Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 09:53   #4351
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Dzińdybry

Znowu o jedzeniu piszecie, aż głodna się robię co by dzisiaj?

(kicia) worek karmy podaruj albo i dwa, są i hotele dla piesków często przy schroniskach, niestety jak nocleg dla ludzia kosztują

Post_Blue
& Magdzia0108 nie wiem czemu tak jest, iż jedno dzieco jest "lepsze" od drugiego i jednemu wszystko, a drugiemu nic; tak jak są lepsze i gorsze wnuki

Gorska_Kozica czuję się już zaproszona, kiedy wizażowa parapetówka?

Nattiv jakieś chmurki za oknem, a wczoraj taki upał był

kindziulindzia za 35 lat będziesz miała rocznicę jak rodzice, już 3 miesiące minęły, już o 3 miesiące jesteś bliżej, a raczej jesteście

dzisiaj jest
21-go
a to oznacza, że
4 miesiące temu był
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 09:54   #4352
(kicia)
Zakorzenienie

wstałam i jadę do schroniska a co

trzymajcie kciuki żeby mi się udało jakoś ugadać na przetrzymanie piesia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:07   #4353
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
pamiętacie mnie jeszcze?
może ktoś chociaż ciutkę zatęsknił
Ja! Ja!

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziękuję, jesteście kochane
koziczko dla Ciebie specjalny z przeprosinami, że nie dojechałam, ale w ten dzień wracaliśmy z urlopu, a ja w dodatku zepsułabym Ci uroczystość - tak kaszlę, że zagłuszyłabym księdza
mam nadzieję, że się spotkamy w innych okolicznościach

od tygodnia jesteśmy już w domu, ale w pracy mam horror, bo pół załogi jest na urlopie, a czas woly spędzam głównie u lekarza, bo iestety nikt nie wie, co mi jest - a kaszlę tak, że się duszę, brakuje mi powietrza i zaczynam rzęźić, jakbym miała zaraz zejść
Bidoku Tak myślałam, że nie możesz się ogarnąć po powrocie do pracy, a tu jeszcze to choróbsko Ale mimo tego jakoś odpoczęłaś, udał się urlop?

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:23   #4354
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Stuku puku: czy jest na forum kuku?
Kukam swą obecność dziś, wczoraj spać musiałam iść

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:29   #4355
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
I tradycyjnie kolejna historia z serii "to naprawdę dzieję się przed samym ślubem" Dzwoni do mnie wczoraj fryzjer (nie byłam na próbnej) i mówi, żebym przyszła na 6.30 (mam na 8) kręcić włosy. To mówie, że to wykluczone, bo muszę być wyspana. I wiecie co? Ma mi wałki założyć na głowę w piątek wieczorem A ja planowałam w sobotę rano do spowiedzi lecieć, ale z wałkami na głowie nie pójdę Czyli w piątek o 15 mam paznokcie w rękach i w nogach, między 17 a 17.30 muszę zaliczyć spowiedź i na 18 na te wałki. I jeszcze natrętni goście się spraszają już do nas
Ja bym jednak poszła rano na Twoim miejscu osobiście w dniu ślubu poszłam spać o 1 w nocy i zupełnie niepotrzebnie obudziłam się o 6, ale wyspana byłam za to jak będziesz spać na wałkach to już sie na bank nie wyśpisz, to niewykonalne (parę razy w życiu zdarzało mi się, to "spałam" na siedząco bo inaczej się nie dało )
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wczoraj moi rodzice mieli 35-lecie pożycia małżeńskiego nie wiem czy ja z tym swoim tyle przeżyję

ale Ty bredzisz czasami Kreweto
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
wow, wypas
Też się czaimy na mieszkanko na takim nowym osiedlu... ale to może za 10 lat

MARGIDA witaj z powrotem i zdrowiej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:29   #4356
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witam się z Wami zestresowana ja, która właśnie wyruszam na próbny fryz, make up i jeszcze farbowanie i strzyżenie
Trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło.

Kuku chciałam Twoich fryzur, ale chyba udało mi się odnaleźć łopatologicznie
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:34   #4357
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z Wami zestresowana ja, która właśnie wyruszam na próbny fryz, make up i jeszcze farbowanie i strzyżenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (19,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (23,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4040_4c52_500.jpg (35,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7227_b1ac.jpg (37,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 91620173639194612_E4lT5zBJ_c.jpg (50,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lqwiswyMe11r0oq1do1_500.jpg (43,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img141203.fryzury-krotkie.1304004.jpg (29,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg All JD Photos Color 196.jpg (60,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bz14.jpg (16,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hair_418_11_m.jpg (21,9 KB, 15 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-08-21, 10:35   #4358
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:

foty chcemy

Stary 2012-08-21, 10:39   #4359
kasia_kuku
Zakorzenienie

Kozica: Ale wypas! No to teraz kozę możesz od sąsiada zabrać i ją wypasać u siebie

Madziu: Kurczę, strasznie to przykre... Brak słów na takich ludzi. Dobrze, że sobie sami radzicie, o! I poradzicie, na pewno! Kupowaliście mieszkanko na kredyt?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-08-21, 10:40   #4360
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kozica: Ale wypas! No to teraz kozę możesz od sąsiada zabrać i ją wypasać u siebie
No, miałaby koza wybieg
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:41   #4361
melod_y
Zakorzenienie

dziewczyny ktore nie mialy kotylionow na weselu, czy odznaczalyscie jakimis bukiecikami rodzicow/swiadkow? jak tak to kogo dokladnie? starostow tez?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:46   #4362
morelka1987
Zadomowienie

Własnie tworzę dla was relację ;-)

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziewczyny ktore nie mialy kotylionow na weselu, czy odznaczalyscie jakimis bukiecikami rodzicow/swiadkow? jak tak to kogo dokladnie? starostow tez?
Świadkowa miała bransoletkę z kwiatów. TŻ- miał butonierkę -róże i eustomę, ojcowie i świadek- butonierki same róże.
Stary 2012-08-21, 10:53   #4363
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Madziu: Kurczę, strasznie to przykre... Brak słów na takich ludzi. Dobrze, że sobie sami radzicie, o! I poradzicie, na pewno! Kupowaliście mieszkanko na kredyt?
Mieszkanie mamy, ale na zasadzie cesji tzn wpakowane jest 20 tysięcy do spółdzielni, czyli zapłaciliśmy im za dłużników którzy np byli pod ich spółdzielnie ale nie płacili czynszu. I ta cesja jest do odzyskania, ale poprzez sądzenie się z tymi dłużnikami, nie ze spółdzielnią a to ludzie z pogranicza więc nie warto łazić po sądach. W urządzaniu mieszkania bardziej pomogła nam moja częśc rodziny. Rodzice dali od męża 6 tys i za to starczyło nam na lodówkę, piec, pralkę. A sama kuchni wyszła (meble) prawie 6 tys, a co dopiero reszta mieszkania.... więc nie wypowiadam się na ten temat.... mieszkanie jest typu kawalerka więc puki co tam mieszkamy, ale kiedys chyba coś większegoby się przydało.... kredyt mamy wzięty ale to był brany na ślub 10 tys....że wyszło tak, że koszta wesela na 3 części były podzielone - można tak powiedzieć nie czepiając się szczegółów

kotylionów u nas nie było, mamy nic nie miały, tatowie butonierki, świadek też, a świadkowa bukiecik

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:58   #4364
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
kochana my nie będziemy mieć kotylionów ale odznaczamy:
świadków( świadek butonierka) świadkowa bukiecik
rodziców

i zastanawiam sie czy druhnę i jej partnera tez odznaczyć??

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
My jadłyśmy frankfuterki. Najpierw każda mówiła, że nie, nie będzie jadła, ale jak tylko postawiłam, to się rzuciły

Bardzo mnie denerwuje zwłaszcza mój teść, dziewczyny.... co jest z nimi spotkanie, to truje nam, że z jego strony pomocy już nie będzie (chociaz my sie nie upominamy o kasę czy coś, zero tematu z naszej strony), bo w kolejce jest jeszcze jego córeczka i starszy syn. Ato jak sobie ułożyli życie to już nie jest złe wg niego.... a mój mąż do tej pory jeszcze nic złego nie zrobił, a najbardziej mu wypominają pieniądze i trują. Biadoli teśc nad swoim starszym synem, że on to biedny jest bo mało zarobi itp i że długi ma itp, a my to co.... mamy kredyt, który spłacamy i rachunki co miesięczne często ponad 2 tys wychodzą i reszta zostaje nam na styk.... ale nie, my sobie radzimy.... no tak, jak potrafimy zorganizować pieniądze to potrafimy, a tamten żeruje. A siostra już raz życie sobie mogła ułożyć, to na własne zawołanie jest skreśliła. I narzekania ze strony teścia nie ma. A szkoda gadać.... mój mąż jest najgorszy....to samo dziwne jest, że jak było rozliczenie pieniędzy między rodzicami, to nie mógł zdzierżyć, że po połowie koszta, jak z jego strony było więcej ludzi i chciał dać rodzicom dodatkową kasę, ale mama powiedziała, żeby dał nam jak tak bardzo chce się pozbyć pieniędzy i wtedy powiedział "a to dam mojej córce" tak nas traktuje.... i teraz też jak za kamerzystę płaciliśmy to nie dał od siebie, bo niby nie ma, a przecież miał odłożone pieniądze na to przeznaczone i teraz obiecuje, że odda.... kiedy....pewnie to samo będzie z fotografem....
widze, że większość z nas ma podobne problemy... powiem tyle: rozumiem twoje rozgoryczenie bo mam mniej wiecej to samo. ;/;/
ide lepić pierogi ruskie
Stary 2012-08-21, 10:58   #4365
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Własnie tworzę dla was relację ;-)

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Świadkowa miała bransoletkę z kwiatów. TŻ- miał butonierkę -róże i eustomę, ojcowie i świadek- butonierki same róże.
Jeah! Będzie relejszyn
Stary 2012-08-21, 10:59   #4366
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hejka!!!

Cytat:

Szkoda, że mi kukułeczka zwiała, bo mam jutro próbną fryzurę, a ona kiedyś fajne wrzucała, a ja głupia sobie nie zapisałam
Laska, czy Ty dziś jedziesz do mojej wiochy??? Masz czas na jakąś kawkę może???

Cytat:
My jadłyśmy frankfuterki. Najpierw każda mówiła, że nie, nie będzie jadła, ale jak tylko postawiłam, to się rzuciły

Bardzo mnie denerwuje zwłaszcza mój teść, dziewczyny.... co jest z nimi spotkanie, to truje nam, że z jego strony pomocy już nie będzie (chociaz my sie nie upominamy o kasę czy coś, zero tematu z naszej strony), bo w kolejce jest jeszcze jego córeczka i starszy syn. Ato jak sobie ułożyli życie to już nie jest złe wg niego.... a mój mąż do tej pory jeszcze nic złego nie zrobił, a najbardziej mu wypominają pieniądze i trują. Biadoli teśc nad swoim starszym synem, że on to biedny jest bo mało zarobi itp i że długi ma itp, a my to co.... mamy kredyt, który spłacamy i rachunki co miesięczne często ponad 2 tys wychodzą i reszta zostaje nam na styk.... ale nie, my sobie radzimy.... no tak, jak potrafimy zorganizować pieniądze to potrafimy, a tamten żeruje. A siostra już raz życie sobie mogła ułożyć, to na własne zawołanie jest skreśliła. I narzekania ze strony teścia nie ma. A szkoda gadać.... mój mąż jest najgorszy....to samo dziwne jest, że jak było rozliczenie pieniędzy między rodzicami, to nie mógł zdzierżyć, że po połowie koszta, jak z jego strony było więcej ludzi i chciał dać rodzicom dodatkową kasę, ale mama powiedziała, żeby dał nam jak tak bardzo chce się pozbyć pieniędzy i wtedy powiedział "a to dam mojej córce" tak nas traktuje.... i teraz też jak za kamerzystę płaciliśmy to nie dał od siebie, bo niby nie ma, a przecież miał odłożone pieniądze na to przeznaczone i teraz obiecuje, że odda.... kiedy....pewnie to samo będzie z fotografem....
Kochana, jak ja to rozumiem, tylko, że mój TZ nie chciał kasy od matki, a tym bardziej ojca. Pisałam Wam tu już kiedyś o całej śmiesznej sytuacji, tatko kasy ma full, a mama wszystko daje swojej córce. No i zdecydowaliśmy, że do sali i alkoholu dokładają się rodzice (moi i minimalnie mama TŻta), a za resztę płacimy zupełnie sami. Jakoś sobie radzimy, ale nie musimy wysłuchiwać, że ktoś nam coś dał, albo więcej dac nie może, itp. Wiem, że każdy grosz Wam by się przydał, ale dla świętego spokoju nie dopominałabym się o tego foto. No i jak ja się cieszę, że teść mieszka w ☠☠☠☠u daleko i od wesela go nie widziałam (a wiem, że teraz jest w PL).
Mimo wszystko życze poprawy relacji z teściem

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:59   #4367
201705121336
Konto usunięte

witam
a ja czekam na gości i ugotowałam nawet obiadzik kurczaka po chińsku
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:04   #4368
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
ide lepić pierogi ruskie
uwielbiam ruskie , podeślij mi pierogów
Stary 2012-08-21, 11:05   #4369
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkanie mamy, ale na zasadzie cesji tzn wpakowane jest 20 tysięcy do spółdzielni, czyli zapłaciliśmy im za dłużników którzy np byli pod ich spółdzielnie ale nie płacili czynszu. I ta cesja jest do odzyskania, ale poprzez sądzenie się z tymi dłużnikami, nie ze spółdzielnią a to ludzie z pogranicza więc nie warto łazić po sądach. W urządzaniu mieszkania bardziej pomogła nam moja częśc rodziny. Rodzice dali od męża 6 tys i za to starczyło nam na lodówkę, piec, pralkę. A sama kuchni wyszła (meble) prawie 6 tys, a co dopiero reszta mieszkania.... więc nie wypowiadam się na ten temat.... mieszkanie jest typu kawalerka więc puki co tam mieszkamy, ale kiedys chyba coś większegoby się przydało.... kredyt mamy wzięty ale to był brany na ślub 10 tys....że wyszło tak, że koszta wesela na 3 części były podzielone - można tak powiedzieć nie czepiając się szczegółów

kotylionów u nas nie było, mamy nic nie miały, tatowie butonierki, świadek też, a świadkowa bukiecik
Rozumiem Najważniejsze, że macie siebie i sobie poradzicie ze wszystkim

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-08-21, 11:08   #4370
niusia_87
Zakorzenienie

mam wielką ochotę na ploty przy kawie
Stary 2012-08-21, 11:15   #4371
kindziulindzia
Zakorzenienie

ja nie wyciągnęłam od rodziców ani złotówki tylko i wyłącznie z powodu takiego jaki opisuję madzia mam dwóch starszych braci i tylko oni się liczą dla matki (opisywałam Wam wielokrotnie moją sytuacją z rodzicami ) i jestem z siebie dumna wszystko na wesele zorganizowałam sama no powiedzmy z pomocą kilkunastu wizażanek

remont dziupli sponsorujemy sami od A do Z a mało też to nie kosztuję i wku**** mnie niesamowicie jak mi gderają zrób tak czy siak ale mam to w bo ja wykładam pieniądze i ja mówię co ma być a nie oni

a najbardziej się wściekam jak słyszę teksty o wnuczkach że ich ojcowie są tacy za☠☠☠iści i moich rodziców zabierają na wycieczki zagraniczne a ja jestem zakałą rodziny i czarną owcą podsumowując beeeeeeee
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:15   #4372
fablous
Zakorzenienie

4 dni.... wdech, wydech, wdech, wydech

Na szczęście mam już urlop, jakbym miała jeszcze do pracy chodzić to bym oszalała. Wczoraj spotkaliśmy się z fotografem, dzisiaj uzgadniamy szczegóły z zespołem i kamerzystą. Wróciłam właśnie od kosmetyczki. Henna, wosk i zabieg na buźkę zrobione. Jutro idę na paznokcie, przedłużanie rzęs i próbną fryzurę bo od ostatniej nieco zmieniła mi się koncepcja. Dziś jadę jeszcze do dekoratorki ustalić szczegóły. A potem na kolejną przymiarkę sukni. Ogarnęłam też drink bar i dziś robię ostatnie zakupy. Jutro jedziemy na salę, zaczynamy zwozić wszystkie rzeczy. Powoli kompletuję też niezbędnik na salę.
Może nie zapomnę, że trzeba by czasem zjeść i położyć się spać

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:21   #4373
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
ja nie wyciągnęłam od rodziców ani złotówki tylko i wyłącznie z powodu takiego jaki opisuję madzia mam dwóch starszych braci i tylko oni się liczą dla matki (opisywałam Wam wielokrotnie moją sytuacją z rodzicami ) i jestem z siebie dumna wszystko na wesele zorganizowałam sama no powiedzmy z pomocą kilkunastu wizażanek

remont dziupli sponsorujemy sami od A do Z a mało też to nie kosztuję i wku**** mnie niesamowicie jak mi gderają zrób tak czy siak ale mam to w bo ja wykładam pieniądze i ja mówię co ma być a nie oni

a najbardziej się wściekam jak słyszę teksty o wnuczkach że ich ojcowie są tacy za☠☠☠iści i moich rodziców zabierają na wycieczki zagraniczne a ja jestem zakałą rodziny i czarną owcą podsumowując beeeeeeee
I wszystkie tutaj jesteśmy z ciebie dumne A wizażowa familia jest the best
Stary 2012-08-21, 11:26   #4374
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
mam wielką ochotę na ploty przy kawie
Dajesz maleńka

Były jakieś propozycje tytułów????
Przedstawiam moje:

1. Do Kunduro się bujamy, kolejnych ślubów gorąco czekamy- Pm2012 cz.29

2. Żonki podróżują, panny wciąż planują- PM2012 cz.29

3. Do końca ślubów droga daleka, dobra zabawa nas wszystkie tu czeka- PM2012 cz. 29

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:37   #4375
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dajesz maleńka

Przedstawiam moje:

3. Do końca ślubów droga daleka, dobra zabawa nas wszystkie tu czeka- PM2012 cz. 29
Wybieram bramkę nr 3
Stary 2012-08-21, 11:42   #4376
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wybieram bramkę nr 3
ja również
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:46   #4377
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ja również
3! Bo daleko daleko. 375 dni

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-08-21, 11:50   #4378
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Przedstawiam moje:

Numer 3 Ciekawe czy zdążę wyjść za mąż w tym wątku
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:03   #4379
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

wstałam i jadę do schroniska a co

trzymajcie kciuki żeby mi się udało jakoś ugadać na przetrzymanie piesia
Cytat:

dla Was

Cytat:
Ja mam tylko dla rodziców i świadków.

Cytat:
Dajesz maleńka

Przedstawiam moje:

Też jestem za numerem 3

No i nie będę miała świadkowej na panieńskim Nie dość, że muszę wszystko sobie sama organizować to jeszcze raczyła mnie dopiero teraz poinformować, że idzie wtedy na wesele...

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Numer 3 Ciekawe czy zdążę wyjść za mąż w tym wątku
Pewnie tak, bo teraz coś wolniej piszemy

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:03   #4380
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Oł yeah! Dostałam w pracce mikrofalówę w ramach prezenta ślubnego. Się przyda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości