasz listonosz powiedział do mojego taty" Ta Wasza córka mnie wykończy..."
A u mnie to moja mama się wkurza już, bo zazwyczaj przyjeżdża jak jestem w piżamie, to nie pójdę mu tak otworzyć no i idzie mama Wczoraj jeden list, dzisiaj 2 Ale teraz już jak pyta co mi to przyszło to jej mówię "A zgadnij" i już wie, że kosmetyki
Stary 2012-08-21, 14:38   #1944
al333
Raczkowanie

30 lakierów? Jeszcze nie dobiłam do tej liczby ^^ Raz miałam koło 15 - 20, ale musiałam część wyrzucić, bo albo lakier zbyt szybko wysechł, albo pędzelek zbyt bardzo się kleił

Mi moje kosmetyczno - konkursowe wygrane przychodzą do rodzinnego domu, więc tam mam chwilowo nawał kosmetyków Ale moja mama cieszy się jak coś wygrywam, bo czasami podkrada mi jakieś żele pod prysznic czy szampony
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
Paulo Coelho - Alchemik
Stary 2012-08-21, 16:41   #1945
Aniusia1408
Zadomowienie

hej

przez sierpień nie wydałam jeszcze 50zł ale jest coraz bliżej. Dziś np dokupiłam 5 krem do rąk w mojej kolekcji.....

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 16:47   #1946
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
hej

przez sierpień nie wydałam jeszcze 50zł ale jest coraz bliżej. Dziś np dokupiłam 5 krem do rąk w mojej kolekcji.....
A można wiedzieć jakie te kremy?
Stary 2012-08-21, 17:27   #1947
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wpisuję wszystko do bilansu, oprócz próbek, bo nie ma sensu A w ogóle to perfumowo nie jestem jeszcze zaspokojona, więc ciągle testuje, kupuję itp

Ja też właśnie nie miałam wysypu i twarz mam fajnie nawilżoną już teraz Cudne te kremy Tylko ciekawe na ile wystarczą, bo na jedno użycie idzie mi cała jedna pompka
Ja też wpisuję wszystko, próbki perfum też, ale próbek kremów już nie, bo mam taki zwyczaj, że nie trzymam tego tylko od razu zużywam albo oddaję Mamie. Ciężko powiedzieć, czy perfumowo jestem zaspokojona. Mimo ogromnej ilości cały czas mam chęć na nowe zapachy, ale teraz z większym rozsądkiem nabywam nowe flakony, bo na początku cokolwiek mi się spodobało to już robiłam rozbiórkę

Cieszę się, że kremy Ci się spodobały, ja nieustannie się nimi zachwycam Z początku używałam ich baaardzo oszczędnie, bałam się że większa ilość mnie pozapycha, dlatego starczyły mi prawie na pół roku. Drugie opakowanie zużywam hojniej i szybciej się kończą
Cytat:
I jak oceniasz Flower Party? Wąchałam kiedyś, ale nie pamiętam.
Ja póki co testuję Comme Une Evidence i na te upały jest fajny, kwiatowy, ale chyba na temperatury 30 + lepsze by były Naturelle

Moja skóra jest wręcz tłusta po tych kremach. Rano jak wstaję to się świecę i po kremie na dzień również. Nie wiem czy to dobry znak ?
Tych wyprysków, które powstały po kremach z białym czubkiem nie wyciskam ani nic, zostawiam same sobie, czy to dobrze? Może choć powinnam je czymś przysuszać?

Dzięki, zwrócę na nią uwagę jak będę w H&M
Flowerparty dla mnie są bardzo przyjemne, fajne przy upałach, dziewczęce, takie powiedziałabym rześko-słodkie, mocno owocowe (raczej Juiceparty niż Flowerparty), delikatne, bliskoskórne, odświeżające. Lubiłam je, ale nie napalam się teraz na kolejny flakon, mam trochę innych zapachów w podobnym stylu.
Evidence jest dla mnie takim dziennym, bezpiecznym, kwiatowo-szyprowym zapachem typowo służbowym np. do pracy czy jakieś oficjalne spotkanie. Naturelle dla mnie jest nijaki, przesadnie delikatny, jak płyn do płukania tkanin a nie zapach dla kobiety Ale to moje zdanie tylko po testach w perfumerii, bo nie mam swojego flakonu ani nawet odlewki.

Jesli przetłuszcza się teraz bardziej to moim zdaniem to dobry znak, wariuje Ci sebum, więc jest szansa że po fazie oczyszczania się właśnie ustabilizuje. Krost nie wyciskaj nałóż jakiś preparat punktowy albo krem nocny DLA grubszą warstwą w te miejsca.

Jakbyś była w H&M to będę wdzięczna za wiadomość czy ta maseczka jest jeszcze w sprzedaży.
Cytat:
Jeśli 10 lakierów to dużo dla Ciebie, to dobrze radzę ... uciekaj stąd
Żartuję oczywiście Tylko my to w większości mamy duuuuużo więcej. Ja mam np. ok setki, a nie jestem jakąś lakieromaniaczką
Cytat:
Mój też swego czasu patrzył na mnie jakby mnie uderzyć chciał

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Moja babcia jest w szpitalu Dziś rano miała cytologię i u gina dostała takiego krwotoku, że odwieźli ją karetką do szpitala, od razu miała jakiś zabieg. Najgorsze to, że chyba jej się całkiem w głowie poprzekręcało, bo nie wyraziła zgody żeby informować rodzinę o jej stanie zdrowia i nawet nie wiadomo co jej jest i co jej robili Mama wariuje z nerwów, ale najbardziej boję się o dziadka, bo jest chory na serce i strasznie to wszystko przeżywa. Właśnie wróciłam ze szpitala i mam doła

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-08-21 o 17:31
Stary 2012-08-21, 17:32   #1948
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też wpisuję wszystko, próbki perfum też, ale próbek kremów już nie, bo mam taki zwyczaj, że nie trzymam tego tylko od razu zużywam albo oddaję Mamie. Ciężko powiedzieć, czy perfumowo jestem zaspokojona. Mimo ogromnej ilości cały czas mam chęć na nowe zapachy, ale teraz z większym rozsądkiem nabywam nowe flakony, bo na początku cokolwiek mi się spodobało to już robiłam rozbiórkę

Cieszę się, że kremy Ci się spodobały, ja nieustannie się nimi zachwycam Z początku używałam ich baaardzo oszczędnie, bałam się że większa ilość mnie pozapycha, dlatego starczyły mi prawie na pół roku. Drugie opakowanie zużywam hojniej i szybciej się kończą

Moja babcia jest w szpitalu Dziś rano miała cytologię i u gina dostała takiego krwotoku, że odwieźli ją karetką do szpitala, od razu miała jakiś zabieg. Najgorsze to, że chyba jej się całkiem w głowie poprzekręcało, bo nie wyraziła zgody żeby informować rodzinę o jej stanie zdrowia i nawet nie wiadomo co jej jest i co jej robili Mama wariuje z nerwów, ale najbardziej boję się o dziadka, bo jest chory na serce i strasznie to wszystko przeżywa. Właśnie wróciłam ze szpitala i mam doła
A ja chyba wpadłam w zakupowo perfumowy szał, bo już mam 2 w kolejce do kupienia

Co do kremów, to mam nadzieję, że mi na jakieś 2 miesiące wystarczą I też mi wariuje sebum, bo mam tłustą cerę

Kochana a sytuacji z babcią nie zazdroszczę ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Stary 2012-08-21, 18:18   #1949
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

też dziś dostałam i kilka próbek gratis
Ja też dostałam 3 próbki kremu na noc dar piękna
Boję się tego wysypu, właśnie dlatego, że chodzę do pracy
Ale jak wczoraj wieczorem użyłam ten na noc, to stwierdzam, że świetnie nawilża i buzia taka mięciutka! Nie mam żadnych suchych skórek. Za to nałożyłam ten na dzień, na to trochę podkładu i puder sypany no i się bardzo świeciłam w ciągu dnia... no ale jeszcze trochę potestuję.

Przyjdą mi perfumy Herve Leger, tak koło piątku i zestaw Planet Spa oliwa z oliwek i kwiat pomarańczy! za 1,99! (masło, peeling do ciała jednak i serum pod oczy) - dziś podejrzałam fakturę
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 18:47   #1950
al333
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli 10 lakierów to dużo dla Ciebie, to dobrze radzę ... uciekaj stąd
Żartuję oczywiście Tylko my to w większości mamy duuuuużo więcej. Ja mam np. ok setki, a nie jestem jakąś lakieromaniaczką
Aż zazdroszczę takiej kolekcji U mnie moja mania kosmetyków objawia się bardziej w kupowaniu kremów do twarzy, żeli pod prysznic czy balsamów. A te, niestety, zajmują o wiele więcej miejsca
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
Paulo Coelho - Alchemik
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości