Sierpniowe Panny Młode cz.IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 10:38   #241
ekstramocna
BAN stały

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.IV

To był najpiękniejszy, najcudowniejszy, najwspanialszy dzień w moim, naszym, życiu! Wszystko udało się cudownie, lepiej niż byśmy chcieli. Msza była cudowna. Mieliśmy niespodziankę, bo zamówiliśmy tylko skrzypka, więc nie spodziewaliśmy się, że ktoś będzie śpiewał... A tu piękny głos towarzyszył w naszym wielkim dniu, okazało się bowiem, że pani śpiewaczka pomyliła dni i przez przypadek zaśpiewała na naszym ślubie, zamiast 19 w niedzielę .
O ile wierzyć gościom pierwszy taniec był cudowny! My poza sobą nie widzieliśmy nikogo. Więc nie było stresu i poszło nam rewelacyjnie. Goście bawili się szampańsko! Wszyscy chwalili na każdym kroku. Mówili, ze nigdy nie byli na tak fajnym weselu. My nigdy też nie byliśmy na tak fajnym. Bawiliśmy się cudownie. Do tej pory nie możemy chodzić . Długo by pisać i wogóle. BYŁO CUDOWNIE!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_6775.jpg (98,7 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6926.jpg (140,9 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6934.jpg (127,1 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_7042.jpg (90,2 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_7045.jpg (80,9 KB, 78 załadowań)
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 11:34   #242
201610281624
Konto usunięte

Ekstramocna- wyglądaliście prześlicznie Super sukienka, bardzo mi się podoba, że jest zabudowana na górze Gratuluję i szczęścia życzę na nowej drodze życia
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 11:50   #243
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ainhoa Pokaż wiadomość
Ja również dołączam się do życzeń dla dziewczyn
A my z Jenny dzisiaj mamy pierwszą rocznice ślubu
To Gratuluję!!! I życzę Wam dużo szczęścia i z każdą kolejną rocznicą jeszcze więcej miłości!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez ekstramocna Pokaż wiadomość
To był najpiękniejszy, najcudowniejszy, najwspanialszy dzień w moim, naszym, życiu! Wszystko udało się cudownie, lepiej niż byśmy chcieli. Msza była cudowna. Mieliśmy niespodziankę, bo zamówiliśmy tylko skrzypka, więc nie spodziewaliśmy się, że ktoś będzie śpiewał... A tu piękny głos towarzyszył w naszym wielkim dniu, okazało się bowiem, że pani śpiewaczka pomyliła dni i przez przypadek zaśpiewała na naszym ślubie, zamiast 19 w niedzielę .
O ile wierzyć gościom pierwszy taniec był cudowny! My poza sobą nie widzieliśmy nikogo. Więc nie było stresu i poszło nam rewelacyjnie. Goście bawili się szampańsko! Wszyscy chwalili na każdym kroku. Mówili, ze nigdy nie byli na tak fajnym weselu. My nigdy też nie byliśmy na tak fajnym. Bawiliśmy się cudownie. Do tej pory nie możemy chodzić . Długo by pisać i wogóle. BYŁO CUDOWNIE!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!! ŚLICZNIE WYGLĄDALIŚCIE!!!!
Stary 2012-08-20, 12:00   #244
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!! Przepięknie wyglądałaś

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 16:27   #245
Suqub
Zakorzenienie

Ja chcę jeszcze raz!! Tyle nerwów ale było cudownie!! Przy przysiędze nie widziałam nikogo innego tylko MĘŻA(ładnie brzmi) . Pierwszy taniec cudowny. Znajomi podchodzili i mówili, że ciarki mieli przy nim Piękna noc, która tak szybko zleciała. Eh naprawdę życzę każdej z nas aby ten dzień był tak cudowny!!

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 17:50   #246
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Są tu PM z 25? to ostatnia sobota 22:02 jako Panna hahaha
Pewnie, że są Już za kilka dni będę żoną

Cytat:
Wyglądaliście pięknie Dużo szczęścia dla was
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 21:07   #247
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Niesamowicie się was czyta, obym też mogła napisać tyle ohów i ahów..

Czy któraś 25 się denerwuje czy już?
Stary 2012-08-20, 21:15   #248
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

hmm nerwy jeszcze mnie nie dopadły, ale z jednej strony już się doczekać nie mogę a z drugiej będzie mi szkoda że już po i będzie brak tych przygotowań

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 21:42   #249
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

heh mam to samo

Bardzo irytuje mnie fakt, że najbliższe osoby wmawiają mi, że jestem nerwowa i dopada mnie "gorączka przedślubna".
W normalnych warunkach nikt nie uznałby mojego zachowania za przedślubne stresy, ale teraz, cokolwiek bym nie zrobiła słyszę: "jesteś nerwowa przed ślubem!" (pomijam innych bliskich poirytowanych zbyt głośną muchą WT...?)

Nie będę się rozpisywać podając konkretne przykłady, (a jest ich trochę )chciałam to wyrzucić z siebie.
Obiecałam sobie, że zaskoczę wszyskich i to ja będę relanium im dożylnie podawać! Przecież co może pójść źle? to ma być najpiękniejszy dzień mojego życia, nie zepsuje go sobie (ani innym) nerwami
Stary 2012-08-20, 23:58   #250
martaK
Raczkowanie

Ja też ślubuję 25, stres mnie jakiś straszny nie dopada ale rośnie poziom frustracji na tą imprezę niestety . Poświęciliśmy w niedzielę 5 godzin na wykonanie planu stołów tak, żeby złożyć do kupy znajomych, rodzinę biorąc pod uwage ograniczenia wielkości stołów itd. Wyszłam z siebie kilka razy (i trzasnełam drzwiami) ale w końcu udało się z minimalnymi zmianami w 2 stołąch jakoś wszystkich usadzić. Dziś wrzucilismy to na nasza ślubną stronę żeby rozsadzenie przy stołach w sobote poszło gładko (bedzie ok 170 osób) no i oczywiście znalazła się jedna rodzina ktorej nie pasuje i poprzesadzałaby pol stołu POD SIEBIE. Jej rodzice także jakieś ale że za daleko, że z brzegu, że tyłem czy że nawiew wieje z prawej stony.... Poprostu brak mi słów i aż się przez to z moim TŻ pokłóciłam, bo chciał żebym zdjęła ten plan stołów z naszej strony a ja uwazam, ze to nie rozwiąze sprawy, bo osoby niezadowolone albo beda sie z nami klocily w dzien wesela albo odstawia jakies inne szopki typu przekłądanie winietek po swojemu. Poza tym dopiero dzis powysyłałam linka i co mam powiedziec tym którzy zalogują się jutro lub za parę dni.... Suma sumarum staneło na tym, że dopisałam na stronie że jeśli ktoś chce ze mną porozmawiac to zapraszam do kontaktu na moj numer tel. Jeśli zadzwonią to oczywiscie uprzejmie poinformuje ile godzin glowilismy się nad tym rozsadzeniem i ile zmiennych wzielismy pod uwage ... zreszta jesli to dla kogos taki problem to ja nikogo sila nie zmuszam do udziału.... Jak to sie mówi chciałam dobrze a wyszło jak zwykle. Motto mojego dzisiejszego dnia to "wszystkim dogodzić się nie da, ale wszystkich wkurzyć to już żaden problem". No a jutro próbna fryzura więc mam nadzieję że dzień będzie lepszy od dzisiejszego
martaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-21, 08:44   #251
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martaK Pokaż wiadomość
Ja też ślubuję 25, stres mnie jakiś straszny nie dopada ale rośnie poziom frustracji na tą imprezę niestety . Poświęciliśmy w niedzielę 5 godzin na wykonanie planu stołów tak, żeby złożyć do kupy znajomych, rodzinę biorąc pod uwage ograniczenia wielkości stołów itd. Wyszłam z siebie kilka razy (i trzasnełam drzwiami) ale w końcu udało się z minimalnymi zmianami w 2 stołąch jakoś wszystkich usadzić. Dziś wrzucilismy to na nasza ślubną stronę żeby rozsadzenie przy stołach w sobote poszło gładko (bedzie ok 170 osób) no i oczywiście znalazła się jedna rodzina ktorej nie pasuje i poprzesadzałaby pol stołu POD SIEBIE. Jej rodzice także jakieś ale że za daleko, że z brzegu, że tyłem czy że nawiew wieje z prawej stony.... Poprostu brak mi słów i aż się przez to z moim TŻ pokłóciłam, bo chciał żebym zdjęła ten plan stołów z naszej strony a ja uwazam, ze to nie rozwiąze sprawy, bo osoby niezadowolone albo beda sie z nami klocily w dzien wesela albo odstawia jakies inne szopki typu przekłądanie winietek po swojemu. Poza tym dopiero dzis powysyłałam linka i co mam powiedziec tym którzy zalogują się jutro lub za parę dni.... Suma sumarum staneło na tym, że dopisałam na stronie że jeśli ktoś chce ze mną porozmawiac to zapraszam do kontaktu na moj numer tel. Jeśli zadzwonią to oczywiscie uprzejmie poinformuje ile godzin glowilismy się nad tym rozsadzeniem i ile zmiennych wzielismy pod uwage ... zreszta jesli to dla kogos taki problem to ja nikogo sila nie zmuszam do udziału.... Jak to sie mówi chciałam dobrze a wyszło jak zwykle. Motto mojego dzisiejszego dnia to "wszystkim dogodzić się nie da, ale wszystkich wkurzyć to już żaden problem". No a jutro próbna fryzura więc mam nadzieję że dzień będzie lepszy od dzisiejszego
Wiem co czujesz, my nad rozsadzeniem swoich gości spędziliśmy długie godziny ( doliczam do tego telefony ciotki która chciała dorzucić swoje 3 grosze ze ona chce z tym i tamtym) to już w końcu jej powiedziałam, że "bez przesady i niech nie panikuje, bo dla nas to też nie jest takie proste ogarnąć wszystkich gości- zapewniłam ją, że będzie miała z kim pogadać i niech się nie martwi" A już najlepszy motyw wyszedł gdy we wtorek przed ślubem dowiedzieliśmy się, że jedna para nie przyjdzie- wtedy to już w ogóle zaburzyło naszą koncepcję. Poskutkowało to, że w czwartek przed ślubem po spowiedzi pojechaliśmy na salę rozstawić sobie winietki i siedzieliśmy tam z nimi przeszło 3 godziny...
WSZYSTKIM NIE DOGODZISZ I ZAWSZE ZNAJDA SIĘ TACY KTÓRYM COŚ NIE BĘDZIE PASOWAĆ! ( tacy też u nas byli )
Ale tym już się z TŻ nie przejmowaliśmy, na samym weselu i tak ludzie krążyli między stolikami, bo chcieli pogadać z tym i tamtym. I przekonali się, że w efekcie winietka to nie więzienie/ograniczenie czy też inne zło, a raczej ogromne ułatwienie i udogodnienie w ogarnięciu dużej liczby gości.
Więc kochana nie przejmuj się, głowa do góry! Bo szkoda nerwów na marudy...
Stary 2012-08-21, 11:07   #252
201610281624
Konto usunięte

M.in. dlatego my zrezygnowaliśmy z winietek.
Osobiście mi się to nie podoba.
Uważam, że każdy powinien siedzieć, gdzie mu pasuje i z kim, a pretensje o coś mogą mieć wtedy tylko do siebie.
Strata czasu, bo człowiek się głowi i myśli i tak zawsze będzie ktoś niezadowolony...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

martaK- nie przejmuj się, więcej uśmiechu, bo nie warto z tymi winietkami...Szkoda nerw i kciuki za fryzurkę
Stary 2012-08-21, 12:06   #253
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Uważam, że każdy powinien siedzieć, gdzie mu pasuje i z kim, a pretensje o coś mogą mieć wtedy tylko do siebie.
Strata czasu, bo człowiek się głowi i myśli i tak zawsze będzie ktoś niezadowolony...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

martaK- nie przejmuj się, więcej uśmiechu, bo nie warto z tymi winietkami...Szkoda nerw i kciuki za fryzurkę
wiesz to wszystko zależy od liczby gości, bo w październiku byliśmy na weselu na 200 osób i jak te 200 osób wpadło na sale to nam zabrakło 1 miejsca żeby siedzieć koło moich kuzynów a Panienka z boku powiedziała że się nie posunie bo nie ;] a moi rodzice weszli pod koniec i w ogóle siedzieli nie z naszą rodziną tylko z rodziną od młodego.

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-21, 14:15   #254
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Z tym, że przy dużej ilości osób i okrągłych stołach siedzenie z tymi którzy im pasują jest raczej nierealne (na pewno nie w większej grupie) Bo Ci, którzy wchodzą na końcu muszą się dosiadać w wolne miejsca.
Więc mimo wszystko woleliśmy się pomęczyć z rozsadzaniem gości
Ale każdy organizuje swoje wesele tak jak mu się podoba

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-08-21 o 14:17
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-21, 16:00   #255
201610281624
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Z tym, że przy dużej ilości osób i okrągłych stołach siedzenie z tymi którzy im pasują jest raczej nierealne (na pewno nie w większej grupie) Bo Ci, którzy wchodzą na końcu muszą się dosiadać w wolne miejsca.
Więc mimo wszystko woleliśmy się pomęczyć z rozsadzaniem gości
Ale każdy organizuje swoje wesele tak jak mu się podoba
No tak...przy okrągłych stołach winietki są raczej wskazane
Stary 2012-08-21, 19:04   #256
martaK
Raczkowanie

U nas winietki to konieczność ponieważ nie możemy sobie pozwolić na dostawienie dodatkowych krzeseł na wszelki wypadek (płacimy za talerzyk) a nie chciałabym żeby zasiadając przy obiedzie okazało się że komuś brakuje miejsca, bo przy jakimś stole jest jedna "dziura" przy drugim kolejna itp. Poza tym osobiście nie lubię jak goście prosto z kościoła biegną na sale rzucać torebki żeby zarezerwować jakieś miejsca. Też zdarzyło mi się spóźnić się na wesele i zmuszona byłam siedzieć z zupełnie obcymi ludźmi, to ja już wole jak mnie usadzą, przynajmniej zawsze mam obok siebie przynajmniej jedną znajoma parę z którą mogę pogadać. No i tak samo staraliśmy się usadzać naszych gości - grupkami w których mogą sobie pogadać ale jak to widać i tak nie pasuje, bo np. stół za daleko i nic nie widać, itd... No ale dziś nikt nie dzwonił, mój TŻ też w lepszym humorze wiec chyba się już z tym pogodzili
Poza tym byłam dziś na próbnej fryzurze, nie pokaże zdjęcia, bo na głowie mam tylko zarys tego co będzie A będzie wysoki mały kok i wpięty ozdobny grzebień do włosów. Chyba z tego wszystkiego natchnęło mnie dziś artystycznie - zrobiłam kieliszki do tłuczenia, bo mieliśmy takie z domu i je ozdobiłam pięknie, wymyśliłam i wydrukowałam mamie etykietkę na domową nalewkę a teraz zabieram się za kokardy z "ciulu" do dekoracji schodów
ps. zdjęcia z komórki więc przepraszam za jakość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21082012066.jpg (17,8 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21082012067.jpg (15,4 KB, 43 załadowań)
Stary 2012-08-21, 22:09   #257
klaudusk_a
Zakorzenienie

witam się i ja
szczęśliwa żona najwspanialszego męża

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-21, 22:24   #258
ameliar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
witam się i ja
To kochana prosimy o relacje

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-21, 23:56   #259
martaK
Raczkowanie

Cytat:
witam się i ja

Gratulacje opowiadaj
Stary 2012-08-22, 08:31   #260
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martaK Pokaż wiadomość
Chyba z tego wszystkiego natchnęło mnie dziś artystycznie - zrobiłam kieliszki do tłuczenia, bo mieliśmy takie z domu i je ozdobiłam pięknie, wymyśliłam i wydrukowałam mamie etykietkę na domową nalewkę a teraz zabieram się za kokardy z "ciulu" do dekoracji schodów
ps. zdjęcia z komórki więc przepraszam za jakość

Cytat:
witam się i ja
Gratuluję! Czekamy na relację!
Stary 2012-08-22, 08:32   #261
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
witam się i ja
Witaj
Przyłączam się do prośby o relację

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 22:23   #262
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Witaj
Przyłączam się do prośby o relację
relacja będzie pod koniec tygodnia bo dopiero we wtorek skończyło się wesele, a mąż nie daje mi nawet na chwilę odejść dalej

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-08-22, 22:42   #263
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

wrocilismy z Krety - podróży poslubnej

jutro relacja ze slubu i podróży i kilka fotek

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 08:12   #264
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

wrocilismy z Krety - podróży poslubnej

jutro relacja ze slubu i podróży i kilka fotek
Kiedy to zleciało. Dopiero co wylatywaliście. Pewnie było cud, miód i orzeszki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 11:56   #265
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Relacja ze ślubu Czarnookiej_Pauli z dnia 11 sierpnia 2012 roku

Czwartek 9 sierpnia

Od samego rana była wielka latanina ( dla przypomnienia my robiliśmy wesele na Sali gdzie SA kucharki i trzeba im kupic całe produkty itp.), lataliśmy po giełdach warzywnych itp. Cały samochód był wypchany warzywami i owocami J
Do 15 wszystko zwieźliśmy, zaczęliśmy ogarniać pokoje hotelowe kto gdzie będzie spał. Potem strojenie Sali, zajęło to nam 4 godziny!!! O 23 skończyliśmy. Sama jak w bajce wyglądała. Fioleto wo-perłowa. Potem ćwiczyliśmy pierwszy taniec – tango z halką od mojej sukni ślubnej. Gdzies około 1 w nocy wróciliśmy do domu dopiero. Ja umierałam ze zmeczenia

Piątek 10 sierpnia

Od rana znowu na sali byliśmy. Ustawialiśmy winietki, chyba z 4 godziny! Ciągle coś nie pasowało, za każdym razem na końcu wychodziło że ktoś źle siedziL miałam już dość, rozpłakałam się na Sali z tego wszystkiego. Rodzice tz mnie ciagle denerwowali, troszke sobie wypili i do wszystkiego się czepiali. Za wszystko się czepiali ( chociaz nic nie pomagali i moi rodzice wszystko załatwiali) i wsio im nie pasowało. Tz pojechał gdzies po 22 do swojego domu a ja poszłam do swojego spac. Siedziałam z mama i swiadkowa do 1 i gadałam. Znowu wyłam z tego wszystkiego J J J chyba stres się udzielił mi. Wszyscy poszli spac a ja nie mogłam zasnąć.

Sobota 11 sierpnia ten dzień
Nie spałam ani 5 minut, na serio!!!!
O 5 wstałam z łóżka, wygladałam jak zgniła pm i siedziałam z tata w kuchni, on pił kawe a ja gapiłam się w okno. Pogoda jak koszmar – 16 stopni i szare całe niebo i mży…. Ja – łzy w oczach.
O 8 fryzjerka przyszła, o 10 makijażystka . Przed 11 byłam gotowa – słonce zaczęło przebijać się przez chmury – ja łzy w oczach ze szczęścia. O 12 przyjechał tz, pięknie wygladał , mój bukiet z margerytek był przepiękny. Niedługo po tym przyjechał fotograf, zrobił foty jak się ubieramy. Potem pojechaliśmy na sesje zdjęciowa. Byliśmy na polu przy wiatrakach, w zamku i na takiej ładnej drodze. Super było, bo ciepło z 23 stopnie i słoneczko wyszło. Zajęło to 3 godziny nam. Potem błogosławieństwo i do koscioła. Świadkowa mi rozwiązała tren i fajnie to wyglądało. W kosciele ludzie łypali oczami na nas z zachwytu.
Wszystko było idealnieJJ przysiega głosno mówiona, bez zająkania, głośno i wyraźnie. nie mogłam obraczki tz wsadzic na palec i mu ja wepchałam na sile i zdrapałam skóre przy tym ksiądz się smiał Az.
Ksiądz to był nasz wujek. Gadał śmieszne rzeczy, żebyśmy nie oglądali się za innymi , ze ja mam już tylko myśleć o swoim cudownym mężulku a on o żoneczce itp. Ale było śmiesznie – na koniec nam kazał się pocałować i potem marsz mendelsona.
Jak wychodziliśmy to tuby strzeliły, ryż poleciał i grosiki.

:dzie kuje:

Potem nie kończące się życzenia. Goście dostosowali się do naszej prosby i nie było kwiatów . Dostaliśmy mnóstwo gier planszowych, puzzli itp. Kilka butelek wina – od tych którzy nie wiedzieli jakie gry nam kupic.

Potem było zdjecie grupowe i na sale pojechaliśmy. Kieliszki stłuczone, chlebek zjedzony i sto lat. Potem obiad i tu się zaczęło. Serce latało nam jak oszalone. Nic nie zjadłam. Zaczęło się – poleciała muzyka i tz stanał na środku Sali. Ja się do niego zblizałam powoli w takt tanga zaczęło się.
Nie pomyliliśmy krokow i wyszlo ok., goscie byli zachwyceni.
Potem zaczeła się zabawa weselna, picie, jedzenia itp. kamerzysta latał jak szalony, błyskały flesze i stukały kielonki. zabawa trwała do 4:30 co do mojej sukienki to cudownie wirowała w obrotach, ale koło mi czasami zachaczało i przeszkadzało. Ale jakos to przeżyłam
Z wesela jestem zadowolona, zwróciło nam się prawie całej , poza paroma aspektami ( rodzice tz – nie dali swojej czesci kasy całej i z kopert musieliśmy za nich założyć-odwlekali do do samego dnia ślubu ze niby maja pieniadze i nam dadza, nerwami przez nich, kołem sukienki i ranna pogoda) było ok.
Tak jak dziewczyny mówia, zleciało nawet nie wiem kiedy, nic praktycznie nie zjadłam, chociaz jedzonko było podobno pyszne – każdy chwalił. po oczepinach na podwórku robiliśmy z naszymi znajomymi duzo zdjęc takich plenerowych. No i puściliśmy balony te chinskie. Była akcja – jeden zawisł na drzewie, ja zamarłam ze podpali się gałąź a on po paru chwilach wzbił się w niebo i goscie wiwatowali na całe gardła.

Do tej pory bola mnie palce u stóp od butów ślubnych, miałam zdrętwiałe na drugi dzien po weselu.

I po ślubie
W niedziele były poprawiny do 18.
W poniedziałek po południu wróciliśmy na nasza stancje do Olsztyna. Oddałam suknie do salonu i pojechaliśmy zaklepac wycieczke na Krete.
W środe wylecieliśmy. Było bardzo romantycznie, cudownie i upalnie! Ja wyglądam jak murzyn. Duzo tam zwiedzaliśmy, jedliśmy greckie potrawy i leżeliśmy nad basenem albo na plazy. Tz był bardzo opiekuńczy, troskliwy i czuły. nie mam zastrzeżeń do podróży poślubnej. Mamy ponad 2 tys fot i mnóstwo filmików. No i sesje ślubna na lagunie jak najbardziej udana

chcecie jakies foty ?

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-23, 12:03   #266
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
chcecie jakies foty ?
Jeszcze się pytasz, jasne!!!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 12:33   #267
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0607.jpg (20,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0659.jpg (31,2 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0677.jpg (37,0 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0727.jpg (25,2 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1794.jpg (28,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1853.jpg (26,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1849.jpg (23,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 198.jpg (21,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tytułowe do sesji ślubnej na lagunie.jpg (21,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tytułowe na chanie.jpg (23,4 KB, 38 załadowań)

Mia i Tosia <3

Edytowane przez Czarnooka_Paula
Czas edycji: 2012-08-23 o 14:54
Stary 2012-08-23, 16:51   #268
ameliar
Zadomowienie

piękne zdjęcia i wspaniała relacja
a mi zostało 2 dni do wielkiego wydarzenia
zaraz idziemy do kościoła na spowiedź i na próbę

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 20:15   #269
klaudusk_a
Zakorzenienie

wrezucam i ja link do mojej relacji
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4938

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-08-24, 07:53   #270
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
wrezucam i ja link do mojej relacji
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4938

Cytat:
Cytat:
Relacja ze ślubu Czarnookiej_Pauli z dnia 11 sierpnia 2012 roku
PIĘKNE RELACJE!!! I bajeczne foty
GRATULUJĘ WAM JESZCZE RAZ!!!!!!!!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości